Se video

Sådan bestiller du

Skab opmærksomhed om dit brand med tryk på dine sushibokse

Vil du gøre din sushiemballage unik? Med vores logotrykte sushibokse kan du tilføre din præsentation en unik stil, der gør hvert måltid mindeværdigt... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...eværdigt for dine kunder. Uanset om du skal bruge små, mellemstore eller store sushibokse, har vi et stort udvalg i forskellige størrelser og stilarter! Du kan endda få dine sushibokse med et vindue, så du kan vise dine lækre california- eller dragonruller frem med stil, selv når de er i boksen.

Vores dygtige designere står klar til at hjælpe dig med at designe dine sushibokse - helt gratis. Bestil dine unikke sushibokse i dag, og få dem leveret til din hoveddør inden for kun 4 uger!

Bestil dine egne sushibokse fra kun 100 stk.

Der er ingen grund til at forpligte sig til større mængder end nødvendigt. Hos Limepack gør vi det nemt at bestille præcis den mængde, du har brug for. Vores sushibokse har en minimumsmængde på kun 100 styk, og uanset om du driver en lille sushirestaurant eller har brug for sushibokse til en begivenhed, giver vores minimumsmængde dig mulighed for at få præcis det, du har brug for.

Med eller uden vindue? Vælg din ideelle størrelse og stil

I vores udvalg finder du både sushibokse med og uden vinduer. Vores sushibokse fås i forskellige størrelser og stilarter, og hver enkelt tilbyder unikke muligheder for personalisering.

Løft din sushi-præsentation med vores sushibokse med vindue! Sushibokse med vindue giver dig mulighed for at præsentere dine sushikreationer på en unik måde og samtidig give folk et smugkig på de lækre sager indeni.

Vores sushibokse med vindue fås i to størrelser:

  • Lille: 160 x 103 x 45 mm (LxBxH)

  • Stor: 241 x 103 x 45 mm (LxBxH)

Disse to størrelser er gode til restauranter, der sælger både mindre og større sushimuligheder. Du kan servere dine sushiruller alene eller med tilbehør som ingefær og tangsalat til.

Som standard er disse sushibokse produceret med hvidt papir på ydersiden og kraftpapir indeni. Men du kan også få helt hvidt papir eller kraftpapir til dine sushibokse, hvis du foretrækker det. Derudover kan vi også trykke dit logo eller design på indersiden af æskerne mod et ekstra gebyr. 

Vores sushibokse uden vindue har en hurtig leveringstid på kun 4 uger! De er den ideelle løsning, når du har travlt med at få lavet sushibokse med tryk, især til kommende arrangementer, hvor du vil have dit brand til at skinne og skille sig ud fra mængden.

Vores sushibokse med hurtig levering fås i tre størrelser:

  • Lille: 50 x 210 x 50 mm (BxLxH)

  • Medium: 100 x 210 x 50 mm (BxLxH)

  • Stor: 150 x 210 x 50 mm (BxLxH)

Den mindste størrelse passer til en enkelt sushirulle og er ideel til at tilfredsstille en hurtig sushi-trang på farten. Mellemstørrelsen er designet til at rumme to ruller, mens den største størrelse kan rumme op til fire sushiruller og er den perfekte størrelse til gruppedeling. Hvis du har brug for sushibokse i en anden størrelse, tilbyder vi også specialtilpassede størrelser mod et ekstra gebyr. Hvis du gerne vil vide mere om dine muligheder, så tøv ikke med at kontakte os.

Er du ikke sikker på størrelsen? Få gratis vareprøver

Er du i tvivl om den ideelle størrelse til dine sushiportioner? Så er der ingen grund til bekymring! Vi sender dig gerne en prøveæske af vores sushibokse, så du kan afprøve de forskellige størrelser og finde den perfekte størrelse til dine sushikreationer. Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål, kan du altid kontakte vores emballageeksperter. Send os en e-mail på mail@limepack.dk eller ring til os på +45 52 70 47 62.

Uendelige designmuligheder: Slip kreativiteten løs med CMYK

Vores sushibokse har en mat finish, som ikke kun giver dem et poleret og elegant udseende, men også får dem til at føles glatte at røre ved! Vi bruger CMYK til at trykke sushibokserne, hvilket betyder, at du kan gå hele vejen med så mange farver, du vil, i dit design. Hvis du vil have et levende design med pangfarver, er det ideelt at trykke med CMYK, da det kombinerer cyan, magenta, gul og key (sort) for at skabe en hel regnbue af nuancer. Det bedste ved at printe med CMYK? Uanset hvor mange farver du bruger i dit design, forbliver prisen den samme!

Vi tilbyder også muligheden for at trykke sushiboksene i Pantone-farver. Dette kommer dog med en ekstra omkostning. Tryk med Pantone er det bedste valg til enkle designs med færre farver, hvor fokus er på at opnå farvenøjagtighed i designet.

Få gratis hjælp fra ekspertdesignere

Har du brug for hjælp til at opsætte dit design? Det skal du ikke bekymre dig om! Vores designteam er altid klar til at hjælpe dig uden ekstra omkostninger. Bare upload dine designfiler, og lad os klare resten. Du vil modtage en designforhåndsvisning af dine sushibokse på 2 timer, så du kan godkende designet og sikre dig, at det er præcis, som du vil have det.

Sikre og holdbare sushibokse

Vores sushibokse har et tyndt lag plast indeni, som gør dem ekstra modstandsdygtige over for fedt og væsker. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om lækager eller æsker, der falder fra hinanden, når dine kunder tager deres sushi med på farten! Derudover har vores sushibokse også et tætsluttende låg, som holder dine kunders sushi sikker og frisk, hvilket gør dem til et godt valg til at tage med på farten.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser