Se video

Sådan bestiller du

Stjæl opmærksomheden med sandwichpapir med logo

Leder du efter højkvalitets sandwichpapir med logotryk til fantastiske priser? Så har du fundet det helt rigtige sted. I vores udvalg finder du... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...andwichpapir, burgerpapir og burgerlommer - perfekte til indpakning af paninis, burgere, wraps og meget mere! Vi har et team af dedikerede designeksperter, som sidder klar til at hjælpe dig med dit næste kreative projekt - helt gratis. Du kan også selv stå for dit design ved at downloade vores skabeloner på produktet, du ønsker.

Bestil dit sandwichpapir med tryk online fra bare 1.000 stk. i dag! Vores emballageeksperter står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål, særlige ønsker eller gerne vil have gratis samples af vores produkter.

105% prisgaranti

Hos Limepack er pris en mærkesag, og derfor producerer vi ikke selv emballage, men samarbejder med et netværk af producenter for at finde den bedste pris til dig! Med vores 105% prisgaranti garanterer vi, at vi tilbyder de bedste priser på markedet, når det gælder burgerpapir med tryk. Hvis du finder en bedre pris et andet sted, matcher vi den ikke bare 100% - vi sænker den også med 5%.

Sandwichpapir efter din smag - i de farver, du ønsker 

Vores sandwichpapir kan tilpasses 100%, da vi kan trykke hele overfladen på den ene side og skære papiret til din ønskede størrelse. Trykket på papiret vil blive reflekteret på den anden side, da papiret er en smule transparent. Så uanset om du serverer lækre burgere, sandwiches eller wraps, vil dit trykte sandwichpapir se godt ud, og fremvise din forretning og historie perfekt, når dine kunder nyder deres mad.

CMYK eller Pantone

Vi trykker vores burgerpapir og burgerlommer med Pantone farver, mens vores sandwichpapir kan trykkes med både CMYK og Pantone. Hvis du skal have et meget specifikt design og nogle præcise farver, så skal du vælge Pantone farver. Ønsker du til gengæld at have mere end 2 farver i dit design, så er CMYK det bedste valg for dig. Det skyldes at vi med CMYK kan trykke så mange farver, som du ønsker i designet, uden at det koster ekstra! 

Vi trykker sandwichpapiret med coatede Pantone farver, hvilket betyder, at trykket vil have en blank finish. Burgerpapiret og burgerlommerne trykkes med uncoatede Pantone farver, hvilket betyder, at farverne vil se lidt mere afdæmpede ud, og at trykket vil have en mat finish.

Offsettryk

Vi trykker sandwichpapiret med offset, hvilket sikrer en høj trykkvalitet og ensartethed, så det første tryk og nummer 100.000 tryk ligner hinanden præcist. Den primære omkostning ved at bruge offset er engangsomkostningerne til trykpladerne. Når trykpladerne først er lavet, gemmes de i op til 5 år efter købet. Det betyder, at du ikke skal betale for opstartsomkostninger næste gang du bestiller dit sandwichpapir med tryk.

Hvad med størrelsen?

Vi tilbyder et stort udvalg af tilpasningsmuligheder for størrelser generelt, og vi kan helt sikkert hjælpe med præcis den størrelse, der passer til dit formål! 

Vores producent, som laver sandwichpapir med logo fra en minimumsordre på 1.000 stk., vil altid trykke på et papir i størrelsen 500x335mm. Hvis du ønsker en størrelse, der er halvdelen af dette, kan vi eksempelvis skære papiret til den dimension, og så vil prisen blive halveret per antal ark. Da vi altid bruger 500x335mm, kan du også få mindre og mellemstore størrelser uden at betale ekstra. Vi skærer præcis de størrelser, du har brug for – helt gratis!

Når det kommer til vores producent, der producerer burgerpapir ved minimumsbestillinger fra 30.000 stk., bliver dit design trykt på en stor rulle papir, og derefter skåret til i den ønskede størrelse. Vi trykker dit mønster på hele papiret, men hvis du ønsker, at dit kunstværk eller design skal have en bestemt placering på papiret, er vi nødt til at sætte det op til registreret tryk, hvilket koster ekstra. Vær også opmærksom på, at jo mindre størrelser du ønsker, jo større bliver minimumsordren.

Burgerlommerne har en standardstørrelse på 16,5x15cm. Den ene side af posen er altid 1,5cm længere for at gøre det nemmere at adskille de to sider. Vores producent kan dog også lave burgerlommerne i både mindre eller større størrelser, så hvis du har specifikke størrelsesønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os med dem!

Perfekt til alle former for mad

Det bedste ved vores madpapir med tryk er, at det kan blive brugt til alle former for mad. Det bruges primært til burgere, sandwiches, pommes frites, wraps og panini. Men da papiret er godkendt til at være i kontakt med fødevarer, er anvendelsesmulighederne nærmest uendelige! Vi har bl.a. kunder, der bruger madpapiret med tryk til at indpakke saftige bøffer og andre kødprodukter i supermarkeder og hos slagteren. Det er også en mulighed at bruge papiret som underlægningspapir under en pizza eller endda pommes frites når de serveres. Da madpapiret ikke er coated med plastik, kan det også benyttes i en paninitoaster, i fryseren og i ovnen, hvilket gør det perfekt for varme toasts og lignende. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge sandwichpapiret med logo til!

Med eller uden PE-coating?

Vores sandwichpapir fra 1.000 stk. kan kun produceres uden PE-coating, hvorimod vores burgerpapir kan produceres både med og uden coating. Burgerlommerne produceres altid med en PE-coating.

Men hvad betyder det egentlig, at madpapiret med tryk er belagt? Hvis papiret er belagt, betyder det, at det har et tyndt lag af PE-plast. Hvis du serverer saftige burgere eller steaks, vil det forhindre, at papiret bliver gennemblødt. Det madpapir, der ikke er coated, er blot lavet af almindeligt papir. Dog er dette papir tykkere og mere holdbart end almindeligt printerpapir.

Hvad med levering?

For at kunne tilbyde bedre priser og hurtigere levering på vores sandwichpapir, arbejder vi sammen med adskillige producenter. Vores sandwichpapir, der kan bestilles fra 1.000 stk. kan leveres på blot 4 uger, og i nogle tilfælde endda hurtigere. Vores producent med et minimumsoplag på 30.000 stk. har en leveringstid på 9 uger. 

Er burgerpapiret nedbrydeligt og genanvendeligt?

Coatingen på burgerpapiret med tryk er også det som bestemmer hvorvidt det kan nedbrydes. Hvis burgerpapiret er lavet uden en coating, så er det fuldt nedbrydeligt i naturen. Vi har dog ikke et estimat for hvor lang tid dette tager. Da det ikke er coated med plastik, kan det i teorien godt genanvendes med andre papirprodukter. Dog bliver de fleste papirprodukter, der har været i kontakt med mad, normalt ikke genbrugt, da det kan skade genbrugsprocessen for andre papirprodukter, der ikke har været i kontakt med mad.

Burgerpapiret med PE-coating kan ikke nedbrydes i naturen eller på lossepladser, og bør derfor smides ud i skraldespanden sammen med andre plastikmaterialer.  Det greaseproof papir som har coating kan derfor ikke blive nedbrudt i naturen eller på lossepladser, og det burde derfor blive smidt ud i dit skraldespand sammen med plastikmaterialer. Det vil derefter blive sendt til et anlæg, hvor det bliver afbrændt og brugt som biomasse, som producerer energi til elektricitet. 

Produktion i Europa

Vores producenter er baseret i Europa for at sikre lave minimumsmængder og hurtig levering. CO2-udslippet under transporten er også betydeligt lavere sammenlignet med at bestille dit burgerpapir med tryk fra fjerne regioner.

Det bedste ved at bruge papirprodukter, der er fremstillet i Europa, er, at de fleste af dem kommer fra skove, hvor dyre- og plantelivet beskyttes, og hvor der plantes flere træer, end der fældes. Det er muligt takket være FSC (Forest Stewardship Council), en non-profit  organisation, der sikrer ansvarlig skovforvaltning. Derudover er arbejderne også med i fagforeninger, hvilket sikrer gode arbejdsforhold. Ved ordrer fra 50.000 stk. kan vi få sandwichpapiret FSC®-certificeret til dig. Vælg europæisk produceret sandwichpapir til dig og dine kunder!

Godkendt som fødevarekontaktmateriale

Alt vores burgerpapir med tryk er produceret i overensstemmelse med Europæisk fødevarelovgivning og må gerne komme i kontakt med fødevarer. Blækket, der bruges til at trykke på papiret, er fødevaregodkendt og indeholder ingen kemikalier, der ikke må komme i kontakt med fødevarer.

Hvis du har spørgsmål eller brug for specifik information om vores sandwichpapir, så tag endelig fat i os på mail@limepack.dk eller på +45 52 70 47 62. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser