Se video

Sådan bestiller du

Sandwichpapir med logotryk

Leder du efter højkvalitets sandwichpapir med logotryk til fantastiske priser? Så har du fundet den rigtige side! Vi tilbyder et stort udvalg af wrapping papir, som kan blive brugt... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... til både burger, sandwich, hotdogs og meget andet mad. Vi har et hold af dedikerede designeksperter der venter på at hjælpe dig med dit næste kreative projekt. Hvis du selv vil lave designet, kan du downloade vores skabeloner på produktet du ønsker.

Hos Limepack er pris en mærkesag, og dette er grunden til, at vi ikke selv producerer emballage, men arbejder med et netværk af producenter for at finde den bedste pris til dig! Vi garanterer endda at vi har den bedste pris på markedet, og hvis du skulle finde nogen som har bedre priser end os, tilbyder vi 105 % prisgaranti. 

Du kan bestille dine personaliserede sandwichpapir online hos Limepack, og vores emballageeksperter er til din rådighed hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker prøver på produktet. 

Greaseproof papir lige efter din smag

Vores personaliserede greaseproof papir er 100% tilpasseligt, og en af de primære grunde til dette er at vi kan trykke på hele overfladen på den ene side. Trykket på den ene side vil dog blive reflekteret på den anden side, da papiret er en smule transparent. Så ligegyldigt om du serverer en burger eller en sandwich vil det greaseproof papir se godt ud og fremvise din forretning og historie perfekt når dine kunder nyder deres mad.

CMYK eller Pantone

Vi kan trykke vores sandwichpapir med logo med både CMYK- og Pantonefarver. Hvis du leder efter en meget specifik farve til dit design, så skal du vælge Pantonefarver. Ønsker du herimod et noget mere farverigt design, herunder 3 eller 4 farver i designet af dit burgerpapir, så er CMYK-farver det bedste valg for dig. Det skyldes at vi kan trykke så mange farver i designet du ønsker med CMYK-farver uden nogen ekstra omkostninger. Begge vores producenter bruger som standard Pantonefarver i deres trykproces, og derfor vil skift til CMYK-farve koste ekstra.

Offsettryk

Trykmetoden for vores sandwichpapir med logo er offsettryk, hvilket sikrer en høj trykkvalitet og at det første tryk og nummer 100.000 ligner præcist hinanden. Den primære omkostning ved at bruge offsettryk er trykpladen, hvilket også er årsagen til, at priserne falder eksponentielt jo flere styk du køber. 

Hvad med leveringen?

For at kunne tilbyde bedre priser og hurtigere levering på vores sandwichpapir arbejder vi sammen med to producenter. Vi har en producent som kan producere sandwichpapir fra 1.000 stk. og levere på bare 3 uger, og ofte hurtigere end dette. Vi arbejder også sammen med en anden producent, som er en del billigere. De har dog et minimums oplag på 30.000 stk. og en leveringstid på 6 uger. Vi kan nogle gange aftale hurtigere levering med dem, men vi vil blive nødt til at aftale dette på forhånd.

Hvordan kan jeg bestemme størrelsen?

Hvordan størrelserne bestemmes afhænger af hvilken producent vi skal bruge. Vi har generelt meget stor frihed når det kommer til at definere størrelsen, så det passer til din mad og det du ønsker at servere.

Vores producent som kan lave sandwichpapir med logo fra 1.000 stk., vil altid trykke et papir i størrelsen 500x335mm. Hvis du ønsker en størrelse som er halvdelen af dette, kan vi skære papiret op i dette og stykprisen vil derfor være halveret. Dette skyldes at vi altid bruger 500x335mm, så vi skærer sandwichpapiret ud i de størrelser som du ønsker. Du kan altså sagtens tilpasse det til, at der er en mellem og lille størrelse uden at betale ekstra for det. 

Producenten som starter fra 30.000 stk. vil tilpasse størrelsen af papiret til det du leder efter. Der er derfor ikke noget at spare ved at vælge størrelser ud fra, at det skal passe på en specifik størrelse papir. Da der ikke er en maks. størrelse i papiret, betyder det også, at vi kan tilbyde endnu større stykker wrapping papir med logo. 

Perfekt til alle former for mad

Det bedste ved vores greaseproof wrapping papir med logo er, at det kan blive brugt til alle former for mad. Det bliver primært brugt til burgere, sandwiches, pommes frittes og paninis. Men da wrapping papiret er godkendt til at være i kontakt med fødevare, er anvendelsesmulighederne nærmest uendelige. Vi har også kunder som bruger det til at pakke den røde bøf hos slagteren ind i. Du kender måske også det underlægningspapir som ofte bliver lagt under en pizza når den bliver serveret - det er også en mulighed. Det er kun din fantasi som sætter grænserne for hvad du skal bruge wrapping papiret med logo til. Da wrapping papiret ikke er coated med plastik, kan det også benyttes på grillen og i fryseren og ovnen, hvilket gør det perfekt for panini. 

At være coated eller ikke at være?

De producenter, vi arbejder med, tilbyder også forskellige løsninger med henblik på coatingen. Producenten, som kan lave sandwichpapir med logo fra 1.000 stk., kan kun lave det uden coating. Den anden producent, som starter fra 30.000 stk., kan både lave det med og uden coating. 

Hvad betyder det at wrapping papiret med tryk er coated? Hvis papiret er coated, er det belagt med et tyndt lag af PE-plastik, som gør, at papiret ikke bliver gennemblødt hvis du serverer juicy burgere eller en rød bøf. Hvis papiret ikke er coated vil det således blot være almindeligt papir. Dette er dog en smule tykkere og mere hold- samt foldbart end hvad man kender fra normalt printer papir. 

En mærkesag - Produktion i Europa

Begge af vores producenter er baserede i Europa for at sikre lave minimumsmængder og hurtigere levering. Vi vil arbejde tættere sammen med vores producenter for at gøre deres leveringsmuligheder endnu hurtigere. Men den bedste ting ved at bruge papirprodukter, som er produceret i Europa er, at produkterne kommer fra skove, hvor der bliver plantet flere træer end der bliver fældet. CO2-udledningen under transporten er derfor også mindre her end ved f.eks. at få dit sandwichpapir leveret fra Asien. Vælg europæisk produceret greaseproof papir for dig og dine kunder. 

Er burgerpapiret nedbrydeligt eller genanvendeligt?

Coatingen på burgerpapiret er med til at bestemme hvorvidt det kan nedbrydes. Hvis burgerpapiret er lavet uden coating, er det som førnævnt kun lavet af papir, hvilket gør det nedbrydeligt også i naturen. Vi har ikke et estimat for hvor lang tid dette tager. Da det ikke er coated med plastik, kan det i teorien også godt blive genanvendt med andre papirprodukter, men de fleste fødevarekontaktmaterialer lavet af papir bliver ikke genanvendt, da det kan sænke kvaliteten af alt det genanvendte papir. 

Af greaseproof papir med plastik coating kan vi kun tilbyde papir med PE-plastik coating og ikke PLA-plastik. Det greaseproof papir som har coating kan derfor ikke blive nedbrudt i naturen eller på lossepladser, og det burde derfor blive smidt ud i din skraldespand sammen med plastikmaterialer. Det vil derefter blive sendt til anlæg hvor det bliver afbrændt og brugt som biomasse, som producerer energi for elektricitet. 

Godkendt som fødevarekontaktmateriale

Alt vores sandwichpapir med logotryk er lavet i overensstemmelse med Europæisk fødevarelovgivning og må gerne blive brugt i kontakt med fødevarer. Blækket, som er brugt til trykket, er fødevaregodkendt og indeholder ikke nogle kemikalier som ikke må komme i kontakt med fødevare. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler noget specifikt om vores sandwich wrapping papir med logo, så tag endelig fat i os på mail@limepack.dk eller på +45 3069 2189 - Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser