Logo isbægre med låg

PE-belagtFryseegnet

Logo isbægre med låg

PE-belagtFryseegnet
Pris pr. enhed
Spar
Total 6.510,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Giv dine kunder et professionelt indtryk af din forretning og dine produkter med logotrykte isbægre med låg. Vi har mulighed for at trykke på hele overfladen af bægret, låget - ja, selv på toppen af låget. Du kan derved kontrollere hele designudtrykket. Overfladen på bægret er blankt, hvilket blot styrker det professionelle udseende, ved at gøre bægrene skinnende og skarpe i udseende og følelse. 

Limepacks branded isbægre med låg er lavet I sådan et materiale, at det er muligt at fryse dem ned med f.eks. is, yoghurt eller andre fødevarer i. Bægrene kan tåle at være frosset ned i mere end 6 måneder med fødevare i.

Isbægrene er dog ikke beregnet til føde- eller drikkevare med høje mængder af alkohol og eller fedt. Dette kan bevirke til at at bægrene kan lække. Vi har dog mulighed for at sikre bægrene mod dette med en stærkere indvendig "coating". Ta' endelig fat I os hvis du leder efter netop dette. 

360-graders fuld farvetrykte isbægre med låg

Vi trykker vores isbægre med låg i CMYK-farver, hvilket tillader dig at benytte næsten alle farver. CMYK-farverne er velkendt fra flyers og visitkort, hvor det er det mest brugte farvesystem. Den klare fordel ved CMYK-farver er, at det koster det samme, om du ønsker et design med 2 farver såvel som med 7 farver. 

Lad is-emballagen med låg fremvise dit brand og vær sikker på at dit produkt skiller sig ud fra dine konkurrenter, lige meget om det er i supermarkedet eller at du blot gerne vil servere din mad i en pæn emballage.

Vi tilbyder mængder fra 1.000 stk. hvilket gør det nemt for dig at lave forskellige designs til hver variant af dine produkter, uden at du behøver at have et stort lager o.lign.

De to mest brugte størrelser

Vores logo-isbægre med låg fåes som standard i to størrelser: 300- og 480 ml. Størrelserne kan blive brugt til mange forskellige formål, såsom at have en stor og lille størrelse til at servere mad to go i dem. De to størrelser gør det f.eks. let at servere eksempelvis yoghurt med frugt og nødder til kunder, som gerne vil have morgenmad med på farten. 

480 ml størrelsen bliver primært brugt til salg af is eller andre nedfrosne desserter i supermarkeder. Størrelsen er faktisk den samme som du køber Ben&Jerrys® is i. 300 ml størrelsen bliver f.eks. brugt af mange caféer og kaffebarer, til at sælge frugt, bær o.lign. som kunder gerne vil tage med som en snack. Størrelsen kan naturligvis også bruges til is.

Leder du efter andre størrelser end 300- og 480 ml, så samarbejder vi også med producenter der kan lave logo isbægre med låg i mindre størrelser.

Produktion i Europa

Vores logotrykte isbægre med låg er produceret i Europa, hvilket sikrer en høj kvalitet og lav CO2-udledning under produktion og transport. Vores standardleveringstid ser du ovenfor, men vi kan i mange tilfælde gøre det hurtigere. Har du en deadline – Kontakt os, vi vil hjertens gerne se om vi kan nå deadlinen. 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 300 ml (12 oz) 480 ml (16 oz)
Højde 88 mm 117 mm
Top diameter 90 mm 90 mm
Bund diameter 73 mm 73 mm
Vægt 11,8 g 14,4 g
Papirtykkelse (gsm) 340 g/sqm + 18 PE g/sqm 340 g/sqm + 18 PE g/sqm
Overflade Blank Blank
Trykmetode Offset, CMYK-farver Offset, CMYK-farver
Isbægre pr. kasse 500 stk. 500 stk.
Er det muligt med låg? Ja Ja
Låget højde 15 mm 15 mm
Lågets diameter 90 mm 90 mm
Lågets vægt 6,28 g 6,28 g

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
133 anmeldelser