Se video

Sådan bestiller du

Papirsposer med logotryk

Bestil dine papirsposer med tryk online og spar tid og penge. Vores hold af emballageeksperter er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, om det er både på telefon og mail. Vi vil... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...vil sørge for at du har den samme gode oplevelse når du køber papirsposer online, som du gør fysisk. Og hvis du har behov for hjælp med designet af papirsposer, så hjælper vores designere gerne med at lave det gratis. 

Danmarks bedste priser på papirsposer med logo

Hos LimePack vil vi gerne gøre papirsposer med individuelt tryk tilgængelige for alle, og vi ved at for at kunne gøre dette så skal vi have gode priser. For at vi kan holde dette løfte med altid at have de bedste priser, så tilbyder vi en prisgaranti hvis du finder det billigere et andet sted, og vi giver endda 5% rabat for at bryde løftet. 

Vil du gerne se produktet før du køber?

For at vi kan yde den nemmeste købsproces af papirsposer med tryk som muligt, så tilbyder vi mulighed for at sende prøver af papirsposerne - helt gratis. Er du i tvivl om hvilken størrelse du leder efter eller vil du bare gerne mærke kvaliteten, så du er sikker på, at den kan bære dine produkter? Så få nogle gratis prøver på vores papirsposer. Prøverne er sendt med LimePack branding eller uden branding, hvilket betyder at vi ikke kan lave sampletryk af dine papirsposer. 

Europæisk produktion

Vores papirsposer bliver kun produceret her i Europa for at sikre hurtige leveringstider og lave minimumsordre. Men det bedste ved, at produktionen foregår i Europa, er den lave CO2-udledning under transporten. For at sikre fantastiske priser og lave minimumsmængder, så har vi både et “best price” produkt og et produkt hvor minimumsordren er 1.000 stk. 

Hvad bliver papirsposer med logo brugt til?

Papirsposer er muligvis det mest almindelig emballageprodukt, da det bliver brugt af alle forretninger, hvor du tager produktet med hjem. Ligemeget om du har en lokal tøjbutik, bageri, burgerbar eller en stor discountkæde ligesom Lidl, så bruger de papirsposer med tryk. 

Da der er så mange forretninger som bruger papirposer, er der blevet produceret mange forskellige slags papirsposer til at passe til formålene. Nogle af kategorierne er lavet til meget specifikke formål, hvor andre er meget udbredte og kan blive brugt til alting. 

Nogle papirsposer bliver lavet som brødposer og anvendes primært af bagerier, hvor poserne er blevet fødevaregodkendte til deres bageriprodukter. De bliver ofte brugt sammen med andre papirsposer, hvor de kan putte alle produkterne ned i. 

En af de største kategorier for papirsposer er dem som bliver brugt af virksomheder der sælger takeaway mad. De er normalt kategoriserede ved at være kortere og bredere, så poserne er meget holdbare og nemt kan holde til et par menuer med drikkevarer. Men der er også andre typer af takeaway papirsposer, som er større og uden håndtag så klodsbundsposerne bliver foldet for at holde maden varm. Denne form for takeaway pose bliver særligt brugt af burgerbarer. 

Så er der kategorien for standard bærepapirsposer, som selvfølgelig er den mest brugte form for papirspose. Det skyldes at disse papirsposer er både brugt af discountbutikker, bagerier, tøjbutikker og så videre. 

Der findes også papirsposer belagt med aluminium folie, så de kan lukke og blive brugt til forskellige produkt, herunder særligt kaffeposer. Disse poser er produceret på en speciel måde, da de via. varme kan blive forseglet og gjort lufttætte samtidig, så produktet i posen bliver holdt friskt. 

Har du nogle specifikke behov til dine papirsposer eller vil du vide mere om hvilke poser der passer til dit behov? Så gør dig den tjeneste at tage fat i en af vores emballageeksperter og lad dem hjælpe med at finde det du leder efter. Hvis vi ikke har produktet lige nu, så vil vi hjertens gerne benytte vores store netværk af producenter til, at finde en løsning til dig. 

Skal du bruge håndtag?

En af de ting, som influerer hvordan dine papirsposer ser ud og hvad de bliver brugt til, er om poserne har håndtag eller ej. Papirsposerne uden håndtag bliver ofte foldet en smule så det er nemmere for kunderne at holde den. Når det kommer til papirsposer med håndtag er der to muligheder: håndtaget kan enten være fladt eller snoet, hvor det snoet håndtag koster ekstra, men også er med til at give posen et mere luksuriøst udseende.

Hvorfor papirsposer med logo er essentielle for din forretning

I en verden hvor vi har flere og flere muligheder at vælge mellem, når det kommer til at gå ud spise, drikke og så videre, kan vigtigheden af at dine kunder husker dig og dit logo ikke blive undervurderet. Det virker måske simpelt, men en af de nemmeste måder at være “top of mind” for kunder og potentielle kunder er ved, at de ser dit navn/logo i gadebilledet, hvor det er associeret med dine produkter. Takeaway klodsbundsposer med dit logo er en god måde at gøre dette på. 

Hvordan bliver papirsposer trykt?

Papirsposerne bliver trykt med Pantonefarver, så du kan få meget specifikke farver som matcher dine brand guidelines og sørge for at du skiller dig ud. Trykket på papirsposerne er som standard kun 30% dækning af hele overfladen på for- og bagsiden. Men hvis du har et specifikt design for dine papirsposer, så kan vi også trykke over hele overfladen af posen. Det er dog ikke muligt for os at trykke på papirsposerne i bunden, da de bliver lukket i bunden for at sørge for de er meget solide. 

Er papirsposer genanvendelige og nedbrydelige?

En af grundene til, at papirsposer er blevet meget populære de seneste par år, skyldes det store fokus på plastaffald i havet. Da papirsposer er lavet af “virgin” papir og størstedelen hverken er belagt med plastik eller aluminium, kan de nedbrydes i naturen. Det betyder dog ikke at de skal smides i naturen, og det tager stadig mellem 6-12 måneder for dem at nedbryde. 

Den bedste ting at gør er at smide papirsposerne ud som sorteret papiraffald, da poserne så kan blive sorteret og genanvendt og blive brugt til at producere andre produkter. Hvis papirsposerne er coated eller har været brugt til fødevare, bør de stadig blive smidt ud som almindelig affald. Det skyldes at de ikke bliver genanvendt grundet kvaliteten af det genanvendte papir vil være meget lav. 

Papirsposer vs. plastikposer 

En af de ting som har været diskuteret en del er om plastikposer eller papirsposer er mere bæredygtige. Der er selvfølgelig mange perspektiver og holdninger til dette område, men lad os kort dække nogle af de vigtigste områder.

Plastikposer kan ikke nedbryde i naturen. Det er muligt at producere bionedbrydelige plastposer, som kan nedbrydes i speciel industriel kompost, men disse faciliteter er ikke-eksisterende i Danmark. Derudover vil det være meget svært at differentiere mellem bionedbrydelige og ikke-bio plastposer. Derimod kan papirposer både nedbryde i naturen og på almindelige affaldsstationer. 

Når det kommer til genanvendelighed, så er begge poser faktisk genanvendelige, hvis der er indsamlet og kørt til genanvendelse faciliteter. Det primære problem med plastik og genanvendelighed er at mange plastikposer er meget tynde, og materialet er derfor svært at genanvende og vil ofte resultere i lav kvalitet. 

Det sidste aspekt som vi kommer om i denne kort gennemgang, er co2 udledt under produktionen af papirs- og plastikposer. Det har været et emne for meget forskning, i Danmark har Miljøstyrelsen bestilt en analyse af området af Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Denne rapport konkluderer at plastikposer er mere klimavenlige end papirsposer grundet en lavere CO2-udledning under produktionen. Rapporten konkluderer endda at papirsposer skal genbruges 45 gange for at udlede lige så lidt CO2 som plastposer gør ved et brug. Det er blegede papirposer der sammenlignes med den almindelige shopping-plastikpose lavet af LDPE. 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
110 anmeldelser