Se video

Sådan bestiller du

Vis dit brand frem med engangskrus med tryk

Ønsker du at øge din brandsynlighed på en sjov og omkostningseffektiv måde? Så er engangskopper med tryk den perfekte løsning til at udbrede kendskabet til din... Læs mere

Foretrukket af

peterlarsenabsolutvodkaredbullkahluajamesonoriginalcoffee

... virksomhed! Med papkrus eller plastikkopper trykt med dit logo eller budskab kan du være sikker på at gøre enhver begivenhed til en reklameplatform og vise dit brand på en måde, der med garanti vil fange potentielle kunders opmærksomhed. Uanset om du skal til en udstilling eller blot ønsker at promovere din virksomhed, vil engangskopper med dit design helt sikkert skille dig ud fra mængden. Så hvis du gerne vil efterlade et stort indtryk uden at skulle bruge mange penge, er engangskrus med dit tryk lige det, du leder efter!

Et fremragende valg for alle virksomheder

Vores engangskopper med tryk er ideelle til enhver virksomhed, der ønsker at give deres kunder en unik oplevelse. Uanset om du ejer en juicebar, kaffebar eller noget helt tredje, vil engangskrus trykt med dit unikke design helt sikkert få dine kunder til at huske dig!

Har du kolde og varme drikke på menuen, ligesom for eksempel Starbucks og Espresso House? Så er både vores papkrus og plastikkrus med tryk lige noget for dig! Vores papkrus er ideelle til varme drikke som espresso og lattes, mens vores plastikkopper er perfekte til kolde drikke som iskaffe og milkshake. Men vores engangskopper kan bruges til så meget mere end bare drikkevarer! Hvis du skal på messe, hvorfor så ikke bruge kopperne til at tilbyde potentielle kunder nogle lækre snacks som nødder eller popcorn? Og hvis du lige har lanceret et nyt produkt, så er kopperne også helt perfekte til at uddele små smagsprøver, så du kan give folk en smagsprøve på det allernyeste produkt i dit udvalg!

Tilpas dine engangskrus med gratis designhjælp

Vores papkrus trykkes som standard med CMYK, men hvis du skal have større mængder på 50.000 stk. eller mere, kan en af vores producenter også trykke dem med Pantone. Når det kommer til tryk med CMYK, som også er kendt som fuldfarvetryk, kan du inkludere så mange farver du vil, i dit design! Og for at gøre det endnu bedre, så skal du ikke betale noget ekstra for hver farve, uanset om du bruger 5, 6 eller 7. På den anden side sikrer tryk med Pantone, at de farver, du vælger til dit design, kan gengives nøjagtigt på papkrusene. Vi bruger Pantone til vores plastkopper, som vi kan trykke med op til 6 farver. Alle vores engangskrus trykkes 360 grader, hvilket betyder, at du kan få dit flotte design trykt hele vejen rundt om koppen. På denne måde vil dit brand være synligt fra alle vinkler, så alle folk kan se det!  

Uanset hvilket udseende du har i tankerne til dine kopper, kan du skabe et helt unikt look der afspejler dit brand, takket være de uendelige designmuligheder, vi tilbyder! Uanset om det er et enkelt og klassisk eller lyst og farverigt look, du går efter, kan du designe nøjagtig den engangskop, du ønsker. Vores designere hjælper dig med opsætningen af dit design, sender dig en forhåndsvisning af dit produkt og foretager alle de ændringer, du ønsker, indtil du er helt tilfreds. Og så er al vores designhjælp helt gratis!

Brandede engangskrus i mange størrelser

Vores engangskopper fås i mange forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde præcis det, du har brug for, hos os! I vores udvalg finder du alt fra små kopper til espresso shots til mellemstore kopper til milkshakes, men også krus, der har den perfekte størrelse til servering af ekstra store øl og sodavand.

I vores sortiment af papkrus finder du alle følgende størrelser, men det er vigtigt at bemærke, at størrelserne varierer afhængigt af typen af krus, du vælger:

  • The Shot - 100 ml

  • Pick-Me-Up - 160 ml

  • Cup-of-Joe - 240 ml

  • Mug-a-Chino - 350 ml 

  • The Monday Killer - 450 ml

  • The Really Big One - 550 ml

Vores plastikkrus med tryk fås i følgende størrelser:

  • Cocktail - 250 ml

  • Smoothielicious - 350 ml

  • The Stadium Cup - 450 ml

  • Jumbo - 550 ml 

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse engangskop du skal vælge? Så bare send os en email på mail@limepack.dk eller giv os et kald! Vores emballageeksperter vil mere end gerne hjælpe dig med at finde den perfekte størrelse til dit produkt.

Miljøvenlige engangskrus

Vi går op i bæredygtighed og vil gerne have så lidt indvirkning på miljøet som muligt, og derfor tilbyder vi bl.a. miljøvenlige alternativer til vores engangskopper. Vores BIO papkrus er produceret med en vandbaseret belægning i stedet for den typiske belægning af PE-plast, hvilket gør dem både biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Det betyder, at de kan genanvendes sammen med papiraffald og bruges til at lave nye produkter, men også at de kan nedbrydes i naturen over tid. Vores plastikkrus er fremstillet med 50% genbrugsplast, hvilket betyder, at betydeligt mindre ny plast produceres og havner i miljøet.

Derudover har vi valgt udelukkende at samarbejde med producenter i Europa, da vi på den måde kan være tæt på vores kunder. Det vigtigste af det hele er dog, at de er med til at minimere vores CO2-emissioner under transporten af vores produkter.

Engangskrus versus genbrugskrus

Vores genbrugskopper kræver i modsætning til engangskopper meget mere energi at producere og holde rene. En undersøgelse fra 1994 foretaget af kemiprofessor Martin B. Hocking viser specifikt, at en genbrugskop skal bruges mindst 17 gange for at være lige så effektiv som et engangspapkrus. Du kan læse meget mere om hans undersøgelse i vores blogindlæg lige her.

I sidste ende afhænger det hele af, hvordan kopperne bruges. Hvis du deltager i et stort arrangement og uddeler genbrugskopper til alle, vil langt de fleste højst sandsynligt smide deres kop væk så snart de er færdige med at drikke af den. Så hvis kopperne kun skal bruges én eller få gange, er engangskopper et meget bedre valg! På den anden side er genbrugskopper i plast ideelle at have på kontoret eller derhjemme, hvor de med garanti vil blive brugt mange gange.

Bestil fra 1.000 stk.

Du behøver ikke at betale mange penge for unødvendigt store mængder på 10.000 eller flere kopper for at få fingrene i engangskrus med dit helt eget tryk. Hos Limepack har vi en lav minimumsbestillingsmængde på blot 1.000 stk. på vores engangskrus! Hvis du er en lille virksomhed, der leder efter en omkostningseffektiv måde at udbrede dit brand på, er vores engangskrus med logo derfor den helt perfekte løsning. Så hvorfor vente længere? Kom i gang med dit design i dag og skab et unikt look til dine kopper! 

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser