Se video

Sådan bestiller du

Boost dit brand med plastikkrus med dit logo 

Uanset om din café serverer lækker iskaffe eller milkshakes, eller om du er vært for en stor begivenhed, er plastikkrus med logo den perfekte måde at... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... at promovere dit brand på. Det er nemt at købe dine plastikkrus med tryk hos Limepack – du skal blot uploade dit design og færdiggøre din ordre, så sender vi dig en forhåndsvisning af dit design inden det bliver sendt til produktion. Vi kan levere dine plastikkrus med tryk på bare 4 uger og i små oplag fra kun 1000 stk.

Stor valgfrihed i dit design

Gennem vores forskellige producenter kan vi trykke plastikkrus med op til 6 Pantone-farver. Eftersom vi benytter os af pantonefarver, kan du få lige de farver, du vil have. Du vil altså med garanti skabe den ekstra opmærksomhed med logotrykte plastikkrus, der skiller dig ud fra mængden, og dine kunder vil huske dig i stedet for dine konkurrenter. Du kan få trykt dit logo, QR-kode, hashtags til dine sociale medier eller noget helt andet, og der er ingen grænser for din kreativitet! Pantone som farvespektrum giver dig uendelige farver at vælge imellem, så du kan være helt sikker på, at dine plastikkrus med tryk vil passe perfekt til dit brand og visuelle identitet.

Hvordan bliver trykket lavet?

Vi bruger to forskellige trykmetoder, tampontryk og offsettryk, for at opfylde dine behov med hensyn til ordremængde og leveringstid. Tampontryk er velegnet til små ordrer på 1.000 eller mere, mens offsettryk foretrækkes til ordrer på over 5.000. Tampontryk er også ideelt til korte leveringstider (4 uger) og tryk i én farve, mens offsettryk giver mulighed for fuldfarvetryk, men har længere leveringstider (10-14 uger).

Tampontryk

Tampontryk er den mest anvendte trykmetode til konkave og konvekse overflades, hvor farverne bliver trykt én efter én. Metoden tillader ikke at trykke hele overfladen på én gang, og i stedet trykkes den på en mere manuel facon, hvor en tredjedel af plastikkruset bliver trykt ad gangen, for at sikre at trykket når hele vejen rundt om kruset Det gør det samtidigt muligt at trykke plastikkrus i mindre oplag, da opstartsomkostningerne er relativt lave.

Offsettryk

Offsettryk er en trykmetode, som oftest bliver brugt, når der skal trykkes på materialer i større oplag. Eftersom klichéen kan være forholdsvis dyr at producere, så er opstartsomkostningerne ofte højere. Denne trykmetode er dog meget effektiv til at trykke større mængderaf plastikkrus på kort tid. Trykket påføres ved at det rulles rundt omkring koppen, efter at den er blevet støbt. Det sikrer altså en fantastisk ensartethed, og at trykket på allerførste kop og kop nummer 500.000 er identisk.

Danmarks største udvalg af plastikkrus med logo

Vi samarbejder med forskellige producenter, hvilket gør det muligt for os at tilbyde et stort udvalg af plastikkrus med dit eget tryk, men også giver dig uendelige valgmuligheder, når det kommer til trykket på dine plastikkrus. 

Vi tilbyder plastikkrus i 5 forskellige størrelser, som passer til alle de formål, som vi hos Limepack er bekendte med. Vi har følgende størrelser:

  • 200 ml. God størrelse til en hurtig forfriskning, og er perfekt til uddeling af smagsprøver på messer eller udstillinger.

  • 250 ml. Bruges ofte til at servere iste, limonade og juice ved events.

  • 350 ml. Populært valg hos caféer og burgerbarer, hvor den bruges til servering af smoothies, milkshakes og iskaffe.

  • 450 ml. Denne størrelse er en klar vinder, når det gælder servering af øl! Vi bruger en alkoholvenlig belægning i koppen, hvilket er grunden til, at den ofte er populær til servering af alkoholiske drikke. 

  • 550 ml. Denne størrelse kan indeholde mere end en halv liter! Du kan altså sende dine kunder af sted med en stor kop, som holder hele deres gåtur. 

Uanset om du leder efter plastikkrus til at servere lækre, forfriskende limonader, milkshakes eller grøntsags-smoothies på en lækker måde, har vi lige den størrelse, du leder efter. Præsenter dine specialiteter på en unik måde med vores gennemsigtige plastikkopper med tryk! 

Produktion i Europa

Vi arbejder med to af Europas største producenter af plastikkrus med tryk, som giver dig europæisk kvalitet til skarpe priser. Plastikkrusene produceres og sendes inden for EU, hvilket ikke kun reducerer CO2-udledningen under transporten, men også sikrer hurtig levering. For mindre ordrer er leveringstiden kun 4 uger!

Uendelige muligheder

Et gennemsigtigt plastikkrus giver mange anvendelsesmuligheder, og det bliver bestemt ikke ringere af, at du kan få dit eget design på. Hvis du er indehaver af en café, kan de både bruges til iskaffe, smoothies eller friskskåret frugt. Som indehaver af f.eks. en burger joint kan du bruge dem til at servere milkshakes eller sodavand. På bodegaen, i baren eller et helt tredje sted med udskænkning, kan de anvendes til alkoholiske drikke, som ikke må medbringes udenfor i det oprindelige glas. Det bedste af det hele er, at listen af muligheder ikke stopper her. Da vores plastikkrus med tryk kommer i så mange forskellige størrelser, kan de benyttes til nærmest alt flydende indhold. Vi anbefaler dog ikke at bruge dem til varme drikke som f.eks. kaffe eller varm chokolade. 

Hvis du sælger mange produkter ‘to-go’ er plastikkrus med tryk et must-have, hvad enten det er produkter i flydende eller fast form, du ønsker at give dine kunder med på vejen. 

Genanvendelige plastikkrus 

Vi stræber efter at bruge mindre plast i vores produkter og tilbyder plastbægre, der er produceret med 50% rPET (genbrugsplast). Det betyder, at der bruges mindre plast og energi til at fremstille dem. Plastkopperne er ikke anderledes end almindelige plastkopper - de er fuldt genanvendelige og kan sendes til genanvendelsesanlæg for plast, hvor de kan genbruges til nye produkter. I stedet for at smide dem ud i naturen, opfordrer vi dig kraftigt til at genanvende plastkrusene!

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser