Plastikkrus med logo – 6 trykfarver

Inkl. pålagt afgiftrPETBest price
  • Specialtrykt 250 ml plastikkop
  • Plastikkrus med 1 trykfarve med dit logo
  • Plastikkrus 350 ml med op til 6 trykfarver
  • Trykt plastikkrus med logo 'Jacobs Espresso'
  • Personlig plastikkop med logo 'Desserthuset'
  • Individuelt trykt 450 ml plastikkrus med logoet 'Rbabarrab'
  • Specialtrykt plastikkop med logo 'Bagel Bucks'
  • Plastikkrus 450 ml med logotryk 'Desserthuset'
  • Plastikkrus 550 ml med tryk med 'PURE Juice Bar' logo
  • Plastikkrus trykt med logoet 'Crée Ta Crêpe'
Plastikkrus 350 ml med op til 6 trykfarver

Plastikkrus med logo – 6 trykfarver

Inkl. pålagt afgiftrPETBest price
Pris pr. enhed
Spar
Trykplader
Total 14.398,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Plastikkrus med 6-farvers tryk

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse, når de tager dine smoothies med ‘on the go’.

Du kan med plastikkrus med 6-farvers tryk udfolde hele din brands historie på plastikkruset, så dine kunder aldrig glemmer dig.

Samtidig sørger du får at dine kunder, husker at netop din drik smager en del bedre end din konkurrents. Markedsfør dig og din forretning over for dine kunder på en simpel og billig måde!

Gør et ekstra indtryk på dine kunder

Lad dine plastikkrus gøre arbejdet, og lad dem fortælle historien om dit brand. Du får ubegrænset frihed i din designproces, hvor du således kan vælge op til 6 forskellige pantonefarver til trykket på dine plastikkrus.

Dette skyldes først og fremmest, at brugen af pantonefarver giver dig muligheden for at benytte nærmest alle tænkelige farver.

Som følge af, at vi kan trykke op til 6 farver på plastikkrus, kan du altså kombinere dem på kryds og tværs, som du lyster.

Plastikkrus med tryk er det ekstra boost på din markedsføring, som din forretning har ventet på.

Offsettryk på plastikkrus

Offsettryk-teknologien som trykmetode har i lang tid været forbeholdt tryk på papir og flade overflader.

Heldigvis er der sket en udvikling i denne teknologi, så vi nu har mulighed for også at levere plastikkrus med offsettryk.

Offsettryk bruges i forbindelse med produktion af store oplag, hvorfor trykket bliver påtrykt med høj kvalitet og præcision, så du altid kan være sikker på, at trykket er ensartet, uanset hvor stort et antal, du har behov for.

Denne præcision i trykket skyldes, at trykket bliver rullet rundt om kruset.

Stort udvalg i størrelserne

Leder du efter plastikkrus til din juicebar? Eller skal du servere mindre cocktails på en festival? Intet problem! Vi benytter os af 4 forskellige størrelser, der passer perfekt i alle sammenhænge.

Vi har størrelserne: 250 ml (9 oz), 350 ml (12 oz), 450 ml (16 oz) 550 ml (20 oz).

De forskellige størrelser giver dig således mulighed for at servere forskellige størrelser af dine drikkevarer.

Du vælger altså helt selv, om du skal bruge krusene til øl eller milkshakes, da plastikkrusene er coated til at kunne tåle både alkoholfrie såvel som alkoholiske drikke.

Til hvilke formål bliver forskellige størrelser anvendt?

Generelt bliver vores plastikkrus af disse oplag, oftere brugt til arrangementer af længere varighed som f.eks.

festivaler og/eller cafeer, som har dem i deres faste sortiment over en længere periode, når de serverer iskaffe eller smoothies.

Størrelsen 250 ml (9 oz) bliver ofte brugt til at servere cocktails eller vin.

Det være sig f.eks. en bod, der står til gadearrangementer eller baren, som gerne ser at kunderne hælder deres drink eller øl over i et plastikkrus, når de går midlertidigt udenfor.

350 ml (12 oz) er en god størrelse til den lille drinkvariant. Det kan således både være iskaffen på caféen eller en milkshake på en burgerjoint eller helt tredje måske en smoothie fra juicebaren – dine kunder får under alle omstændigheder noget at vælge mellem!

450 ml (16 oz) er vores mest anvendte størrelse. Det er størrelsen, der passer til perfekt til en ‘fadbamse’, men den bliver også anvendt som størrelsen ‘stor’ til drikkevarer som eksempelvis smoothies, milkshakes eller iskaffe/frappuccino.

550 ml (20 oz) er vores suverænt største størrelse, som bliver mest brugt til at servere øl eller sodavand til den ekstra tørstige kunde, som efterspørger en tørstslukker af en ordentlig størrelse!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

EN-ISO 9001:2008

ISO 9001:2008 er en kvalitets styrings system, som kræver at producenten skal møde lovgiveren forventninger. Som et resultat af dette kan vi garantere, at alle plastikkrusene lever op til standarder for materialer der skal i kontakt med fødevare.

BRC Global Standard for Emballage

Certifikatet for Globale standarder for Emballage specificere at det produkt der bliver leveret af producenten møder standard i form af produkt beskyttelse, høj kvalitet og at deres interne operations procedure lever op til standard sat af lovgiverne.

Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Højde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topdiameter 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bunddiameter 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vægt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materiale 50% rPET 50% rPET 50% rPET 50% rPET
Overflade Blank Blank Blank Blank
Trykmetode Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver
Farver pr. design 6 6 6 6
Plastikkrus pr. kasse 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk
Kasser pr. Europalle 33 20 16 16
Kassedimensioner 300 mm x 500 mm x 400 mm 470 mm x 490 mm x 390 mm 540 mm x 490 mm x 390 mm 590 mm x 490 mm x 390 mm
Vægt pr. kasse 9,7 kg 12,25 kg 13,06 kg 16,6 kg
Pallevægt 336 kg 260 kg 224 kg 281 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser