Plastikkrus med tryk - Luksus koptykkelse

Inkl. pålagt afgift
  • 1 trykfarve plastikkrus
  • 350 ml plastikkrus med logo
  • Plastikkrus med sort tryk
  • 500 ml plastikkrus med dit logo tryk
1 trykfarve plastikkrus

Plastikkrus med tryk - Luksus koptykkelse

Inkl. pålagt afgift
Pris pr. enhed
Spar
Total 7.160,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Sørg for, at dine lækre milkshakes bliver præsenteret på den bedst mulige måde overfor dine kunder, i plastikkrus med dit eget logo. I samme ombæring er du sikret, at dine kunder husker dig næste gang, de bestiller milkshakes. Spendér dine markedsføringskroner klogt og bestil dine nye plastikkrus med tryk hos Limepack, og ha’ dem leveret på få uger!

Simpelt tryk i oplag fra kun 1.000 styk

Med dette produkt, har vi gjort det muligt for dig at få et simpelt kvalitetstryk på plastikkrus, i oplag fra bare 1.000 stk. Med andre ord, betyder det at vi kan producere trykte plastikkrus med enkeltfarvet tryk. Du har mulighed for at vælge mellem sort eller hvid.

Som følge af, at der er tale om tryk med Pantonefarver, kommer trykket til at stå knivskarpt. Sort er den mest populære trykfarve, mens hvid er god til mørke drinks.

Tampontrykte plastikkrus

For at kunne levere plastikkrus fra 1.000 stk. til rentable priser, benytter vores producent sig af tampontryk på plastikkruset. Det skyldes, at tampontryk er en fantastisk trykmetode til netop buet overflader. Det betyder samtidig også, at trykket bliver påført manuelt, således at siderne bliver trykt én ad gangen. Du kan således være sikker på, at trykket bliver helt skarpt, og at din forretning tager sig ud fra sin bedste side.

4 forskellige størrelser

Der er ingen tvivl om, at du nok skal finde den størrelse, som passer til både typen af arrangement og den delikatesse, du ønsker at servere. Vi tilbyder følgende størrelser af plastikkrus:

  • 250 ml (9 oz)
  • 350 ml (12 oz)
  • 450 ml (16 oz)
  • 550 ml (20 oz)

Ligegyldigt om du skal servere mindre smagsprøver i supermarkedet, eller om I har et firmaarrangement, og gerne vil servere lidt øl i plastikkrus med eget tryk – så har Limepack dækket jer ind! Vores plastikkrus er "coatede", så de egner sig perfekt til alkoholiske drikke.

Ofte anvendt til

I kraft af at disse plastikkrus ofte bliver bestilt i mindre mængder, gør det sig også gældende ved anvendelsen af disse.

Mange af vores kunder, som foretrækker plastikkrus, har skulle på en messe for at præsentere deres smoothies eller milkshakes på bedste vis. Derudover har vi været adskillige virksomheder behjælpelige, hvis de har skulle afholde større interne arrangementer, hvor personlige plastikkrus ville passe godt ind i det pågældende tema. I den forbindelse bliver krusene typisk brugt til både øl og sodavand, da krusene ikke skummer.

Den gennemgående tendens har været at anvende dem i forbindelse med kortvarige arrangementer, hvor antallet af brugte kopper har varieret fra 1.000 til 10.000 styk.

Hvad med leveringstiden?

Den aktuelle leveringstid finder du ovenfor. Har du en deadline, så hører vi meget gerne fra dig, da vi typisk kan rykke lidt med produktionen, så vi når netop din deadline! 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Green Earth Appeal

Vores producent arbejder med Green Earth Appeal om at plante et træ pr. 1.000 krus, de producerer. Dette gør de for at sikre et så lavt CO2-udslip som muligt i forbindelse med produktionen af kopperne.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC® er en international certificeringsordning, som sikrer at alle produkter, som har et FSC®-mærkat kommer fra skove, hvor arbejderne har ordentlige forhold og at træerne bliver fældet i samme tempo, som de bliver plantet. 

 
Størrelse250 ml (9 oz)350 ml (12 oz)450 ml (16 oz)550 ml (20 oz)
Højde 72 mm 108 mm 127 mm 152 mm
Topdiameter 95 mm 95 mm 95 mm 95 mm
Bunddiameter 55 mm 55 mm 55 mm 55 mm
Vægt 8,8 - 9,2 g 11,5 - 11,9 g 12,5 - 13 g 15,7 - 16,2 g
Materiale PET PET PET PET
Overflade Blank Blank Blank Blank
Trykmetode Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver Tampon, Pantone-farver
Farver pr. design 1 1 1 1
Plastikkrus pr. kasse 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk 1.000 stk
Kasser pr. europalle 33 20 16 16
Kassedimensioner 300 mm x 500 mm x 400 mm 470 mm x 490 mm x 390 mm 540 mm x 490 mm x 390 mm 590 mm x 490 mm x 390 mm
Vægt pr. kasse 9,7 kg 12,25 kg 13,06 kg 16,6 kg
Pallevægt 336 kg 260 kg 224 kg 281 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser