Se video

Sådan bestiller du

Logotrykte papirskåle til to go

Få salatskåle med tryk på hele overfladen med netop det design du altid har drømt om. Bestil dine salatskåle med logo online og spar tid og få alt ordnet bare på en enkelt dag.... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...elt dag. Du skal ikke tænke på levering, da vi leverer gratis direkte til dig eller din forretning uden nogen ekstra omkostninger. 

De samme fordele ved at bestille online med samme service som offline

Vi lægger blod, sved og tårer ind i at tilbyde den bedst mulige service - derfor har du altid den samme kontaktperson gennem hele processen. Vi hjælper dig mere end gerne med at finde den rigtige størrelse og det perfekte design til dine papir salatskåle. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelse som passer til det du serverer, så kan vi sagtens sende dig gratis prøver, som du kan teste. Når du har testet dem og fundet din størrelse, så er vores hold af designere klar til at hjælpe dig, og de tilpasser designet indtil du synes det er helt perfekt!

Produktion i Europa til fantastiske priser

Vi producerer vores wokskåle i Europa for at sikre, at vi har en lav minimumsmængde. Dette betyder også, at de ikke tager skade under transporten, da de bliver leveret på paller. Men det bedste ved den korte transport fra produktionen af, er den lave CO2-udledning. Når det kommer til priser, så vil vi være de billigste online, hvorfor vi også garanterer, at vi altid har de bedste priser på wokskåle med logo - og hvis du skulle finde det billigere andre steder, så matcher vi prisen og giver en 5% rabat for ikke at leve op til det vi lovede. Det er hvad vores 105% prisgaranti handler om. 

Få tryk på dine kraft papirskåle og sørg for at dine kunder kommer tilbage

Kraft wokskåle med eget tryk er perfekte til at sørge for at dine kunder kommer tilbage når de har smagt din mad én gang. Det får dem ikke kun til at komme tilbage, men gør også deres oplevelse med din forretning og den mad, du serverer, endnu bedre. Det skyldes at det bliver en oplevelse at spise din mad, så det ikke bare er noget standard mad. Trykket på dine papir madskåle vil gøre at dine kunder oplever denne følelse hver gang de spiser din mad, ligegyldigt om de sidder i en park eller uden for din restaurant. Så ligegyldigt om du ønsker at få et simpelt design på dine papir wokskåle, så brug dem til at fortælle en historie eller hvad der er unikt ved dig. Og du kan yderligere sagtens bruge disse madbægre til at give den samme følelse, som når man går ind i din butik.

Kraft madbægre med tryk er ikke kun fantastiske fordi de giver en bedre oplevelse for dine kunder. Men de er også en nem måde at promovere din forretning på til nye potentielle kunder. Vi er alle endt med at tage hen og spise et sted, fordi vi har set nogle sidde og spise noget lækker mad i en park eller på gadehjørnet. Brug det til din fordel at du laver to-go mad og lad folk i både parken og på fortovet eller hvorend dine kunder sætter sig og spiser se, at du laver mad to-go. Madbægre er perfekte til at sørge for at du ikke behøver at bruge nogle ekstra penge på annoncering, da dine kunder deler dit brand rundt på sociale medier når de spiser mad derfra. Dit design kan blive perfekt for fremtidige Instagram posts. 

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du laver det bedste design til dine salatbægre, så er vores team af designere og emballageeksperter klar til at hjælpe dig. Vi deler gerne vores bedste erfaringer fra tidligere projekter vi har lavet. Hvis du har behov for, at vores hold hjælper dig med designet, så send os gerne størrelse og logo, og så sætter vi i gang omgående. 

Mad papirskåle med logo for alle former for mad

Det fantastiske ved madbægrene er, at de er runde og ret høje, men derudover også er belagt med plastik indeni, så de faktisk kan blive brugt til alle mulige forskellige former for mad - ligegyldigt om det er varm eller kold mad. Da skålene er foldet og bunden herefter er blevet sat ind, er bægrene komplet lufttætte og kan derfor både blive brugt til flydende og hård mad. Vi har også låg til skålene så de er nemme at transportere og endnu vigtigere, så de kan hjælpe med at holde maden varm under transporten. 

Kraft papirskålene bliver primært brugt til salater, poke bowls og andre mere sunde kolde retter, de bægrene kan bære ret store portioner af mad. Vi har også kunder som har brugt bægrene til morgenmadsprodukter som grød og smoothie bowls. Disse kraft papirskåle bliver også brugt til varm mad såsom pasta, nudler og wok-retter. 

Alkohol og papirskåle

Hvis du serverer mad, der indeholder mere end 5% procent alkohol, så tag fat i os med papirskålene med tryk, da en for høj alkoholkoncentration i bægrene kan resultere i, at de begynder at lække, da alkoholen ætser det lille lag plastik. Du kan dog sagtens bruge madbægrene til alkohol på mindre end 5% uden nogen problemer, så hvis du vil, kan du sagtens bruge alkohol til at tilsmage maden. 

Plastik vs. papir madbægre

Disse madbægre med låg kan både fås i en papir- og plastikversion, men hvad er forskellen mellem dem, og hvad bliver de primært brugt til? Plastikskålene bliver kun brugt til kold mad såsom salater, poke bowls og kold pastasalat, da plastik kan smelte en smule hvis den er udsat for varme i længere tid. Papskålene bliver brugt en del til varm mad, men også flydende retter. De kan og bliver selvfølgelig også brugt til kold mad. Det er dog oftere muligt at få plastikskålene i større størrelser end du kan få kraft papskålene. 

Papirskålene bliver mest brugt af virksomheder som ønsker tryk på deres emballage, da trykfladen er en del større end ved plastikskålene. Og du kan på papirskålene også sætte en sticker på toppen af plastlåget. Hvis du ønsker at fremvise dit brand og bruge dit design som en mulighed for at fortælle en historie, så er pap madskålene helt perfekte for dig.

Papir wokskålene er kun brugt af virksomheder som ønsker at sælge deres mad som takeaway, og ikke i supermarkeder eller andre butikker der har det stående i flere dage. Herimod bliver engangsplastikskålene ofte brugt i netop disse situationer, hvor det er større portioner af salat der bliver lavet i plastikskålene. 

Bæredygtighed

Når det kommer til hvad der er den mest bæredygtig løsning, er det et ret svært spørgsmål at give et direkte svar til, da det afhænger af et par ting. Den først ting som du skal overveje, er nedbrydelighed, og det korte svar er, at papirskålene og plastskålene ikke er nedbrydelige, da de begge indeholder plastik.
Den næste ting, som du bør overveje, er om hvorvidt det er genanvendeligt - og her kan de begge faktisk genanvendes. Det sker dog ofte ikke, da det er meget svært at genbruge materialer som er blevet brugt til fødevare, da det ofte kræver en meget anderledes genanvendelsesproces. Det afhænger derfor ofte af, om sorteringen er gjort rigtigt, og om de ender på faciliteter som kan genanvende materialerne. Det er dog nemmere at genanvende plastikskålene, da de er lavet af 100% plastik, hvorimod papirskålene primært er papir, men også består af et tyndt lag plast.
Endnu en ting at tage med i overvejelserne er CO2-udledningen under produktionen. Her er det faktisk plastikskålene som udleder mindre CO2 end papirskålene, og dette skyldes, at det kræver en del mere energi at producere papir end plastik. Så selvom energien under produktionen af skålene er den samme, så gør materialernes art, at det er plastskålene.  

Der er selvfølgelig hundredvis af ting at tage med i overvejelserne når det kommer til bæredygtighed. Det er dog disse tre elementer som vi vægter højest og laver vores vurderinger ud fra. 

Om du skal vælge at få plastik eller papir madbægrene afhænger af hvad du skal servere, hvor der skal serveres og selvfølgelig hvor højt du vægter at få tryk på hele overfladen. Hvis du gerne vil vende muligheder, så tag fat i din kontaktperson i dag!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser