Se video

Sådan bestiller du

Burgeremballage med eget design

Burgeremballage med dit design vil ikke kun få din mad til at se godt ud - den vil også forsikre dine kunder om, at deres mad opbevares sikkert og frisk, indtil de er klar til... Læs mere

Foretrukket af

gordonramsaychick&cheezbandoburgersfeedpoplburgerdeliveryhero

...l at spise den! Uanset om du ejer en burgerbar, restaurant eller food truck, er logotrykt burgeremballage en ideel måde at vise dit brand og dine lækre burgere frem på. Ved at få dit logo og design trykt på din emballage giver du dine produkter et professionelt og unikt præg, som med sikkerhed vil få dig til at skille dig ud fra mængden og få dine kunder til at huske dig.

Vi tilbyder et bredt udvalg af burgeremballage med tryk og har alt fra burgerbokse til fedtafvisende papir og burgerlommer, så du kan være helt sikker på at finde den perfekte emballageløsning til dit produkt! Tag et kig på vores udvalg af burgeremballage, vælg dit produkt, og kom i gang med dit design! Hvis du har brug for hjælp til dit design, er vores eksperter altid klar til at hjælpe dig helt gratis. 

Hvad kan vores burgeremballage bruges til?

Vores burgeremballage er optimal til servering af burgere af alle slags, men er super alsidig og kan bruges til mange andre måltider! Uanset hvad du skal bruge emballagen til, garanterer vi, at du kan finde den perfekte emballage til stort set alt i vores store udvalg. 

Vores burgerbokse er ikke kun perfekte til burgere, men kan også fungere som den perfekte emballageløsning til pitabrød med lækkert fyld, sandwiches og endda bagels. Burgerboksene er gode til at holde dine kunders mad varm og sikker, når de tager den med sig.

Burgerlommer er super praktiske for kunder, der ønsker at spise deres burgere på farten. Men takket være deres praktiske design, er de også et ideelt valg til mange andre måltider, og mange af vores kunder har bl.a. brugt burgerlommerne til at servere deres bagværk, tacos og churros! 

Vores fedtafvisende papir er et af vores mest alsidige produkter, og er ideelt til burgerbarer, caféer, pizzeriaer - you name it! Vores kunder bruger dem til alt fra at servere pommes frites, pizzaskiver og hot wings, til at pakke bagels, paninis og durums ind.

Hvis du leder efter den perfekte emballage til hele menuer, er vores takeaway-æsker med hank helt perfekte! De har især den ideelle størrelse til burgermenuer, men også andre takeawaymenuer, og den praktiske hank gør det nemt for kunderne at tage deres mad med sig.

Burgeremballage med uendelige tilpasningsmuligheder

Vi tilbyder uendelige muligheder for at designe din helt egen burgeremballage! Du kan bl.a. vælge mellem en række forskellige størrelser og få gratis tilpassede udskæringer, og så kan du skabe nøjagtigt det design, du ønsker. Uanset hvilken størrelse du har brug for, eller hvor unikt dit design skal være, kan vi hjælpe dig!

Vores fedtafvisende papir er 100% tilpasseligt i størrelsen, da du kan få tilpassede udskæringer, der passer perfekt til dit produkt. Og uanset hvor mange forskellige størrelser du skal bruge, vil det ikke koste dig en krone ekstra. Desuden fås vores burgerbokse i flere størrelser, og hvis ingen af vores tilgængelige størrelser passer til dine behov, er der absolut ingen grund til at gå i panik! Vi har nemlig også burgerbokse der kan tilpasses fuldt ud i størrelsen, hvis du står og skal bruge nogle helt specifikke mål. Derudover kan vores burgerlommer også produceres i både mindre og større størrelser, og selv om de som standard produceres med to åbne sider, kan vi også lime den ene side sammen. Vi har kunder, der har bedt om dette, så de kunne burgerlommerne dem til churros. Du kan også vælge mellem hvidt og brunt papir på nogle af vores produkter. Virksomheder, der foretrækker en naturlig stil og gerne vil have, at deres emballage skal have et rustikt look, vælger oftest det brune papir, mens virksomheder, der gerne vil have et lyst og farverigt design, vælger det hvide papir. 

Tag et kig på vores store udvalg, og udforsk alle mulighederne, der følger med de forskellige produkter. Har du nogle særlige ønsker til størrelse, design eller andet? Send os en e-mail når som helst eller giv os et kald!

Skab din drømmeemballage med vores ubegrænsede designmuligheder

Vi tilbyder masser af muligheder, når det kommer til at designe din helt egen burgeremballage! Skal den være enkel og diskret, med kun dit logo og en eller få farver? Eller ønsker du et iøjnefaldende design med mange farver og elementer? Uanset hvad, kan du få præcis det look, du ønsker. Hvis du har brug for hjælp til designet, er vores designere altid klar til at hjælpe dig helt gratis. Og som en del af vores service får du altid en forhåndsvisning af dit produkt, også selv om du ikke har fået hjælp fra vores designere. Det gør vi, fordi vi vil sikre os, at du er 100% tilfreds med dit produkt, før det går i produktion.

CMYK og Pantone

Vi bruger to forskellige farvesystemer til vores burgeremballage: CMYK og Pantone. Farvesystemerne der bruges varierer fra produkt til produkt, og mens det er muligt at trykke nogle produkter med begge, kan nogle kun trykkes med enten CMYK eller Pantone. 

Fordelen ved at trykke med CMYK er, at du kan bruge så mange farver, som du vil, i dit design. Og uanset antallet af farver behøver du ikke at bekymre dig om ekstra omkostninger, da prisen altid vil være den samme! Hvis du derimod ønsker en eller flere meget specifikke farver i dit design, er Pantone det optimale valg. Dette farvesystem giver nemlig mere nøjagtige resultater, når det gælder den endelige farve.

Offsettryk og flexotryk

Vores burgeremballage trykkes med to forskellige trykmetoder afhængigt af produktet: offset eller flexo. Offsettryk er en af de mest anvendte teknikker til papirprodukter, og sikrer altid resultater af høj kvalitet. Processen fungerer ved at overføre trykplader med grafik til en gummirulle, som derefter påfører grafikken på produktet. Flexotryk bruger fleksible trykplader, der kan bruges til at trykke på mange forskellige materialer, herunder plast og metal. Disse plader er meget holdbare og kan ofte bruges til genbestillinger. Der vil normalt være en engangsomkostning for opsætning af pladerne, da de kan bruges i op til 5 år.

Bliv grøn med miljøvenlig burgeremballage!

Går du op i miljøet, og vil du gerne vise det? Så er vores plastfri burgeremballage den perfekte måde at gøre det på! Med bæredygtighed som et stort fokus, vil du skabe et positivt omdømme for dit brand, og dine kunder vil have det godt med at vide, at de støtter en business, der tager bæredygtighed alvorligt.

Alle produkter i vores udvalg af burgeremballage er fremstillet af fedtafvisende papir, så de kan tåle fedtet og fugtig mad. Vi har dog også produkter, der har en coating af PE-plast for at gøre dem ekstra modstandsdygtige, så de ikke går i opløsning eller begynder at lække, mens andre produkter ikke har en coating. Det er dog også muligt at få disse med en PE-belægning, hvis det foretrækkes. Burgeremballage uden coating er plastfri, og dermed både genanvendelig og komposterbar, men selv om den er nedbrydelig i naturen med tiden, opfordrer vi aldrig vores kunder til at smide den på jorden. Produkter med en belægning af PE er derimod hverken genanvendelige eller komposterbare.

Få gratis vareprøver og se dit produkt, før du køber det

Er du usikker på, om en bestemt størrelse i vores udvalg passer til dine behov, eller vil du bare gerne teste kvaliteten, inden du bestiller? Så tøv ikke med at tage kontakt til os for at få gratis vareprøver! Vi ønsker, at vores kunder skal have mulighed for at se og prøve vores produkter, før de laver en bestilling, så de kan være helt tilfredse med det, de får. Vær dog venligst opmærksom på, at vi ikke kan levere vareprøver trykt med dit eget design, og at designet på prøverne vil variere. 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser