Bestseller papirsposer med tryk

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligeGenanvendeligeEkspres
 • 4L takeaway pose i kraftbrun med tryk
 • 6L takeaway pose i kraftbrun med silketryk
 • 11L takeaway papirspose i hvid med Doughnut Time-logo
 • 14L takeaway papirpose med hank og logotryk
 • 18L takeaway-pose i hvid med 2-farvet logotryk
 • 18L takeaway-pose med tryk i kraftbrun

Bestseller papirsposer med tryk

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligeGenanvendeligeEkspres
Pris pr. enhed
Spar
Total 7.350,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Papirsposer med tryk er en fremragende måde at promovere dit brand på, samtidig med at de er en super praktisk emballageløsning til takeaway-måltider. Og med dit logo foran og i centrum på papirposerne giver du din virksomhed et unikt præg, som kunderne ikke glemmer lige foreløbig. Så hvis du ønsker at gøre dit brand synligt og let at få øje på, er papirposer med specialtrykte papirposer den rette løsning! Bestil i dag fra blot 1.000 stk. og få dem i hænderne inden for 3 uger.

Papirsposer med logo og deres mange anvendelsesmuligheder

Brugerdefinerede trykte brødposer bruges af fødevarevirksomheder til at promovere deres brand og skille sig ud fra konkurrenterne. De er en super effektiv måde at sprede kendskabet til mærket på, da kunderne fungerer som omvandrende reklamer, når de bærer rundt på dem. Papirsposerne bruges af bagerier, caféer, kaffebarer og restauranter, da de er perfekte til at pakke bagværk, sandwiches og alle former for takeaway-menuer. Så uanset hvilken virksomhed du driver, vil papirposer med dit logo helt sikkert få dig bemærket!

Papirsposer i 6 forskellige størrelser, så de passer til dine behov!

Leder du efter papirposer til kager, sushimåltider eller måske hamburgere? Uanset hvad du har brug for papirposer til, har vi dækket dig med vores 6 størrelser! Se vores følgende tilgængelige størrelser og find den perfekte størrelse til dig (alle størrelser er angivet i længde x bredde x højde):

 • 4L papirspose (180 x 90 x 220 mm)
 • 6L papirpose (220 x 110 x 250 mm)
 • 11L papirspose (260 x 140 x 300 mm)
 • 14L papirspose (250 x 170 x 330 mm)
 • 18L papirspose (320 x 220 x 250 mm)
 • 21L papirpose (320 x 160 x 420 mm)

Vores forskellige størrelser er perfekte til at pakke alle slags takeaway-måltider, fra sandwiches til burger-menuer. Leder du efter papirposer til at pakke bagværk som f.eks. cookies og muffins? Så er vores 4L papirpose helt ideel. Plus, denne størrelse også perfekt til at uddele souvenirs og små snacks til gæster ved arrangementer. Hvis du leder efter noget lidt større til sandwiches eller bagels, så er vores 6L papirspose præcis hvad du søger. Vores 11L papirspose er perfekt til et almindeligt takeaway-måltid, og hvis du har brug for en størrelse til endnu større måltider, er vores 14L papirspose et sikkert valg. Vores 18L poser kan rumme endnu større måltider eller bageriprodukter som for eksempel kager. Vores største størrelse, 21L papirposen, er ideel til at holde flere ordrer og er perfekt til event catering.

Vores papirsposer fås med og uden håndtag. Håndtagene er flade og giver et sikkert greb, hvilket giver dine kunder mulighed for at transportere deres varer på en komfortabel og sikker måde.

100% tilpasbare takeawayposer 

Vores takeawayposer med tryk kan produceres i to forskellige farver: hvid og kraftbrun. Hvis du ønsker papirposer med et rustikt og naturligt udseende, er det kraftbrune papir det perfekte valg. Den brune farve vil give dit brand en “organisk” følelse. Hvis du derimod har et logo med lyse farver og ønsker at skabe en klar kontrast, der skiller det ud, er de hvide papirsposer lige det, du leder efter. Det er helt op til dig at vælge den perfekte farve, der passer bedst til dit brand image!

Og det er ikke alt - du kan vælge at få dit logo eller design trykt på enten en eller begge sider af papirposen. Dit logo vil dække 30% af posen, hvilket er mere end nok til at sikre, at dit brand er synligt i mængden. Bemærk dog, at der vil være en margen øverst, som ikke kan blive trykket på, uanset om du ønsker håndtag på posen eller ej. Vi trykker papirsposerne med Pantone farver, og du kan vælge at have op til 2 farver i dit design. Med Pantone kan du være sikker på, at du får præcis den farve, du ønsker på dine papirsposer! 

Vores papirposer trykkes ved hjælp af serigrafi, og da denne metode er meget manuel, kan der være risiko for små trykfejl såsom ufyldte mellemrum. Disse fejl vil normalt være lidt mere synlige på de brune kraftpapirsposer på grund af materialet, der er lidt mere ru. Der er dog absolut ingen grund til at bekymre sig - disse fejl vil være ubetydelige, og vi garanterer, at dine papirposer vil have et endeligt tryk, der ser absolut unikt og fantastisk ud!

Bionedbrydelige og genanvendelige papirposer

Et andet stort plus ved vores papirposer er, at de er fuldstændig bionedbrydelige og kan genbruges sammen med papirprodukter. Ved at bruge miljøvenlige papirposer viser du kunderne, at du er engageret i at beskytte miljøet, og det vil kun forbedre dit mærkes omdømme!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 4L 6L 11L 14L 21L 18L
Mål (LxBxH) 180 x 90 x 230 mm 220 x 110 x 245 mm 260 x 140 x 300 mm 250 x 170 x 330 mm 320 x 160 x 420 mm 320 x 220 x 250 mm
Papirtype Hvid eller kraftbrun Hvid eller kraftbrun Hvid eller kraftbrun Hvid eller kraftbrun Hvid eller kraftbrun Hvid eller kraftbrun
Papir Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig Bionedbrydelig og genanvendelig
Papirets gramvægt 70g 70g 70g 90g 90g 70g
Håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag Med eller uden flade håndtag
Trykmetode Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk Serigrafisk tryk
Farver Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning Pantone-farver uden belægning
Antal farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver 1-2 farver
Er det muligt at trykke på begge sider? Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller forskellige tryk på begge sider. Ja, mod et ekstra gebyr. Prisen er den samme for det samme tryk eller forskellige tryk på begge sider.
Dækning med blæk ~30% ~30% ~30% ~30% ~30% ~30%
Antal pr. kasse 250 500 200 300 200 200
Æskens vægt 4,2 kg 11,5 kg 8,8 kg 9,2 kg 11,3 kg 9,2 kg
Mål på kasse 200x360x390 mm 350x400x470 mm 330 x 310 x 420 mm 270x400x600 mm 270x400x600 mm 320x330x420 mm
Antal pr. palle 15000 10000 7200 7200 4800 9000

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser