Brødposer med logotryk

BionedbrydeligeBest price
  • Logotrykt croissantpose i str. S

Brødposer med logotryk

BionedbrydeligeBest price
Pris pr. enhed
Spar
Total 6.150,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Brug brødposer med tryk til at fortælle historien bag dine produkter og virksomhed, så dine kunder kan se og føle den kærlighed og tid, du lægger i dine produkter hver dag. Ved at have tryk på dine brødposer, gør du dine kunder til bannerfører for dit brand, når de bærer rundt på dine varer. Køb dine brødposer med logotryk online hos os og spar tid og penge! Vi hjælper dig helt gratis med designet, og vores kundeservice står altid til din rådighed.

Brødposer med tryk i alle størrelser

Vores brødposer fås i 5 standardstørrelser, som repræsenterer en bred vifte af muligheder, som du kan bruge poserne til. Brødposerne er tilgængelige i de følgende størrelser: 

  • Snackposen (12x25x5 cm)

  • Kageposen (13x 28x6 cm)

  • Ciabatta-posen (15x6,5x31 cm)

  • Brødposen (20x35x6,5 cm)

  • Den ekstra store pose (20x48x7 cm)

Tallene står for henholdsvis bredde, længde og dybde/højde. Bredden fortæller os, hvor bredt produktet kan være, hvis det skal passe i posen, mens længden naturligvis bestemmer hvor langt produktet kan være. Højden/dybden angiver hvor meget posen kan åbnes, og således hvor højt brødet kan være.

Hvad bruges brødposer med tryk mest til?

De mindre størrelser af brødposerne bruges primært til to-go snacks såsom croissanter, cookies og donuts, der sælges hos steder som 7-Eleven eller den lokale tankstation. De forskellige størrelser giver dig mulighed for at vælge en pose, der kan fyldes med en, to eller tre stykker. Bagerier bruger også de mindre størrelser til at servere smurte rundstykker, sandwiches og kager.

De større brødposer bruges til rugbrød, franskbrød og baguettes, og den helt store størrelse bruges faktisk af burger joints og sandwichbutikker, fordi de nemt kan få plads til en hel menu i den! Denne størrelse kan f.eks. nemt fyldes med en burger, nogle fritter og en cola.

Ubegrænsede tilpasningsmuligheder - modtag et tilbud i dag!

Er du på udkig efter noget mere specifikt? Det kan vi også hjælpe dig med! Vi har tilbud til alle størrelser og stilarter, så du kan få de helt perfekte brødposer til dit bageri, café eller konditori. Ved større ordrer på 15.000 stk. kan vi tilpasse poserne til den størrelse, du ønsker, så de passer til dine bagværk uanset størrelse eller form! Leder du f.eks. efter poser, der er designet specielt til baguettes, så du kan præsentere dine sprøde baguettes på en unik måde? Eller wicketposer med huller i toppen til at hænge på en krog eller lignende? Så kan vi også producere disse! Men det er ikke det hele - ved større ordrer fra 30.000 stk. har du også mulighed for at tilføje vinduer til dine poser. Med vinduer i dine poser kan du vise dine lækre kager, baguettes eller sandwiches frem på en iøjnefaldende måde, selv når de er i posen. Har du nogle særlige ønsker? Så kontakt os i dag og få et tilbud! 

Pantone for perfektion i designet

Vi trykker vores sandwichposer med Pantone farver, og vi kan trykke dem med op til 4 forskellige farver. Prisen afhænger dog af antallet af farver, du bruger. Vi har ingen begrænsninger på de Pantone farver, vi kan tilbyde, så send os de farvekoder du normalt bruger, og vi sørger for, for at trykket følger jeres brand guidelines! Derudover trykkes vores sandwichposer med offsettryk, hvilket sikrer et tryk i høj kvalitet. Vi kan trykke på hele overfladen af brødposerne uden ekstra omkostninger ved en minimumsbestilling på 50.000 stk. Så uanset om du vil have en enkel brødpose med dit logo på begge sider eller et design, der dækker hele posen, kan vi gøre det til den samme lave pris!

Standardfarven på det papir, der bruges til brødposerne, er enten hvidt eller brunt. Den brune farve giver posen et mere naturligt udseende og får den til at se mere bæredygtigt ud, mens den hvide farve gør, at trykket får en klar kontrast til den hvide farve, og bliver mere genkendeligt for kunderne.

Der er ingen grænser for din kreativitet med dine trykte brødposer, og hvis du ikke selv kan designe dem, står vores designteam til din rådighed. Alt du skal gøre er at vælge en størrelse og uploade dine filer, og så vil vores designere sende dig et gratis udkast af din brødpose med dit design. Så bestil dine trykte brødposer i dag og modtag dem gratis 9 uger efter, at designet er godkendt!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

StørrelseXS "418"S "422"M "426"L "429"XL "433"
Bredde 120 mm 130 mm 150 mm 200 mm 200 mm
Længde 250 mm 280 mm 310 mm 350 mm 480 mm
Dybde/højde 50 mm 60 mm 65 mm 65 mm 70 mm
Papirtykkelse 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m² 40g/m²
Baggrundsfarve
Farver Pantone Pantone Pantone Pantone Pantone
Antal farver 4 4 4 4 4
Mindste antal 15.000 stk. 15.000 stk. 15.000 stk. 15.000 stk. 15.000 stk.
Antal stk. pr. kasse 1.000 1.000 1.000 1.000 1.000
Størrelse pr. kasse 285x300x205mm 285x300x205mm 330x350x205mm 210x300x205mm 210x410x205mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser