Isbægre med dit logo – Mat overflade

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligePE-belagtKomposterbar

Isbægre med dit logo – Mat overflade

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligePE-belagtKomposterbar
Pris pr. enhed
Spar
Total 17.200,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Vil du også vise dine kunder, at du har et unikt og naturligt brand, som både afspejles i din emballage, men ligeså i smagen på den is, du serverer? Isbægre med dit logo er den perfekte måde, at skabe en helt unik oplevelse for dine kunder. Disse isbægre kommer i en mat overflade, og giver din forretning et naturligt og mere rustikt udtryk.

Tryk på dine isbægre er det ekstra ‘touch’, du har savnet og manglet for at kunne tage din forretning til det næste step, og opnå størst mulig eksponering overfor dine kunder.

Isbægre med tryk i alle regnbuens farver

Ved isbægre samarbejder vi kun med producenter, som kan lave fuldfarvetryk på isbægrene. Det betyder, at du får stor designfrihed, da du kan benytte (næsten) alle farver i CMYK-spektret, uden at skulle betale ekstra for hver farve, du vælger til dit design. Lad dine isbægre med logo give din forretning et nyt pust. Har du ikke en in-house designer, som kan hjælpe dig med at føre dine kreative ideer ud i livet, så hjælper vores designteam gerne med at sætte designet op – ganske gratis!

Isbægre med logo i 5 størrelser

Hos Limepack kan du med garanti finde det isbæger, som passer til den forfriskning, du ønsker at servere. Vi har både de små størrelser, så du kan servere smagsprøver på messen, og større størrelser, så kunderne i isbutikken kan få en is med 3 kugler. Vi har størrelserne: 100 ml (4 oz), 150 ml (5 oz), 200 ml (8 oz), 300 ml (12 oz) og 400 ml (16 oz). Er du på udkig efter nogle mere specielle størrelser eller isbægre, som man kan sætte låg på? Kontakt os gerne, så hjælper vi dig på rette vej!

Bionedbrydelige isbægre med PLA-coating

Du kan nu nyde alle fordelene ved disse isbægre med tryk, men uden PE-plastik. Alle de samme størrelser af isbægrene kan nu blive bestilt som bionedbrydelige. Vi udskifter PE-coatingen indeni isbægret med PLA-plastik. Denne type isbægre er derfor produceret med vedvarende, plantebaserede ressourcer, som gør dem mere bæredygtige. 

De bionedbrydelige isbægre er lavet uden olie, men du skal ikke smide dem i naturen - de hører til i affaldsspanden. Der er nogle affaldsfaciliteter som kan nedbryde disse bioisbægre. Desværre er det de færreste lande, som har disse industrielle kompostanlæg, som kan sørge for, at isbægre bliver nedbrudt. Da coatingen er lavet af plantematerialer, vil du stadig støtte bæredygtige omstilling ved at købe bionedbrydelige isbægre. 

Til hvilke formål bliver de forskellige størrelser brugt?

Det gode ved disse isbægre er, at det er bægre, som er belagt med PE-plastik, hvorfor de kan benyttes til flydende væske såvel som fødevarer af fast konsistens. Isbægrenes lave højde, men store diameter, gør dem velegnede til – ikke kun is – men også mange andre fødevarer.

Den mindste størrelse, bægeret på 100 ml (4 oz), bliver nærmest kun brugt til at uddele smagsprøver på messer og/eller i supermarkedet. Det kan være alt fra smagsprøver på den nye yoghurt fra Arla®, nyt kød eller charcuteri fra Tulip.

Vores 150 ml bæger (5 oz) bliver i langt de fleste tilfælde anvendt til den mindste størrelse af is rundt omkring i sortimenterne hos iscaféerne. Den rummer cirka halvanden iskugle.

200 ml bægeret (8 oz) er den mest brugte størrelse. Årsagen er, at den både kan bruges af virksomheder, der skal på messe, og gerne vil servere en lidt større portion. Samtidig bliver den brugt af iscafeer til at servere en is i mellemstørrelse.

350 ml bægeret (12 oz) tages ofte i brug som en af de største størrelser på iscafeernes menukort, men den kan også bruges til at servere frugtstykker eller andre friskskårne lækkerier. 

Den største størrelse er bægeret på 400 ml (16 oz), som næsten rummer en halv liter. I den forbindelse bliver den sjældent brugt til is. Ofte er det i stedet frozen yoghurt, hvor det kan blive nødvendigt med plads til en masse topping. Det bliver af nogle butikker også brugt til at servere mere normale desserter som f.eks. kage, brownies osv.

Europæisk produktion

Vores produktion af isbægre foregår i Europa, hvorfor vi kan levere på 5 uger, hvorved CO2-udledningen under transporten begrænses. Det medfører også, at produktionen kan sættes i værk fra et antal på kun 1000 stk. i enkelte af størrelserne.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse100 ml (4 oz)150 ml (5 oz)200 ml (8 oz)300 ml (12 oz)400 ml (16 oz)
Højde 47 mm 50 mm 50 mm 61 mm 75 mm
Top diameter Ø 66 mm 85 mm 95 mm 105 mm 105 mm
Bund diamater Ø  47 mm 71 mm 79 mm 86 mm 86 mm
Vægt 4,63 g 6,6 g 7,6 g 10,2 g 10,9 g
Papirtykkelse (gsm) 232 g/sqm + 18 PE g/sqm 301 g/sqm +18 PE g/sqm 301 g/sqm + 18 PE g/sqm 301 g/sqm + 18 PE g/sqm 301 g/sqm + 18 PE g/sqm
Bio tilgængeligt?Ja- PLA-coatingJa- PLA-coatingJa- PLA-coatingJa- PLA-coatingJa- PLA-coating
Overflade Mat Mat Mat Mat Mat
Trykmetode Offset, CMYK farver Offset, CMYK farver Offset, CMYK farver Offset, CMYK farver Offset, CMYK farver
Antal pr. sleeve50 stk.63 stk.50 stk.50 stk.50 stk.
Sleeves pr. kasse36 stk.20 stk.24 stk.20 stk.20 stk.
Antal pr. kasse1800 stk. 1260 stk.1200 stk.1000 stk.1000 stk.
Vægt pr. kasse9,6 kg9,6 kg10,9 kg.11,8 kg11,8 kg
Størrelse på kasserne56x50x48cm56x50x48cm66x58x52cm66x58x52cm66x58x52cm
Kasser pr. palle25 stk.25 stk.20 stk.20 stk. 20 stk.
Antal pr. palle45.000 stk. 31.500 stk.24.000 stk.20.000 stk.20.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser