Se video

Sådan bestiller du

To-go papskåle med logo

Få salatskåle med det design, du altid har drømt om, trykt på hele overfladen. Hos Limepack kan du nemt bestille dine salatskåle med et par klik og spare både tid og penge. Og du... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...u behøver ikke at bekymre dig om leveringen - vi leverer gratis direkte til dig eller din virksomhed!

Fordele ved at bestille online - samme service som offline

Vi lægger stor vægt på at tilbyde den bedst mulige service, og derfor vil du altid have den samme kontaktperson gennem hele processen. Din kontaktperson vil både hjælpe dig med at finde den rigtige størrelse og det helt perfekte design til dine papirskåle. Og hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse du skal vælge, sender vi dig gerne gratis prøver af de forskellige størrelser, så du kan teste dem! Når du har testet dem og fundet din størrelse, er vores team af designere klar til at hjælpe dig og tilpasse dit design indtil du er helt tilfreds med resultatet!

Produktion i Europa til fantastiske priser

Vi producerer vores wokskåle i Europa, hvilket giver os mulighed for at tilbyde en lav minimumsordre fra kun 1.080 stk. En vigtig fordel ved produktion i Europa er naturligvis de kortere leveringsafstande, som resulterer i mindre CO2-udledning under transporten. Og for at sikre, at madskålene ikke tager skade under transporten, leveres de altid på paller.

Vi vil være billigst online, og vi garanterer, at vi har de absolut bedste priser på papirskåle med tryk. Hvis du finder et lignende produkt til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen og reducerer den med 5%. Det er, hvad vi kalder en 105% prisgaranti!

Unikke wokskåle, der får dine kunder til at komme tilbage efter mere

Wokskåle med eget tryk er perfekte til at sørge for dine kunder kommer tilbage, når de først har smagt dine lækre måltider. Det vil ikke kun få dem til at komme tilbage efter mere, det forbedrer også kundeoplevelsen! Det skyldes, at du gør det til en oplevelse at spise din mad, og at det ikke bare er et standardmåltid. Brug designet på dine to-go madskåle til at give dine kunder den samme oplevelse, når de indtager dit måltid i parken eller derhjemme, som når de besøger din butik eller restaurant. Uanset om du ønsker at få et simpelt design eller et mere kreativt og komplekst design på dine madskåle, så brug det til at fortælle en historie eller hvad der er unikt ved dit brand.

Pokeskålene med tryk vil ikke kun give dine nuværende kunder en bedre oplevelse, men vil også promovere din virksomhed over for nye potentielle kunder. Vi er alle blevet inspireret af synet af nogen, der spiser noget lækkert i en park eller på gadehjørnet, og har besluttet os for at spise netop det. Brug det til din fordel, at du serverer takeaway, og få folk i parken, på gaden eller hvor end dine kunder nu spiser, til at se, hvor de har købt deres lækre mad. Madskålene med logo er den perfekte måde at sikre, at du ikke behøver at bruge ekstra penge på reklame - de gør alt arbejdet for dig! Det kan endda være, at dine kunder deler dit brand på sociale medier, når de har smagt på din dejlige mad.  

Hvis du har brug for hjælp til at designe dine papskåle med tryk, er vores team af designere og emballageeksperter mere end glade for at hjælpe dig og dele deres bedste erfaringer fra andre projekter. Hvis du har brug for hjælp til at opsætte dit design, så send os blot din ønskede størrelse og dit logo. Du får endda en forhåndsvisning af designet på dit produkt inden for blot 2 timer på hverdage. Og det bedste af det hele? Det er helt gratis!

Papskåle med logo til al slags mad 

Det gode ved madskålene er, at de er runde og forholdsvis høje, men også at de er coated med plast indvendigt, hvilket betyder, at de kan bruges til næsten al slags mad - kold eller varm. Skålene er foldet, hvorefter bunden er sat i, så skålene er helt lufttætte og kan bruges til både flydende og fast mad. Vi har også låg til skålene, hvilket gør dem nemme at transportere, men endnu vigtigere holder maden indeni varm.

Papirskåle i kraft med tryk bruges primært til servering af salater, poke bowls og andre sunde, farverige retter, da de kan bære ret store portioner mad. Nogle af vores kunder bruger endda papskålene til morgenmadsprodukter som f.eks. grød og acai bowls. De er dog også ideelle til varme retter som ramen, ris- og nudelretter. 

Alkohol og papirskåle

Hvis du serverer mad, der indeholder mere end 5% procent alkohol, så tag fat i os. En for høj alkoholkoncentration i skålene kan resultere i, at de begynder at lække, da alkoholen ætser plasten i skålen. Du kan dog sagtens bruge skålene til alkohol så længe den er på mindre end 5% uden nogen problemer. 

Plastik vs. papskåle

Skåle findes i mange forskellige slags materialer, men hvad er forskellen mellem dem, og hvad bliver de primært brugt til? Skåle af plastik er ret populært til kold mad såsom salater, poke bowls og kold pastasalat. Det skyldes at plastikken kan smelte, hvis den udsættes for høj varme i længere tid, og derfor er plastskåle ikke så populært til varm mad. Papskåle, derimod, bruges en hel del til varme retter, men også flydende retter, som f.eks. suppe. De kan selvfølgelig også bruges til kold mad. 

Papirskålene anvendes mest af virksomheder, der ønsker tryk på deres emballage, da trykfladen er en del større sammenlignet med plastikskåle. Hvis du virkelig ønsker at fremvise dit brand, så er papskåle det helt perfeke valg. Brug alle designmulighederne til at fortælle en din historie eller til at sende en besked! 

Salatskålene bruges primært af virksomheder, der sælger takeaway, og ikke af supermarkeder eller andre butikker, der har dem stående hen over flere dage. Engangsplastikskålene ser man derimod ofte i supermarkeder og butikker, hvor de bruges til salg af salater og lignende. Det skyldes, at plastbeholderen er bedre egnet til at opbevare maden i nogle dage, før den skal spises.

Bæredygtighed

Når det kommer til den mest bæredygtige løsning, så er det ret svært at give et klart svar, da det afhænger af et par forskellige ting. Det første, man skal tage i betragtning, er bionedbrydelighed, og det korte svar er, at hverken papirskåle og plastskåle er nedbrydelige, da de begge indeholder plastik. Det næste er, om de er genanvendelige. Teknisk set kan begge genanvendes, men da skålene har været i kontakt med mad, gør det det vanskeligt at rengøre materialerne. Det er meget svært at genbruge materialer som er blevet brugt til fødevare, da det ofte kræver en meget anderledes genanvendelsesproces. Det afhænger derfor ofte, om sorteringen er gjort rigtigt, og at de derfor ender på faciliteter som kan genanvende materialerne. Det er dog nemmere at genanvende plastikskålene, da de er lavet af 100 % plastik, hvorimod papirskålene primært er lavet af papir, men indeholder et lag plast. Endnu en ting, man skal overveje, er CO2-udledningerne under produktionen. Her er det faktisk plastikskålene, der udleder mindst CO2. Det skyldes, at det kræver en del mere energi at producere papir end plastik. Så selv om produktionen er næsten den samme, har plastskålene en miljømæssig fordel på grund af det materiale, der skal produceres. Der er selvfølgelig mange flere ting, man skal have med i overvejelserne, når det kommer til bæredygtighed. Dette er dog de elementer, vi vægter højest, når vi vurderer et produkts miljøpåvirkning.

Om du skal vælge plast- eller papirskåle afhænger af, hvad du serverer, hvor du serverer det, og selvfølgelig hvor højt du vægter at fremvise dit design. Med papirskåle har du den fordel, at du kan få trykt dit design på hele overfladen, så du kan give dit brand den fulde eksponering, det fortjener. Hvis du gerne vil diskutere dine muligheder, så kontakt din kontaktperson i dag!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser