Se video

Sådan bestiller du

Skil dig ud med iøjnefaldende papirsposer med tryk

Bestil dine papirsposer med tryk online fra kun 1.000 stk. og spar tid og penge! Vores hold af emballageeksperter er klar til at hjælpe dig med dine... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...mål, både på telefon og over mail. Vi vil gerne sikre, at du får den samme gode oplevelse, når du køber papirsposer online, som når du køber dem i virkeligheden. Hvis du har behov for hjælp med designet af dine papirsposer, så sidder vores designere altid klar til at hjælpe dig - helt gratis. 

Danmarks bedste priser på papirsposer med logo

Hos Limepack ønsker vi at gøre logotrykte papirsposer tilgængelige for et bredt publikum, og for at opnå dette er vi nødt til at have gode priser. For at vi med sikkerhed kan love, at vi har de bedste priser på markedet, tilbyder vi en 105% prisgaranti. Det betyder, at hvis du finder brandede papirsposer til billigere priser et andet sted, matcher vi prisen 100% og giver dig 5% ekstra rabat på din ordre.

Ønsker du at se produktet, inden du køber det? Intet problem!

For at gøre bestillingsprocessen så nem som mulig, tilbyder vi gratis prøver af vores papirsposer. Så hvis du er i tvivl om, hvilken type eller størrelse takeaway-pose, du har brug for, eller bare gerne vil mærke kvaliteten på tæt hold, før du køber, så bestil dine gratis prøver i dag! Prøverne sendes enten med et Limepack-design eller uden et design, med andre ord kan vi desværre ikke lave prøvetryk af papirsposerne med dit eget design.

Hvad bruges papirsposer med logo til?

Papirsposer er muligvis det mest almindelige emballageprodukt, der bliver brugt af alle forretninger, hvor du tager produktet med hjem. Så lige meget om du har en lokal tøjbutik, bageri, burgerbar eller en stor discountkæde ligesom Lidl, så bruger de papirsposer med tryk. 

Papirsposer er nok et af de mest almindelige emballageprodukter, der bruges af næsten alle forretninger, hvor kunderne tager deres varer med. Uanset om det er den lokale tøjbutik, bageri eller burgerbar, eller store dagligvarekæder som Lidl, bruger de papirsposer med tryk for at blive genkendt, når deres kunder forlader butikken. 

Fordi så mange virksomheder bruger papirsposer, er der også blevet lavet forskellige slags papirsposer, som passer til deres behov. Nogle kategorier af papirsposer er lavet til et meget specifikt formål, mens andre er meget almindelige og kan bruges til stort set alt. 

Der er selvfølgelig brødposer, der primært bruges af bagerier til at pakke deres bageriprodukter. Derudover får kunderne ofte separate poser, som de kan bære deres brød i, når de forlader butikken. Brødposerne af papir er også godkendt som fødevarekontaktmaterialer, hvilket ikke altid er tilfældet med andre typer papirposer.

Papirposer til take-away-mad fra forskellige restauranter er langt den største anvendelse af vores papirposer. Disse papirposer har typisk håndtag og er kortere og bredere, hvilket sikrer, at de er stabile nok til at bære et par menuer sammen med drikkevarer. Papirsposer i løs vægt bruges af dagligvarebutikker, bagerier, modebutikker - you name it. Poserne er normalt ret store og har en hank, så de kan bære en hel del varer uden risiko for at gå i stykker. Der findes også en anden type takeaway-pose, som er større og uden hank, hvor posens åbning lukkes ved at rulle/folde siderne ned for at holde maden varm. Disse takeaway-papirposer bruges især af hamburgerrestauranter.

Til sidst findes der også papirsposer, der er overtrukket med aluminiumsfolie. Disse papirsposer bruges især som kaffeposer, da de kan varmeforsegles, hvilket sikrer, at produktet indeni forbliver friskt.

Papirsposer med logo er essentielle for din forretning

I en verden hvor vi har flere og flere muligheder at vælge mellem, når det kommer til at gå ud, spise, drikke og så videre, kan vigtigheden af, at dine kunder husker dig og dit logo ikke blive undervurderet. Selvom det kan virke simpelt, er en af de enkleste måder at være i kundernes og potentielle kunders bevidsthed ved at sørge for, at de støder på dit navn eller logo i forbindelse med dine produkter i det daglige gadeliv. Takeaway-papirsposer med dit logo er en god og billig måde at gøre dette på! 

Hvordan bliver papirsposer trykt?

Vores papirsposer trykkes med Pantone-farver, hvilket betyder, at farverne på din pose vil matche de specifikke farver i dit brands retningslinjer! Dit papirposedesign vil stå super skarpt og vil helt sikkert skille dig ud fra mængden.

Skal dit logo være i centrum på dine brandede papirposer? Eller sigter du efter en altomfattende brandpræsentation? Det er helt op til dig! Med vores uendelige trykmuligheder kan du bl.a. dække hele posens overflade, inklusive siderne og håndtagene, med dit farverige design!

Er papirsposer genanvendelige og nedbrydelige?

En af grundene til, at papirsposer er blevet meget populære i de sidste par år, er fokus på det store plastikaffald i havet. Da papirsposer er lavet af jomfrueligt papir, og de fleste af dem ikke er belagt med plastik eller aluminium, er de i stand til at nedbrydes i naturen. Det samme gælder for papirsposer med tryk, da blækket, der bruges til trykket, er nedbrydeligt. Det betyder dog ikke, at du skal smide dine papirsposer ud i naturen, da det stadig tager mellem 6-12 måneder for dem at blive nedbrudt i naturen. 

Det bedste, du kan gøre, er at bortskaffe papirposerne korrekt, men især sortere dem og sende dem til papiraffald, da papirposer kan genanvendes og bruges til andre produkter.

Hvis papirposerne er coatede eller har været brugt til fødevarer, skal de smides ud som almindeligt affald.

Papirsposer vs plastikposer 

En af de ting, der er blevet diskuteret meget, er, om plastikposer eller papirsposer er mere bæredygtige. Der er mange perspektiver på det, så vi vil kort forsøge at dække nogle af de vigtigste områder ift. bæredygtighed.

Plastposer er ikke nedbrydelige i naturen, mens papirposer både kan nedbrydes i naturen og på almindelige affaldsstationer. Det er dog muligt at fremstille bionedbrydelige plastposer, der kan nedbrydes i speciel industriel kompost. Da det er meget svært at skelne bio- og ikke-bio-plastposer fra hinanden, er disse specielle faciliteter ikke særlig almindelige. 

Når det kommer til genanvendelighed, så er begge slags poser faktisk genanvendelige, hvis de bliver indsamlet og bragt til genanvendelsesanlæg. Det primære problem med plastposer og genanvendelighed er, at mange plastposer er meget tynde, så materialet vil være meget svært at genanvende, og den genanvendte plast vil ofte være af dårlig kvalitet. 

Det sidste aspekt som vi kommer om i denne korte gennemgang, er den CO2 der udledes under produktionen af både papir- og plastposer. Det har været genstand for mange forskningsartikler i Danmark. Danmarks Tekniske Universitet (DTU) har lavet en rapport, der siger, at plastikposer er mere klimavenlige på grund af mindre CO2-udledning under produktionen. Rapporten ender faktisk med at konkludere, at papirsposer skal genbruges 45 gange for at udlede lige så lidt CO2, som plastikposer gør ved engangsbrug. Det er blegede papirsposer, der sammenlignes med den almindelige indkøbspose af LDPE.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser