Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vores Limepack-team kontakter dig hurtigst muligt!

Alt du behøver!

  • Har du ingen in-house designer? Intet problem! Vi hjælper gerne med at designe dine produkter uden beregning.
  • Vi stræber altid efter at være de billigste på vores produkter. Skulle du mod vores forventning finde nogen som er billigere end os, så fortvivl ikke. Vi har prisgaranti og tilbyder endvidere en 5% prisreduktion! Vi matcher alle sammenlignelige tilbud på trykte produkter, hvor alle eventuelle ekstraomkostninger og afgifter er medregnet.Vi har ikke nogen skjulte gebyrer eller andet, prisen som er vist på siden er den fulde pris.
  • Vi stræber altid efter at være de billigste på vores produkter. Skulle du mod vores forventning finde nogen som er billigere end os, så fortvivl ikke. Vi har prisgaranti og tilbyder endvidere en 5% prisreduktion! Vi matcher alle sammenlignelige tilbud på trykte produkter, hvor alle eventuelle ekstraomkostninger og afgifter er medregnet.
  • Alle vores produkuter bliver leveret gratis i hele Danmark og EU, med undtagelse af "non-bridged" øer - hvis du skal have leveret dine varer til en ø uden bro, så ta' venligst fat i os, så giv vi et tilbud på levering. De fleste af vores produkter kan vi også tilbyde med ekspres levering, hvis du har travlt.
  • Hos Limepack samarbejder vi kun med europæiske producenter. Det sikrer dig gode priser, hurtig levering og lavere CO2-udledning under fragt.

Foretrukket af

Delivery Hero Weber Absolut Vodka
Planet Doughnut Brillo Pizza Original Coffee
Jameson Whiskey First Hotels Taiyaki Ice Cream