Se video

Sådan bestiller du

Logotrykte isbægre

Hvorfor nøjes med en kedelig og ligegyldig emballage, når den kan være unik? Få dit brand til at skille sig ud fra mængden med isbægre med eget tryk! Vores isbægre er den perfekte måde at... Læs mere

Foretrukket af

bananachoochoofivesensesfrozencupmrtipsyplanetdoughnut

...de at differentiere dit navn eller brand fra dine konkurrenter og samtidig gøre dine kunder opmærksomme på din forretning og jeres specialiteter. Du kan vælge at få dine isbægre i enten blank eller mat overflade, som gør det nemt for dig at tilpasse resten af din forretnings udsmykning.

Med eller uden låg?

Vores producenter af isbægre kan både lave dem med og uden låg. Isbægrene uden lågen er primært brugt at iscaféer og virksomheder der skal på messer som gerne vil give et sample i bægrene. Vores isbægre med låg har herimod en tykkere papirmasse, og de bliver derfor brugt af virksomheder som ønsker at sælge deres produkter på frost i supermarkeder. Det kan både være is, frugt eller yogurt. 

Isbægrene uden låg kommer i 5 forskellige størrelser: 100 ml, 150 ml, 200 ml, 300 ml, and 400 ml. 

Isbægrene med låg kommer i to størrelser: 350 ml og 480 ml. Begge størrelser har en bredde på 90 mm i toppen, og lågene er også 90 mm. Lågene kan således også bruges til papkrus eller andet, og hvis du gerne vil købe dem selvstændigt, så kontakt os gerne. 

Mat eller blank overflade? Valget er dit!

Vi leverer vores isbægre med logotryk i enten mat eller blank overflade. Foretrækker du en mere ru overflade med en mere diskret farvegengivelse, er den matte overflade det ideelle valg. Ønsker du tværtimod isbægre med en livlig og skinnende farvegengivelse på dit logo eller tryk, anbefaler vi i stedet den blanke overflade. 

Udstrål klasse og stil med et minimalistisk og mat design på dine isbægre, og din kunde eller klient vil huske din forretning eller dit koncept som seriøst og professionelt. Vores kunder vælger typisk at gå med et mere diskret design, når isbægrene og indholdet ikke skal stjæle fokus fra det centrale budskab, men snarere fungere som en lille ‘gimmick’ og komplementere forretningskonceptet der ligger bag.

Ønsker du i stedet, at dine kunder tænker tilbage på dig som innovativ, eksperimenterende og legesyg, er isbægre med logotryk i en skinnende og blank ‘finish’ det rigtige valg. Med en blank overflade har du i høj grad mulighed for at give den gas og skrue op for farverne og på denne måde i højere grad fremhæve og sætte dit fysiske produkt i fokus, frem for den serviceydelse din virksomhed eller organisation tilbyder.

Isbægre med logo til flere formål

Vores isbægre er belagt med PE-plastik, hvilket gør dem velegnede til både væsker og fødevarer som f.eks. frozen yoghurt, udskåret frugt, iskugler, softice etc. Det er også isbægrene, som du kender dem fra dit yndlings is- eller gelatokoncept såsom Ben & Jerry’s, Frellsen, Paradis Is eller Istid. Selv lægger du måske megen tid og ressourcer i at justere på og udvikle de perfekte opskrifter på is til din isbar, så de sidder lige i skabet hvad enten smagen er jordbær, vanilje eller stracciatella. Hvorfor så overhovedet nøjes med et kedeligt, ensfarvet brunt eller hvidt bæger, når du ligeså godt kan få din gudeskønne is helt ud over køledisken med vores isbægre med dit eget skræddersyede layout? Vores isbægre er lavet af højkvalitetspapir fra Stora Enso Cupforma, som specialiserer sig i produktion af papir til papbeholdere.

Vores isbeholdere med logo er lavet af papir, så de kan bruges i et utal af forskellige sammenhænge, som f.eks. til firmaevents, på messer, i isboden på stranden og/eller i frugtdesserter på restauranter. Vi sætter en høj standard for kvaliteten af vores ​​isbægre og det print eller tryk, som kommer til at præge dem – det er altså kun din fantasi, der sætter grænser!

Ubegrænsede farvekombinationer med fuldfarvetryk!

Vores isbægre bliver trykt i det populære offsettryk. Farvesystemet, som vi benytter os af, er fuldfarvetryk (CMYK-farver). CMYK er en forkortelse for cyan, magenta, yellow (gul) og key (sort), og er det mest populære farvesystem anvendt af producenter af tryksager med logotryk. Fuldfarvetryk giver os mulighed for at udskrive i alle regnbuens farver og anvende hele bruger – prisen er den samme uanset hvor mange farver, du vælger! Du har således ubegrænset frihed i din designproces. Alle vores farver er neutrale i både lugt og smag.

Tryk på isbægre bidrager ikke kun til din markedsføring, men også selve følelsen, dit visuelle udtryk, din visuelle identitet og hele oplevelsen af ​​at komme i din butik eller forretning. Print på isbægrene er toppingen på dine isspecialiteter, der fuldender smagsoplevelsen!

Lille, stor… og midt imellem

Som en del af vores standardsortiment tilbyder vi isbægre i 5 følgende størrelser:

 • 100 ml (3.4 oz) - ‘The 1-scooper’
  Perfekt som bæger til en enkelt kugle is – lige nok til at tilfredsstille den lille, søde tand
 • 150 ml (5 oz) - ‘The 2-scooper’
  Til når iskuglen bare ikke kan stå alene 
 • 200 ml (6.7 oz) - ‘The 3-scooper’
  Tre kugler falder på et tørt sted som læskende forfriskning på en varm sommerdag (vores mest solgte udgave)
 • 300 ml (10.1 oz) - ‘The 4-scooper’
  Velegnet til en stor softice eller en ‘velvoksen’ gammeldaws
 • 400 ml (13.5 oz) - ‘The frozen yogurt’
  Primært brugt af frozen yogurt butikker, så er der plads til tilbehør og yoghurten’!

Men måske leder du i stedet efter en helt sjette størrelse? Du behøver ikke lede længere! Hos Limepack arbejder vi tæt sammen med adskillige producenter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig et stort udvalg af flere forskellige størrelser. Kontakt os endelig, og vi hjælper dig med at finde den helt rigtige størrelse og løsning til dig.

Produceret i Europa – tættere på dig!

Hos Limepack er det vores vision at være grønne i mere end én forstand. Derfor stræber vi også efter en mere bæredygtig verden og vi sætter en ære i, at dine isbægre med logotryk skåner miljøet og udleder så lidt CO2 i atmosfæren som muligt.

Vi opsøger og finder kun de bedste producenter i EU for at sikre gode priser, hurtig levering på kun 3 uger og små minimum oplag startende fra kun 1200 stk. Alle vores producenter er ISO-certificerede, både hvad angår kvalitetsstyring og bæredygtighed – din garanti for trykte isbægre af høj kvalitet! Da alle vores specialdesignede isbægre er produceret i Europa, udledes mindre CO2 under transport – godt både for dig og miljøet! Bestil dine isbægre med logo med god samvittighed og omtanke for miljøet hos Limepack.

Udvid dit sortiment med flere design – i mindre oplag

Hos Limepack kan vi godt lide, at ting er forfriskende og nemme – det samme gælder vores isbægres eget logotryk. Du slipper derfor for at brænde inde med store partier af ubrugte og tilstøvede papkrus gemt væk på et fjernt lager. Hos Limepack bestiller du det antal, du har brug for!

Ved bestilling af isbægre med minimumskvoter startende fra 1200 stk. kan du løbende forny dine design, præcis som det passer dig og måske ligefrem matche farverne på dine isbægre med sæsonens nyeste farvetrends? Kun din kreativitet sætter grænser! Kontakt vores LimePack-team i dag for vejledning og hjælp til design af dine papkrus med tryk.

Isbægre med tryk – tilgængelig for de mange frem for de få

Vi arbejder hver dag for at tilbyde isbægre til de mange, frem for de få. Er du en mindre organisation eller forretning, slipper du for at brænde inde med med store og uoverskuelige mængder af papkrus bestilt hjem fra Kina. Hos Limepack bestiller du den mængde, der passer dig, og vores oplag minimumsordrer på isbægre med logo starter fra kun 1200 stk. Vi tilbyder de billigste priser på markedet, hurtig levering på kun 3 uger, og hvis du har travlt, kan vi levere på kun 10 dage. Endvidere tilbyder vi hos Limepack også gerne gratis hjælp til dit design, og du modtager en 3D-forhåndsvisning, inden vi sender din ordre til produktion. Har du spørgsmål til kvalitet, pris eller noget helt tredje, sidder vi selvfølgelig klar med råd og vejledning.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
107 anmeldelser