Se video

Sådan bestiller du

Papkrus med logotryk

Hvorfor drikke din kaffe af en almindelig hvid og anonym kop? Sæt kulør på hverdagen og gør dit daglige kafferitual til en visuel oplevelse med et personligt papkrus med dit logotryk eller... Læs mere

Foretrukket af

absolutvodkapeterlarsenoriginalcoffeeredbullfirsthotelsshotlondon

...ller måske dit yndlingscitat? Byd dine kunder på en varm kop kaffe, kakao eller te ‘to-go’ og giv din markedsføring et forfriskende twist. Opnå optimal eksponering af dit logo eller brand over længere tid. Med vores logo-prægede papkrus glemmer din modtager dig ikke foreløbigt!

Sæt din markedsføring på ‘krus’-control

Til kundemødet, skole-hjem-samtalen eller på messen? Uanset anledningen starter mødet mellem mennesker ofte med en god kop kaffe i øjenhøjde, uanset om I er en kaffebar, café, institution eller virksomhed. Så hvorfor ikke tilføje en ekstra ‘sjat’ til din visuelle identitet og benytte lejligheden til at servere dit logo eller budskab direkte i hænderne på din modtager i vores papkrus med tryk? Vores eksklusive papkrus med tryk i høj kvalitet efterlader et positivt indtryk – præcis som du ønsker at blive husket! 

Enkeltlagspapkrus vs. Dobbeltlagspapkrus – hvad skal jeg vælge?

Grundreglen for dit valg af papkrus med logo eller tryk er, at det altid er en god idé at vide til hvilket formål, du skal bruge dine papkrus. Skal du hovedsageligt servere kolde eller tempererede drikkevarer som f.eks. sodavand, saftevand, juice eller blot almindeligt poste- eller danskvand i dine papkrus, så er vores enkeltlagspapkrus det sikre valg. 

Enkeltlagspapkrus – en god ‘all-rounder’-kop

Enkeltlagspapkrus er godkendt til både kolde og varme drikke. Du kan derfor med fordel også anvende enkeltlagspapkrus til at servere varmere kaffetyper med et relativt højt indhold af mælkeprodukter, hvorved temperaturen sænkes. Ikke overraskende er det derfor også den mest populære blandt vores kunder og også den, som du typisk finder i sortimentet hos de førende kaffebarer som f.eks. Starbucks, Baresso m.fl.

Vi tilbyder en række af forskellige størrelser af vores papkrus med enkeltlag, så du er sikker på at finde præcis den størrelse, som passer dig! Vores enkeltlagspapkrus kommer i 5 forskellige størrelser. Dem finder du nedenfor:

 • 115 ml (4 oz) ‘Opkvikkeren’
 • 210 ml (7 oz) ‘Undermåleren’
 • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
 • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
 • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdræberen’

Vores papkrus er naturligvis vandtætte og produceres primært i fuldfarvetryk. Trykket er – som ved alle vores andre kopper med tryk – 100 % duft- og smagsfrit. Udover at tilbyde enkeltlagskoppen i 5 forskellige størrelser, tilbyder vi ligeledes forskellige papirtykkelser i vores papkrus, alt efter dit budget og brugssituationen.

Vores to-go papkrus er velegnede til både kolde og varme drikke og kan endda bruges til at servere alkoholholdige drikkevarer - det gør mange af vores kunder! Der er dog en risiko for, at drikkevarer med en alkoholprocent på over 5% og generelt stærk alkohol som f.eks. whisky og rom, kan forringe papkrusets kvalitet og gøre det utæt. Hvis du har nogen spørgsmål i forbindelse med dette, så tag endelig fat i os. 

Dobbeltlagspapkrus – perfekt til varme drikkevarer

Er du i stedet på udkig efter papkrus med logo med optimal komfort, der holder dine varme drikkevarer på den ønskede temperatur i længere tid og som samtidig sørger for, at du ikke brænder dig på drikkevaren? Så er dobbeltlagspapkrus det perfekte valg. Men sin solide udformning er vores dobbeltlagspapkrus med logo eller tryk ideelt til servering af varme drikkevarer, som du kender dem fra bagerier, caféer, tankstationer og lignende.  Papkrus med dobbeltlag er ideelle, når du vil medbringe dine varme yndlingsdrikkevarer ‘to go’, uanset om du er til te, kaffe eller en varm chokolade i det kolde, danske efterårs- eller vintervejr. Skænk dig en forfriskende kop af din foretrukne te i vores dobbeltlagspapkrus og medbring den mens du er på farten, hvad enten du er til Earl Grey, Kvæde eller Grøn Matcha-te. Er du mere en kaffetrold, som foretrækker en aromatisk kaffebønne og hvor koffeinen er i højsædet, hvorfor så ikke medbringe en Americano, Cappuccino, Espresso eller noget helt andet. Papkrus med dobbeltlag kan du nemt kende på dens “ekstra” bund.

Det isolerende luftlag mellem papkrusets ydre og indre lag sikrer, at drikkevaren holder sig varm over længere tid, samtidigt med at dine hænder ikke bliver forbrændt. 

Vores dobbeltlagspapkrus med logotryk kommer i 3 størrelser:

 • 240 ml (8 oz) ‘Cup-of-Joe’
 • 350 ml (12 oz) ‘Mug-a-Chino’
 • 450 ml (16 oz) ‘Mandagsdræberen’

Specialpapkrus – mere end blot emballage 

Har I ganske særlige ønsker til jeres papkrus, som i dén grad skal vække opsigt og skabe en ‘Wow-effekt’ hos modtageren? I samarbejde med vores producenter tilbyder vi Europas mest luksuriøse papkrus. Vi tilbyder blandt andet helt unikke og eksklusive papkopper med guld- eller sølvfolie på ydersiden.

Ønsker du i stedet interaktion med modtageren, kan dobbeltlagskoppen laves om til en kuponkop ved at udskære en kupon i papkoppens yderste væg. På den måde kan du afholde konkurrencer, lodtrækninger eller udlevere rabatkuponer. 

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænsen, så tag fat i os og fortæl hvad du søger.

Tryk den af med offsettryk!

Der er mange holdninger til de forskellige trykformer og hvilken der er bedst. Hos Limepack har vi valgt at bruge offsettryk, da trykpladerne ved denne trykmetode er billigere. På den måde er du som kunde sikret en konkurrencedygtig pris ved både små og store oplag.

Offsettryk er også den mest gængse trykmetode hvad angår tryk på papkrus. Offsettryk anvender trykplader, hvilket muliggør tryk i en høj kvalitet og ikke mindst høj billedopløsning. Det betyder, at man også kan printe almindelige billeder. Da offsettryk er tiltænkt større oplag, opererer producenter, som tilbyder denne trykmetode, ofte med et minimumsoplag. Hos Limepack er det et oplag på minimum 1.000 stk.

Udvid dit sortiment med flere design – i mindre oplag

Hos Limepack kan vi godt lide, at ting er forfriskende og nemme – det samme gælder vores papkrus med eget logo. Du slipper derfor for at brænde inde med store partier af ubrugte og tilstøvede papkrus gemt væk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antal, DU har brug for. 

Ved bestilling af papkrus med minimumskvoter startende fra 1000 stk. for både enkelt- og dobbeltlagspapkrus, kan du forny dine design, som det passer dig og måske ligefrem matche baggrundsfarverne på dine papkrus med årstiden eller måske de nyeste farvetrends? Kun din kreativitet sætter grænser! Kontakt vores Limepack-team i dag for vejledning og hjælp til design af dine papkrus med tryk.

Papkrus med tryk i alle regnbuens farver

Vi tilbyder vores papkrus med eget tryk i alle tænkelige farvekombinationer. Hvad enten du foretrækker papkrus i et diskret og stilrent design, som giver et enkelt og professionelt udtryk, eller er til et friskt og farvestrålende design, der vækker opsigt, er helt op til dig. Hos Limepack sidder vi klar til at imødekomme dine krav og præferencer – kun din fantasi sætter grænser! Som en ekstra service, hjælper vi hos Limepack gerne med designet, uden ekstra omkostninger. 

Farvesystemet som vi bruger, når vi producerer din emballage med tryk, kaldes CMYK. CMYK er en forkortelse for Cyan, Magenta, Yellow (gul) og Key (sort) og er det farvesystem, som de fleste trykkerier bruger i produktionen af emballage samt andre tryksager med logo. Fuldfarvetryk med CMYK giver dig mulighed for at variere og kombinere farver i det uendelige – og det bedste af det hele er, at prisen forbliver den samme, uanset hvor mange farver du vælger til designet af dine engangskrus.

Mat eller blank overflade? Valget er dit!

Vi leverer vores papkrus med logo og tryk i enten mat eller blank overflade. Foretrækker du en mere rug overflade med en mere diskret gengivelse af farverne, er den matte overflade det perfekte valg. Ønsker du derimod papkrus med en livlig og skinnende gengivelse af farven på dit logo eller tryk, anbefaler vi i stedet den blanke overflade.

Kaffe på farten? Læg låg på!

I en travl og hektisk hverdag er der ikke altid tid til at sætte sig ned og nyde en friskbrygget kop te/kaffe. Med det praktiske låg til papkrus kan du medbringe din kaffe ‘to go’ uden problemer. Låg til papkrus med logo er perfekt egnet til at medbringe i bilen på vej til arbejdet eller på cyklen på vej til studiet. Det lille drikkehul i låget gør det muligt at nyde varme drikkevarer, uden at du behøver bekymre dig om at skolde læberne eller brænde tungen. Derudover er der et lille hul i den modsatte side af drikkehullet, som sikrer, at der ikke skabes undertryk i papkruset – du slipper med andre for ubehagelige kaffeeksplosioner og pletter på tøjet! Afpas dine slurke, som du ønsker, med låg til dine papkrus. 

Vores låg til papkrus kommer i 8 farver:

 1. Sort
 2. Hvid
 3. Grøn
 4. Guld
 5. Blå
 6. Rød
 7. Lyserød
 8. Orange

Og i 2 forskellige størrelser: 

 1. Ø 80 mm i diameter: passer til 240 ml papkrus (8 oz), både enkelt- og dobbeltlagspapkrus
 2. Ø 90 mm i diameter: passer til 350 ml- (12 oz) og 450 ml-papkrus (16 oz), både enkelt- og dobbeltlagspapkrus

Hvis ingen af ovennævnte farver passer ind i din smag, er du velkommen til at kontakte os med dit specifikke farvevalg.

Gør dit CO2-aftryk lidt grønnere

Hos Limepack er vores vision at være grønne i mere end én forstand. Derfor stræber vi også efter en mere bæredygtig verden og vi sætter en ære i, at dine papkrus med logotryk skåner miljøet og udleder så lidt CO2 i atmosfæren som muligt. Det gør vi bl.a. ved udelukkende at samarbejde med de største og bedste emballageproducenter i Europa. Herigennem sikres en mindre CO2-udledning i forbindelse med fragt. Du kan derfor med god samvittighed og med omtanke for miljøet bestille dine papkrus med logo hos Limepack – tænk på miljøet og bestil din næste emballage med tryk fra europæiske producenter!

Vis ansvarlighed med bionedbrydelige papkrus 

Ønsker du at styrke din virksomheds grønne profil? Intet problem! Vi tilbyder diskrete bio-mærkater på dine papkrus med logo. Skil dig ud fra dine konkurrenter og fremhæv din virksomheds CSR-profil og bæredygtige budskab. 

Vores bionedbrydelig papkrus er I kontrast til vores normale papkrus lavet uden nogen plastik coating, men de er i stedet lavet med en vandbaseret coating. Papkrusene er derfor fuldt genanvendelige på alle genanvendelsesanlæg. Det er dog vigtigt at pointere, at det ikke er alle genanvendelsesanlæg, som kender til denne vandbaserede coating endnu, hvorfor de vil blive sorteret som indeholdende plastik. Vi ved dog, at systemerne snart vil tilpasse sig, og at denne vandbelægning er fremtiden for papkrus, da det er en måde at sikre at mere papir bliver genanvendt.

Vores bionedbrydelige papkrus er lavet uden nogen brug af fossile brændstoffer som normale papkrus er. Disse bionedbrydelige og genanvendelige papkrus er den mere bæredygtige mulighed der er tilgængelig på markedet. 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
107 anmeldelser