Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Suppebægre

Præsentér din forretning og mad med suppebægre med dit eget design

Food cups med tryk er den perfekte måde at servere din mad og særligt varme mad på, dette skyldes det tykke lager af papir, så dine kunder kan tages deres mad med på farten og nyde det når de har tiden. Låget til bægret hjælper med at holde varmen, så du er sikre på dine kunder, får deres mad varm. Vi kan trykke på hele overflade af suppe beholderen og låget så du har fuld kontrol over designet og udtrykket. Du kan således servere dine mad på en måde der fortælle historien om den og virksomheden.

To go suppebægre med låg i alle regnbuens farver

Suppebægrene er trykt med CMYK farver hvilket gør at du kan bruge så mange farver i dit design som du ønsker uden, at det koster dig en krone ekstra. CMYK-farver er normalt brugt i forbindelse med tryk af flyers, visitkort og andre normale tryksager, dette gør også at vi sagtens kan trykke billeder eller tekst på kopperne uden du mister noget af kvaliteten.

Hvis du har brugt Pantone i design, så bedes du venligst fremsende os CMYK-koden for den, da vi ellers ikke kan garantere at farven vil være den samme. Hvis du ikke har din CMYK-kode kan vi de fleste tilfælde finde en farver som læner sig meget op ad din Pantone farve. 

Tryk metoden vi benytter ved logo trykte suppebægre er offsettryk da kvaliteten er høj og det sikre at både den første og sidste kop ligner præcis hinanden. Noget andet positiv ved offsettryk er de lave omkostninger ved trykpladerne som tillader os at tilbyde små oplag.

Blank overflade

Vores trykt suppebægre med logo har en blank overflade som gør at kopperne og låget ser skinnende ud så du udskiller dig fra mængden. Den blanke overflade gør også at farverne bliver stærkere og særligt mørke og lysere farver komplementerer hinanden godt i et design med en blank overflade. 

Den blanke overflade virker til at være i kontrast til at ønske kraft suppebægre med låg, men den blanke overflade kan blive trykt så de ligner kraft papir. Den blanke overflade på madbeholderne gør at de føles mere robuste og det er nemmere at læse teksten på koppen.

Størrelserne

Vi har vores to standard størrelser for logo trykt suppebægre med låg, størrelserne er 300 ml og 480 ml, vi har samtidig mulighed for at lave bægrene i mindre størrelser end dette. Men vi har ikke de præcise priser på dem og vi skal derfor lave et tilbud på oplagene hver gang. Hvis du leder efter mindre størrelser så tag endelig fat i os.

De to størrelser kan blive brugt i mange forskellige anledninger, men som deres navn også referere til så bliver de primært brugt til suppe, nudler eller andet varmt flydende mad. De to størrelser bliver normalt anset som den store og den lille størrelse, så du kan tilfredsstille dine kunder ligegyldigt hvor sultne de er. 

300 ml (12 oz) er brugt i mange forskellige tilfælde, men det primære er selvfølgelig varmt mad og flydende mad, men nogle vælger også at bruge dem til snacks og andet varmt mad som kunderne kunne tænke sig at tage med på farten.

Hvor mod 480 ml (16 oz) er primært brugt som den store mulighed ved varmt to go mad, da kunder sjældent ønsker så meget is, frugt eller andre kolde snacks.

Suppebægrene med logo kan blive brugt til mange forskellige ting, men den primære grund til så mange vælger dem skyldes, at det er muligt at trykke på hele overflade og præsentere sit brand og virksomheden på lige den måde man ønsker. 

To go eller to stay? Dit valg

Vil din kunde blive og spise hos dig? Så vælg food cups uden låg, så du er sikker på at dine kunder ikke brænder deres hænder på emballagen. Hvis dine kunder tilgengæld er på farten, så er låg den perfekte måde at holde maden varmen indtil den skal spises. 

Lågene er generelt perfekte til at gøre det nemmere for kunder at gemme deres mad, så de kan spise det når det passer deres tidslinje. Lige gyldigt om det er varm mad, en snack eller nudler så gør lågene det bare nemmere. 

Få et gennemført design med tryk på dine låg så de kunder bliver gjort opmærksomme på dit brand og husker dig næste gang de skal have to go mad. Du kan vise dit logo, et specielt budskab eller hvad end du tænker der repræsentere dig på både koppen og låget.

Frys din mad ned i logo trykte madcontainere med låg

De trykte suppebægre med låg kan ikke kun bruges til at servere varm mad, men de kan faktisk også bruges til at fryse mad såsom is, yoghurt, frugt eller andet mad der kan blive serveret efter det har været frosset ned i et par måneder. Beholderne kan være frosset ned i mindst 6 måneder uden at de begynder lække eller bliver mindre robuste.

Suppe bægre med låg kan dog ikke indeholde høje mængder af alkohol eller fedt, da det kan skade plastikfoliet inde i låget og kopper, som kan gøre de begynder og lække.

Europæisk produktion

De logo trykt suppebægre er producerede i Europa hvilket betyder at vi har en leverings på kun 3 uger for både låg og bægrene. Vi leverer endda helt gratis i hele EU. Dette tillader os også at have små minimumsmængder på bare 1.000 stk. for både låg og bægrene. Vi hjælper også gerne med designet helt gratis. 

Den bedste ting ved produktion i Europa er den lave co2 udledning under transporten og produktionen. Den korte leveringsdistance er skylde i lav co2 udledning under og transporten og kvaliteten af produktionsfaciliteterne gør også at vi udleder mindre co2 under produktionen. 

Brug flere designs til at repræsentere din forskellige mad

Grundet den Europæiske produktion kan vi tilbyde oplag fra kun 1.000 stk. hvilket betyder du nemt kan lave flere forskellige design tilpasset de forskellige produkter uden at skulle binde og bruge mange ekstra penge på emballage.

Den lave minimum antal gør også at du kan skifte design flere gange om året, så det kan tilpasses årstiderne eller events.

Det er muligt at med hvert design og fortælle historien bag produktet og indholdet i bægrene, så suppebægrene og lågene er unikke og kan overraske dine kunder positivt. Jo mere unikt hver oplevelse kunden har med dig er, jo mere tillid og relation til dit brand skaber det, som gør at de vælger dig i fremtiden og ikke din konkurrenter i fremtiden.

Hvad ellers benytter vores kunder logo trykte suppebægre med låg til?

Madbeholdere med låg har en bred række af muligheder som de kan bruges til, hvor nogle kunder faktisk vælge at bruge som emballage for produkter de sælger online. Det er ikke en gang mad som er inde i, men trykket rundt om hele bægret tillader dem at præsentere dit så kunder ikke vil glemme det.

Logo trykt suppebægrene med låg kan også blive brugt til at sælge morgenmad i, dette gør sig særligt gældende for tankstationer og cafeer som har yoghurt og granola i dem. Dette bliver både købt af kunder som skal have det til morgenmad, men også der bare gerne vil have en lækker snack.

Vi har også hjulpet nogle kunder med bægre for at de kunne putte frugt, og andre blandinger i bægrene for derefter at forsegle dem og derefter fryse dem ned så de kan blive solgt i supermarkeder. Her kan kunderne tage dem med hjem til deres fryser og bruge det som en hurtig snack eller blende det til en smoothie. 

Generelt er trykte suppebægre med låg perfekte til mange forskellige anledninger og vi vil gladelig hjælpe dig med at finde ud af om suppebægre med låg passer til din idé.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials