Se video

Sådan bestiller du

Vådservietter med tryk for en bedre kundeoplevelse

Vådservietter med logo er en fantastisk tilføjelse til alle virksomheder i HORECA. Uanset om du er et hotel, en restaurant eller en café, vil vådservietter... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...er med logo ikke kun fremhæve dit brand, men også forbedre kundeoplevelsen. Giv dine kunder lidt ekstra med forfriskende vådservietter - de vil elske, at de kan friske sig op, når de har nydt dit lækre måltid!

Vi ønsker at gøre vådservietter med branding tilgængelige for alle, og derfor tilbyder vi lave mængder og gratis levering i hele Europa. På kun 7 uger kan vi levere vådservietterne til dit dørtrin eller til din virksomhed. Og hvis du har en stram deadline, så tag endelig fat i os, da vi nogle gange kan fremskynde produktionen!

Hvor bliver vådservietter oftest brugt?

Vådservietter bruges primært af virksomheder, der serverer fedtet mad som burgere, pizza og donuts, og er et godt supplement til servietter. Faktisk bruges de både til to-go og to-stay, og dine kunder vil være glade for at have vådservietter på sig, så de kan opfriske deres hænder efter et lækkert måltid. 

Brandede vådservietter er en nødvendighed, hvis du allerede har trykt take away-emballage. Det kan være en lille artikel, som er let at overse, da det ikke er så almindeligt at få dem med tryk. Men at have takeaway-artikler, der ikke er så almindelige, er netop det, der får din virksomhed til at skille sig ud og får gæsterne til at huske dig.

Duft - hemmeligheden bag vådservietter!

Vådservietter er ikke kun gode til at sikre, at dine kunder kan få rene hænder efter at have nydt et måltid, men også til at efterlade en forfriskende duft på deres hænder bagefter. Når dine gæster forlader din butik eller restaurant, vil de sætte pris på at have rene hænder.

Der findes mange forskellige dufte til vådservietter, og at vælge en, der passer til din mad, er en nem måde at minde dine kunder om dig på. Vi samarbejder med en producent, der tilbyder en række forskellige dufte, men som standard tilbyder vi tre: 70% alkohol, citron og sæbe. Det er også de mest anvendte dufte generelt. Vådservietterne med alkohol er ikke blevet testet som antibakterielle. Hvis du ønsker antibakterielle vådservietter, så tag endelig fat i os! Og hvis du har særlige ønsker med hensyn til duft, er du også velkommen til at kontakte os for at høre mere om dine muligheder.

Et design som kunderne husker

Vådservietterne trykkes på hele overfladen, så du kan lave lige det design du ønsker. Typisk vælger vores kunder en baggrundsfarve og trykker deres logo eller design over hele emballagens overflade. Emballagens overflade trykkes med Pantone-farver, som giver dig mulighed for at have meget specifikke og klare farver i dit design, og gør dine vådservietter lettere at genkende. Overfladen kan trykkes i op til 4 Pantone-farver, men hvis du ønsker at bruge flere farver i dit design, kan vi bruge CMYK-farver. Det betyder, at vi kan trykke ubegrænsede farver uden ekstra omkostninger. Hvis du ønsker at bruge mere end 4 farver i dit design, så tag endelig fat i os!

Vælg et materiale til din indpakning

En anden ting som har indflydelse på designet af dine vådservietter er typen af materiale, som indpakningen er lavet af. Standarden for vådservietter er, at de enten er kraft (brune) eller hvide. Det hvide materiale egner sig bedst, hvis man ønsker et design på hele overfladen. Det brune materiale har et mere naturligt og rustikt look og bruges som regel, hvis den brune farve er vigtig for designet.

Vælg mellem 3 overflader

Vi tilbyder tre forskellige typer overflader: blank, kraft og triplex. Den blanke overflade og kraftoverfladen er lavet af papir, mens triplex-overfladen er lavet af PE-plast. Den blanke overflade har et glat og rent udseende, og har som standard en hvid baggrundsfarve. Hvis du for eksempel ønsker at trykke baggrunden i en anden farve, er denne type det perfekte valg. Emballagen i kraftpapir, som har en brun baggrundsfarve, giver et mere naturligt look. Den sidste type, som er lavet af PE-plast, har en hvid overflade som standard, men kan også laves i andre farver. På grund af plastens natur har den en blank overflade og reflekterer lys, hvilket får emballagen til at se skinnende ud.

Samme klud, forskellige indpakninger

Selve vådservietkluden er altid 140 x 200 mm, men indpakningen til servietterne fås i tre forskellige størrelser: 60x100, 60x80, og 50x120mm. Og det bedste af det hele er, at prisen ikke påvirkes af den størrelse du vælger. Så vælg den størrelse, der passer perfekt til dit design. Den standardstørrelse, vi tilbyder, er 60x100 mm, da det er den mest anvendte størrelse. Hvis du ønsker andre størrelser, bedes du kontakte os.

Produceret i Europa

Vores vådservietter med tryk er produceret i Europa for at sikre små oplag og hurtig levering. Vi har en minimumsordremængde på 5.000 stk, men vi er åbne for et samarbejde med andre producenter i fremtiden for at reducere minimumsordren og udvide vores sortiment. Hvis du har særlige ønsker, der kan udvide vores nuværende udvalg, så tag endelig fat i os! Vi hjælper altid gerne med at finde den bedste løsning til dig.

Spar tid og bestil dine vådservietter med tryk online

At bestille vådservietter med tryk online behøver ikke at være en lang og kompliceret proces. Hos Limepack garanterer vi, at bestillingsoplevelsen er nem, hurtig og billig. Vores team af emballageeksperter vil stå til din rådighed, og når du er i kontakt med os, vil du have den samme kontaktperson gennem hele processen. Vores ekspertdesignere hjælper dig endda gratis med at opsætte designet til dine vådservietter, og bliver ved med at finjustere dit design, indtil du er tilfreds med det. 

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi en 105 % prisgaranti. Hvis du finder vådservietter til en billigere pris et andet sted, matcher vi den og giver dig en rabat på 5%. Med andre ord - du støder ikke på en bedre deal! 

Tag fat i vores team af emballageeksperter i dag og få hjælp til at kickstarte dit serviet-projekt!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser