Låg til plastikkrus

Pris pr. enhed
Spar
Total 2.100,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Vores låg til plastikkrus fås i både en flad og kuppel udgave, og passer til næsten alle udgaver af plastikkrus med tryk du finder på markedet i dag. Lågene som vi har er gennemsigtige, så de passer til krusene og tillader dine kunder at se lækkerierne i kruset.

Da alle vores plastikkrus kommer i en bredde på 95 mm, passer alle vores låg på alle størrelserne af plastikkrus, uden at noget skal rettes til. Vi kan dog også lave flade- og kuppellåg i en 90 mm diameter på toppen, så de passer til vores papkrus, hvis du ønsker at benytte dem til at servere sodavand eller bare bruge papkrus i stedet for plastikkrus.

De to forskellige typer af låg bliver også brugt til forskellige serveringer. Vores flade låg bliver primært brugt i biografer, fastfood restauranter og andre steder, hvor man tager sin læskedrik med på farten. Det er således også dem man kender brugt til Coca-Cola® papkrusene. Derimod bliver vores kuppellåg ofte benyttet i tilfælde af, at man skal nyde en smoothie, milkshake eller bubble tea fra den lokale smoothiepusher. Lågene har således et bredt spændefelt, og de passer perfekt sammen med vores papirsugerør. Da de er transparente, kan du således både se lækkerierne, og at sugerørene er lavet af papir.

Er du i tvivl om hvilke låg, som ville passe bedst til dit koncept? Så tag fat i vores emballageeksperter.

TypeKuppelFlad
Størrelse250+ ml250+ ml
Diameter95 mm95 mm
Gennemsigtig?YesYes
Bio?NoNo
Låg pr. kasse1.0001.000
Kasser pr. palle3333
Vægt pr. kasse4,8 kg3,1 kg
Kassens mål300 x 500 x 400 mm300 x 500 x 400 mm
Pallevægt172 kg118 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser