Se video

Sådan bestiller du

Papkrus med logo - Genial markedsføring der skaber synlighed

Hvorfor drikke din kaffe af en almindelig hvid og anonym kop? Sæt kulør på hverdagen og gør dit daglige kafferitual til en visuel oplevelse med et... Læs mere

Foretrukket af

absolutvodkapeterlarsenoriginalcoffeeredbullfirsthotelsshotlondon

...d et personligt papkrus med dit logotryk eller måske dit yndlingscitat? Byd dine kunder på en varm kop kaffe, kakao eller te ‘to-go’ og giv din markedsføring et forfriskende twist. Opnå optimal eksponering af dit logo eller brand over længere tid. Med logotrykte papkrus glemmer din modtager dig ikke foreløbigt!

Skab mindeværdige møder med brandede papkrus

Til kundemødet, skole-hjem-samtalen eller på messen? Uanset anledningen starter mødet mellem mennesker ofte med en god kop kaffe i øjenhøjde, uanset om I er en kaffebar, café, institution eller virksomhed. Så hvorfor ikke tilføje en ekstra ‘sjat’ til din visuelle identitet og benytte lejligheden til at servere dit logo eller budskab direkte i hænderne på din modtager i vores papkrus med tryk? Vores eksklusive papkrus med tryk i høj kvalitet, efterlader et positivt indtryk – præcis som du ønsker at blive husket! 

Enkeltlagspapkrus vs. Dobbeltlagspapkrus – hvad skal jeg vælge?

Grundreglen for dit valg af papkrus med logotryk er, at det altid er en god idé at vide hvilket formål, du skal bruge dine papkrus til. Skal du hovedsageligt servere kolde eller tempererede drikkevarer som f.eks. sodavand, saftevand, juice, eller danskvand i dine papkrus, så er vores enkeltlagspapkrus det sikre valg. Skal du i stedet bruge papkrus til varme drikke som te, kaffe eller varm chokolade, er vores dobbeltlagspapkrus det rigtige valg for dig.

Enkeltlagspapkrus – en god ‘all-rounder’-kop

Enkeltlagskrus i pap er godkendt til både kolde og varme drikke. Du kan derfor med fordel også anvende enkeltlagspapkrus til at servere varmere kaffetyper med et relativt højt indhold af mælkeprodukter, hvorved temperaturen sænkes. Ikke overraskende er det derfor også den mest populære blandt vores kunder og også den, som du typisk finder i sortimentet hos de førende kaffebarer som f.eks. Starbucks, Baresso m.fl.

Dobbeltlagspapkrus – perfekt til varme drikkevarer

Er du i stedet på udkig efter papkrus med logo, der tilbyder optimal komfort og holder dine varme drikkevarer længere ved den ønskede temperatur? Så er dobbeltlagspapkrus det perfekte valg. Men den solide udformning er vores dobbeltlagspapkrus med tryk ideelt til servering af varme drikkevarer, som du kender dem fra bagerier, caféer, tankstationer og lignende. Papkrus med dobbeltlag er ideelle, når du vil medbringe dine varme yndlingsdrikkevarer ‘to go’, uanset om du er til te, kaffe eller en varm chokolade, især i det kolde danske efterårs- eller vintervejr. Skænk dig en forfriskende kop af din foretrukne te i vores dobbeltlagspapkrus og medbring den, mens du er på farten, uanset om du er til Earl Grey, kvæde eller grøn matcha-te. Er du mere en kaffeentusiast, der foretrækker en aromatisk kaffebønne og sætter pris på koffeinen, hvorfor så ikke tage en Americano, Cappuccino, Espresso eller noget helt andet med dig?

Du kan let genkende dobbeltlagspapkruset ved dets ekstra bundlag. Det isolerende luftlag mellem papkrusets ydre og indre lag sikrer, at drikkevaren forbliver varm i lang tid, og at du ikke brænder dig på drikken.

Papkrus i forskellige størrelser til alle dine to-go-behov

Vi tilbyder en række forskellige størrelser af vores papkrus med tryk, så du er garanteret at finde en størrelse, der er helt perfekt til dine kolde eller varme drikke! Vores papkrus kan bruges i en lang række forskellige situationer, og gør det  især nemt og praktisk at nyde dine to-go drikkevarer.

Vores enkeltlagspapkrus fås i 4 størrelser:

 • The Shot – 100 ml 
 • Cup of Joe – 240 ml
 • Mug'a'Chino – 350 ml
 • The Monday Killer – 450 ml

Vores dobbeltlagspapkrus er tilgængelige i 3 størrelser: 

 • The Shot – 100 ml 
 • Cup of Joe – 240 ml
 • Mug'a'Chino – 350 ml

De ovenstående størrelser gør sig gældende for vores standard såvel som BIO papkrus.

Papkrusene er naturligvis vandtætte og produceres primært i fuldfarvetryk. Trykket er – som ved alle vores andre kopper med tryk – 100 % duft- og smagsfrit. Vores to-go papkrus er velegnede til både koldt og varmt drikke og kan endda bruges til at servere alkoholholdige drikkevarer, som mange af vores kunder gør! Der er dog en risiko for, at drikkevarer med en alkoholprocent på over 5% og generelt stærk alkohol som f.eks. whisky og rom, kan forringe papkrusets kvalitet og gøre det utæt. Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med dette, så tag endelig fat i os. 

Presset på tid? Vælg ekspres!

Ønsker du at modtage dine papkrus så hurtigt som muligt? Så kan du stole på vores eksprespapkrus med tryk! Disse papkrus er den ultimative løsning, når du har en stram tidsplan og skal bruge dine papkrus til en kommende begivenhed eller event i en fart. 

Vores eksprespapkrus fås som både enkeltlag og dobbeltlag, og kan vælges med enten en BIO eller PE-coating. Vi tilbyder dem i hele 6 forskellige størrelser:

 • The Shot – 100 ml
 • Lite Sip – 180 ml
 • Cup of Joe – 240 ml
 • Mug'a'Chino – 350 ml
 • The Monday Killer – 450 ml
 • Jumbo – 550 ml

Specialpapkrus – mere end blot emballage 

Har I ganske særlige ønsker til jeres papkrus, som i dén grad skal vække opsigt og skabe en ‘Wow-effekt’ hos modtageren? I samarbejde med vores producenter tilbyder vi Europas mest luksuriøse papkrus. Vi tilbyder blandt andet helt unikke og eksklusive papkopper med guld- eller sølvfolie på ydersiden.

Ønsker du i stedet interaktion med modtageren, kan dobbeltlagskoppen laves om til en kuponkop ved at udskære en kupon i papkoppens yderste væg. På den måde kan du afholde konkurrencer, lodtrækninger eller udlevere rabatkuponer. 

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen, så tag fat i os, og fortæl hvad du søger!

Få tryk i alle regnbuens farver

Vi tilbyder vores papkrus med eget tryk i alle tænkelige farvekombinationer. Hvad enten du foretrækker papkrus i et diskret og stilrent design, som giver et enkelt og professionelt udtryk, eller et friskt og farvestrålende design, der vækker opsigt, er det helt op til dig! Hos Limepack sidder vi klar til at imødekomme dine krav og præferencer – det er kun din fantasi sætter grænser! Som en ekstra service, hjælper vi dig med at sætte dit design op, helt gratis.

Det primære farvesystem, vi anvender til at producere dine papkrus med tryk, kaldes CMYK. CMYK er en forkortelse af Cyan, Magenta, Yellow og Key (sort), og er det farvesystem, de fleste trykkerier anvender til produktionen af emballage samt andre tryksager med logo. Fuldfarvetryk med CMYK giver dig mulighed for at eksperimentere med og kombinere farver i et utal af variationer – og det bedste af det hele er, at prisen forbliver den samme, uanset hvor mange farver du vælger til dit design.

Mat eller blank overflade? Valget er dit!

Vi tilbyder vores papkrus med logotryk i enten mat eller blank overflade. Foretrækker du en ru overflade med en mere diskret gengivelse af farverne, er den matte overflade det perfekte valg. Især hvis dit brand er inspireret af det rustikke æstetiske udtryk, er vores papkrus i brunt kraftpapir lige hvad du leder efter! Deres matte finish og jordfarve udstråler et råt, naturligt look, og de vil kun styrke dit brands rustikke charme. Ønsker du derimod papkrus med en livlig og skinnende gengivelse af farven på dit logo eller design, anbefaler vi i stedet den blanke overflade.

Udvid dit sortiment med flere designs – i mindre oplag

Hos Limepack kan vi godt lide, når tingene er nemme. Du behøver derfor ikke brænde inde med store partier af ubrugte og støvede papkrus gemt væk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du præcis det antal, DU har brug for. 

Ved bestilling af papkrus med minimumskvoter startende fra 1000 stk. for både enkelt- og dobbeltlagspapkrus, kan du forny dine designs som det passer dig, og måske ligefrem matche baggrundsfarverne på dine papkrus med årstiden eller de nyeste farvetrends? Kun din kreativitet sætter grænser! Kontakt vores Limepack-team i dag for vejledning og hjælp til design af dine papkrus med tryk.

Kaffe på farten? Læg låg på!

I en travl og hektisk hverdag er der ikke altid tid til at sætte sig ned og nyde en friskbrygget kop te eller kaffe. Med et praktisk låg til dine papkrus kan du medbringe din kaffe ‘To-Go’ uden problemer. Låg med tryk til papkrus er ideelle til at tage med i bilen på vej til arbejdet eller på cyklen på vej til studiet. Det lille drikkehul i låget giver dig mulighed for at nyde varme drikke uden bekymring for at brænde dine læber eller tungen. Derudover er der et lille hul i den modsatte ende af drikkehullet, som sikrer, at der ikke skabes undertryk i papkruset. Juster dine slurke, som du ønsker, med låg til dine papkrus!

Vi tilbyder 4 slags låg til dine papkrus:

 • Gennemsigtige (PET-plast)
 • Standard (PE-plast)
 • BIO (PLA-plast)
 • BIO+ (Papir)

Vores låg er tilgængelige i sort og hvid, med undtagelsen af vores BIO+ låg, som kun fås i hvid. 

Vælg mellem 3 forskellige størrelser til dine låg: 

 • Ø 62 mm i diameter: passer til 100 ml papkrus
 • Ø 80 mm i diameter: passer til 240 ml papkrus
 • Ø 90 mm i diameter: passer til 350 og 450 ml papkrus

Vis ansvarlighed med miljøvenlige papkrus

Ønsker du at styrke din virksomheds grønne profil? Intet problem! Vi tilbyder diskrete bio-mærkater til dine papkrus med logo. Skil dig ud fra dine konkurrenter og fremhæv din virksomheds CSR-profil og bæredygtige budskab. 

Vores BIO-papkrus er den mest bæredygtige mulighed på markedet. I modsætning til vores standard papkrus PE-belægning, er de bionedbrydelige papkrus lavet med en vandbaseret belægning, hvilket gør dem fuldt nedbrydelige i naturen og genanvendelige sammen med papiraffald. Mere specifikt har disse papkrus en genanvendelighed på 92% og kan genbruges i almindelige genanvendelsesfaciliteter, hvis de sorteres korrekt. Dog er mange genanvendelsesfaciliteter endnu ikke vant til den vandbaserede belægning, så papkrusene vil ofte blive sorteret som plastik. Vi er dog overbeviste om, at systemerne snart vil tilpasse sig. Denne vandbelægning er fremtiden for papkrus, da det er en måde at sikre at mere papir bliver genanvendt.

Gør dit CO2-aftryk lidt grønnere

Hos LimePack er vores vision at være grønne i mere end én forstand. Derfor stræber vi også efter en mere bæredygtig verden og vi sætter en ære i, at dine papkrus med logo tryk skåner miljøet og udleder så lidt CO2 i atmosfæren som muligt. Det gør vi bl.a. ved udelukkende at samarbejde med de største og bedste emballageproducenter i Europa. Herigennem sikres en mindre CO2-udledningen i forbindelse med fragt. Du kan derfor med god samvittighed og med omtanke for miljøet bestille dine papkrus med logo hos Limepack – tænk på miljøet og bestil din næste emballage med tryk fra europæiske producenter!

FSC-certifikatet – ansvarlig produktion og skovdrift

Ønsker du, at din virksomhed skal ‘Walk the talk’, når det kommer til bæredygtighed og social ansvarlighed? Så er FSC-certificeret papkrus med tryk det perfekte valg.

FSC (Forest Stewardship Council) er en global non-profit organisation, der garanterer, at dine papkrus med design er fremstillet under ordentlige forhold. Det indebærer, at dyre- og plantelivet bliver beskyttet, og at der ikke bliver fældet flere træer end skovene kan nå at reproducere. 

Derudover er det et krav, at skovarbejderne er uddannede og garanteret en ordentlig løn, som tilsvarer lønniveauet i det pågældende land – uanset om træet er fældet i en dansk løv- eller nåleskove eller i sydamerikanske regnskove. Skovarbejdernes arbejdsvilkår sikres bl.a. gennem det rigtige sikkerhedsudstyr mv. 

Vi tilbyder FSC-papkrus, men denne mulighed er kun tilgængelig for vores enkeltlagspapkrus. Dette skyldes, at vores dobbeltlagspapkrus indeholder et yderlag lavet af 40% genanvendt papir, og vi kan ikke garantere kilden til dette materiale. Hvis du er interesseret i FSC-certificerede enkeltlagspapkrus, er du velkommen til at kontakte os for mere information!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser