Se video

Sådan bestiller du

Personlige takeaway-kegler til mad

Ønsker du at tilføje et strejf af unikhed til den måde, du serverer dine måltider på? Server dem i kræmmerhuse trykt med dit design! De er ikke kun stilfulde, men også super... Læs mere

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka

... super praktiske, da de gør det nemt for dine kunder at spise på farten. Kræmmerhusene kan bruges til al tænkelig mad, og du kan fylde dem med alt fra lækre fritter med ost eller nachos, til sprøde churros eller bubble waffles med is. Dine kunder vil elske, hvor praktiske kræmmerhusene er, og du vil blive husket for din sjove og anderledes måde at servere dine måltider på. Bestil dine takeaway-kræmmerhuse i dag, og skil dig ud fra mængden!

Det er super hurtigt og nemt at bestille hos os, og hvis du har spørgsmål til et produkt eller har brug for hjælp til dit design, er vores emballage- og designeksperter altid klar til at hjælpe dig helt gratis.

Det perfekte valg til ethvert takeaway-måltid

Kræmmerhusene er fremstillet af holdbart og fedtafvisende pap, og der er absolut ingen grænser for, hvad de kan bruges til! De er velegnede til servering af alt fra snacks som brændte mandler til større måltider som fish and chips til desserter som pandekager. Kræmmerhusene er fantastiske til alle businesses, der sælger mad to-go, som f.eks. food trucks og madboder, men også den ideelle emballage til butikker, der sælger desserter som bubble waffles og churros. De er især det perfekte valg til travle events med mange mennesker som festivaler og sportskampe, hvor der ofte er lange køer til mad. De gør ikke kun serveringen hurtig og nem, men de er også super praktiske for kunderne at holde og bære rundt på! 

Vælg mellem 5 forskellige størrelser af takeaway-kræmmerhuse

Vi samarbejder med flere producenter, så vi kan tilbyde dig et bredt udvalg med mange størrelser og former. Uanset hvad dine specifikke behov er, kan du helt sikkert finde det perfekte takeaway-kræmmerhus til at servere dine snacks, måltider eller desserter i vores udvalg! 

Da vi samarbejder med forskellige producenter, varierer nogle af størrelserne lidt i deres dimensioner, men også i udseende. Vi har f.eks. kræmmerhuse med perforerede linjer, som gør, at dine kunder kan rive en del af kræmmerhuset af, mens de spiser deres måltid. Det gør dem super praktiske til mange måltider, da dine kunder på denne måde kan undgå at få klistrede fingre. Vi har også kræmmerhuse med to lukbare klapper i toppen, der hjælper dine kunder med at holde deres mad varm og frisk, samt en version med hævet bagside for at støtte maden i kræmmerhuset.

De små kræmmerhuse har den perfekte størrelse til snacks som peanuts, popcorn og baconchips, og kan endda bruges til at servere små portioner pommes frites. De mellemstore kræmmerhuse kan rumme lidt mere, hvilket gør dem perfekte til lidt større portioner pommes frites, men også churros, fish and chips og mange andre lækre måltider. Det mellemstore kræmmerhus er bl.a. også den perfekte størrelse til bubble waffles med is. Og hvis du vil have en størrelse til dine ekstra sultne kunder, skal du gå efter vores allerstørste kræmmerhus! Denne størrelse kan rumme meget store portioner, som vil efterlade dine kunder mere end tilfredse. Det er også den perfekte størrelse til deling, så dine kunder kan nyde dine lækre måltider sammen! 

Altid 105% prisgaranti

Vi er meget sikre på vores priser, og derfor har vi 105% prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, at hvis du falder over det samme produkt til en lavere pris hos en af vores konkurrenter, matcher vi deres pris og slår den endda med 5%! 

Fremhæv dit brand med et iøjnefaldende design

Har du et specifikt design i tankerne, som du gerne vil have ført ud i livet? Vores uendelige designmuligheder giver dig mulighed for at gøre netop det! Uanset om det er et design med et farverigt mønster eller noget mere enkelt og klassisk, kan du få præcis det, du ønsker. Vi garanterer et færdigt design, der ser fantastisk ud! Du kan selv stå for designet ved at downloade skabelonerne på det valgte produkt på vores webshop, eller du kan få vores interne designere til at hjælpe dig med at opsætte dit design. Som en ekstra service modtager du altid en forhåndsvisning af dit tilpassede produkt til godkendelse, inden vi sender det i produktion. Det bedste af det hele? Vores designhjælp er helt gratis! 

Fuldfarvetryk (CMYK)

Vi trykker kræmmerhusene i fuldfarve og dækker hele overfladen med dit fantastiske design! Det fantastiske ved fuldfarvetryk er, at du selv kan vælge, hvilke og hvor mange farver du vil have med i dit design. Og du behøver ikke at bekymre dig om ekstra omkostninger - prisen forbliver den samme, uanset hvor mange farver du bruger. Ønsker du at inkludere et billede i dit design? Eller måske dit slogan eller en lille besked til dine kunder? Intet problem! Du kan frit bruge alle de visuelle elementer du vil, for at fremhæve dit brand.

Få PE-belagte kræmmerhuse for ekstra holdbarhed

Vores kræmmerhuse produceres uden PE-belægning som standard, men er fremstillet med fedtafvisende papir og kan derfor tåle de fleste måltider uden at gå i opløsning eller begynde at lække. En af vores producenter kan imidlertid producere deres kræmmerhuse med en PE-belægning. Hvis du serverer meget fedtede måltider eller måltider med meget sauce eller dressing på toppen, anbefaler vi, at du bestiller dine kræmmerhuse med PE-belægning for at være på den sikre side. Kræmmerhusene uden PE er plastfri og kan både genanvendes og nedbrydes i naturen, men vi opfordrer dig altid til, at du smider dem i skraldespanden, så de kan genanvendes på den bedst mulige måde.

Lette at bruge, lette at opbevare

Kræmmerhusene leveres i flad form, men er super nemme at gøre klar til brug. Du skal bare åbne dem, og så er de klar til at blive fyldt med mad - nemmere bliver det ikke! Med deres flade form bliver det ikke et problem at opbevare dem indtil du skal bruge dem. Så uanset om du bestiller 500, 1.000 eller flere kræmmerhuse, behøver du ikke at bekymre dig om, at de kommer til at fylde for meget i dit opbevaringsrum.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser