Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Vådservietter

Vådservietter med logo tryk for en bedre kundeoplevelse

Vådservietter med logo er perfekt til nærmest alle virksomheder i HoReCa-industrien, så lige meget om du arbejder på et hotel, restaurant eller café, så er vådservietter med tryk en god tilføjelse til din forretning. Det eksponere ikke blot dit logo eller historie endnu mere, men det giver også dine kunder en bedre oplevelse, da de kan gøre sig selv ren efter et lækkert måltid. 

Vi vil gøre vådservietter med logo tilgængelig for alle ved at tilbyde små oplag og gratis levering på dem i hele Europa. Ikke nok med at leveringen er gratis, så er den også leveret til der hvor du ønsker indenfor bare 4 uger. Vi tilbyder ekspres levering, hvis du har en deadline som vi skal nå. 

Dufte - Hemmeligheden bag vådservietter

Vådservietter er ikke kun fantastisk fordi de gøre at dine kunder kan rengøre sig, men de indeholder også dufte, som gør at man dufter dejligt efter brug. Vådservietterne kan både blive lavet med alkoholfri og alkohol dufte, og vi tilbyder begge slags. Vores vådservietter som indeholder alkohol er ikke blevet testet som værende antibakterie. Hvis du har et særligt behov for at dine vådservietter skal være antibakterie, har vi muligheden for at få dem testet for det. 

Der er mange forskellige dufte for vådservietter, og det vil ofte være en fordel at vælge en duft der komplementere din mad, da det er en nem måde at sørge for dine kunder husker din mad. Den producent vi arbejder sammen med har mere end 5 forskellige dufte, men som standard tilbyder vi kun tre forskellige; 70% alkohol, lemon og sæbe. Det er de mest brugte dufte overordnet. Hvis du har nogle specielle forespørgsler i forhold til dufte, så ta’ fat i os også gør vi hvad vi kan for at finde den rette duft til dig. 

Få et design der får dine kunder til at huske dig

Vådservietter kan have et tryk over hele overflade, så du kan lave det design du ønsker. De fleste kunder vælger derfor enten at få en baggrundsfarve og deres logo eller et design der benytter sig af hele overfladen. Vores vådservietter bliver trykt med Pantone farver så du kan få  meget specifikke farver og samtidig meget lyse, som gør vådservietterne nemt genkendelige. Vi kan trykke vådservietter i op til 4 Pantone farver, men hvis du ønsker flere farver i dit design, kan vi også benytte os af CMYK-farver hvor vi kan trykke så mange farver som du ønsker uden nogen ekstra omkostninger. Ta’ fat i os hvis du vil have flere farver i trykket. 

Få den type materialer som afspejler din forretning

En anden ting som har indflydelse på designet af dine vådservietter er den type materiale de er lavet i og overfladen som dette materaile har. Standarden for vådservietter er at de enten har kraft(brun) eller hvid som deres standard farve. Dem som har hvid som standard farve er bedre til at blive trykt på hele overfladen. Dem som har kraft som standard farve, har et mere naturligt udssende og normalt bruger man den type, når den brune farve er vigtig for designet. 

Vådservietterne kan have tre forsekllige overflader; blank(papir), kraft og plastik. Den blanke og kraft overflade er lavet med papir som materiale og plastik overfladen er selvfølgelig lavet af plastik. Den blanke overflade giver et glat og simpelt udtryk for vådservietter og standard farven for dem er hvid. Den kraft overflade er mere naturlig og den bliver lavet med kraft som standard farven. Plastik overfladen kommer med hvid som standard farve, og grundet plastikkens natur, så bliver lys og andet reflekteret i overfladen, som gør at den er meget skinnende. 

Samme klud bare i forskellige indpakninger

Vores klud for vådservietterne kommer altid i størrelsen 140x200mm, men indpakningen for vådservietterne har 2 forskellige størrelser. Grunden til at de forskellige størrelse er, så du kan du kan tilpasse størrelsen bedst muligt til dit design. Prisen ændrer sig ikke ved de forskellige størrelse, så vælg den størrelse der passer dit design uden ekstra omkostninger. Vores standard størrelse er 60x100mm, da det er den mest brugte størrelse. Hvis du ønsker andre størrelser har vi også dette. 

Vådservietter med logo produceret i Europa

Vores vådservietter med logo tryk er produceret i Europe for at sikrer vi kan levere dem hurtigt og i små oplag. Vi har på nuværende tidspunkt et minimumsoplag af 5000 stk.. I fremtiden vil vi søge at arbejde med flere producenter af vådservietter for, at sikrer at minimums antallet bliver leveret og at vi kan tilbyde andre dufte og størrelser af vådservietterne. Så hvis du har nogle specielle forespørgsler angående vores nuværende udvalg, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Spar tid og bestil dine vådservietter med logo online

At bestille dine vådservietter med logo online behøver ikke være en dårlig oplevelse, hos Limepack vil vi tilbyde den samme service som det er at tale med en salgsperson fysisk. Vi vil bare gøre oplevelsen hurtigere, nemmere og billigere. Vores hold af emballage eksperter vil være til din rådighed, og når du er i kontakt med os så vil du have den samme kontaktperson gennem hele samarbejdet. Vi har endda tilknyttet designers som kan lave designet du ønsker til dine vådservietter helt gratis, og de bliver ved med at ændrer i designet til du er glad. Sidst men ikke mindst så tilbyder vi 105% prisgaranti hvilket betyder at hvis du finder vådservietter med logo, billigere et andet sted så matcher vi prisen og giver 5% rabat på dem. Vi gør dette for at være sikker på at vi er det billigste valg, og at bestille online forbliver det billige valg. 

Gør dig selv en tjeneste og ta’ fat i vores hold af emballage eksperter, og start din rejse mod at få vådservietter med dit design. 

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials