Bionedbrydelige isbægre med logotryk

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligeBest priceAAA-genanvendelige
  • 115 ml bionedbrydeligt isbæger med dit logo
  • 180 ml bionedbrydeligt isbæger med dit logo
  • 220 ml bionedbrydeligt isbæger med dit logo
220 ml bionedbrydeligt isbæger med dit logo

Bionedbrydelige isbægre med logotryk

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligeBest priceAAA-genanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 3.473,75 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Hvilken bedre måde at få folk til at lægge mærke til dig og den lækre is, du serverer, end at servere den i dit helt eget logotrykte bionedbrydelige isbæger? Med dine egne unikke bio-softicebægre, vil du med sikkerhed efterlade et indtryk på dine kunder! Bestil nu og modtag dine bionedbrydelige isbægre med logo på kun 4 uger med vores standard levering.

Bionedbrydelige isbægre i 3 størrelser 

Ligemeget om du ønsker at servere samples på gaden, større portioner af din lækre is i din egen butik eller noget derimellem, har vi med garanti den helt rigtige størrelse til dig! Ta’ et kig på de forskellige størrelser og vælg den, der passer til dit produkt. Størrelserne på de bionedbrydelige isbægre er en smule anderledes fra vores almindelige isbægre og produceres i de 3 følgende størrelser: 115 ml, 180 ml og 220 ml. Isbægrene har en mat overflade.

Slip din kreativitet løs 

Vores bionedbrydelige isbægre er trykte med det traditionelle offsettryk, som med garanti vil levere resultater i høj kvalitet i både små og store mængder. Vi trykker vores bionedbrydelige isbægre med CMYK-farver i fuldfarvetryk, hvilket betyder, at du er fri til at vælge og blande næsten alle de farver, du ønsker, når du skaber det helt perfekte design til dit isbæger - helt uden nogen ekstra omkostninger. Det er altså kun fantasien, der sætter grænser! 

Skulle du have brug for nogen form for hjælp til at udføre dine mange kreative idéer, står vores designteam altid klar til at hjælpe dig med dit design - helt gratis. Så tøv endelig ikke med at tage fat i os, og vi kan sammen finde frem til det design, der repræsenterer essensen af dit brand på den bedst mulige måde! 

Nedbrydelige og genanvendelige isbægre

Vores bionedbrydelige isbægre er 100% komposterbare og genanvendelige. I stedet for den typiske PE-coating på almindelige isbægre, så består de bionedbrydelige isbægre af en vandbaseret coating, hvilket gør dem fuldt genanvendelige med papir. Vi opfordrer dig dog naturligvis ikke til at smide dem i naturen, men til at genanvende dem. Hvis du er i tvivl om hvordan du gør dette korrekt, kan du altid forhøre dig med dine lokale genanvendelsesstationer. Da det kan være svært at skelne mellem de almindelige og bionedbrydelige isbægre, vil vi gerne modvirke dette ved at markere isbægrene med bio-labels. 

Fordele ved at handle hos Limepack

Vi arbejder udelukkende med lokale producenter i Europa, hvilket er grunden til, at vi kan tilbyde hurtige leveringstider og lave minimumsantal fra kun 750 stk. på vores bionedbrydelige isbægre. Endnu en fantastisk fordel ved produktionen i Europa, er den lave CO2-udledning under transporten af bio-isbægrene. Hvis du ønsker at vide mere omkring, hvordan vi arbejder, så ta’ endelig fat i os på mail@limepack.dk.

DKSCD-IceCup-PF08M8C

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

I dette afsnit kan du tjekke hvilke certificeringer vores producenter har. De har større betydning for kvaliteten og bæredygtigheden end man egentlig tror.

Good manufacturing practice (GMP)

GMP er en garanti og grundlæggende en instans som kontrollere at producenten garanterer forbrugersikkerhed af sine produkter. Det er yderligere en blåstempling af kvaliteten og, at denne lever op til standarder forbrugerne stiller.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 er en kvalitetssystems certifikat. Der bliver ved dette certifikat kontrolleret at systemet levet op til lang række principper. Det kan f.eks. være ift. være at produkterne har en konsistent kvalitet.

ISO 14001:2015

Denne ISO-certificering omhandler bæredygtighed, specifikt miljøpåvirkning fra produktionen og om den lever op til stadigt stigende krav for den miljømæssige påvirkning.

FSC®

FSC er kendt fra mange forskellige papir produkter, da den heldigvis har fået en stor udbredelse. FSC arbejder for at skovbruget hvor papiret kommer fra har en positiv påvirkning på lokal miljøet, skoven og medarbejderne. Vi er FSC certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

UNI EN 15593:2008

Dette er en certificeringen som sikre at emballagen lever op til nogle grundlæggende krav omkring fødevarekontakt, og at der ikke er nogle sundhedsfarlige stoffer i emballagen. Det betyder at både limen, papiret og blækket kan komme i kontakt med mennesker og fødevare.

Størrelse115 ml (4 oz)180 ml (6 oz)220 ml (8 oz)
Højde46 mm54 mm54 mm
Diameter (top)77 mm87 mm95 mm
Diameter (bund)61 mm68,5 mm77,5 mm
Vægt7,2 g9 g9,7 g
Papirtykkelse340 gsm340 gsm340 gsm
OverfladeMatMatMat
Trykmetode Offset (CMYK-farver)Offset (CMYK-farver)Offset (CMYK-farver)
Antal pr. sleeve40 stk.30 stk.35 stk.
Antal pr. kasse1000 stk.750 stk.875 stk.
Størrelse på kasserne 39 x 39 x 52 cm55 x 35,5 x 40,5 cm59 x 39 x 44 cm
Vægt pr. kasse7,7 kg7,25 kg9,01 kg
Kasser pr. palle242020
Antal pr. palle24000 stk.15000 stk.17500 stk.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 21-04-2023 (4 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 anmeldelser