Logotrykte sushibokse med hurtig levering

PE-belagt

Logotrykte sushibokse med hurtig levering

PE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 3.590,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Tag din sushi til næste niveau med sushibokse med dit logo og gør dit brand genkendeligt! Denne tiltalende og unikke måde at præsentere din sushi på giver din ret et professionelt præg og fremhæver den den fantastiske kvalitet af dit produkt. Dine unikke sushibokse vil med garanti fange folks opmærksomhed og give dem lyst til at smage på din lækre sushi, og med den lækre smag og smukke præsentation vil du få dine kunder til at komme efter tilbage efter mere! Så hvad venter du på? Bestil dine logotrykte sushibokse fra kun 100 stk. i dag og modtag dem inden for 4 uger. 

Skab det perfekte look til dine takeaway-sushibokse

Der er ingen grænser, når det kommer til at skabe dit design hos os. Uanset hvilket look du ønsker til dine sushibokse, om det er farverigt og livligt eller enkelt og klassisk, kan du opnå det med vores ubegrænsede designmuligheder. Skal dit design vise, hvad der gør dig og dit brand til noget særligt? Så har du mulighed for at tilføje dit logo, budskab eller andre unikke elementer, der repræsenterer dit brand bedst muligt!

Drømmer du om et farverigt design på dine sushibokse? Sushiboksene trykkes med CMYK, hvilket betyder, at du kan få alle de farver, du ønsker, men også så mange du vil - helt uden ekstra omkostninger. Hvis det ikke er antallet af farver, der er vigtigt for dit design, og du i stedet foretrækker et enkelt design med få, men meget specifikke farver, kan sushiboksene også trykkes med Pantone til en ekstra pris. Med Pantone kan du regne med, at de specifikke farver, du vælger, bliver præcis som du har forestillet dig dem. Uanset om du vælger CMYK eller Pantone, vil det endelige tryk på dine sushibokse se helt fantastisk ud!

Vores sushibokse har en mat overflade, der giver dem en naturlig og stilfuld finish. Det skal dog nævnes, at med digitaltryk, som er den metode, der anvendes til vores sushibokse, kan overflader med mørke farver se en smule blanke ud.

Praktiske og holdbare sushibokse i 3 størrelser

Sushiboksene fås i tre størrelser, så de er perfekte til små, mellem og store portioner sushi: lille (50 x 210 x 50 mm), mellem (100 x 210 x 50 mm) og stor (150 x 210 x 50 mm). Vores mindste sushiboks er egnet til én person og har den ideelle størrelse til en enkelt sushirulle eller endda to. Deres størrelse gør dem super lette og nemme at bære, og derfor er de en praktisk løsning for dem, der måske gerne vil nyde deres sushi på farten. De mellemstore sushibokse er en god størrelse til et let måltid, der lige er nok til at tilfredsstille en sushi-trang. Den største sushiboks er ideel til dem med stor appetit og kan rumme flere maki-ruller, nigiri og tilbehør som f.eks. wasabi og tangsalat.

Takket være lågene på sushiboksene, kan dine kunder hole deres sushi frisk og sikker når de tager den med på farten. Derudover har de en PE-belægning på indersiden, der gør dem ekstra modstandsdygtige overfor fedt og væsker, så de ikke begynder at lække eller går fra hinanden.

Sushiboksene er meget alsidige og fungerer som en super emballageløsning til meget andet. De kan f.eks. Bruges til wraps og sandwiches, men også donuts og bagværk som muffins og cookies. Og hvis du leder efter sushibokse i andre størrelser, er der ingen grund til bekymring— vi kan også tilpasse sushiboksene til dine specifikke dimensioner til en ekstra pris. I dette tilfælde er du mere end velkommen til at kontakte os med dine specifikke størrelsesønsker! 

Bestil dine sushibokse med tryk fra kun 100 stk.

Du kan bestille sushibokse med dit unikke design fra kun 100 stk. Takket være vores lave minimumsbestillingsmængde behøver du ikke at binde dig til større ordrer, hvilket betyder, at du slipper for at bruge unødvendige penge på store mængder sushibokse, som du ikke har brug for. Endnu en fordel er, at du løbende kan eksperimentere med dit design og foretage justeringer, indtil du føler, at du har opnået det perfekte design. Derudover giver vores lave minimumsordre dig også mulighed for at ændre dit design så ofte du vil, så du f.eks. Kan tilpasse det til sæsonen eller endda ændre dit logo eller budskab fra tid til anden!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse Lille Mellem Stor
Mål 50 x 210 x 50 mm 100 x 210 x 50 mm 150 x 210 x 50 mm
Udskrivningsmetode Digitalt tryk (CMYK). Offset- og flexotryk er også muligt ved større mængder. I så fald bedes du kontakte os. Digitalt tryk (CMYK). Offset- og flexotryk er også muligt ved større mængder. I så fald bedes du kontakte os. Digitalt tryk (CMYK). Offset- og flexotryk er også muligt ved større mængder. I så fald bedes du kontakte os.
Papir PE-belagt PE-belagt PE-belagt
Overflade Mat. Digitalprint kan dog få farverne til at se en smule blanke ud. Mat. Digitalprint kan dog få farverne til at se en smule blanke ud. Mat. Digitalprint kan dog få farverne til at se en smule blanke ud.
Er det muligt at trykke med Pantone? Ja, for en pris på €100 pr. farve Ja, for en pris på €100 pr. farve Ja, for en pris på €100 pr. farve
Minimum ordremængde 100 stk. 100 stk. 100 stk.
Er det muligt at lave specialfremstillede æsker? Ja, til en pris på 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris på 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris på 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm
Størrelse udfoldet æske 23,6 x 31,0 cm 33,5 x 31,0 cm 43,6 x 31,0 cm
Størrelse foldet æske 5,0 x 21,0 x 5,0 cm 10,0 x 21,0 x 5,0 cm 15,0 x 21,0 x 5,0 cm
Antal pr. æske 850 stk. 850 stk. 800 stk.
Størrelse på æske 36,5 x 36,0 x 42,5 cm 36,5 x 36,0 x 42,5 cm 45,5 x 36,5 x 49,0 cm
Æskens vægt 17kg 18kg 28kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser