Se video

Sådan bestiller du

Engros papirsugerør med tryk til skarpe priser!

Med sin utrolig høje kvalitet og brede vifte af anvendelsesmuligheder, er vores papirsugerør perfekte til iskaffe, milkshakes, cocktails og meget andet! Er du... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...u ejer af en café eller juicebar,  eller skal du uddele prøvesmagninger til et event? I vores store udvalg af papirsugerør finder du med garanti et miljøvenligt alternativ til plastiksugerør. Du har mulighed for at vise dit logo eller design frem på papirsugerørene og imponere dine kunder med dit unikke, personlige touch til dine drikkevarer.

Hos Limepack fokuserer vi ikke kun på at tilbyde det største udvalg af papirsugerør, men også på at sikre den bedste kvalitet. Med deres lange holdbarhed, kan du trygt servere dine drikkevarer uden at bekymre dig om, at sugerørene bliver bløde og ødelægger smagen.

Garanteret 8 timers holdbarhed

Vi garanterer, at papirsugerørene kan tåle at være i drikkevarer i op til 8 timer uden at opløses, takket være deres tre lag papir og højkvalitets lim. Varigheden af dem kan dog være kortere, når de bruges i alkoholiske drikke. Papirsugerørene er lavet i overensstemmelse med gældende fødevarelovgivning og er lavet af fødevaregodkendte materialer og farver. Yderligere er de 100% fri fra bly, klor og blødgørende midler.

Slå et ekstra slag for bæredygtigheden i din forretning

Det er ingen tvivl om, at klima og miljø har en høj prioritet hos virksomheder, forbrugere og politikere – og det med rette! Det øgede fokus på plastiksugerør har resulteret i, at de fra 2021 har været forbudt at sælge i EU. Vi vil derfor gøre vores del af arbejdet, for at gøre det nemmere for virksomheder at skifte fra plastiksugerør til papirsugerør. Da vi udelukkende samarbejder med producenter i Europa, sikrer dette også en lavere CO2-udledning under transporten. 

100 % komposterbare papirsugerør

Da vores sugerør er lavet af 100% papir- og fødevaregodkendt lim, er de bionedbrydelige og kan nedbrydes i saltvand på 6 måneder. Hvis papirsugerørene bliver indsamlet og sendt til kompostanlæg, tager det i stedet ca. 1-2 måneder. Du kan derfor med ro i sindet købe dine papirsugerør med tryk hos Limepack.

Et hav af muligheder med papirsugerør

I løbet af de seneste årtier har vi vænnet os til at bruge plastiksugerør i de fleste sociale sammenhænge. Det være sig i drinken på diskoteket, i sodavanden til middagen eller i den lækre milkshake fra iskaféen. Mange tror, at disse muligheder forsvinder når man skifter til sugerør, på grund af mistanker om dårlig holdbarhed. Med vores højkvalitets papirsugerør garanterer vi, at du ikke behøver bekymre dig om hverken ringe holdbarhed eller mangel på muligheder.Med vores udvalg af størrelser kan du skabe den bedste oplevelse for dine kunder!

Kan jeg få mit logo trykt på sugerørene?

Vil du gøre dit brand mere synligt og have et ensartet look i din butik? Så er papirsugerør med dit eget tryk den helt perfekte løsning. Uanset om du har et bestemt mønster i tankerne, eller ønsker, at dit logo skal være 'the center of attention', så klarer vi det for dig! Du behøver heller ikke at bekymre dig om at have en in-house designer, eftersom vores designere mere end gerne hjælper dig med at lave dit design! Derudover sender vores designere dig en gratis forhåndsvisning af designet og finpudser det, indtil du er 100% tilfreds!

Hvilke farver trykkes sugerørene med?

Papirsugerørene er som standard trykt med Pantone-farver, og vi tilbyder en bred vifte af farver at vælge imellem - rød, gul, grøn og blå og mange flere! Pantone-farver sikrer farvenøjagtighed, så farverne i trykket matcher præcis de farver, du forestiller dig. Som standard bliver vores sugerør trykt med 1 eller 2 Pantone-farver, men hvis du vil have flere farver i dit design, kan vi også trykke med CMYK. Trykket laves altid før papiret vikles rundt om sugerøret, så dit design vil dække hele overfladen af sugerøret.

Danmarks største udvalg af papirsugerør

Hos Limepack arbejder vi altid på at tilbyde det største udvalg af kvalitetsprodukter til skarpe priser. Derfor tilbyder vi et hav af forskellige længder og bredder at vælge imellem, så du kan finde det, der passer perfekt til dine behov. Vi tilbyder længder fra 140 mm og op til 250 mm, og bredder fra 6 mm op til 12 mm. 

Her er nogle forslag til typiske anvendelser af de forskellige længder og bredder:

  • “Cocktail-papirsugerør” (150 mm i længde, 6-8 mm in bredde)

Vores cocktailsugerør er perfekte til cocktails i hotelbaren eller på den hyggelige cocktailbar på hjørnet. Grundet længden stikker sugerøret en smule op fra et standard cocktailglas, så du kan røre rundt i din cocktail med den uden behov for en rørepind. Vi har et stort udvalg af farver og design til sugerøret, som gør det muligt for dig at vælge netop det udtryk, du synes passer ind i din forretning. Vores mest brugte design er det helt sorte cocktailsugerør, da det giver et rustik look og passer til de fleste drinks.

  •  “Standard papirsugerør” (200 mm i længde, 8 mm i bredde)

Standardpapirsugerørene bruges til sodavand, lemonader og mange andre læskedrikke. Længderne kan bruges til små, medium og store kopper, og passer perfekt til vores 240 ml, 350 ml og 450 ml papkrus.

  • “Jumbo-papirsugerør” (230-250 mm i længde, 10-12 mm i bredde)

Vores jumbo-sugerør er, grundet deres bredde, især ideelle til milkshakes, bubble tea, slush ice m.m. Deres brede diameter gør det nemt at suge tykkere drikke op gennem sugerøret, og dine kunder får en kanon oplevelse første gang de smager på dine lækkerier.

Hvis du har spørgsmål til størrelserne eller er i tvivl om, hvilke sugerør der passer bedst til dig, kan du altid kontakte os! Vi kan også tilpasse størrelsen på papirsugerørene, hvis du har særlige ønsker.

De anderledes anvendelser

Det behøver ikke altid være til de almindelige drikkevarer, du bruger dine papirsugerør. Vi har haft nogle finurlige anvendelser af vores papirsugerør, hvor der f.eks. har været kunder, som har puttet chokoladeovertrukne jordbær for enden af sugerørene og serveret i en milkshake. Da papirsugerørene er meget stærke, kan de sagtens holde til, at man sætter noget i enden af dem. Vi har også haft en kunde, der har forvandlet papirsugerørene til flag i forbindelse med et fødselsdagsarrangement på en bar. Det er altså kun fantasien, som sætter grænser for anvendelsesmulighederne!

Europæisk produktion

Hos Limepack har vi en tradition for udelukkende at samarbejde med europæiske producenter. Det gør vi for at sikre vores kunder hurtig levering og skarpe priser. Vi kan således levere papirsugerør på blot 4 uger, og hvad endnu bedre er, er at CO2-udledningen er mindre. 

Hvordan bliver papirsugerørene lavet?

Man skulle tro, at det er en lang og indviklet proces at lave papirsugerør - men det er faktisk ret simpelt. Masseproduktionen af de første papirsugerør begyndte allerede tilbage i 1890, efter at opfinderen Marvin Stone 2 år forinden havde patenteret det. Han opfandt papirsugerørene ved at sno papirstrimler omkring en blyant og lime dem sammen. Således kunne man suge vand ud af sugerørene uden lækager, og det var det, Stone tog patent på.

Der er gået mere end 120 år siden Marvin patenterede denne måde at producere sugerør på, og ikke meget har ændret sig i produktionsmåden siden da. I dag har vi dog bedre produktionsudstyr, fødevaregodkendt lim og bedre bearbejdede papirstrimler. Kvaliteten af papirsugerørene vil derfor afhænge af hvor mange lag papir, man ligger ovenpå hinanden og limens holdbarhed. Producenterne, vi arbejder sammen med, putter tre lag af papir ovenpå hinanden, som de snoer for at skabe maksimal holdbarhed og sikre, at de ikke bliver bløde under brug. 

Fleksibel produktion af papirsugerør

Den måde, man producerer papirsugerør på, er ret fleksibel, da papiret er viklet omkring en cylinder. Cylinderen tilpasses i bredde og skæres i den ønskede længde. Har du nogle særlige ønsker til længden eller bredden af papirsugerørene, så kontakt os endelig! Vi finder en løsning til dig.

Plastiksugerør vs. papirsugerør

Hovedårsagen til, at efterspørgslen på papirsugerør er eksploderet de seneste år, skyldes den klare negative miljøpåvirkning, som plastikken har på livet i verdenshavene.

Det er svært at komme uden om de negative konsekvenser, som plastikken har på livet i verdenshavene. I den forbindelse anslår en gruppe forskere, at der ligger ca. 8,3 milliarder plastiksugerør og flyder på verdens strande. Her vil de blive liggende, indtil vi fjerner dem, da plastik – i modsætning til papir – ikke nedbrydes i naturen. Havde der været tale om 8,3 milliarder papirsugerør, ville de i stedet være ca. 6 måneder om at blive nedbrudt og blive en del af naturen igen.

Det kan dog være en smule sværere at sammenligne de miljø- og klimamæssige konsekvenser ved plastiksugerør kontra papirsugerør. Selve produktionen af plasiksugerør udleder mindre CO2 end papirsugerør. Det skyldes, at det kræver en del mindre energi at forarbejde og forme olie, end det gør med træ. Den åbenlysende fordel ved papirsugerørene frem for plastiksugerør, er, at plastiksugerørene er lavet af olie, som er en begrænset og forurenende ressource, i modsætning til papirsugerørene, som bliver lavet af træer, der genplantes.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
133 anmeldelser