Se video

Sådan bestiller du

Præsentér dit brand og mad med tilpassede suppebægre

Madbægre med tryk er den perfekte måde at servere din mad på, især varme måltider! Det tykke lag papir sørger for, at dine kunder kan tage deres madbægre... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...dbægre med sig og nyde deres lækre måltider på farten. Og med et låg på toppen kan du være sikker på, at dine kunders mad forbliver varm, indtil de kan spise den! Vi kan trykke på hele overfladen af madbægeret og på toppen og siderne af låget, så du har fuld kontrol over designet. Du kan således servere din mad på en måde, der fortæller historien din virksomhed, uden at skulle gå på kompromis! 

To-go suppebægre med låg i alle regnbuens farver

Suppebægrene er trykt med CMYK farver, hvilket betyder, at du kan bruge så mange farver i dit design som du ønsker, uden at det koster dig en krone ekstra. CMYK-farver bruges normalt i forbindelse med tryk af flyers, visitkort og andre normale tryksager, så vi kan også sagtens trykke billeder eller tekst på kopperne, alt efter hvad du skal bruge dem til.

Hvis du har brugt Pantone i design, så bedes du venligst at fremsende os CMYK-koden for den, da vi ellers ikke kan garantere at farven vil være den samme. Hvis du ikke har din CMYK-kode, kan vi i de fleste tilfælde finde farver som læner sig meget op ad din Pantone farve.

Trykmetoden vi benytter til vores logotrykte suppebægre er offsettryk, da kvaliteten er høj og sikrer at både den første og sidste kop ligner præcis hinanden. Derudover er en anden god ting ved offsettryk de lave omkostninger på trykpladerne, som gør det muligt for os at tilbyde små oplag.

Blank, skinnende overflade

Vores trykte suppebægre med låg har en blank overflade, som får kopperne og låget til at se skinnende ud, hvilket garanterer, at dit brand adskiller sig fra mængden. Den blanke overflade fremhæver også farverne i dit design, og særligt mørke og lysere farver komplementerer hinanden godt på den blanke overflade.

Den blanke overflade kan også trykkes på en måde, der giver suppebægret et naturligt og rustikt look, hvis man ønsker det. Overfladen vil trykkes, så det ligner kraftpapir, og den vil få kopperne til at føles mere robuste i hånden samt gøre teksten lettere at læse i designet.

Størrelserne

Vores logotrykte madbægre fås i to standardstørrelser: 300 ml og 480 ml. Vi har mulighed for at producere bægrene i mindre størrelser, så hvis du ønsker dette, bedes du endelig fat i os!

De to størrelser kan bruges til mange forskellige anledninger, men som navnet antyder, bruges de hovedsageligt til suppe, nudler og anden varm mad. De to størrelser betragtes som den lille og store størrelse, så du kan tilfredsstille de kunder, der kun er snack-sultne, men også kunder, der er virkelig sultne.

Madbægret på 300 ml anvendes oftest til varm og flydende mad, såsom suppe, men bruges også til snacks og andre retter, som kunderne ønsker at tage med på farten.

Størrelsen på 480 ml bliver primært brugt som den store valgmulighed til kunder der ønsker at tage deres varme mad med på farten. Den er dog også velegnet til is, frisk frugt og snacks.

Suppebægrene med logo kan altså blive brugt til mange forskellige formål, men kunder vælger dem først og fremmest netop fordi, at det er muligt at få tryk på hele overfladen af kopperne, så man har mulighed for at præsentere sit brand præcis, som man ønsker.

To-go eller to-stay? 

Vil dine kunder blive og spise hos dig? Så er madbægre uden låg det ideelle valg. Tilbyd dine kunder en komfortabel spiseoplevelse, hvor de kan læne sig tilbage og nyde deres lækre måltider hos dig. Har dine kunder derimod travlt, så er madbægrene med låg et fantastisk alternativ, da dine kunder kan holde deres mad varm. Lågene er den perfekte løsning, så de nemt kan opbevare deres mad, indtil de er klar til at spise den. Uanset om det er nudler, suppe eller snacks i bægeret, så gør et låg på toppen det hele nemmere!

Få et gennemført design trykt på dine låg, og gør dine kunder opmærksomme på dit brand og få dem til at huske dig, næste gang de er på udkig efter to-go mad. Du kan vise dit logo, tekst, budskab, eller hvad end du vil - både på kopperne og lågene.

Frys din mad ned i logotrykte madbeholdere med låg

De trykte suppebægre med låg kan ikke kun bruges til at servere varm mad, men de kan faktisk også fryses ned. De kan altså bruges til is, yoghurt, frugt eller andre fødevarer, som du ønsker at servere, efter at de har været frosset ned i et stykke tid. Bægrene kan fryses ned i mindst 6 måneder uden at lække eller blive mindre robuste.

Suppebægrene med låg kan dog ikke indeholde høje mængder af alkohol eller fedt, da det kan skade plastikfoliet inde i koppen og låget, som kan få dem til at begynde at lække.

Europæisk produktion

De logotrykte suppebægre er produceret i Europa og kan leveres på bare 5 uger. Vi leverer endda også helt gratis i hele EU. Dette tillader os at have en minimumsmængde på kun 1.000 stk. for både kopper og låg. Vi hjælper dig selvfølgelig også gerne med at opsætte dit design - helt gratis.

Det bedste ved produktion i Europa er den lave CO2-udledning under transporten grundet kortere leveringsafstande, samt den høje kvalitet af produktionsfaciliteterne.

Brug flere designs til at fremvise dit sortiment

Da vi tilbyder en lav minimumsordre på kun 1.000 styk, kan du nemt få trykt flere forskellige designs på dine madbægre og justere dem i takt med begivenheder. Måske vil du have et sæsonbestemt look, repræsentere forskellige smagsvarianter eller vise en ny tilføjelse til dit udvalg? Alt dette er muligt med vores lave minimumsordre.

Med hvert design kan du fortælle historien om dine produkter, og gøre din branding mere unik. Jo mere unik hver oplevelse er for dine kunder, jo mere tillid og brandbevidsthed skaber det, hvilket vil få dem til at vælge dig frem for dine konkurrenter i fremtiden.

Hvad bruger vores kunder ellers de logotrykte suppebægre med låg til?

Madbeholdere med låg har en bred række af muligheder som de kan bruges til, hvor nogle kunder bruger dem som emballage til deres produkter, som de sælger online. Det er ikke nødvendigvis mad, da madbægrene også kan være en stilfuld og effektiv måde at præsentere andre slags produkter på.

Suppebægrene med låg kan også bruges til at sælge eller servere morgenmad og frokost. Tankstationer og caféer bruger dem f.eks. til yogurt og müsli, men også pastasalater. Vi har også haft kunder, der bruger madbægrene til frugtblandinger og andre søde sager, fryser dem ned og sælger dem i supermarkeder. Kunderne kan så tage dem med hjem og bruge indholdet til at lave en forfriskende juice eller smoothie.

Alt i alt er de trykte suppebægre med låg perfekte til mange forskellige anledninger, og vi hjælper dig mere end gerne med at finde den perfekte løsning til dig og din virksomhed. Tag endelig kontakt til os i dag! 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser