Digitaltrykte isbægre med logo

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligePE-belagt

Digitaltrykte isbægre med logo

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligePE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 7.200,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Giv dine is eller andre nydelige desserter den opmærksomhed, de fortjener, ved at servere dem i flotte isbægre med tryk! Med et unikt og imponerende design på dine isbægre fremhæver du den lækre smag af din is, sorbet eller frozen yogurt, og gør dine kunders oplevelse endnu mere behagelig og mindeværdig. Isbægre med dit logo er også den perfekte vandrende reklame, og inden længe vil folk stå i kø for at få en smagsprøve på dine lækre desserter.

Skab de perfekte isbægre med vores uendelige designmuligheder

Folk er mere tilbøjelige til at huske dit brand, jo mere de ser det, så at få dit logo, design eller budskab trykt på dine isbægre er det perfekte værktøj til at eksponere din virksomhed. Ved at have et unikt og flot design på dine isbægre, viser du, at du går op i dit produkt og dets præsentation. Hos os kan du skabe præcis det design, du ønsker, og som afspejler dit brand! Og uanset om det er et simpelt og sofistikeret design med kun dit logo, eller et farverigt design med mange visuelle elementer, du ønsker på dine isbægre, kan du nemt få dit drømmelook med vores uendelige designmuligheder. 

 Vi trykker vores isbægre med CMYK (cyan, magenta, gul og sort), som er en farveproces, der kan skabe en bred vifte af farver. Dette betyder, at du kan få præcis den farve, du ønsker, men også så mange du vil have. Og det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone ekstra for hver farve, du bruger. Så lad fantasien få frit løb, og udnyt alle de designmuligheder, vi tilbyder!

Ordrer på isbægre på op til 30.000 stk. trykkes digitalt, mens ordrer større end dette trykkes med offsettryk. Digitaltryk er godt til at trykke mindre ordrer hurtigt, mens offsettryk er mere omkostningseffektivt til større mængder og altid sikrer en god kvalitet. Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ved digitaltryk er risiko for, at trykket bliver lidt pigmenteret, og selv om isbægrene har en mat overflade, kan meget blæk og mange mørke farver få overfladen til at se en smule blank ud. Men uanset hvilken trykmetode der anvendes, garanterer vi, at du får flotte isbægre!

Størrelser der er perfekte til enhver dessert

Vores isbægre fås i forskellige størrelser, så det er bare at finde den helt perfekte til dine specifikke behov! Du kan vælge mellem følgende størrelser: 250 ml, 350 ml og 400 ml. Bægrene er ikke kun ideelle til is, men også desserter som sorbet, açaí og endda chokolademousse. Den mindste størrelse er perfekt til 2 eller 3 kugler is, men er også en god størrelse til en lille portion af f.eks. frisk frugt eller budding. Isbægeret på 350 ml kan rumme en generøs mængde is eller frozen yoghurt med toppings som flødeskum, hakkede nødder og chokoladeknapper. Den største størrelse har plads til flere kugler is, og er den perfekte størrelse til kunder, der ønsker at smage flere forskellige smage af din lækre is.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken størrelse der passer bedst til dit produkt, skal du ikke tøve med at kontakte os! Vores emballageeksperter er altid klar til at hjælpe dig.

Få miljøvenlige isbægre

Udover vores størrelsesvalg tilbyder vi også to forskellige typer isbægre. Vores standard isbægre har en PE-belægning, der forhindrer lækager og gør dem ekstra holdbare. Men vi har også en miljøvenlig løsning til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres kunder bæredygtige alternativer. Disse isbægre har ikke en PE-belægning, hvilket gør dem bionedbrydelige, og betyder at de kan nedbrydes i naturen over tid. Derudover er de også genanvendelige og kan genbruges sammen med papirprodukter.

Lave minimumsordrer og hurtige leveringstider

Du kan bestille isbægre med dit tryk hos os fra kun 1.000 stk., og hvis du har brug for dem hurtigt, kan vi levere dem på blot 8-9 arbejdsdage. Har du brug for dem endnu hurtigere end dette? Kontakt os med din specifikke deadline, og så vil vi gøre vores bedste for, at finde en hurtigere løsning!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Type PE BIO PE BIO PE BIO PE BIO
Størrelse 250ml 250 ml 350 ml 350 ml 400 ml 400 ml 480 ml tall 480 ml
Vægt på kop 7,6g 8g 8,6g 9,2g 9,2g 9,8g 10,3g 11,38g
Diameter øverst 93mm 93mm 103mm 103mm 120mm 120mm 90mm 90mm
Diameter bund 80mm 80mm 87mm 87mm 101mm 101mm 73,3mm 73,3mm
Overflade Mat Mat Mat Mat Mat Mat Mat Mat
Trykmetode Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK Digitalt tryk, CMYK
Højde 57mm 57mm 63mm 63mm 53mm 53mm 112,5mm 112,5mm
Bægre pr. æske (stk.) 1000 1000 750 750 750 750 700 700
Æskestørrelse 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm 60x38x43,5 cm
Æskens vægt 7.6kg 8kg 6,45kg 6,9kg 6,9kg 7,35kg 7,21kg 7,21kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser