Se video

Sådan bestiller du

Suppebægre med dit eget design

Food cups med tryk er den perfekte måde at servere din mad og særligt varme mad på, og dette skyldes det tykke lag af papir, så dine kunder kan tage deres mad med på farten og... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... og nyde den når de har tiden. Låget til bægret hjælper med at holde varmen, så du er sikker på, at dine kunder får deres mad varm. Vi kan trykke på hele overfladen af suppebeholderen og låget, så du har fuld kontrol over designet og udtrykket. Du kan således servere din mad på en måde der fortælle historien om den og virksomheden.

To go suppebægre med låg i alle regnbuens farver

Suppebægrene er trykt med CMYK-farver, hvilket gør at du kan bruge så mange farver i dit design som du ønsker, uden at det koster dig en krone ekstra. CMYK-farver er normalt brugt i forbindelse med tryk af flyers, visitkort og andre normale tryksager, og dette gør også, at vi sagtens kan trykke billeder eller tekst på kopperne uden at du mister noget af kvaliteten.

Hvis du har brugt Pantone i dit design bedes du venligst fremsende os CMYK-koden for den, da vi ellers ikke kan garantere, at farven vil være den samme. Hvis du ikke har din CMYK-kode, kan vi i de fleste tilfælde finde en farve, som læner sig meget op ad din Pantonefarve. 

Trykmetoden vi benytter ved logotrykte suppebægre er offsettryk, da kvaliteten er høj, og da det sikrer at både den første og sidste kop ligner præcis hinanden. Endnu en positiv ting ved offsettryk er de lave omkostninger ved trykpladerne, som tillader os at tilbyde små oplag.

Blank overflade

Vores trykte suppebægre med logo har en blank overflade, som gør, at kopperne og låget ser skinnende ud, så du udskiller dig fra mængden. Den blanke overflade er også med til at gøre farverne endnu stærkere, og særligt mørke og lysere farver komplementerer hinanden godt i et design med en blank overflade. 

Den blanke overflade virker til at være i kontrast til at ønske kraft suppebægre med låg, men den blanke overflade kan blive trykt så den ligner kraftpapir. Den blanke overflade på madbeholderne gør, at de føles mere robuste, og at det er nemmere at læse teksten på koppen.

Størrelserne

Vores to standardstørrelser for logotrykte suppebægre med låg er 300 ml og 480 ml, men vi har mulighed for at lave bægrene i mindre størrelser end disse, hvis det ønskes. Vi har dog ikke de præcise priser på dem og skal derfor lave et tilbud på oplagene hver gang. Leder du efter mindre størrelser, så tag endelig fat i os. 

De to størrelser kan blive brugt i mange forskellige anledninger, men som deres navn også refererer til, så bliver de primært brugt til suppe, nudler eller andet varmt flydende mad. De to størrelser bliver normalt anset som den store og den lille størrelse, så du kan tilfredsstille dine kunder ligegyldigt hvor sultne de er. 

Størrelsen 300 ml (12 oz) bruges i mange forskellige tilfælde, men det primære er selvfølgelig til varmt og flydende mad, selvom nogle også vælger at bruge dem til snacks og andet varmt mad som kunderne kunne tænke sig at tage med på farten.

Herimod bruges størrelsen 480 ml (16 oz) primært som den store mulighed ved varmt to go mad, da kunder sjældent ønsker så meget is, frugt eller andre kolde snacks.

Suppebægrene med logo kan blive brugt til mange forskellige ting, men den primære grund til, at så mange vælger dem, skyldes at det er muligt at trykke på hele overfladen og præsentere sit brand og virksomheden på lige den måde man ønsker. 

To go eller to stay? Dit valg

Vil din kunde blive og spise hos dig? Så vælg food cups uden låg, så du er sikker på, at dine kunder ikke brænder deres hænder på emballagen. Hvis dine kunder til gengæld er på farten, så er låg den perfekte måde at holde maden varm indtil den skal spises. 

Lågene er generelt perfekte til at gøre det nemmere for kunder at gemme deres mad, så de kan spise den, når det passer deres tidslinje. Lige gyldigt om det er varm mad, en snack eller nudler, så gør lågene det bare nemmere. 

Få et gennemført design med tryk på dine låg, så dine kunder bliver gjort opmærksomme på dit brand og husker dig næste gang de skal have to go mad. Du kan vise dit logo, et specielt budskab eller hvad end du tænker der repræsenterer dig, på både koppen og låget.

Frys din mad ned i logotrykte madcontainere med låg

De trykte suppebægre med låg kan ikke kun bruges til at servere varm mad, men kan faktisk også bruges til at nedfryse mad såsom is, yoghurt, frugt eller andet mad der kan blive serveret efter det har været frosset ned i et par måneder. Beholderne kan være frosset ned i mindst 6 måneder uden at de begynder at lække eller bliver mindre robuste.

Suppebægre med låg kan dog ikke indeholde høje mængder af alkohol eller fedt, da det kan skade plastikfoliet inde i låget og koppen, som kan være med til at resultere i, at de begynder at lække.

Europæisk produktion

De logotrykte suppebægre er produceret i Europa, hvilket betyder, at vi har en levering på kun 3 uger på både lågene og bægrene. Vi leverer endda helt gratis i hele EU. Dette tillader os også at have små minimumsmængder på bare 1.000 stk. for både låg og bægre. Vi hjælper også gerne med designet helt gratis. 

Den bedste ting ved produktionen i Europa er den lave CO2-udledning under både produktionen og transporten. Den korte leveringsdistance resulterer i en lav CO2-udledning under transporten, og kvaliteten af produktionsfaciliteterne gør også, at vi udleder mindre CO2 under produktionen. 

Brug flere designs til at repræsentere din forskellige mad

Grundet den europæiske produktion, kan vi tilbyde oplag fra kun 1.000 stk., hvilket betyder at du nemt kan lave flere forskellige designs tilpasset de forskellige produkter uden at skulle binde og bruge mange ekstra penge på emballage.

Det lave minimum antal gør også, at du kan skifte design flere gange om året, så det kan tilpasses årstiderne eller events.

Med hvert design er det muligt at fortælle historien bag produktet og indholdet i bægrene, så suppebægrene og lågene er unikke og kan overraske dine kunder positivt. Jo mere unik hver oplevelse kunden har med dig er, jo mere tillid og relation til dit brand skaber det, som gør, at de vælger dig og ikke din konkurrenter i fremtiden.

Hvad ellers benytter vores kunder logo trykte suppebægre med låg til?

Madbeholdere med låg har en bred række af muligheder som de kan bruges til, hvor nogle kunder faktisk vælger at bruge dem som emballage til de produkter, de sælger online. Det er ikke engang mad som er indeni, men trykket rundt om hele bægret tillader dem at præsentere deres brand, så kunderne ikke vil glemme det.

Logotrykte suppebægre med låg kan også blive brugt til at sælge morgenmad i, og dette gør sig særligt gældende for tankstationer og caféer som har yoghurt og granola i dem. Dette bliver både købt af kunder som skal have det til morgenmad, men også dem der bare gerne vil have en lækker snack.

Vi har også hjulpet nogle kunder med bægre, som de kunne putte frugt og andre blandinger i, for derefter at forsegle dem og fryse dem ned så de kan blive solgt i supermarkeder. Her kan kunderne tage dem med hjem til deres fryser og bruge det som en hurtig snack eller blende det til en smoothie. 

Generelt er trykte suppebægre med låg perfekte til mange forskellige anledninger og vi vil glædeligt hjælpe dig med at finde ud af, om suppebægre med låg passer til din idé.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
110 anmeldelser