Se video

Sådan bestiller du

Pommes frites emballage med eget design

Pommes frites emballage med tryk er den ultimative måde at skabe brandbevidsthed på! Når du serverer dine lækre curly-fries, ostefritter eller kartoffelbåde i emballage... Læs mere

Foretrukket af

chick&cheezpoplburgergordonramsayfeedbandoburgersdeliveryhero

...lage med dit fantastiske design, vil du med garanti imponere folk med den unikke og professionelle måde at vise din mad frem på. Med en emballage, der ser lige så godt ud, som maden smager, er du sikker på at give dine kunder en uforglemmelig oplevelse og få dem til at komme tilbage efter mere. Bestil din pommes frites-emballage med tryk fra kun 500 stk. og giv dine lækre fritter den flotte præsentation, de fortjener!

Hos Limepack ønsker vi at sikre, at det, som vores kunder modtager, lever op til deres forventninger og er præcis, hvad de ønsker. Derfor tilbyder vi at sende dig gratis vareprøver, så du kan se og mærke den gode kvalitet af vores emballage på tæt hold og endda teste den med dit produkt. Bestil din gratis prøveboks i dag og modtag den inden for en uge!

100% tilpasselig emballage 

Hvis du leder efter personlig pommes frites emballage, der opfylder alle krav, er du kommet til det helt rette sted! Uanset hvad du leder efter til at servere og præsentere dine lækre fritter i - om det er fedtafvisende papir, bakker eller kræmmerhuse, kan du helt sikkert finde det i vores store udvalg af produkter, størrelser, farver, stilarter og meget mere. 

Produkterne i vores udvalg er super til alle steder med fritter på menuen, såsom madvogne, gadeboder og burgerbarer, som ønsker at tage præsentationen af deres måltider til det næste niveau! Ud over at eksponere dit brand på en unik måde, har emballagen også praktiske egenskaber såsom at beskytte og holde dine kunders fritter varme og friske, når de tager dem med to-go. Selvom produkterne er perfekte til at servere pommes frites i alle former og størrelser, er der absolut ingen grænser for, hvad du ellers kan servere i dem! Vores emballage til fritter kan bruges til så meget mere som f.eks. nuggets, mozzarellastænger og løgringe. Mange kunder har også brugt vores fedtafvisende papir til at servere deres lækre tacos, paninis og endda hot wings. 

Pommes frites emballage i alle størrelser

Vores emballage til pommes frites fås i flere forskellige størrelser, hvilket gør det nemt at finde præcis den størrelse, du leder efter! Mange af vores produkter er bl.a. tilgængelige i 3 størrelser, hvilket gør dem perfekte til små, mellemstore og store portioner på din menu. Produkter som vores pommes frites holdere kan endda tilpasses fuldt ud i størrelsen, hvilket betyder, at de kan laves i nøjagtig den størrelse, der passer perfekt til dit produkt. Derudover er det også muligt at få gratis tilpassede udskæringer af vores fedtafvisende papir, så længe de er mindst 10 x 10 cm. Så du skal ikke tøve med at tage fat i os hvis du har specifikke størrelsesønsker!

Holdbar emballage, der er egnet til al slags mad

Vores pommes frites emballage kan holde til fedtet og fugtig mad, så du behøver ikke at bekymre dig om, at den går i stykker eller begynder at lække. Vores produkter er enten fremstillet af pap med en særlig fedtbarriere eller belagt med PE-plast, og vi har også produkter, der som standard fremstilles uden PE-plastbelægning, men som kan fremstilles med en PE-plastbelægning, hvis du foretrækker det. Hvis du serverer fritter med f.eks. meget sovs, smeltet ost eller andre våde toppings, er det en god idé at bestille dit produkt med en PE-belægning, hvis det produceres uden et som standard.

Mange andre tilpasningsmuligheder

Du kan også vælge mellem hvidt eller brunt baggrundspapir på nogle af vores produkter, f.eks. vores kræmmerhuse. Det brune papir vælges oftest af virksomheder, der går efter et naturligt og rustikt look, mens det hvide papir er nemmere at trykke en masse farver på og vælges af virksomheder, der ønsker et meget lyst og farverigt design. Derudover er det også muligt at vælge mellem en mat og blank finish på nogle af vores produkter. 

Du kan tage et kig på vores udvalg og læse mere om de mange tilpasningsmuligheder, der følger med de forskellige produkter. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller specifikke ønsker. Vi er altid mere end glade for at hjælpe!

Design en unik emballage til dine fritter

Vi mener det, når vi siger, at du har uendelige designmuligheder! Der er absolut ingen grænser for, hvilket udseende du kan skabe til din pomfritemballage, når du laver dit design hos os. Du kan tilføje dit logo, slogan og andre elementer, der repræsenterer dit brand, for at skabe et iøjnefaldende design til din emballage, der helt sikkert vil give dig al opmærksomheden. Vores team af ekspertdesignere sidder altid klar til at hjælpe dig med dit design - helt gratis! 

Tryk med CMYK og Pantone

Vores produkter trykkes med CMYK og Pantone farvesystemer. Vi bruger hovedsageligt CMYK, men for vores fedtafvisende papir, er Pantone det standard farvesystem der bruges. Vores fedtafvisende papir kan dog også trykkes med CMYK, hvis der ønskes mere end 2 farver i designet.

Tryk med CMYK og Pantone har hver deres fordele, men den væsentlige forskel mellem dem er nøjagtigheden af de endelige farver. CMYK kombinerer cyan, magenta, gul og sort for at skabe en bred vifte af farver, så når det kommer til dit design, betyder det, at du kan inkludere hvilken som helst farve, du vil. Et stort plus er, at du ikke skal betale noget ekstra for hver farve, uanset hvor mange du bruger! Hvis det er antallet af farver i dit design, der er vigtigst, er CMYK det helt rigtige valg. På den anden side, hvis du ikke skal bruge mange farver, men derimod få meget specifikke farver, kan du være helt sikker på at få dem med Pantone.

Er vores pomfritemballage miljøvenlig?

Vores produkter, der ikke er belagt med PE eller har en fedtbarriere, er plastfri, hvilket gør dem nedbrydelige i naturen og genanvendelige sammen med papiraffald. Men selv om et produkt er plastfrit, opfordrer vi dig altid til at smide det i restaffaldsbeholderen eller papircontaineren i stedet for på jorden, så det kan blive genanvendt på en korrekt måde.

På den anden side er produkter med PE sjældent genanvendelige eller biologisk nedbrydelige, da de ikke accepteres i de fleste papirgenanvendelsesstrømme og er meget, meget lang tid om at blive nedbrudt i naturen. Vi anbefaler altid, at du forhører dig med din lokale genanvendelsesstation for at finde ud af, hvordan du genanvender PE-belagte produkter. 

Vi samarbejder kun med producenter i Europa. Ud over at tilbyde vores kunder lave minimumsordrer og hurtige leveringstider har vi først og fremmest valgt at gøre dette for at mindske CO2-udledningen under transporten af vores produkter, da vi ønsker at have så lille en indvirkning på vores miljø som muligt.

Limepack | Få tilsendt en prøvepakke

Har du brug for prøver?

Få tilsendt en prøvepakke
Limepack | Få et tilbud

Søger du noget specielt?

Få et tilbud
Testimonials
4,9
136 anmeldelser