Brødposer med tryk

BionedbrydeligeBest priceEkspres

Brødposer med tryk

BionedbrydeligeBest priceEkspres
Pris pr. enhed
Spar
Total 11.880,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Brødposer med dit logo gør hver eneste bagværk, der forlader din butik, til en fantastisk brandingmulighed for dig og en mindeværdig oplevelse for dine kunder.

Næste gang trangen til frisk bagværk melder sig, vil kunderne have dig i tankerne først!

Vores bestseller-brødposer er dit bedste valg:

  • Bestillinger fra kun 1.000 stk.
  • Tilpassede størrelser til alle dine bagværk
  • Ubegrænset farvetryk af dit design på begge sider 
  • Bionedbrydelig og genanvendelig løsning til dig, der vægter bæredygtighed
  • Ekspreslevering direkte til din dør på blot 2 uger

Vi hjælper dagligt over 5200 virksomheder med at styrke deres brand gennem personlige to-go-emballageløsninger.

Lad os hjælpe dig med at forbedre hver kundeinteraktion og få dit brand til at skinne klarere end nogensinde før! ✨ 

Sæt dit bageri i rampelyset 

Vis dine kunder, at du brænder for at skabe en mindeværdig oplevelse med dit brand, hvor hver interaktion efterlader et varigt indtryk af kvalitet og omsorg.

Med vores bagerposer med tryk viser du ikke kun dit engagement i at levere førsteklasses kvalitet, men understreger også dit fokus på miljøet med bionedbrydelige og genanvendelige brødposer 🍃

Produkt højdepunkter 

Bestseller-brødposerne er ideelle til alle dine bageribehov, lige fra fra varme brød og baguetter til croissanter, wienerbrød, muffins, og meget mere! Poserne sikrer, at dit lækre bagværk forbliver friskt og sprødt, så dine kunder kan nyde den perfekte bid hver gang. 

Brødposerne er lavet af holdbart 45-50 g/m2 hvidt eller kraftbrunt papir, men kan fremstilles med tykkere papir og ekstra fedtafvisende papir.

Det fedtafvisende papir er den perfekte løsning til bagværk som smørkager, focaccia og hvidløgsbrød. 

Og for en præsentation, der virkelig skiller sig ud? Tilføj vinduer til dine brødposer, så dine bagte kreationer kan ses og friste, selv når de er indeni i posen 💫 Poserne kan skræddersys, så de passer perfekt til ethvert bageriprodukt. Uanset hvad du har brug for, så står vi klar til at hjælpe dig med at skabe de perfekte brødposer til dit bageri.

Ubegrænset branding med uendelige designmuligheder 

Brødposerne tilbyder ikke kun praktiske fordele, men også ubegrænsede tilpasningsmuligheder, som gør det muligt for virksomheder at pakke deres produkter på en unik måde og effektivt promovere deres brand.

Skab dine drømmebrødposer med vores ubegrænsede designmuligheder. Lad din stil skinne igennem og fortæl din brandhistorie ved at trykke dit logo, design, billede eller QR-kode på begge sider af poserne. Vælg frit blandt et ubegrænset antal farver til dit design, der vil dække 90% af posens overflade og sikre effektiv synlighed.

Oplev dine helt egne personlige brødposer tage form på bare 1, 2, 3! Upload dit logo, så har vores ekspertdesignere en forhåndsvisning klar til dig inden for bare 2 timer 🖌️ ✨  

Størrelser, der passer til ethvert bageribehov

Vores bagerposer fås i forskellige former og størrelser, fra ekstra små poser til kager, wienerbrød, småkager og andre små bagværk, til ekstra store poser til større brød.

Her er vores forslag til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige størrelser i vores udvalg: 

  • Bagværksposer - Til små bidder på farten 🥐

Vores små størrelser er lige, hvad du har brug for, til de små bagværk i dit bageri. Perfekt til kanelsnegle, croissanter, småkager, saltkringler og meget mere.

  • Brødposer - Til alle typer brød 🍞

Surdej, ciabatta, focaccia ... Vores brødposer kan bruges til alle typer og størrelser af friskbagt brød, der serveres i dit bageri. Størrelserne M og L er velegnede til små brød, bagels, og boller og rundstykker, mens vores XL- og WL-poser er ideelle til større brød eller hvis du skal pakke flere brød.

Og hvis du har brug for poser til runde "boule"-brød, er vores WXL-størrelse lige hvad du står og mangler.

  • Baguetteposer - Til længere brød 🥖

Disse poser passer perfekt til dine baguetter og andre lange brød. Den mindste størrelse er perfekt til en halv baguette, mens de større størrelser passer til 1 eller 2 baguetter. 

Men lad dig ikke begrænse af navnet - de kan også sagtens bruges til kanelstænger, prinsessestænger, og meget mere!

Leder du efter andre størrelser til dine bagværk? Det er bare at tage fat i os, så hjælper vi dig med at finde de helt rigtige brødposer!

Enkel markedsføring for bagerier 👨‍🍳

Slut dig til de mere end 5200 virksomheder, der dagligt bruger Limepacks to-go-emballage med specialtryk til at promovere deres brand og give kunderne en god oplevelse. 

Placér dit brand i centrum med brødposer med dit design, og lad dem reklamere for din virksomhed, uanset hvor dine produkter nydes. 

Kontakt vores emballageeksperter i dag! Vi er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til alle dine bageribehov og guide dig gennem designprocessen.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

størrelse (LxWxH) in mm Papirets vægtfylde Trykmetode Valg af papirfarve
Bagværk - XS (120x50x250mm) 45 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Bagværk - S (130x60x280mm) 45 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - M (150x65x310mm) 45 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - L (200x65x350mm) 45 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - WL (240x65x350mm) 45 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - XL (200x70x480mm) 50 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - WXL (300x70x480mm) 50 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Sandwich - ½B (130x85x320mm) 50 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - 1B (120x45x590 mm) 50 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun
Brød - 2B (180x45x590 mm) 45 GSM Digitalt trykt, CMYK inklusive billeder hvid og kraftbrun

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser