Bestseller plastikkrus med logo

rPET

Bestseller plastikkrus med logo

rPET
Pris pr. enhed
Spar
Total 6.105,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Boost dit brand med personlige plastikkopper med logo

Tag dit brands synlighed til det næste niveau med vores personlige plastikkrus! 

Ideelle til events og on-the-go kunder, er disse kopper en fantastisk måde at vise dit unikke brand frem på og efterlade et varigt indtryk.

Uanset om det er til en firmafest, en messe eller en festival, vil plastikkrus med dit logo med garanti gøre hver eneste slurk mindeværdig🥤🌟

Grib chancen for at lave et statement med brandede plastikkopper og sæt dit brand i centrum!

Produktinformation

Vores plastikkopper med logo er den perfekte måde at vise dit brand frem på, når du serverer dine signaturforfriskninger for dine kunder.

De fås i størrelserne 350 ml, 450 ml og 550 ml og er ideelle til at severe en lang række af drikkevarer, lige fra iskaffe og frugtsmoothies til forfriskende juice og sodavand.

Vores plastikkopper er et hit hos caféer, restauranter og food trucks, men de skinner virkelig  ved begivenheder som musikfestivaler, sportsbegivenheder og firmafester, hvor dit brand bliver båret rundt af publikum.

Når tørsten melder sig, vil dine signaturdrikke i dine flotte plastikkrus helt sikkert være det første, folk lægger mærke til 🥇

Fremvis dit logo i op til 4 farver  

Få dit logo eller design trykt på én eller begge sider af dine plastikkopper med op til 4 levende farver, som du helt selv vælger! Dit livlige design vil med sikkerhed tiltrække opmærksomhed og sætte gang i samtaler. 

Vi trykker vores plastikkopper med Pantone-farver, så du får nøjagtigt de farver, du ønsker 🎨 Uanset om det er levende neonfarver eller bløde pasteller, der bedst repræsenterer dit brand, kan du vælge de helt perfekte farver.

Og ønsker du dit logo på begge sider, men i forskellige farver? Det klarer vi også for dig.

Kopperne trykkes med tampontryk, så dit logo er garanteret at skille sig ud i high-definition klarhed. Dit brand vil stå skarpt og være synligt fra alle vinkler, hvilket gør hvert øjeblik dine kopper er i brug til en chance for eksponering! 

Med dine personlige plastikkopper serverer du ikke bare kolde forfriskninger; du serverer dit brands historie til dine kunder, en kop ad gangen 🧋

Skån miljøet, en tår ad gangen

Vores plastikkopper er lavet af 50% genbrugsplast(rPET) ♻️ Og i stedet for at ende som affald på lossepladser, kan de genbruges.

Desuden er de produceret med mindre plast, hvilket betyder, at der bruges mindre energi under selve produktionsprocessen. 

Selvom kopperne føles lidt tyndere på grund af mindre plastik, går deres holdbarhed ikke på kompromis. Du kan trygt servere dine signaturdrikkevarer i disse kopper, vel vidende at du tager et bæredygtigt valg 🌱

SUPD (Engangsplast-direktivet)

Vores plastikkopper er mærket med labelen ‘indeholder plastik’ som følge af SUP (Single-Use-Plastics)-direktivet fra 2021, hvilket opfylder EU's regler for at mindske plastforurening i havet.

Denne label fungerer som en påmindelse om at bortskaffe engangsplast på en ordentlig måde, så vi kan holde vores oceaner rene 🌊

SUP-labelen er som standard ‘embossed’ (hævet over overfladen) på vores kopper på forskellige sprog, herunder engelsk, ungarsk, tysk, m.fl. Hvis dit sprog ikke er inkluderet her, trykker vi mærket på bagsiden af koppen i enten hvid eller sort, alt efter hvad du foretrækker.

Dine brandede plastikkopper vil ikke blot skille sig ud, men også opfylde alle de vigtige krav og bidrage til at holde vores planet ren 💚

For at vide, om mærket er embossed på dit sprog, eller om det skal trykkes, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 89 88 77 57 eller sende os en e-mail på mail@limepack.dk.

Lave minimumsordrer og hurtige leveringstider 

Med vores minimumsordrer fra blot 800 styk er det ikke bare nemt for små virksomheder, men også nybegyndere inden for branding, at teste markedet med mindre partier, før de forpligter sig til større ordrer. 

Desuden leverer vi dine plastikkrus direkte til din dør eller virksomhed på kun 3-5 uger! Så er du klar til enhver kommende begivenhed, konference eller firmafest.

Hvorfor vente? Bestil dine plastikkrus med logotryk i dag og oplev dit brands synlighed stige med hver eneste slurk dine kunder tager!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 350 ml 450 ml 550 ml
Koppens vægt 11,4 gr 11,8 gr 13,8 gr
Ø top 95 mm 95 mm 95 mm
Ø bund 55 mm 60 mm 60 mm
Højde 11 cm 13 cm 15 cm
Tykkelse 1,2 mm 1,2 mm 1,2 mm
Materiale 50% rPET 50% rPET 50% rPET
Farve Transparent Transparent Transparent
Trykmuligheder 1 side / 2 sider 1 side / 2 sider 1 side / 2 sider
Trykmetode Tampontryk, Pantone-farver Tampontryk, Pantone-farver Tampontryk, Pantone-farver
Certifikat CE CE CE
Genanvendelige? Ja Ja Ja
Minimumbestilling 800 800 800
Kopper pr. kasse (stk.) 800 800 800
Kopper pr. pose (stk.) 50 50 50
Størrelse på kasse 40x40x52 cm 40x40x52 cm 40x40x52 cm
Vægt på kasse 10kg 10kg 10 kg
Kasser pr. palle 18 18 18
Kopper pr. palle (stk.) 16000 16000 16000

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser