Servietter med logotryk

Ønsker du at differentiere dit brand eller navn fra dine konkurrenter, samtidig med at du skaber brand awareness? Så er servietter med logotryk idelle, hvis du ønsker at levere en... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...rsonlig oplevelse mens du skiller dig ud fra mængden. Med en høj kvalitet, er trykte papirservietter en billig måde at tilføje den ekstra prik over i’et til enhver lejlighed. Så hvorfor ikke få servietter med tryk til dit kontor, kommende fest eller event? Disse logotrykte servietter vil med sikkerhed imponere dine ansatte, kunder eller gæster! 

Frokost- eller middagsserviet? 

Hvert øjeblik din kunde interagerer med din virksomhed er en mulighed for branding! På samme måde som din kunde bemærker dine unikke latte-design, smukke blomster eller dekorationer, lægger de mærke til dit logo på servietter. Ved at udnytte markedsføring mulighederne på dine papirprodukter, giver du dine kunder det ekstra strejf af bekvemmelighed, luksus og komfort. Et korrekt brug af servietter holder faktisk dine måltider og drikkevarer flydende på en effektiv måde. Servietter med logotryk er en fantastisk tilføjelse til frokostpauser, middage og andre lejligheder, og er det perfekte tilbehør at brande til små eller store virksomheders behov. Uanset om du ejer en cafe, restaurant, medicinsk virksomhed eller andet, så er branding af dine papirservietter et vigtigt markedsføringstiltag.

Udvid dit udvalg med flere design

Nu kan du glemme alt om at spilde penge og stå tilbage med forældede servietter i dit opbevaringsrum! Ved at bestille servietter med tryk til minimumsmængder fra 25.000 stk., kan du løbende forny dine designs, matche farverne på dit kontor, eller hvorfor endda ikke sæsonens seneste farvetrends? Kun din kreativitet sætter grænsen! Ta’ kontakt til os i dag, og få vejledning og designhjælp til at lave de perfekte servietter med tryk.

Hvad med levering? 

Vi ønsker at gøre logotrykte servietter tilgængelige for alle ved at tilbyde lave minimumsbestillinger og gratis levering i Europa. Leveringen er ikke kun gratis, men også hurtig, og vores servietter kan leveres indenfor 10 uger. Hvis du har en stram deadline, tilbyder vi også ekspresleveringsmuligheder. Så ta’ endelig fat i os, og så kan vi sammen finde den bedste leveringsmulighed for dig! 

Øg miljøbevidstheden på dit kontor eller mødested

Klimaforandringer og miljøet er højt prioriterede områder af virksomheder, forbrugere og lovgivere - og med god grund. Hos Limepack vil vi gerne bidrage til denne positive udvikling ved at bruge papir, der er fri for giftige pesticider såsom klor. Vi samarbejder desuden kun med producenter i EU, hvilket sikrer en lav CO2-udledning under transport. Vis dine kunder, at du er engageret i en grønnere fremtid, ved at have klorfrie servietter der er lavet af jomfruelige fibre, som er hentet i Skandinavien og produceret i Danmark. At servietterne er fremstillet af jomfruelige fibre betyder, at de er helt hvide, fuldstændig komposterbare og mere bæredygtige end standard papirservietter. Med vores servietter er du med til at minimere miljøpåvirkningen, og samtidig appellere til det stadigt voksende marked af miljøbevidste forbrugere.

Er servietterne biologisk nedbrydelige?

Da papir er lavet af plantematerialer, er papirservietter i sagens natur biologisk nedbrydelige. Det er derfor, de kan smides i kompostbunken, hvor de nedbrydes, da snavsede servietter ikke kan genbruges. Materialet går dog ikke på kompromis med det praktiske. Servietterne er ekstremt bløde, holdbare og absorberende, hvilket gør dem velegnede til alle lejligheder, samtidig med at de reducerer mængden af servietter, som kunder eller gæster normalvis kræver til hvert besøg.

Lyst til et kig på vores produkt inden du køber det? Intet problem! 

For at vi kan skabe den mest bekvemmelige bestilling af vores logotrykte servietter som muligt, tilbyder vi muligheden for at sende gratis prøver af vores servietter. Så er du usikker på størrelsen, eller vil du bare mærke kvaliteten for at sikre dig, at den passer til dine forventninger og behov? Så tag kontakt til os og få gratis prøver af vores servietter! 

Bemærk venligst, at vores prøver sendes med Limepack branding, da vi ikke kan lave prøvetryk med dit logo på servietterne.

100% skræddersyede servietter 

Vores personlige servietter kan tilpasses 100%. Du kan vælge din foretrukne størrelse, om de skal være med 2 eller 3 lag, og om du vil have dem trykt med Pantone- eller CMYK-farver. Så uanset om du serverer kolde eller varme drikke på en bar, kaffebar, pub eller restaurant, vil dine logotrykte servietter se rigtig flotte ud og afspejle din virksomhed og historie perfekt, når dine kunder nyder deres mad og drikkevarer.

CMYK eller Pantone

Vi kan trykke vores servietter med både Pantone- og CMYK-farver. Hvis du er ude efter et meget specifikt design, og har brug for nogle meget præcise farver, er Pantone-farver det optimale valg. Pantone er standardfarveskemaet og den mest brugte farve til vores servietter. Hvis du ønsker at have flere farver med i dit design, så ta’ endelig fat i os, da vi også kan trykke vores servietter med CMYK-farver.

Flexotryk 

Vores papirservietter trykkes med trykmetoden flexotryk, som sikrer en endelig serviet der er både smuk og funktionel. Flexotryk er en unik teknik, der bruger en fleksibel trykplade, som tilpasser sig godt til forskellige materialer såsom plastik, metal og papir, og kan bruge en bred vifte af blæk, herunder vandbaseret blæk. 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser