Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Takeaway æsker

Sørg for at dine kunder husker dig og din velsmagende mad, og du ikke bare bliver en i mængden med take away æsker. Æskerne bliver trykt med CMYK-farver og på hele den ydre overflade, som både inkludere siderne og den foldbare top. Det giver dig et uendelig antal designmuligheder med takeaway æskerne med tryk. At bestille takeaway bokse med dit tryk fra Limepack øger ikke kun kundernes kendskab til dig, men det er også let, nemt og billigt for dig! Ingen grund til at overfylde dit lagerrum med store ordremængder, du kan bestille fra kun 1000 stk.

Samarbejde med Limepack

Vi er en gruppe af emballage nørder hos Limepack, vi ved en ting eller to omkring engangs emballage og trykmulighederne på det - og vi prøver altid på at blive klogere! Vi tror på at god kundeservice altid er nøglen til, at lære noget nyt eller bedre forstå behovet som emballagen med tryk skal løse. Når du tager kontakt til os, får du tildelt en kontaktperson, som hjælper dig helt fra start af til, og forsætter med at hjælpe dig selvom det er din tiende ordre af takeaway bokse med tryk. 

Hvis du er i tvivl om kvaliteten eller størrelsen på dine takeaway bokse du skal bruge, så sender vi altid gerne gratis vareprøver til dig - og du modtager dem indenfor 2 dage. Og når du har fundet ud af om størrelserne passer til dig, så står vores professionelle design team til rådighed for, at hjælpe dig med at få lavet det perfekte design. Helt kvit og frit! 

Skarpe priser og produktion i Europa

Hos Limepack søger vi hele tiden at gøre emballage mere tilgængeligt, hvorfor vi producere i Europa for at sikre lave minimums oplag. Ikke alene kan vi producere i mindre antal, men det er også bedre for klimaet. Grundet den kortere levering vil der blive udledt mindre co2 under transporten, hvis man fx samligner med produktion i Asien. 

Vi ønsker ikke blot at være konkurrencedygtige på markedet, men vi vil gerne tilbyde de bedste priser! Dette er grunden til, at vi tilbyder en prisgaranti på 105% på alle vores produkter, og heriblandt vores mad-æsker med logo. Hvis du finder den samme slags mad-æske med logo et andet sted til en lavere pris, så matcher vi prisen og giver 5% rabat som undskyldning for ikke at være de billigste på markedet. 

Bliv uforglemmelig med dit design på engangs takeaway æsker

Takeaway æskerne med en foldbar top er geniale af mange grunde. De er perfekt til mange forskellige typer af mad, alt fra varme retter som nudler til desserter som frugt og churros. Den foldbare top er nem og lukke og sørger for, at holde maden varm indtil dine kunder klar til at spise den. Yderligere så er takeaway boksene trykt med fuld farvetryk på hele overfladen, som betyder at du kan trykke lige det design du ønsker, og i så mange farver der er behov for. Helt uden, at du skal betale en krone ekstra. Fast food æskerne er lavet i hvid papir, så det er sikkert at farven du ønsker bliver trykt i den korrekte farve. Lad kreativiteten være det eneste som sætter en stopper for dit design.

En af de geniale ting ved emballge med tryk, og mere specifikt takeaway æsker med tryk, er den opmærksomhed og kundeoplevelse det tilføjer til din forretning. Ved at have dit design og logo trykt på dine nudelæsker promovere din forretning til både eksisterende og potentielle kunder, som ser andre nyde deres mad fra dine takeaway bokse. Vi har alle set mennesker i gaderne, i en park, ved molen eller på sociale medier spise lækker mad og BAM vi er blevet inspireret til vores næste frokost. Da den lækre mad synes at gøre jobbet, hvorfor ikke lade emballagen fortælle andre, hvor denne mad kan findes? Med mad-æsker med logo tryk kan du spare dine annonceringsomkostninger ved at have et blikfangende design på dine mad-bokse. 

Hvis du ikke er helt sikker på, hvordan takeaway boksene skal designes, eller har du spørgsmål til trykmuligheder - så tag endelig kontakt til vores hold af designere og emballage eksperter. Vi hjælper altid gerne med at finde det design som passer bedst til dig, og det er helt gratis!

Fast food æsker der kan bruges til de fleste typer mad

Vores udvalg fast food bokse kan bliver brugt til et bredt udvalg af mad. De forskellige slags bokse kan bruges til alt fra pomees frites, pasta, nudler, stegt ris og de fleste andre typer af mad du kan drømme om. PE-coating på indersiden gør at de kan holde til både væsker, men også varmt mad som kan afgive lidt væsker - og med de forskellige slags låg sørger de for at hold mad ved den rette temperatur indtil den skal spises. 

Vores nudelæsker er tilgængelig i to forskellige størrelser; 480 ml og 710 ml. Den mindre størrelser er den mest brugte størrelser, da det både bliver brugt til kebab retter, snacks og andre mindre retter. Den største størrelse bliver særligt brugt til nudler, stegte ris og karryretter, da den passer perfekter når man servere retter med mange ingredienser i. Som fortalt ovenfor, så kan du altid bestille gratis vareprøver så du kan finde ud af hvilken størrelse der er den ideelle for dig. 

Fast food bokse med tryk - Alle muligheder er åben 

Udover vores populære nudelæsker, har vi også andre typer af af fast food bokse. Vi har både hjulpet kunder med burgeræsker med logo til der forskellige slags burgere - det er den samme slags som du får på Mac-Donalds, og vi kan lave den netop den størrelse du ønsker. Vi har også hjulpet kunder med, at lave pommes frites holdere som kan stå ved siden af deres burgere, og er perfekte til at give med til takeaway, men du kan også servere dine pommes frites i dem. Vi har også hjulpet kunder med pizza-æsker med tryk på hele overfladen, og de er lavet uden flour stoffer - så de overholder de nyeste krav til miljøerguleringen. Sidst men ikke mindst har vi også hjulpet flere kunder med forskellige typer af bokse og æsker til både alt fra smørrebrød, kager eller produkter som skulle på frost. 

Vi samarbejder med flere af Europa’s største producenter af katon produkter, så mulighederne er praktisk talt uendelig. Hvis du sender os dine mål og ønsker til æsker, så kan vi sende dig pris og udkast til design indenfor få dage. Du skal blot skrive til mail@limepack.dk og så finder vi din løsning. 

Her er et par eksempler på de mest brugte slags food bokse som vi har hjulpet forskellige kunder med: 

  • Sushi bokse
  • Burger æsker
  • Pizza bokse
  • Cupcake bokse
  • Donut bokse
  • Æsker til frost 

Takeaway æskerne og bæredygtigheden af dem 

Når det kommer til at definere hvad, den mest bæredygtige form for emballage for til dine madevare er, så er der mange faktorer som spiller ind. Det kan derfor være lidt besværligt, at give et korrekt svar, da det afhænger af hvilken faktor man vurdere til at være vigtigst for en selv. Der er tre hovedkategorier, som hhv. har forskellige indflydelse på klimaet og miljøet. De tre kategorier er: nedbrydelighed, genanvendelighed og co2 udledningen. Vores standard takeaway bokse er takeaway bokse har en plastik-coating, selvom de er primært lavet af papir - så gør dette plastik lag at de ikke kan nedbrydes i naturen. Denne plastik-coating gør ligeledes at takeaway æskerne ikke kan sendes til genanvendelses faciliteter, da det er meget få faciliteter som har muligheden for, at fraskille plastiklaget fra papiret. Dette er også grunden til, at vi opfordre dig til at altid smide vores takeaway æsker ud som almindelig affald, så de vil blive afbrændt og blive brugt som en biomasse energikilde. 

Vi har også en bionedbrydelig version af vores takeaway æsker, disse er lavet med en vandbaseret coating, så æskerne er næsten uden nogen former for plastik i dem. Dette gør således, at denne form for æsker er komposterbare i naturen da der praktisk ikke er plastik i produktet. Det er dog værd, at nævne at æskerne stadig vil være en del måneder om at nedbrydes i naturen - Så vi opfordre selvfølgelig til at smide dem ud. Og endnu vigtigere, så opfordre vi faktisk til, at du sender dem til genanvendelse med andet papir, denne form for coating er nemlig blevet godkendt til at kunne genanvendes med standard papir affald. 

Det sidste område som er værd at berøre er co2 udledningen under produktionen, og som nævnt tidligere bliver vores takeaway æsker produceret i Europa. Dette gør således, at der er en lav co2 udledning under transporten af dem - vi producere dem hos vores naboer fremfor i Kina eller andre steder i Asien. 

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials