Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Se video

Sådan bestiller du

Sandwichpapir med logo tryk

Leder du efter højkvalitets sandwichpapir med logo tryk til fantastisk priser? Så har du fundet den rigtige side. Vi tilbyder et stort udvalg af wrapping papir, som kan blive brugt... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...t til både burger, sandwich, hot-dogs eller meget andet mad. Vi har et hold af dedikeret design eksperter som venter på at hjælpe dig med dit næste kreative projekt. Hvis du selv vil lave deisgnet, kan du downloade vores skabeloner på produktet du ønsker.

Hos Limepack er pris en mærkesag, dette er grunden til at vi ikke selv producere emballage, men arbejder med et netværk af producenter for at finde den bedste pris til dig! Vi garantere endda at vi har den bedste pris på markedet, og hvis du skulle finden nogen som har bedre priser end os tilbyder vi 105 %prisgaranti. 

Du kan bestille din personaliserede sandwichpapir online hos Limepack, og vores emballage eksperter er til din rådighed hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker prøver på produktet. 

Greaseproof papir lige efter din smag

Vores personaliserede greaseproof papir er 100 % tilpasselig, og en af de primære grunde til det er at vi kan trykke på hele overfladen på den ene side. Det tryk som er på den ene side vil dog blive reflekteret på den anden side, da papiret er en smule transparent. Så ligegyldigt om du servere en burger eller en sandwich vil det greaseproof papir se godt ud, og fremvise din forretning og historie perfekt når dine kunder nyder deres mad.

CMYK eller Pantone

Vi kan trykke vores sandwich papir med logo med både CMYK og Pantone farver. Hvis du leder efter en meget specifik farve i dit design, så skal du vælge Pantone farver. Hvis du dog ønske et noget mere farverigt design og ønsker 3 eller 4 farver i designet af dit burgerpapir, så er CMYK farver det bedste valg for dig. Det skyldes at vi kan trykke så mange farver i designet du ønsker med CMYK farver uden nogen ekstra omkostninger. Begge vores producenter bruger som standard Pantone farver i deres trykproces, og derfor vil skift til CMYK farve koste ekstra.

Offsettryk

Trykmetoden for vores sandwichpapir med logo er offsettryk, hvilket sikrer en høj trykkvalitet og at det første tryk og nummer 100.000 ligner præcist hinanden. Den primære omkostning ved at bruge offsettryk er trykpladen, hvilket også er årsagen til priserne falder eksponentielt jo flere styk du køber. 

Hvad med leveringen?

For at kunne tilbyde bedre priser og hurtigere levering for vores sandwichpapir arbejder vi sammen med to producenter. Vi har en producent som kan producere sandwich papir fra 1.000 stk., som også kan levere på bare 3 uger, og ofte hurtigere end dette. Vi arbejder også sammen med en anden producent, som er en del billigere. De har dog en minimums oplag på 30.000 stk., og en leveringstid på 6 uger. Vi kan nogle gange aftale hurtigere levering med dem, men vi vil blive nødt til at aftale dette på forhånd.

Hvordan kan jeg bestemme størrelsen?

Hvordan størrelserne bestemmes afhænger af hvilken producent vi skal bruge. Vi har generelt meget stort frihed når det kommer til at definere størrelsen, så det passer til din mad og det du ønsker at servere.

Vores producent som kan lave sandwichpapir med logo fra 1.000 stk., vil altid trykke et papir i størrelsen 500x335mm. Hvis du ønsker en størrelsen som er halvdelen af dette, kan vi skære papiret op i dette og stykprisen vil derfor være halveret. Det skyldes at vi altid bruger 500x335mm, så vi skære sandwichpapiret ud i de størrelser som du ønsker. Du kan altså sagtens tilpasse det til, at der er en mellem og lille størrelse uden at betale ekstra for det. 

Producenten som starter fra 30.000 stk. vil tilpasse størrelsen af papiret til det du leder efter. Der er derfor ikke noget at spare ved at vælge størrelser ud fra, at det skal passe på en specifik størrelse papir. Da der ikke er en maks størrelse i papiret betyder det også at vi kan tilbyde endnu større stykker wrapping papir med logo. 

Perfekt til alle former for mad

Det bedste ved vores greaseproof wrapping papir med logo er at det kan blive brugt til alle former for mad. Det bliver primært brugt til burgere, sandwiches, pommes fritter og paninis. Men da det wrapping papir som er godkendt til at være i kontakt med fødevare, er anvendelse mulighederne nærmest uendelige. Vi har også kunder som bruger det til pakke den røde bøf hos slagteren ind i. Du kender måske også det underlægningspapir som ofte bliver lagt under en pizza når det bliver serveret, det er også en mulighed. Det er kun din fantasi som sætter grænserne for hvad du skal bruge wrapping papiret med logo til. Da wrapping papiret ikke er coated med plastik, kan det også benyttes på grillen, fryseren og ovnen, hvilket gør det perfekt for panini. 

At være coated eller ikke at være?

De producenter vi arbejder med tilbyder også forskellige løsninger med henblik på coatingen. Producenten som kan lave sandwichpapir med logo fra 1.000 stk. kan kun lave det uden coating. Den anden producent som start fra 30.000 stk., kan både lave det med og uden coating. 

Hvad betyder det at wrapping papiret med tryk er coated? Hvis papiret er coated er det belagt med et tyndt lag af PE plastic, som gør at papiret ikke bliver gennemblødt hvis du servere juicy burgere eller en rød bøf. Hvis papiret ikke er coated vil det således blot være almindelig papir - Det er dog en smule tykkere og mere holdbar og foldbar end hvad man kender fra normal printer papir. 

En mærkesag - Produktion i Europa

Begge af vores producenter er baseret i Europe for at sikre lave minimumsmængder og hurtigere levering. Vi vil arbejde tættere sammen med vores producenter for at gøre deres leveringsmuligheder endnu hurtigere. Men den bedste ting ved at bruge papir produkter, som er produceret i Europa er at produkterne kommer fra skove, hvor der bliver plantet flere træer end der bliver fældet. Co2 udledningen under transporten er også end at få dit sandwichpapir fra Asien som eksempel. Vælg Europæisk producere greaseproof papir for dig og dine kunder. 

Er burgerpapiret nedbrydeligt eller genanvendeligt?

Coatingen på burgerpapiret med tryk er også det som bestemmer om hvorvidt det kan nedbrydes. Hvis burgerpapiret er lavet uden coating, så som sagt før er det kun lavet af papir, hvilket gør det nedbrydeligt også i naturen. Vi har ikke et estimat for hvor lang tid dette tager. Da det ikke er coated med plastik, kan det i teorien også godt blive genanvendt med andre papir produkter, men det fleste fødevarekontaktmaterialer lavet af papir bliver ikke genanvendt, da det kan sænke kvaliteten af alt det genanvendt papir. 

Greaseproof papir med plastik coating kan vi kun tilbyde med PE plastik coating og ikke med PLA plastik. Det greaseproof papir som har coating kan derfor ikke blive nedbrudt i naturen eller på lossepladser, og det burde derfor blive smidt ud i din skraldespand sammen med plastikmaterialer. Det vil derefter blive sendt til anlæg hvor det bliver afbrændt og brugt som biomasse, som producere energi for elektricitet. 

Godkendt som fødevarekontaktmateriale

Alt vores sandwich med logo tryk er lavet i overensstemmelse med Europæisk fødevarelovgivning, så det gerne må blive brugt i kontakt med fødevare. Blækket som er brugt til trykket er fødevaregodkendt, og indeholder ikke nogle kemikalier som ikke må komme i kontakt med fødevare. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler noget specifikt om vores sandwich wrapping papir med logo, så tag endelig fat i os på mail@limepack.dk eller på +45 3069 2189 - Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials