Se video

Sådan bestiller du

Vær unik med popcornbægre med logotryk

Lige meget om du skal servere popcorn i en biograf eller give popcorn ud til et event, så er popcornbægre med logo den bedste måde at fremvise din forretning på.... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...pcornbægre kan også blive brugt til at servere slik, chips og mange andre snacks, så de perfekte til at servere dine kunder en snack. De logotrykte popcornbægre er lavet i høj kvalitet og har en papirtykkelse på 250g/kvm, og overfladen på dem er blank, så der ikke kommer nogle fedtede fingre på dem. 

Hos Limepack vil vi tilbyde de billigste personaliserede popcornbægre, og garanterer det endda ved at give 105% prisgaranti på dem. Hvis du finder dem billigere et andet sted, giver vi en rabat på prisen du fandt for ikke at overholde hvad vi lover. Hos Limepack er pris en mærkesag. 

Bestil dine popcornbokse med logo nemt og online hos Limepack, og spar tiden på at sende tonsvis af mails frem og tilbage. Skulle du stå og have nogle spørgsmål, så står vores emballageeksperter til din rådighed, og vores hold af designere gør ligeledes. 

Et uendeligt antal af designmuligheder

Vi kan trykke på hele overfladen af popcornbægrene, som betyder at du kan vælge designet på alle de 4 sider af boksen. Vi trykker vores popcornbokse med CMYK-farver, som betyder at du kan få lige så mange farver i designet som du ønsker. Så hvis du ønsker noget forskelligt design på hver side af popcornbægrene, koster det gratis. Trykket vil ligeledes være på bunden, da bunden bliver foldet sammen og derfor bliver trykt sammen med resten af boksen. 

Hvis du ønsker noget specielt, eller hvis dit brand bruger nogle meget specielle farver, har vi løsningen til dig. Vi kan også trykke vores popcornæsker med Pantonefarver som har et større udvalg af farver end CMYK. Hvis du ønsker at få guld- eller sølvfarver på popcornæskerne kan vi også trykke dem med hot-folie. Det eneste, du skal gøre, er at tage fat i vores hold af emballageeksperter. 

Danmarks største udvalg af popcornbægre med tryk

Når vi siger, at vi har det største udvalg af popcornbægre med logo, er det ikke en joke. Vi har som standard 8 forskellige størrelser, hvor den mindste størrelse kan indeholde 650 ml (17 oz), og den største størrelse kan indeholde 3 l (102 oz). Og hvis du leder efter størrelser, som er større end 3 l, kan vi også lave størrelser på helt op til 6 l - vi har dog et minimums oplag på 10.000 stk. Hvis du ønsker en størrelse mindre en 17 oz, har vi haft kunder som har gjort brug af vores papkrus eller isbægre som de mindre størrelser. 

Vores standard størrelser har de følgende mål:

 • Snackmesteren: 17 oz (0,5 l)
  Top: 82 x 82 mm, bottom 63 x 63 mm, height 85 mm
 • Uddeleren 22 oz (0,65 l)
  Top: 87 x 87 mm, bottom 63 x 63 mm, height 110 mm
 • Til cafeteriet: 34 oz (1 l)
  Top: 97 x 97 mm, bottom 70 x 70 mm, height 125 mm
 • Den sultende tilskuer: 51 oz (1,5 l)
  Top: 111 x 111 mm, bottom 80 x 80 mm, height 145 mm
 • Game day: 61 oz (1,7 l)
  Top: 115 x 115 mm, bottom 80 x 80 mm, height 160 mm
 • Den sporty: 68 oz (2 l)
  Top: 123 x 123 mm, bottom 85 x 85 mm, height 185 mm
 • Movie-time: 85 oz (2,5 l)
  Top: 127 x 127 mm, bottom 85 x 85 mm, height 207 mm
 • The grand old man: 102 oz (3 l)
  Top: 135 x 135 mm, bottom 95 x 95 mm, height 191 mm

Popcornbægre med eget tryk til alle lejligheder

Med så mange størrelser er det ikke altid lige nemt at vide hvad de forskellige størrelser passer til. Vi har derfor prøvet at give dem lidt matchende navne. Popcornbægrene bruges overordnet i tre forskellige sammenhænge: events, cafeterier og biografer. De store størrelser fra 2 l og op er primært brugt i biografer. Det skyldes at det kan tage noget tid for kunderne, og det er en to-timers film en god anledning til. De mindre størrelser bliver særligt brugt til virksomhedsevents eller messer. Det kunne for eksempel være en bilvirksomhed der holder åbent hus, hvor de serverer popcorn for at distrahere børnene, så forældrene kan prøve deres potentielle nye bil. De to størrelser 1 l og 1,5 l er faktisk mest brugt i cafeterier i lokale sportshaller. Størrelserne 1,7 l og 2 l er normalt brugt til bacon chips på stadionet hvor du tager hen for at se dit lokale fodboldhold spille kamp. 

Bunden af popcornæskerne er foldet og ikke rund, som andre popcornbægre er lavet med. De er ikke gode til at holde ost eller smør på popcorn, da væskerne vil begynde at dryppe ud af bunden på bægrene. 

Med eller uden automatisk foldet bund?

Vores popcornbægre kommer i to typer - manuel eller flad bund. Begge bægrene er leveret i en flad form for at spare plads i transporten, og de skal foldes ud til at holde popcorn eller hvad end du ønsker at bruge dem til. 

Popcornæskerne med manuel bund kommer med 4 separate faner, som skal foldes sammen for at forme bunden. Dette tager i gennemsnit 6 sekunder.

Dem med automatisk bund er på den anden siden pre-limet sammen. Dette betyder, at de to modsatte hjørner bare skal have et let skub for at automatisk folde bunden. Dette sparer en del tid og samtidig gør det popcornbægrene mere holdbare.

Logotrykte popcornbægre leveret hurtigere end forventet

Vores popcornbægre med logo er lavet i Europa og leveret direkte fra vores producenter til dig. Hos Limepack arbejder vi altid efter at nå din deadline. Vi kan levere gratis på 3 uger, men med DHL+ kan vi levere på 2 uger, og hvis lokummet virkelig brænder, kan vi også levere inden for en uge med vores ekspreslevering. 

Vi har en minimums mængde på 200 stk., men prisen pr. styk er ret høj på den mængde - dog vil stykprisen falde drastisk jo flere styk du køber. 

Miljøvenlige popcornbægre med tryk

Popcornbægrene er lavet af 100% jomfrupapir, hvilket betyder, at det ikke er genanvendt papir. Dette betyder også, at popcornbægrene kan nedbrydes i naturen, og at de kan blive indsamlet og genanvendt på genanvendelsesstationer. Det primære problem er dog, at de fleste genanvendelsesstationer ikke tager imod fødevarekontaktmaterialer sammen med ikke-fødevarekontaktmaterialer. Derfor er det dog stadig vigtigt at smide popcornbægre ud som papiraffald, da hvis den korrekte infrastruktur er på plads, kan det blive genanvendt. Vi har en mulighed for at lave popcornbægrene i FSC® certificeret papir ved køb af mindst 50.000 stk. 

Den gode ting ved, at de logotrykte popcornbægre bliver produceret i Europa er, at papir brugt til produktion af emballage i Europa kommer fra skovbrug med forhold der lever op til FSC® forhold for bæredygtigt skovbrug. CO2-udledningen under transporten er også en del lavere end hvis produkterne er blevet produceret i Asien eller Amerika. 

Klar til at blive brugt til at servere madvare

Vores popcornbægre med logo er lavet i overensstemmelse med de europæiske regler om fødevarekontaktmaterialer. Dette betyder at de er godkendt til at være brugt til alle fødevare. Der er ikke brugt nogen flour stoffer eller andre kemikalier som ikke må være i kontakt med fødevare. Blækket, der bruges til trykket på popcornbægrene, er smags- og duftneutral. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler flere informationer om vores popcornbægre med dit logo, så tag endelig fat i os på mail@limepack.dk eller på +45 3069 2189

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser