Se video

Sådan bestiller du

Giv dine snacks et ekstra pift med popcornbægre med tryk

Uanset om du skal bruge dem til at servere popcorn i en biograf eller uddele bacon snacks til et arrangement, er popcornbægre med tryk den perfekte måde... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...de at vise dit brand frem på. Disse popcornbægre er alsidige og kan også bruges til at servere slik, nødder og mange andre snacks, og du kan vælge mellem mange forskellige størrelser. Popcornbægrene er af højeste kvalitet med en papirtykkelse på 250 g/m2 og en blank, modstandsdygtig overflade.

Hos Limepack er prisen vores højeste prioritet. Vi ønsker at tilbyde de billigste trykte popcornbægre, og dette garanterer vi med vores 105% prisgaranti på dem. Hvis du finder popcornbægre med tryk til en billigere pris et andet sted, matcher vi prisen og giver dig 5% rabat. 

Bestil dine brandede popcornbægre online i dag og spar en masse tid og besvær. Hvis du har spørgsmål, er vores emballageeksperter altid klar til at hjælpe dig! Og hvis du har brug for hjælp til dit design, hjælper vores dygtige designere dig også helt gratis.

Et uendeligt antal af designmuligheder

Vi kan trykke på hele overfladen af popcornbægrene, så du har mulighed for at designe alle 4 sider. Vi trykker popcornboksene med CMYK-farver, hvilket betyder at du kan få lige så mange farver i designet som du ønsker. Og selvom du ønsker et forskelligt design på hver side af popcornbægrene, koster det dig ikke en krone ekstra. Trykket vil ligeledes være på bunden, da bunden bliver foldet sammen og derfor bliver trykt sammen med resten af boksen. 

Hvis du ønsker noget specielt, eller hvis dit brand logo består af nogle helt specifikke farver, som du ønsker at gengive i designet, så har vi løsningen til dig! Vi kan nemlig også trykke vores popcornæsker med Pantone, som giver dig et bredere udvalg af farver sammenlignet med CMYK. Hvis du ønsker at få guld eller sølv på popcornæskerne, kan vi også trykke dem med hotfoil tryk. Hvis du ønsker dette, skal du bare tage fat i vores emballageeksperter! 

Danmarks største udvalg af popcornbægre med tryk

Når vi siger, at vi har det største udvalg af popcornbægre med logo, laver vi ikke sjov. Vi tilbyder 9 forskellige størrelser, hvor den mindste størrelse er på 0,5L, og den største, 5,5L. Og hvis du leder efter en større størrelse end dette, kan vi også producere popcornbægre på 6L. Dette kræver dog et minimum oplag på 10.000 stk. Hvis du leder efter en størrelse, der er mindre end 0,5L, har vi haft kunder, der har brugt vores papkrus og isbægre som alternativer.

Vores størrelser har de følgende mål:

 • Den Lille Snackboks – 0,5L (17 oz)
  Top: 82 x 82 mm, bund: 63 x 63 mm, højde: 85 mm

 • Popcornhygge– 0,56L (22 oz)
  Top: 87 x 87 mm, bund: 63 x 63 mm, højde: 110 mm

 • Snack Attack – 1L (34 oz)
  Top: 97 x 97 mm, bund: 70 x 70 mm, højde: 125 mm

 • Den Sultne Tilskuer – 1,5L (51 oz)
  Top: 111 x 111 mm, bund: 80 x 80 mm, højde: 145 mm

 • Stadion-Style– 1,7L (61 oz)
  Top: 115 x 115 mm, bund: 80 x 80 mm, højde: 160 mm

 • Filmtid – 2L (68 oz)
  Top: 123 x 123 mm, bund: 85 x 85 mm, højde: 185 mm

 • Familiestil – 2,5L (85 oz)
  Top: 127 x 127 mm, bund: 85 x 85 mm, højde: 207 mm

 • Super-Deler'n – 3L (102 oz)
  Top: 135 x 135 mm, bund: 95 x 95 mm, højde: 191 mm

 • Popcornbonanza – 5,5L (186 oz)
  Top: 177 x 178 mmm, bund: 143 x 142 mm, højde: 212 mm

Alsidige popcornbægre med tryk 

Med så mange størrelser er det ikke altid nemt at vide, hvad de forskellige størrelser passer til. Vi har derfor forsøgt at give størrelserne nogle passende navne. Men overordnet bruges popcornbægrene primært i tre forskellige sammenhænge: events, cafeterier og biografer. De større størrelser fra 2L og opefter bruges primært i biografer.  De mindre størrelser bruges især til virksomhedsevents og messer. Det kunne for eksempel være en bilforhandler, der holder åbent hus, og gerne vil tilbyde de besøgende nogle snacks. Størrelserne 1L og 1,5L er faktisk mest brugt i cafeterier og i den lokale idrætshal, mens størrelserne 1,7L og 2L ofte bruges til bacon chips og popcorn på stadion, hvor du tager hen for at se dit lokale fodboldhold spille kamp. 

Manuel eller automatisk foldet bund?

Vores popcornbægre fås i to typer: manuel foldbar bund og automatisk foldbar bund. Begge bægre leveres i flad form for at spare plads under transporten. Du skal blot trykke dem åbne, og så er de klar til at blive fyldt med popcorn eller andre lækkerier!  

Popcornæskerne med manuel foldbar bund kommer med 4 separate flapper, som skal foldes sammen for at forme bunden. Dette tager i gennemsnit 6 sekunder, og du vil altså have dine popcornbægre klar på ingen tid.

Bægrene med automatisk foldbar bund er derimod forlimet sammen. Det betyder, at de to modsatte hjørner blot skal have et let skub for at folde bunden. 

Bunden på popcornæskerne er foldet og ikke rund, som nogle andre popcornbægre kan være. De er ikke velegnede til ost eller smør på popcorn, da der er risiko for, at væskerne kan begynde at dryppe ud af bunden.

Leveret hurtigere end forventet! 

Vores popcornbægre med logo er fremstillet i Europa og leveres direkte fra vores producenter til dig. Hos Limepack arbejder vi altid på at nå din deadline. Popcornbægrene har en standard leveringstid på 5 uger, men hvis du har brug for dem  hurtigere end det, tilbyder vi også en ekspresmulighed med levering på kun 4 uger.

Vi har en minimumsmængde på 200 stk. på vores popcornæsker. Prisen pr. stk. falder betydeligt, jo større mængde du bestiller.

Miljøvenlige popcornbægre med tryk

Popcornbægre er lavet af 100% jomfrueligt papir, hvilket betyder at det ikke er genanvendt papir. Dette betyder også at popcornbægre kan nedbrydes i naturen, og at de kan blive indsamlet og genanvendt på genanvendelsesstationer. Hovedproblemet er, at de fleste genanvendelsanlæg ikke tillader, at emballage, der har været i kontakt med fødevarer, bliver genanvendt sammen med det øvrige papir. Det er stadig vigtigt at smide popcornbægrene ud som papiraffald, eftersom at hvis den korrekte infrastruktur er på plads, kan det blive genanvendt. Vi har mulighed for at fremstille popcornbægrene i FSC®-certificeret papir ved køb af mindst 50.000 stk. 

Det gode ved, at popcornbægrene bliver produceret i Europa, er, at størstedelen af papiret, der bruges til produktionen af emballagen, stammer fra skove, der overholder principperne for bæredygtig skovdrift ifølge FSC®. CO2-udledningen under transporten er også betydeligt lavere end at få produkter fra uden for Europas grænser.

Klar til brug til servering af madvarer 

Vores popcornbægre med logo er lavet i overensstemmelse med de Europæiske regler om fødevarekontaktmaterialer. Dette betyder at de er godkendt til at være brugt til alle fødevarer. Der er ikke brugt nogen fluorstoffer eller andre kemikalier som ikke må være i kontakt med fødevarer. Blækken, der bruges til trykket på popcornbægrene, er smags- og duftsneutrale. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller mangler flere informationer om vores popcornbægre med dit logo, så tag endelig fat i os på mail@limepack.dk eller på +45 52 70 47 62.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser