Slikæsker med logotryk

BionedbrydeligeGenanvendelige

Slikæsker med logotryk

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 12.240,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Få slikæsker med dit helt eget design og vis dine søde sager frem på en unik måde! Uanset om du skal dele smagsprøver ud på en messe eller lancere et nyt produkt, eller blot ønsker at tilføje et flot og genkendeligt design på dine æsker, så er disse slikæsker den helt perfekte måde at gøre det på.

Vælg den størrelse, der matcher dit produkt 

Slikæskerne med tryk fås i følgende 3 størrelser:

  • Lille: 34 x 34 x 36 mm (længde x bredde x højde)

  • Mellem: 50 x 50 x 50 mm (længde x bredde x højde)

  • Stor: 70 x 70 x 70 mm (længde x bredde x højde)

Den mindste størrelse er perfekt til en skumfidus eller et enkelt stykke chokoladetrøffel, og er den helt ideelle størrelse til at uddele prøver til folk og lade dem smage, hvad du har at tilbyde! Den mellemstore slikæske kan fyldes med alt lige fra vingummier til bolsjer og endda lækre teblandinger. Leder du efter en størrelse, der kan rumme noget lidt større, som f.eks. et lille stykke kage? Så er vores største slikæske perfekt til en muffin eller en cupcake. Slikæskerne er dog ikke kun til søde sager, men kan også sagtens bruges som emballage til sæber og badebomber, stearinlys og endda smykker.

Slikæskerne med tryk er super nemme at samle, og takket være lukkemekanismen i toppen og bunden af æskerne, kan du transportere hvad som helst i dem!

Lav flotte slikæsker med gratis designhjælp fra eksperter

Med vores uendelige designmuligheder kan du lave slikæsker, der fremhæver de lækre sager, der gemmer sig indeni! Du kan vælge og kombinere alle de farver, du ønsker - og det er helt uden at betale noget ekstra for hver farve. Det skyldes, at vi trykker vores slikæsker med CMYK-farver på hele overfladen, som er en farveproces, der kan producere uendelige farvekombinationer.

Du kan også sætte dit eget præg på slikæskerne ved hjælp af elementer som dit brandlogo eller design, billeder, mønstre eller endda et særligt budskab. Der er ingen grænser for, hvad du kan inkludere i dit design, så sørg endelig for at inkludere hver eneste lille detalje, der fortæller historien om dit brand! Derudover har slikæskerne en blank overflade, som virkelig vil få farverne i dit design til at stå frem.

Bestil fra 500 stk.

Du behøver ikke tømme pengepungen for at få slikæsker med dit eget unikke design! Med vores lave minimumsbestillingsmængder på kun 500 stk. kan du få den nøjagtige mængde, du står og har brug for. Måske arbejder du i en virksomhed, der gerne vil starte i det små? Eller måske står du bare og behøver et bestemt antal slikæsker til en messe? Vores lave minimumsordre gør det endda muligt at ændre dit design i takt med årstiderne, så du kan vise flere forskellige designs frem i løbet af året! Kort sagt, så lader vores lave minimumsordre dig ændre dit design så ofte du vil.

Du kan altid få fat i os! 

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse der passer perfekt til dit produkt, eller har du andre spørgsmål til vores slikæsker med tryk? Så tag endelig fat i os! Vores emballageeksperter sidder altid klar til at hjælpe dig.

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLilleMellemStor
Længde34 mm50 mm70 mm
Bredde34 mm50 mm70 mm
Højde36 mm50 mm70 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og i flad formLimet og i flad formLimet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.250 stk.1000 stk.
Vægt pr. kasse2,9 kg2,9 kg15,7 kg
Kassestørrelse (L x B x H)350 x 270 x 310 mm350 x 270 x 310 mm670 x 370 x 280 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser