Slikæsker med logotryk

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig

Slikæsker med logotryk

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 12.240,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Få slikæsker med dit helt eget design og vis dine søde sager frem på en unik måde! Uanset om du skal dele smagsprøver ud på en messe eller lancere et nyt produkt, eller blot ønsker at tilføje et flot og genkendeligt design på dine æsker, så er disse slikæsker den helt perfekte måde at gøre det på.

Vælg den størrelse, der matcher dit produkt 

Slikæskerne med tryk fås i følgende 3 størrelser:

  • Lille: 34 x 34 x 36 mm (længde x bredde x højde)

  • Mellem: 50 x 50 x 50 mm (længde x bredde x højde)

  • Stor: 70 x 70 x 70 mm (længde x bredde x højde)

Den mindste størrelse er perfekt til en skumfidus eller et enkelt stykke chokoladetrøffel, og er den helt ideelle størrelse til at uddele prøver til folk og lade dem smage, hvad du har at tilbyde! Den mellemstore slikæske kan fyldes med alt lige fra vingummier til bolsjer og endda lækre teblandinger. Leder du efter en størrelse, der kan rumme noget lidt større, som f.eks. et lille stykke kage? Så er vores største slikæske perfekt til en muffin eller en cupcake. Slikæskerne er dog ikke kun til søde sager, men kan også sagtens bruges som emballage til sæber og badebomber, stearinlys og endda smykker.

Slikæskerne med tryk er super nemme at samle, og takket være lukkemekanismen i toppen og bunden af æskerne, kan du transportere hvad som helst i dem!

Lav flotte slikæsker med gratis designhjælp fra eksperter

Med vores uendelige designmuligheder kan du lave slikæsker, der fremhæver de lækre sager, der gemmer sig indeni! Du kan vælge og kombinere alle de farver, du ønsker - og det er helt uden at betale noget ekstra for hver farve. Det skyldes, at vi trykker vores slikæsker med CMYK-farver på hele overfladen, som er en farveproces, der kan producere uendelige farvekombinationer.

Du kan også sætte dit eget præg på slikæskerne ved hjælp af elementer som dit brandlogo eller design, billeder, mønstre eller endda et særligt budskab. Der er ingen grænser for, hvad du kan inkludere i dit design, så sørg endelig for at inkludere hver eneste lille detalje, der fortæller historien om dit brand! Derudover har slikæskerne en blank overflade, som virkelig vil få farverne i dit design til at stå frem.

Bestil fra 500 stk.

Du behøver ikke tømme pengepungen for at få slikæsker med dit eget unikke design! Med vores lave minimumsbestillingsmængder på kun 500 stk. kan du få den nøjagtige mængde, du står og har brug for. Måske arbejder du i en virksomhed, der gerne vil starte i det små? Eller måske står du bare og behøver et bestemt antal slikæsker til en messe? Vores lave minimumsordre gør det endda muligt at ændre dit design i takt med årstiderne, så du kan vise flere forskellige designs frem i løbet af året! Kort sagt, så lader vores lave minimumsordre dig ændre dit design så ofte du vil.

Du kan altid få fat i os! 

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse der passer perfekt til dit produkt, eller har du andre spørgsmål til vores slikæsker med tryk? Så tag endelig fat i os! Vores emballageeksperter sidder altid klar til at hjælpe dig.

DKSTESquBox-XSFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLilleMellemStor
Længde34 mm50 mm70 mm
Bredde34 mm50 mm70 mm
Højde36 mm50 mm70 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og i flad formLimet og i flad formLimet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.250 stk.1000 stk.
Vægt pr. kasse2,9 kg2,9 kg15,7 kg
Kassestørrelse (L x B x H)350 x 270 x 310 mm350 x 270 x 310 mm670 x 370 x 280 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser