Se video

Sådan bestiller du

Takeaway bokse med logotryk

Sørg for at dine kunder husker dig og din velsmagende mad, og at du ikke bare bliver en i mængden med takeaway æsker. Æskerne bliver trykt med CMYK-farver på hele den ydre... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...flade, som både inkluderer siderne og den foldbare top. Det giver dig et uendeligt antal designmuligheder med takeaway æskerne med tryk. At bestille takeaway bokse med dit tryk fra Limepack øger ikke kun kundernes kendskab til dig, men det er også nemt og billigt for dig! Ingen grund til at overfylde dit lagerrum med store ordremængder, da du kan bestille fra kun 1000 stk.

Samarbejde med Limepack

Vi er en gruppe af emballagenørder hos Limepack og ved en ting eller to omkring engangsemballage og trykmulighederne på det - og vi prøver altid på at blive klogere! Vi tror på, at god kundeservice altid er nøglen til at lære noget nyt eller bedre forstå behovet som emballagen med tryk skal løse. Når du tager kontakt til os får du tildelt en kontaktperson, som hjælper dig helt fra start og forsætter med at hjælpe dig selvom det er din tiende ordre af takeawaybokse med tryk. 

Hvis du er i tvivl om kvaliteten eller størrelsen på dine takeaway bokse du skal bruge, så sender vi altid gerne gratis vareprøver til dig, som du modtager indenfor 2 dage. Og når du har fundet ud af, om størrelserne passer til dig, så står vores professionelle designteam til rådighed til at hjælpe dig med at få lavet det helt perfekte design - helt kvit og frit! 

Skarpe priser og produktion i Europa

Hos Limepack søger vi hele tiden at gøre emballage mere tilgængeligt, hvorfor vi producerer i Europa for at sikre lave minimums oplag. Ikke alene kan vi producere i mindre antal, men det er også bedre for klimaet. Grundet den kortere levering vil der blive udledt mindre CO2 under transporten, hvis man f.eks. sammenligner med produktion i Asien. 

Vi ønsker ikke blot at være konkurrencedygtige på markedet, men vi vil gerne tilbyde de bedste priser! Dette er grunden til at vi tilbyder en prisgaranti på 105% på alle vores produkter, og heriblandt vores mad-æsker med logo. Hvis du finder den samme slags madæske med logo et andet sted til en lavere pris, så matcher vi prisen og giver 5% rabat som undskyldning for ikke at være de billigste på markedet. 

Bliv uforglemmelig med dit design på engangs takeawayæsker

Takeawayæskerne med en foldbar top er geniale af mange grunde. De er perfekte til mange forskellige typer af mad, alt fra varme retter som nudler til desserter som frugt og churros. Den foldbare top er nem at lukke og sørger for at holde maden varm indtil dine kunder er klar til at spise den. Takeawayboksene er yderligere trykt med fuld farvetryk på hele overfladen, som betyder at du kan trykke lige det design du ønsker, og i så mange farver der er behov for - helt uden at du skal betale en krone ekstra. Fast food æskerne er lavet i hvid papir, så det er sikkert, at farven du ønsker, bliver trykt i den korrekte farve. Lad kreativiteten være det eneste, som sætter en stopper for dit design.

En af de geniale ting ved emballage med tryk, mere specifikt takeawayæsker med tryk, er den opmærksomhed og kundeoplevelse, det tilføjer til din forretning. Ved at have dit design og logo trykt på dine nudelæsker, promoverer du din forretning til både eksisterende og potentielle kunder, som ser andre nyde deres mad fra dine takeawaybokse. Vi har alle set mennesker i gaderne, i en park, ved molen eller på sociale medier spise lækker mad og er blevet inspireret til vores næste frokost. Da den lækre mad synes at gøre jobbet, hvorfor så ikke lade emballagen fortælle andre, hvor denne mad kan findes? Med madæsker med logotryk kan du spare dine annonceringsomkostninger ved at have et blikfangende design på dine madbokse. 

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan takeawayboksene skal designes, eller har du spørgsmål til trykmuligheder - så ta' endelig kontakt til vores hold af designere og emballageeksperter. Vi hjælper altid gerne med at finde det design som passer bedst til dig, og det er helt gratis!

Fast food æsker der kan bruges til de fleste typer mad

Vores udvalg af fast food bokse kan blive brugt til et bredt udvalg af mad. De forskellige slags bokse kan bruges til alt fra pommes frites til pasta, nudler, stegt ris og de fleste andre typer af mad, du kan drømme om. PE-coatingen på indersiden gør, at de både kan holde til væsker, herunder varmt mad, som kan afgive lidt væsker - og at de med de forskellige slags låg, sørger for at holde mad ved den rette temperatur indtil den skal spises. 

Vores nudelæsker er tilgængelige i to forskellige størrelser: 480 ml og 710 ml. Den mindre størrelse er den mest brugte størrelse, da den både bliver brugt til kebabretter, snacks og andre mindre retter. Den største størrelse bliver særligt brugt til nudler, stegte ris og karryretter, da den passer perfekt til når man serverer retter med mange ingredienser i. Som fortalt ovenfor, så kan du altid bestille gratis vareprøver så du kan finde ud af hvilken størrelse der er den ideelle for dig. 

Fast food bokse med tryk - alle muligheder er åbne 

Udover vores populære nudelæsker, har vi også andre typer af fast food bokse. Vi har hjulpet kunder med burgeræsker med logo til deres forskellige slags burgere - faktisk den samme slags som du får på McDonald's -, og vi kan lave den netop den størrelse du ønsker. Vi har også hjulpet kunder med at lave pommes frites holdere, som kan stå ved siden af deres burgere, og som er perfekte til at give med til takeaway, men som du også kan servere dine pommes frites i. Vi har også hjulpet kunder med pizzaæsker med tryk på hele overfladen, og da de er lavet uden flour stoffer, overholder de nyeste krav til miljøreguleringen. Sidst men ikke mindst har vi også hjulpet flere kunder med forskellige typer af bokse og æsker til alt fra smørrebrød og kager til produkter som skulle på frost. 

Vi samarbejder med flere af Europas' største producenter af kartonprodukter, så mulighederne er praktisk talt uendelige. Hvis du sender os dine mål og ønsker til æsker, så kan vi sende dig pris og udkast til design indenfor få dage. Du skal blot skrive til mail@limepack.dk og så finder vi din løsning. 

Her er et par eksempler på de mest brugte slags food bokse som vi har hjulpet forskellige kunder med: 

  • Sushibokse
  • Burgeræsker
  • Pizzabokse
  • Cupcakebokse
  • Donutbokse
  • Æsker til frost 

Takeawayæskerne og bæredygtigheden af dem 

Når det kommer til at definere hvad den mest bæredygtige form for emballage til dine madevarer er, så er der mange faktorer, der spiller ind. Det kan derfor være lidt besværligt at give et korrekt svar, da det afhænger af hvilken faktor, man vurderer til at være vigtigst for en selv. Der er tre hovedkategorier som henholdsvis har forskellige indflydelser på klimaet og miljøet: nedbrydelighed, genanvendelighed og CO2-udledningen. Vores standard takeawaybokse har en plastik-coating, og selvom de primært er lavet af papir, så gør dette plastiklag, at de ikke kan nedbrydes i naturen. Denne plastik-coating gør ligeledes at takeawayæskerne ikke kan sendes til genanvendelsesfaciliteter, da det er meget få faciliteter, som har muligheden for at fraskille plastiklaget fra papiret. Dette er også grunden til, at vi opfordrer dig til altid at smide vores takeawayæsker ud som almindeligt affald, så de vil blive afbrændt og blive brugt som en biomasse energikilde. 

Vi har også en bionedbrydelig version af vores takeawayæsker, som er lavet med en vandbaseret coating, så æskerne er næsten uden nogen former for plastik i dem. Dette betyder, at denne form for æsker er komposterbare i naturen, da der praktisk ikke er plastik i produktet. Det er dog værd at nævne, at æskerne stadig vil være en del måneder om at nedbrydes i naturen - så vi opfordrer selvfølgelig til at smide dem ud. Og endnu vigtigere, så opfordrer vi faktisk til, at du sender dem til genanvendelse med andet papir, da denne form for coating nemlig er blevet godkendt til at kunne genanvendes med standard papiraffald. 

Det sidste område, som er værd at berøre, er CO2-udledningen under produktionen. Som førnævnt, så bliver vores takeawayæsker produceret hos vores naboer i Europa fremfor i Kina eller andre steder i Asien, og dette gør, at der er en lav CO2-udledning under transporten af dem.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
107 anmeldelser