Se video

Sådan bestiller du

Styrk dit brand med takeaway-æsker med tryk

En god ting ved togo-emballage med eget tryk er, at det tager dine kunders bevidsthed om og oplevelse af dit brand til et nyt niveau. Når du får dit design og logo... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

...o trykt på dine æsker, reklamerer du for din virksomhed overfor både nuværende og potentielle kunder, der ser andre nyde den mad, du tilbyder fra dine takeaway-æsker, når de går forbi. Vi har alle set folk på gaden, i parken, på molen eller til ogmed på de sociale medier spise god mad og - vupti - er vi blevet inspireret til, hvor vi skal købe vores frokost næste gang. Når maden ser så god ud i sig selv, hvorfor så ikke lade emballagen fortælle andre, hvor de kan finde den? Med trykte takeaway-æsker kan du spare nogle reklameomkostninger ved at lade dem gøre arbejdet for dig. 

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan du skal designe dine takeaway-æsker, eller hvis du har spørgsmål til de trykmuligheder, vi tilbyder, er du altid velkommen til at kontakte vores eksperter i emballage- og designteamet. Vores designteam har masser af erfaring og hjælper dig gerne med at sætte dit design op - uden ekstra omkostninger, selvfølgelig. 

Takeaway-æsker, der passer til alle typer mad

Udforsk vores udvalg af skræddersyede takeaway-æsker, som fås i mange forskellige varianter, størrelser og stilarter! Nogle af disse takeawaybokse har endda mulighed for at tilpasse dimensionerne til dine nøjagtige behov, så madæskerne passer til dit unikke produkt. I teorien kan vi fremstille og tilpasse næsten enhver form for takeaway-æske.

Er du på udkig efter små æsker til slik eller chokolade eller smagsprøver til events? Så er vores slikæsker og takeaway-æsker med smarte lukninger et fremragende valg. Hvis du er på udkig efter større takeaway-æsker til risretter, pastasalater eller fish'n'chips, er vores snackæsker måske lige det, du leder efter. Vi tilbyder også skræddersyede madbakker til servering af hotdogs, chips eller nachos, så de passer perfekt til din restaurant eller foodtruck. Og glem ikke at tjekke vores madbånd, der er perfekte til at vikle rundt om brød, og takeaway-skåle og -æsker. 

Leder du efter noget lidt anderledes? Vi tilbyder lidt af hvert! Vi kan producere alle de følgende takeaway-æsker og trykke dem med dit eget design:

  • Sushi-æsker
  • Burgerbokse 
  • Pommes frites-æsker
  • Pizzaæsker
  • Kageæsker
  • Kræmmerhuse
  • Takeaway-æsker med håndtag
  • Bakker

Kan du stadig ikke finde præcis den takeaway-æske, du leder efter? Så er der ingen grund til bekymring! Mange af vores kunder har efterspurgt specifikke takeaway-æsker, og vi har allerede designet og produceret forskellige æsker til specifikke behov, f.eks. æsker med specialtryk til bananbrød. Vi hjælper også gerne dig! Kontakt os på mail@limepack.dk, så tager vi sammen et nærmere kig på dit projekt.

Åbn op for en verden af farver med fuldfarvetryk 

Vores takeaway-bokse er trykt i fuld farve. Fuldfarvetryk udføres ved at kombinere de fire primærfarver cyan, magenta, gul og key (sort), også kendt som CMYK. Hvad er det smukke ved CMYK? Du har friheden til at vælge så mange farver, du vil, og kombinere dem, som du vil, i dit design! Og alle de farver, du vælger, kommer uden ekstra omkostninger. Du kan mikse og matche, som du vil, og skabe et design, der er lige så unikt som din mad!

Vi trykker også nogle produkter med Pantone-farver. Hvis du er på udkig efter meget præcise farver til dit design, vil Pantone altid garantere et nøjagtigt match af dine valgte farver i det endelige tryk, så du kan være sikker på, at dit tryk vil se knivskarpt ud på dine æsker. Kontakt os venligst, hvis dette er tilfældet.

Takeaway-æsker og miljøvenlighed 

Når du skal vælge den mest miljøvenlige emballageløsning til din mad, er der mange ting at overveje og tage hensyn til. Det er faktisk ret svært at give et enkelt svar. Lad os for nemheds skyld dele det op i tre kategorier: nedbrydning, genanvendelse og produktionsprocesser. Mange emballagetyper, herunder nogle af takeaway-æskerne i vores sortiment, har en tynd plastbelægning for at gøre dem ekstra modstandsdygtige over for væsker og fedt. Denne belægning er som regel lavet af PE-plast. 

Selvom størstedelen af æsken er lavet af papir, betyder dette tynde beskyttende lag af plast, at de ikke kan nedbrydes i naturen. Takeaway-æsker uden denne belægning er derimod fuldt biologisk nedbrydelige og kan i princippet genbruges sammen med almindeligt papir. Vores bionedbrydelige takeawayæsker bliver lavet af pap med en særlig barriere som alternativ til PE-belægning og kan komme i direkte kontakt med våde og olierede fødevarer.

Takeaway-æsker med plastbelægning kan dog genanvendes på særlige anlæg, der accepterer papir med et tyndt plastlag og har mulighed for at adskille plasten fra papiret. Da der kun er få og kun specialiserede anlæg, der kan genbruge disse fuldt ud, ender mange kasser desværre med ikke at blive genbrugt. Derfor beder vi dig om at undersøge, hvilke muligheder der findes lokalt i dit område. 

Bestil præcis den mængde, du har brug for 

Når du bestiller fra Limepack, behøver du ikke bekymre dig om at forpligte dig til store mængder. Vi ønsker at give vores kunder frihed til at bestille præcis det antal, de har brug for, og vi gør det muligt med vores lave minimumsbestilling på kun 100 stk. på mange af vores kasser. Uanset om du er en lille virksomhed, der leder efter den perfekte emballage med specialtryk, eller en virksomhed, der gerne vil ændre designet på deres takeaway-emballage fra tid til anden, giver vores lave minimumsmængde dig fleksibiliteten til at gøre netop det.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser