Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Logotrykte papirskåle til to go

Få saladskåle med tryk på hele overfladen med netop det design du altid har drømt om. Bestil din saladskåle med logo online og spar tid og få alt ordnet bare på en enkelt dag.... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...t dag. Du skal ikke tænke på levering, da vi levere gratis direkte til dig eller din forretning uden nogen ekstra omkostninger. 

De samme fordele ved at bestille online med samme service som offline

Vi lægger blod, sved og tårer ind i at tilbyde den bedst mulige service - Derfor har du altid den samme kontaktperson gennem hele processen. Vi hjælper dig mere end gerne med at finde den rigtig størrelse og den perfekte design for dine papir saladskåle. Hvis du ikke er sikker på hvilken størrelsen som passer til det du servere, så kan vi sagtens sende dig gratis prøver, som du kan teste. Når du har testet dem og fundet din størrelser, så er vores hold af designer klar til at hjælpe dig, og de tilpasser designet indtil du synes det er helt perfekt!

Produktion i Europa til fantastisk priser

Vi producere vores wokskåle i Europa for at sikrer vi har en lave minimumsmængde. Det gør også at de ikke tager skade under transporten, da de samtidig med bliver leveret på paller. Men det bedste ved den korte transport fra produktionen af, da co2 udledningen er lav grundet den korte transport. Når det kommer til priser, så vil vi være det billigste online, hvorfor vi også garantere at vi altid har de bedste priser på wokskåle med logo - og hvis du skulle finde det billigere andre steder, så matcher vi prisen og giver en 5 % rabat for ikke at leve op til det vi lovede. Det er hvad vores 105% prisgaranti handler om. 

Få tryk på dine kraft papirskåle og sørge for dine kunder kommer tilbage

Kraft wok skåle med eget tryk er perfekte til at sørge for dine kunder kommer tilbage når de har smagt din mad en gang. Men det får dem ikke kun til at komme tilbage, det gør også deres oplevelse med din forretning og den mad du serverer endnu bedre. Det skyldes at det bliver en oplevelse at spise din mad, så det ikke bare er noget standard mad. Trykket på dine papir madskåle vil gøre at dine kunder oplever denne følelse hver gang de spiser din mad, ligegyldigt om de sidder i en park eller uden for din restaurant. Så ligegyldigt om du ønsker at få et simpelt design på papir wokskåle, så brug dem til at fortælle en historie eller hvad der er unikt ved dig. Og du kan yderligere sagtens bruge disse madbægre til at give den samme følelse, som når man går ind i din butik.

Kraft madbægre med tryk er ikke kun fantastisk fordi de giver en bedre oplevelse for dine kunder. Men de også en nem måde at promovere din forretning på til nye potentielle kunder. Vi er alle endte med at tage hen og spise et sted, fordi vi har set nogle sidde og spise noget lækker mad i en park eller på gadehjørnet. Brug det til din fordel at du lave to-go mad og gør folk både i parken, på fortorvet eller hvorend dine kunder sætter sig og spiser, se at du laver mad to-go. Madbægre er perfekte til at sørge for at du ikke behøver at bruge nogle ekstra penge på annoncering, da dine kunder deler dit brand rundt på sociale medier når de spiser mad derfra. Dit design kan blive perfekt for fremtidige Instagram posts. 

Hvis du ikke er sikker på hvordan du lavet det bedste design til dine saladbægre, så er vores team og designer og emballage eksperter klar til at hjælpe dig. Vi deler gerne vores bedste erfaringer fra tidligere projekter vi har lavet. Hvis du har behov for vores hold hjælper dig med designet, så send os gerne størrelse og logo, så sætter vi i gang omgående. 

Mad papirskåle med logo for alle former for mad

En fantastisk ting ved madbægrene er at de er runde og ret høje også er belagt med plastik inde i, så de kan faktisk blive brugt til alle mulige forskellige former for mad - ligegyldigt om det er varm eller kold mad. Da skålene er foldet og efter det så bliver bunden sat ind, så er bægrene komplet lufttætte og bægrene kan derfor både blive brugt til flydende og hård mad. Vi har også låg til skålene så de er nemme at transportere og endnu vigtigere, så kan de hjælpe med at holde maden varm under transporten. 

Kraft papirskålene bliver primært brugt til salater, poke bowls og andre mere sunde kolde retter, de bægrene kan bære ret store portioner af mad. Vi har også kunder som har brugt bægrene til morgenmadsprodukter som grød og smoothie bowls. Disse kraft papirskåle bliver også brugt til varm såsom pasta, nudler og wok-retter. 

Alkohol og papirskåle

Hvis du servere mad der indeholder mere end 5 % procent alkohol, så tag fat i os med papirskålene med tryk. Da for høj alkoholkoncentratin i bægrene kan resultere i, at de begynder at lække, da alkoholen ætser det lille lag plastik. Du kan dog sagtens bruge madbægrene til alkohol med mindre alkohol end 5 % uden nogen problemer, så hvis du kan sagtens bruge alkohol til at tilsmage maden. 

Plastik vs paper madbægre

Disse madbægre med låg kan både fås i en papir og plastik version, men hvad forskellen mellem dem, og hvad bliver de primært brugt til? Plastikskålene bliver kun brugt til kold mad såsom salater, poke bowls og kold pastasalat. Det skyldes at plastik kan smelte en smule hvis den er udsat for varme i længere tid. Papskålene bliver brugt en del til varm mad, men også flydende retter. De kan og bliver selvfølgelig også brugt til kold mad. Det er dog oftere muligt at få plastikskålene i større størrelser end du kan få kraft papskålene. 

Papirskålene bliver mest brugt af virksomheder som ønsker tryk på deres emballage, da trykfladen er en del større end ved plastikskålene. Og du kan på papirskålene også sætte en sticker på toppen af plastlåget. Hvis du ønsker at fremvise dit brand og bruge de design mulighed til at fortælle en historie, så er pap madskålene den perfekte mulighed for dig. 

Papir wokskålene er kun brugt at virksomheder som ønsker at sælge deres mad som takeaway, og ikke i supermarkeder eller andre butikker der har det stående i flere dag. Herimod bliver engangs plastik skålene ofte brugt i netop disse situationer, hvor det er større portioner af salat der bliver lavet i plastikskålene. 

Bæredygtighed

Når det kommer til hvad der er den mest bæredygtig løsning, så er det et ret svært spørgsmål at give et direkte svar, da det afhænger af et par ting. Den først ting som du skal overveje er nedbrydelighed; det korte svar er at papirskålene og plastskålene ikke er nedbrydelige, da de begge indeholder plastik.
Den næste ting som du bør overveje er, om hvorvidt det er genanvendeligt, og her kan de begge faktisk genanvendes. Det sker dog ofte ikke, da det er meget svært at genbruge materialer som er blevet brugt til fødevare, da det ofte kræver en meget anderledes genanvendelsesproces. Det afhænger derfor ofte om sorteringen er gjort rigtigt, og de derfor ender på faciliteter som kan genanvende materialerne. Det er dog nemmere at genanvende plastikskålene, da de er lavet af 100 % plastik, hvorimod papirskålene er primært papir, men også et tyndt lag plast.
Endnu en ting som vi skal have med i overvejelser er co2 udledningen under produktionen. Her er det faktisk plastikskålene som udleder mindre co2 end papirskålene. Det skyldes at det kræver en del mere energi at producere papir end plastik, så selvom energien under produktionen af skålene er den sammen, så gør materialernes art, at det er i plastskålene.  

Der er selvfølgelig hundrede af ting at tage med i overvejelser når det kommer til bæredygtighed. Dette er dog de tre elementer vi dog vægter højest og laver vores vurderinger ud fra. 

Om du skal vælge at få plastik eller papir madbægrene afhænger af om du skal servere, hvor der skal serveres og selvfølgelig hvor højt du vægter at tryk på hele overfladen. Hvis du gerne vil vende muligheder, så ta’ fat i din kontaktperson i dag!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials