Ekspres isbægre i hvid og kraft med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt

Ekspres isbægre i hvid og kraft med digitaltryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 9.510,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Har du travlt og brug for logotrykte isbægre hurtigst muligt? Hos Limepack tilbyder vi trykte isbægre med en leveringstid på knap 10-14 dage. Du kan altså være helt sikker på, at du modtager dine helt egne isbægre i tide til dit arrangement eller store åbningsdag! Med en lav minimumsbestilling på blot 1.000 stk. kan du bestille det præcise antal af isbægre, du har brug for, så du slipper for at ligge inde med et kæmpe lager. Bestil dine isbægre i dag og modtag dem på ingen tid!

Vælg mellem hvid og kraft

Vores isbægre med ekspreslevering har en mat overflade og fås i hvid og kraft. Den hvide overflade er perfekt til farverige designs, mens kraftpapiret giver isbægrene en mere rustik og naturlig følelse. Uanset hvad du foretrækker, kan du vælge den overflade, der passer bedst til dit brand og virksomhed. De logotrykte isbægre indeholder et tyndt lag PE-plast på indersiden for at gøre dem holdbare, så dine kunder kan nyde deres dessert uden at skulle bekymre sig om, at de begynder at lække.

Uendelige designmuligheder 

Med isbægre med dit design er du sikker på at få din dessert til at se endnu mere lækker ud! Uanset om ønsker et minimalistisk og elegant design, eller et fyldt med farver, hjælper vi dig med glæde med at skabe det helt rigtige design til dig og din virksomhed.

Vores isbægre trykkes med fuldfarvetryk (CMYK-farver), hvilket betyder, at du kan tilføje så mange farver til dit design, som du vil, uden at bekymre dig om ekstra omkostninger. Dette giver dig mulighed for at skabe iøjnefaldende designs, der virkelig vil skille sig ud fra mængden. Så giv den gas med kreativiteten - kun fantasien sætter grænser!

Vi benytter os af to forskellige trykmetoder til at trykke isbægrene. Digitaltryk anvendes til mængder på mellem 1.000 og 19.000 stk., mens ordrer på 20.000 stk. og opefter trykkes med offsettryk. Ingen af trykmetoderne har nogen opstartsomkostninger. Digitaltryk er en metode, der er fantastisk til at trykke mindre oplag hurtigt, mens offsettryk er det bedste valg til store oplag og sikrer et skarpt højkvalitetstryk på isbægrene. Det er vigtigt at nævne, at digitaltryk har en lavere trykkvalitet end offsettryk og kan resultere i, at isbægrene bliver en smule pigmenterede. Mørke overflader kan desuden også se en smule blanke ud, når de trykkes med denne metode.

Isbægre med logotryk i 3 størrelser

Isbægrene fås i 3 størrelser, hvilket gør dem perfekte til servering af enhver mængde is, frossen yoghurt eller soft ice! Du kan vælge mellem følgende størrelser: 100 ml, 160 ml og 230 ml. Den mindste størrelse er perfekt til uddeling af smagsprøver på en messe. Den kan også rumme en enkelt kugle is, og er derfor perfekt til dem, der kun ønsker at nyde en lille portion. Den helt store størrelse er perfekt til dem, der gerne vil nyde tre kugler af deres yndlingsis eller frozen yogurt toppet med frugt, nødder eller chokolade. Størrelsen 160 ml er et super alternativ til dem der ønsker lidt mere end en mundfuld, da den hverken for lille eller for stor, hvilket gør den til den perfekte portionsstørrelse for de fleste mennesker. 

Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder et låg til deres isbægre, passer vores 90 mm papkruslåg til isbægrene på 230 ml. 

Lokal produktion

Vi arbejder udelukkende med producenter i Europa for at være så tæt på vores kunder som muligt. Dette sikrer ikke kun hurtige leveringstider, men også produkter af høj kvalitet til lave minimumsordrer og priser. Det bedste ved at arbejde med producenter i Europa er den lave CO2-udledning på grund af den korte transport af vores produkter til vores kunder, da de ikke skal sendes over lange afstande. Så når du køber hos os, får du ikke kun produkter af høj kvalitet, du er også med til at beskytte miljøet.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.

Størrelse100 ml160 ml230 ml
OverfladeMatMatMat
PapirfarveHvid / Brunt kraftpapirHvid / Brunt kraftpapirHvid / Brunt kraftpapir
Diameter (Top)75 mm85 mm90 mm
Diameter (Bund)64 mm74 mm75 mm
Højde40 mm45 mm58 mm
Vægt4 g6 g7 g
Papirtykkelse275 g/m2275 g/m2275 g/m2
TrykmetodeDigitaltryk & offsettrykDigitaltryk & offsettrykDigitaltryk & offsettryk
Antal per kasse1.400 stk.1.300 stk.1.100 stk.
Antal per sleeve140 stk.130 stk.110 stk.
Sleeves per kasse101010
Kassestørrelse410 x 320 x 490 mm460 x 370 x 510 mm460 x 370 x 510 mm
Kassevægt6 kg7,4 kg8 kg
Antal per palle33.600 stk.20.800 stk.17.600 stk.
Minimum ordre1.000 stk.1.000 stk.1.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser