Se video

Sådan bestiller du

Vådservietter med logotryk

Vådservietter med logo er perfekte til nærmest alle virksomheder i HoReCa-industrien, så lige meget om du arbejder på hotel, restaurant eller café, så er vådservietter med tryk en... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...yk en god tilføjelse til din forretning. Det eksponerer ikke blot dit logo eller historie endnu mere, men det giver også dine kunder en bedre oplevelse, da de kan gøre sig selv ren efter et lækkert måltid. 

Vi vil gøre vådservietter med logo tilgængeligt for alle ved at tilbyde små oplag og gratis levering på dem i hele Europa. Ikke nok med at leveringen er gratis, så er den også leveret til der hvor du ønsker indenfor bare 4 uger. Vi tilbyder herudover ekspres levering, hvis du har en deadline, som vi skal nå. 

Dufte - Hemmeligheden bag vådservietter

Vådservietter er ikke kun fantastiske fordi de gør, at dine kunder kan rengøre sig, men de indeholder også dufte, som gør at man dufter dejligt efter brug. Vådservietterne kan både blive lavet med alkoholfri og alkohol dufte, og vi tilbyder begge slags. Vores vådservietter som indeholder alkohol er ikke blevet testet som værende antibakterie. Hvis du har et særligt behov for, at dine vådservietter skal være antibakterielle, har vi muligheden for at få dem testet for det. 

Der er mange forskellige dufte for vådservietter, og det vil ofte være en fordel at vælge en duft der komplementerer din mad, da det er en nem måde at sørge for, at dine kunder husker din mad. Den producent vi arbejder sammen med har mere end 5 forskellige dufte, men som standard tilbyder vi kun tre forskellige; 70% alkohol, lemon og sæbe. Det er de mest brugte dufte overordnet. Hvis du har nogle specielle forespørgsler i forhold til dufte, så tag fat i os og så gør vi hvad vi kan for at finde den rette duft til dig. 

Få et design der får dine kunder til at huske dig

Vådservietter kan have et tryk over hele overfladen, så du kan lave det design du ønsker. De fleste kunder vælger derfor enten at få en baggrundsfarve og deres logo eller et design der benytter sig af hele overfladen. Vores vådservietter bliver trykt med Pantonefarver, så du kan få meget specifikke farver og samtidig meget lyse, som gør vådservietterne nemt genkendelige. Vi kan trykke vådservietter i op til 4 Pantonefarver, men hvis du ønsker flere farver i dit design, kan vi også benytte os af CMYK-farver, hvor vi kan trykke så mange farver som du ønsker uden nogen ekstra omkostninger. Tag fat i os hvis du vil have flere farver i trykket. 

Få den type materialer som afspejler din forretning

En anden ting, som har indflydelse på designet af dine vådservietter, er den type materiale de er lavet i og overfladen som dette materiale har. Standarden for vådservietter er at de enten har kraft(brun) eller hvid som deres standardfarve. Dem som har hvid som standardfarve er bedre til at blive trykt på hele overfladen. Dem som har kraft som standardfarve har et mere naturligt udseende, og normalt bruger man den type, når den brune farve er vigtig for designet. 

Vådservietterne kan have tre forskellige overflader; blank(papir), kraft og plastik. Den blanke og kraft overflade er lavet med papir som materiale og plastikoverfladen er selvfølgelig lavet af plastik. Den blanke overflade giver et glat og simpelt udtryk for vådservietter og standardfarven for dem er hvid. Den kraft overflade er mere naturlig og den bliver lavet med kraft som standardfarven. Plastikoverfladen kommer med hvid som standard farve, og grundet plastikkens natur, så bliver lys og andet reflekteret i overfladen, som gør den meget skinnende. 

Samme klud bare i forskellige indpakninger

Vores klud for vådservietterne kommer altid i størrelsen 140x200mm, men indpakningen for vådservietterne har 2 forskellige størrelser. Grunden til de forskellige størrelser er, at du kan tilpasse størrelsen bedst muligt til dit design. Prisen ændrer sig ikke ved de forskellige størrelser, så vælg den størrelse der passer dit design uden ekstra omkostninger. Vores standard størrelse er 60x100mm, da det er den mest brugte størrelse. Hvis du ønsker andre størrelser har vi også dette. 

Vådservietter med logo produceret i Europa

Vores vådservietter med logotryk er produceret i Europa for at sikre at vi kan levere dem hurtigt og i små oplag. Vi har på nuværende tidspunkt et minimumsoplag af 5000 stk. I fremtiden vil vi søge at arbejde med flere producenter af vådservietter for at sikre, at minimums antallet bliver leveret, og at vi kan tilbyde andre dufte og størrelser af vådservietterne. Så hvis du har nogle specielle forespørgsler angående vores nuværende udvalg, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Spar tid og bestil dine vådservietter med logo online

At bestille dine vådservietter med logo online behøver ikke være en dårlig oplevelse, og hos Limepack vil vi tilbyde den samme service som det er at tale med en salgsperson fysisk. Vi vil bare gøre oplevelsen hurtigere, nemmere og billigere. Vores hold af emballageeksperter vil være til din rådighed, og når du er i kontakt med os, så vil du have den samme kontaktperson gennem hele samarbejdet. Vi har endda tilknyttet designers som kan lave designet du ønsker til dine vådservietter helt gratis, og de bliver ved med at ændre i designet til du er glad. Sidst men ikke mindst, så tilbyder vi 105% prisgaranti, hvilket betyder at hvis du finder vådservietter med logo billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver 5% rabat på dem. Vi gør dette for at sikre os, at vi er det billigste valg, og at det at bestille online forbliver det billige valg. 

Gør dig selv en tjeneste og tag fat i vores hold af emballageeksperter, og start din rejse mod at få vådservietter med dit design. 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
110 anmeldelser