Se video

Sådan bestiller du

Plastikkrus med logotryk i europæisk kvalitet

Uanset om din café serverer en lækker iskaffe, eller om du afholder fredagsbar, så er plastikkrus med logo den perfekte måde hvorpå dine kunder husker dig, uden at... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...den at bruge ekstra penge på markedsføring. Du kan let købe dine plastikkrus med logo hos Limepack: du skal blot uploade dit design og færdiggøre din ordre, og så sender vi en forhåndsvisning af designet inden det bliver sendt til produktion. Vi kan endda levere dine nye plastikkrus på ned til 3 uger og i små oplag startende fra 1000 stk.

Stor valgfrihed i dit design

Vi kan med vores to producenter af plastikkrus med tryk lave tryk i op til 6 pantonefarver. Da vi benytter os af pantonefarver, kan du benytte nærmest alle de farver, du kan forestille dig. Du kan altså med garanti skabe den ekstra opmærksomhed med logotrykte plastikkrus, som får dine kunder til at huske netop dig frem for din konkurrent. Hvad enten du ønsker dit logo, hashtag på de sociale medier eller noget helt tredje, behøver du altså ikke lægge låg på  kreativiteten! Pantonefarver som farvespektrum giver dig flere farver at vælge imellem, så du kan være helt sikker på at dine plastikkrus med tryk kommer til at passe ind i jeres brand og visuelle identitet.

Hvordan bliver trykket lavet

Da vi benytter os af to forskellige producenter af plastikkrus, afhængig af størrelsen på oplaget, har dette også betydning for hvilken trykmetode der anvendes. Ved mindre oplag fra 1.000 stk. bliver plastikkrusene lavet med tampontryk, men hvis du vælger oplag på mere end 5.000 stk., bliver plastikkrusene lavet med offsettryk.

Tampontryk

Tampontryk er den mest anvendte trykmetode på konkave og konvekse overflader, da farverne bliver lagt på én efter én. Metoden tillader ikke at trykke på hele overfladen på én gang, men bliver i stedet trykt på mere manuel facon, hvor en tredjedel af plastikkruset bliver trykt ad gangen, hvis trykket skal nå hele vejen rundt om kruset. Det tillader samtidig at trykke dine plastikkrus i mindre oplag, da opstartsomkostninger er relativt lave, men priserne falder også sjældent pr. kop efter 10.000 stk., hvorfor denne metode ikke er konkurrencedygtig hvad angår tryk af oplag i større oplag. 

Offsettryk

Offsettryk er den trykmetode som oftest bliver brugt, når der skal trykkes på materialer i større oplag. Eftersom at klichéen kan være forholdsvis dyr at producere, så er opstartsomkostningerne ofte højere. Men trykmetoden er meget effektiv og kan således trykke mange plastikkrus på kort tid.

Trykket bliver påsat ved at det rulles rundt omkring koppen efter den er blevet støbt. Det sikrer altså en fantastisk ensartethed, at trykket er det samme på første kop som nummer 500.000, hvis det er det udtryk, du er på jagt efter.

Danmarks største udvalg af plastikkrus med logo

Vi samarbejder med to producenter, som gør det muligt for os at tilbyde et stort udvalg af plastikkrus med dit eget tryk. Du kan få dine plastikkrus i 4 forskellige størrelser, som passer til alle de formål, som vi hos Limepack er bekendte med. Vi har størrelserne i: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) og 550 ml (20 oz).

Leder du efter plastikkrus til servering af noget lækker limonade i mindre størrelser eller måske en stor og struttende sund grøntsags-smoothie på en lækker måde i vores gennemsigtige plastikkrus?

Vores 250 ml-størrelse bliver oftest brugt til hurtige forfriskninger i form af limonader, saftevand eller uddeling af smagsprøver på messer.

Størrelsen 350 ml bliver oftest brugt til den lille størrelse af milkshakes, smoothies eller iskaffe fra cafeen.

Ølkruset, drink-kruset, standarden – kært barn har mange navne. Sikkert er det dog, at kruset på de 450 ml ofte blive brugt i forbindelse med indtagelse af alkoholiske drikke, hvor det er vores erfaring, at kruset er en klar vinder, når det kommer til udskænkning af øl. Du kan sagtens bruge kruset til dette formål uden at bekymre dig om hvorvidt øllet skummer over. Dette skyldes, at vi benytter en alkoholvenlig belægning/coating.

Det helt store plastikkrus kan indeholde over en halv liter (550 ml). Du kan altså sende din kunde afsted med en enorm størrelse drik, som uden problemer kan holde hele din gåtur ud og endda måske en runde yderligere.

Produktion i Europa

Vi arbejder med to af Europas største producenter af plastikkrus med tryk, som giver dig europæisk kvalitet til skarpe priser. Plastikkrus produceret og leveret fra Europa betyder en lav CO2-udledning i forbindelse med transporten. Den ene af vores producenter leverer fra 1000 stk., mens den anden producent af plastikkrus med tryk leverer fra 5000 stk. Du kan derudover glæde dig over, at leveringstiden er inden for 3 uger på vores plastikkrus i mindre oplag, mens den på de større oplag er mellem 4-6 uger.

Et endeløst antal muligheder

Et gennemsigtigt plastikkrus giver mange anvendelsesmuligheder, og det bliver bestemt ikke ringere af, at du kan få dit eget design på. Hvis du har en café, kan de både bruges til iskaffe, smoothies eller friskskårne stykker af frugt. Som indehaver af f.eks. en burger joint kan du bruge dem til at servere din milkshake eller sodavand. På bodegaen, i baren eller et helt tredje sted med udskænkning, kan de anvendes til alkoholiske drikke, som ikke må medbringes udenfor i det oprindelige glas, og det bedste af det hele er, at listen af muligheder ikke stopper her. Da vores plastikkrus med tryk kommer i så mange forskellige størrelser, kan de benyttes til nærmest alt flydende indhold. De bliver imidlertid meget varme, hvis du benytter dem til varmere drikke som f.eks. varm chokolade, kaffe el. lign.

Hvis du sælger mange produkter ‘to-go’, er krus af plastik med tryk det ideelle valg til repertoire, hvad enten det er produkter i flydende eller fast form, du ønsker at give dine kunder med i hånden. Køb dine plastikkrus i dag hos Limepack og ha’ dem klar til brug om blot 3 uger.

Bionedbrydelig plastikkrus

Vi har muligheden for at levere bionedbrydelige plastikkrus. Det betyder, at du kan få plastikkrus, som er lavet af PLA-plastik og ikke PE-plastik. PLA-plastik bliver lavet af plantematerialer, hvorimod PE-plastik bliver lavet af olie. Det er dog ikke ensbetydende med, at plastikkrusene kan smides og opløses i naturen, men at de nedbrydes i industrielle komposterbare maskiner. Det er få lande, som har disse komposterbare maskiner, hvorfor kopperne i stedet for blot bliver sendt til konventionelle komposteringsanlæg. Derudover er det svært for det enkelte affaldsanlæg at kende forskel på bionedbrydelige plastikkrus og ikke-bionedbrydelige plastikkrus. Den helt klare fordel ved at købe bio-plastikkrus med tryk er, at der udledes mindre CO2 i forbindelse med produktionen. Endvidere bliver der ikke brugt olie under produktionen af PE-plastikkrus, som gør at vi - i modsætningen til plantematerialer - skåner en begrænset naturressource.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
124 anmeldelser