Burgerlommer med tryk

PE-belagt
  • Brune og hvide burgerlommer med personligt tryk
Brune og hvide burgerlommer med personligt tryk

Burgerlommer med tryk

PE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 8.100,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Giv kunderne en bedre oplevelse med burgerlommer med personligt tryk! Burgerlommer med tryk er perfekte til at servere snaskede burgere, fritter eller parisertoasts to-go, og på samme tid reklamere for dit brand. Vores burgerlommer har et tyndt PE-plastlag indeni, der gør det muligt for dig at komme ekstra meget sauce på din flæskestegssandwich uden at bekymre dig om, at det lækker gennem papiret. Standardstørrelsen på lommerne er 16,5x15cm, og de kan fås i både brunt og hvidt papir – så du må gerne vælge det, der passer dit image bedst. Har du brug for en større størrelse, er du velkommen til at sende os en e-mail, og så finder vi en løsning!

Levering og ordreantal

Vi leverer dine burgerlommer med personligt logo indenfor 9 uger efter at ordren er placeret. Du kan altid se den estimerede leveringstid på produktsiderne for at få en idé om, hvornår du kan forvente at modtage dine nye produkter. Som altid er levering gratis hos Limepack. 

Minimumsordreantal er 35.000 stk., men bare rolig – de fylder nærmest ingenting at opbevare. Burgerlommerne holder i over et år, så du kan sikre dig, at deres høje kvalitet ikke forringes mens du løbende serverer dine kunder.

Tryk og størrelse

Flexotryk er trykmetoden der bliver brugt på burgerlommerne, og vi trykker med op til to Pantonefarver. Ved større ordre har vi dog mulighed for at trykke med op til seks farver – men kun på større oplag. Vælg et naturligt look med det brune papir, eller et flot og farverigt design på det hvide papir. Vi trykker på begge typer papir, så lige meget hvad dit brand har brug for, klarer vi den! 

Standardstørrelsen på burgerlommerne med personligt tryk er 16,5x15cm, hvilket er perfekt til at servere burgere, toasts, pitabrød eller snaskede kanelsnegle to-go. Vi har også mulighed for at lave større størrelser hvis du har brug for det, men den ene side vil altid være 1,5 cm længere for at gøre det nemt at separere de to sider. Burgerlommerne er lavet i papir med et tyndt PE-lag indeni, hvilket gør dem fedtafvisende – præcis som vores burgerpapir

Burgerlommerne har normalt to åbne sider, men vi kan også lime den ene, så det kun er en enkelt side der er åben. Vi har flere kunder der ønsker dette, især til servering af f.eks. fish & chips og churros. 

Lokal produktion 

Burgerlommerne med tryk bliver producerede i Europa - præcis som vores andre produkter. Der er mange fordele ved at købe lokalproducerede varer, som for eksempel kortere leveringstider, lavere minimumsordreantal og høj kvalitet og europæisk standard på produkterne. En af de største fordele er også et lavere CO2-udslip under transport, eftersom fragtdistancerne er kortere. Ønsker du at lære mere om produktet eller om produktionsprocessen, er du mere end velkommen til at række ud til os på mail@limepack.dk. 

NASLQ-BurPoc-W2C35K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse16,5 x 15 cm
FarveHvid eller brun
Papirtype PE-coated
Er det muligt at få burgerlommerne i andre størrelser?Ja, burgerlommerne kan produceres i både mindre og større størrelser. Den ene side vil altid være 1,5 cm længere for at gøre det nemmere at separere de to sider
Trykmetode Flexotryk (Pantonefarver)
Mindste oplag35.000 stk
Hvordan er trykket opsat?Alle papir er trykt ens
Sleeves pr. kasse14
Antal pr. sleeve200 stk.
Antal pr. kasse2.800 stk.
Kassestørrelse33 cm x 30 cm x 20 cm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 26-05-2023 (9 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 anmeldelser