Se video

Sådan bestiller du

Skil dig ud fra mængden med logotrykte isbægre

Hvorfor nøjes med en kedelig og ligegyldig emballage, når den kan være unik? Få dit brand til at skille sig ud fra mængden med isbægre med eget tryk!... Læs mere

Foretrukket af

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

... tryk! Vores isbægre er den perfekte måde at differentiere dit navn eller brand fra dine konkurrenter samtidig med, at du skaber opmærksomhed omkring din forretning og specialiteter hos dine kunder. Du har helt frie tøjler når det kommer til at designe dine isbægre, og du kan vælge mellem en blank eller mat overflade til dine isbægre, hvilket gør det let for dig at tilpasse resten af din forretningsudsmykning.

Med eller uden låg?

Vi tilbyder isbægre både med og uden låg. Isbægrene uden låg bruges primært af ismejerier, men de er også populære blandt virksomheder, der deltager i messer og gerne vil uddele smagsprøver i bægrene. Isbægrene med låg er lavet af lidt tykkere papir og bruges typisk af virksomheder, der ønsker at fryse deres produkter ned og sælge dem til forbrugerne i supermarkeder.

Mat eller blank overflade? Valget er dit!

Vores logotrykte isbægre fås med både mat og blank overflade. Foretrækker du en mere ru overflade med en mere diskret farvegengivelse, er den matte overflade det ideelle valg. Ønsker du tværtimod isbægre med en livlig og skinnende farvegengivelse på dit logo eller tryk, anbefaler vi i stedet den blanke overflade. 

Mat

Udstrål klasse og stil med et minimalistisk, mat design på dine isbægre, og din kunder vil huske din forretning eller dit koncept som seriøst og professionelt. Vores kunder vælger ofte et mere diskret design, når de vil sikre, at isbægrene og indholdet ikke stjæler fokus fra det centrale budskab, men i stedet fungerer som en smagfuld tilføjelse, der komplementerer essensen af forretningskonceptet.

Skinnende

Hvis du ønsker, at dine kunder tænker tilbage på dig som innovativ og eksperimenterende, er isbægre med logotryk med en skinnende og blank ‘finish’ det rigtige valg. Med en blank overflade har du i høj grad mulighed for at give den gas og skrue op for farverne for at understrege og fremhæve dit fysiske produkt snarere end den service, din virksomhed eller organisation tilbyder. 

Isbægre med logo til flere formål

Vi tilbyder isbægre med PE-belægning, hvilket gør dem velegnede til både væsker og fødevarer som f.eks. frozen yoghurt, udskåret frugt, iskugler, softice, m.m. Det er også isbægrene, som du kender dem fra dit yndlings is- eller gelatokoncept såsom Ben & Jerry’s, Frellsen, Paradis Is eller Istid. Selv lægger du måske megen tid og ressourcer i at justere på og udvikle de perfekte opskrifter på is til din isbar, så de sidder lige i skabet. hvad enten smagen er Jordbær, Vanilje eller Stracciatella. Hvorfor så overhovedet nøjes med et kedeligt, ensfarvet brunt eller hvidt bæger, når du ligeså godt kan få din gudeskønne is helt ud over køledisken med vores isbægre med dit eget skræddersyede layout. Vores isbægre er lavet af højkvalitetspapir fra Stora Enso Cupforma, som specialiserer sig i produktion af papir til papbeholdere.

Vores isbeholdere med logo er lavet af papir, så de kan bruges i et utal af forskellige sammenhænge, som f.eks. til firmaevents, på messer, i isboden på stranden og/eller i frugtdesserter på restauranter. Vi sætter en høj standard for kvaliteten af vores ​​isbægre og det print eller tryk, som kommer til at præge dem – det er altså kun din fantasi, der sætter grænser!

Ubegrænsede farvekombinationer med fuldfarvetryk 🎨

Vores isbægre bliver trykt i det populære offset-tryk. Farvesystemet, som vi benytter os af, er fuldfarvetryk (CMYK-farver). CMYK er en forkortelse for cyan, magenta, yellow (gul) og key (sort), og er det mest populære farvesystem anvendt af producenter af tryksager med logotryk. Fuldfarvetryk giver os mulighed for at udskrive i alle regnbuens farver og anvende hele bruger – prisen er den samme uanset, hvor mange farver, du vælger! Du har således ubegrænset frihed i din designproces. Alle vores farver er neutrale i både lugt og smag.

Tryk på isbægre bidrager ikke kun til din markedsføring, men også selve dit visuelle udtryk og visuelle identitet, og hele oplevelsen af ​​at komme i din butik eller forretning. Dit helt eget tryk på isbægrene er toppingen på dine isspecialiteter, der fuldender smagsoplevelsen!

Lille, stor, ekstra stor… og midt imellem

Hos Limepack arbejder vi tæt sammen med flere producenter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig en bred vifte af forskellige størrelser. Tag endelig fat i os, så hjælper vi dig med at finde den helt perfekte løsning til dine isbehov!

Vi tilbyder vores standard isbægre uden låg i følgende 5 størrelser:

  • 100 ml - Ideel til 1 kugle is

  • 150 ml - Ideel til 2 kugler is

  • 200 ml - Dette er også vores mest anvendte størrelse og er ideel til 3 kugler is

  • 300 ml - Denne størrelse bruges ofte som den store størrelse i ismejerier, da den kan rumme op til 5 kugler is

  • 400 ml - Denne størrelse bruges ofte af butikker, der sælger frossen yoghurt, hvor der helst skal være plads til forskellige typer topping

Isbægrene med låg fås i 2 størrelser:

  • 300 ml - Denne størrelse bruges ofte som den lille størrelse i isbutikker og frozen yoghurt-steder, men er også velegnet til servering af frugt, nødder og andre lækkerier

  • 480 ml - Bruges primært til at fryse og sælge is i supermarkeder, men bruges også som den store størrelse i ismejerier.

Begge isbægerstørrelser har en topbredde på 90 mm, og derfor har lågene også en diameter på 90 mm.

Er tiden knap? Vælg ekspres!

Skal du til et last-minute event og har brug for isbægre med tryk i en fart? Ingen grund til bekymring - vores ekspres-isbægre er her for at redde dagen! Med en hurtig leveringstid på kun 10-14 arbejdsdage vil du være klar til at vise dit brand frem, mens du serverer dine velsmagende frosne lækkerier!

Vores ekspresisbægre fås i 3 superpraktiske størrelser: 100 ml til en enkelt kugle is, 160 ml til to kugler og 230 ml til 3 kugler. Desuden kan du vælge mellem hvide og kraftbrune isbægre for at matche den stil, der bedst repræsenterer dit brand!

Send et grønt budskab med BIO-isbægre 🌱

Server din lækre is, gelato eller frozen yoghurt i vores logotrykte BIO-isbægre, og marker dit miljøengagement. Vi er stolte af at have disse bægre i vores udvalg, da de er et af de mest miljøvenlige alternativer inden for isbægre. Det, der adskiller disse isbægre, er deres vandbaserede belægning lavet af mineraler og latex i stedet for PE-plast. Det betyder, at de er fuldt bionedbrydelige og kan genbruges sammen med almindeligt papir i almindelige genbrugsanlæg takket være deres 92% genanvendelighed. Vælg bionedbrydelige isbægre, og vis, at dit brand er dedikeret til en grønnere planet!

Produceret i Europa – tættere på dig!

Hos Limepack er det vores vision at være grøn i mere end én forstand. Derfor stræber vi også efter en mere bæredygtig verden og vi sætter en ære i, at dine isbægre med logotryk skåner miljøet og udleder så lidt CO2 i atmosfæren som muligt.

Vi opsøger og finder kun de bedste producenter i EU for at sikre gode priser, hurtig levering på kun 4 uger og små minimumsoplag fra kun 750 stk. Alle vores producenter er ISO-certificerede, både hvad angår kvalitetsstyring og bæredygtighed – din garanti for trykte isbægre af høj kvalitet! Da alle vores specialdesignede isbægre er produceret i Europa, udledes mindre CO2 under transport, hvilket er en fordel både for dig og miljøet. Bestil dine isbægre med logo med god samvittighed hos Limepack og med omtanke for miljøet.

Udvid dit sortiment med flere design

Hos Limepack kan vi godt lide, at tingene er enkle og effektive - og det samme gælder vores isbægre med logotryk. Du slipper derfor for at brænde inde med store partier af ubrugte og tilstøvede papkrus gemt væk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antal, du har brug for!

Ved bestilling af isbægre med minimumskvoter startende fra 750 stk. kan du løbende forny dine design præcis som det passer dig, og måske ligefrem matche farverne på dine isbægre med sæsonens nyeste farvetrends? Kun din kreativitet sætter grænser! Kontakt vores Limepack-team i dag for vejledning og hjælp til design af dine papkrus med tryk.

Isbægre med tryk skal være tilgængelige for alle 🍦

Vi arbejder på at tilbyde trykte isbægre til alle, ikke kun de få. Hvis du er en lille organisation eller virksomhed, behøver du ikke længere at bekymre dig om at have store mængder af ubrugte isbægre stående. Vi tilbyder de laveste minimumsbestillinger på markedet, fra 750 stk. på vores BIO-isbægre og 1.000 stk. på vores PE-belagte isbægre.

Vores team af designere er her for at hjælpe dig med dit design, og du vil endda modtage en 3D-forhåndsvisning, før din ordre går i produktion. Hvis du har spørgsmål om kvalitet, pris eller noget andet, så tøv ikke med at tage fat i os! 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser