Papirsposer uden hank med tryk

Papirsposer uden hank med tryk

Pris pr. enhed
Spar
Total 7.020,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Brug papirsposer med klodsbund til at pakke dine to-go-måltider og øg kendskabet til dit brand! Dine kunder vil promovere dit brand overalt, når de bærer rundt på din lækre take away, og det unikke udseende af dine papirsposer vil uden tvivl fange folks opmærksomhed og vække nysgerrighed omkring din virksomhed.

Løft dit brand med papirsposer med logo

Du kan skabe de perfekte takeaway-poser til din virksomhed med vores ubegrænsede designmuligheder. Vores designere sender dig altid en gratis forhåndsvisning af dine papirsposer, og du kan anmode om alle de ændringer, du ønsker, indtil du er 100% tilfreds med, hvordan dit design ser ud på dine takeaway-poser! 

Skab unikke papirsposer, der repræsenterer dit brand

Vi tilbyder to farvemuligheder til vores papirposer: hvid og kraftbrun. Kraftbrun giver papirposerne et naturligt præg, mens den hvide farve giver dem en ren overflade, der er god som kontrast. Hvide papirsposer er perfekte til logoer og designs med levende farver, mens de kraftbrune papirsposer er bedre egnet til enklere designs og dæmpede farver. 

Vi trykker poserne med klodsbund og uden hank med Pantone-farver, der garanterer præcis farvenøjagtighed, sådan at du får trykket netop de farver du ønsker. Vi kan trykke dit logo i op til 2 farver, og du kan vælge at få det trykt på den ene eller begge sider af posen. Som en bonus kan du endda få trykt et forskelligt design på hver side af posen for maksimal branding - uden ekstra omkostninger! Dit logo vil dække 30% af posens overflade, så dit brand er garanteret at skille sig ud fra mængden og fange opmærksomheden.

Papirposer med silketryk

Vores takeaway-poser trykkes med silketryk, som er en manuel trykteknik, der nogle gange kan resultere i mindre ufuldkommenheder såsom små uudfyldte mellemrum. Med serigrafi kan det også være svært at opnå perfekt justering, hvis der trykkes to farver på papirposerne. Disse små ufuldkommenheder vil dog typisk ikke være synlige i trykket, og vi garanterer, at dine takeaway-poser får et skarpt og fantastisk design!

Takeaway gjort nemt med papirsposer med klodsbund

Hvis du er på udkig efter både praktiske og stilfulde takeaway-poser til dine måltider, er disse papirposer uden hank og med klodsbund den perfekte løsning. Blokbunden giver en solid base, som gør, at poserne kan stå oprejst, når der stables f.eks. sandwich og burgere eller madbeholdere og kasser indeni. Derudover kan papirsposerne nemt lukkes ved enten at rulle eller folde den øverste del af posen, hvilket gør den super nem at tage fat i og bære rundt på. Blokbundsposerne sikrer, at dine takeaway-måltider forbliver friske, varme og hele, når dine kunder tager dem med på farten!

Papirsposerne er perfekte til alle fastfoodrestauranter og food trucks samt kaffebarer og caféer, da de kan rumme en lang række takeaway-produkter. Uanset om det er til et bageri, der serverer friskbagt brød, wienerbrød og frisksmurte sandwiches, eller en burgerbar, der tilbyder burgermenuer i alle størrelser, er disse takeaway-poser ideelle til din virksomhed.

Stort udvalg af takeaway-papirsposer med tryk

Uanset hvilken størrelse du leder efter, garanterer vores mange valgmuligheder, at du finder det helt perfekte match til dine takeaway måltider. Vores papirsposer med klodsbund fås i følgende 6 størrelser: 

  • 4L (180Lx90Wx230H)
  • 6L (220Lx110Wx245H)
  • 11L (260Lx140Wx300H)
  • 14L (250Lx170Wx320H)
  • 18L (320Lx220Wx250H)
  • 21L (320Lx160Wx420H)

Papirsposerne på 4 liter er velegnede til snacks og wienerbrød, mens de lidt større papirsposer på 6 liter kan bruges til sandwiches, wraps og paninis, men f.eks. også til friskbagt brød. Hvis du leder efter papirsposer, der kan rumme almindelige burgermenuer eller bruges til pastaretter og poke bowls, er papirsposerne på 11 liter et ideelt valg. Og hvis du har brug for endnu større papirsposer, er vores 14L, 18L eller 21L papirsposer helt sikkert noget for dig! Disse størrelser har plads til flere burgermenuer med pommes frites og drikkevarer, og flere madbeholdere og kasser kan stables i dem, hvilket gør dem til et praktisk valg til større gruppebestillinger.

Hvis du har svært ved at beslutte dig for den helt rigtige størrelse, så tøv endelig ikke med at tage fat i os! Vores emballageeksperter er altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte størrelse.

Fremskyndet produktion og gratis forsendelse

Har du travlt med at få dine logotrykte takeaway-poser? Vi kan fremskynde produktionen og levere dine papirposer med klodsbund til dig på så lidt som 3 uger. Har du brug for dem endnu hurtigere? Hvis din deadline ligger meget tæt på, tilbyder vi også en ekspresleveringsmulighed, der garanterer, at du har dine takeawayposer med tryk på ingen tid! Kontakt os med din specifikke deadline, så arbejder vi tæt sammen med vores producenter om at finde den bedst mulige løsning.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 4L 6L 11L 14L 21L 18L
Mål (LxBxH) 180 x 90 x 230 mm 220 x 110 x 245 mm 260 x 140 x 300 mm 250 x 170 x 320 mm 320 x 160 x 420 mm 320 x 220 x 250 mm
Papirtype
Papir Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig
Papirets gramvægt 70g 70g 70g 70g 70g 70g
Håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag
Trykmetode Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk
Farver Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning
Antal farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver
Er det muligt at trykke på begge sider? Ja, for et ekstra beløb. Prisen er den samme for det samme tryk eller for forskellige tryk på begge sider. Ja, for et ekstra beløb. Prisen er den samme for det samme tryk eller for forskellige tryk på begge sider. Ja, for et ekstra beløb. Prisen er den samme for det samme tryk eller for forskellige tryk på begge sider. Ja, for et ekstra beløb. Prisen er den samme for det samme tryk eller for forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller for forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller for forskellige tryk på begge sider.
Dækning med blæk ~30% ~30% ~30% ~30% ~30% ~30%
Antal pr. kasse 250 500 200 300 200 200
Æskens vægt 4,2 kg 11,5 kg 8,8 kg 9,2 kg 11,3 kg 9,2 kg
Mål på kasse 200x360x390 mm 350x400x470 mm 330 x 310 x 420 mm 270x400x600 mm 270x400x600 mm 320x330x420 mm
Antal pr. palle 15000 10000 7200 7200 4800 9000

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser