Sushibokse med fuldfarve logotryk

PE-belagt
  • Sushiboks med logotryk med kraftpapir på indersiden
  • Logotrykt sushiboks i størrelse "large"
  • Sushiboks med tryk med gennemsigtig PET-rude
Logotrykt sushiboks med rude i størrelse "small"

Sushibokse med fuldfarve logotryk

PE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 24.950,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Med dine helt egne takeawayæsker med rude, kan du give dine kunder et smugkig på dine lækre sushi menuer, kager eller snacks, og gøre dem endnu mere begejstrede for endelig at smage dem!

Denne unikke måde at præsentere dem på vil med garanti få dine kunder til at huske dig og vende tilbage efter mere - og højst sandsynligt sprede budskabet om dit fantastiske brand og din professionelle emballage! 

Gør indtryk med dit helt eget design på takeawayæskerne med rude! 

Det er helt op til dig, om du går efter et simpelt eller farverigt udseende! Uanset hvad, kan vi garantere, at dit design til takeawayæskerne bliver fantastisk! Du har helt frie tøjler, når det kommer til designet, så slå dig løs og sørg for at skabe et, der med sikkerhed vil få dit brand til at skille sig ud! 

Takeawayæskerne med ruder er trykt med CMYK-farver, hvilket betyder, at du kan vælge og kombinere et ubegrænset antal af farver til dit design! Du behøver oven i købet ikke at bekymre dig om at betale en krone ekstra, uanset om du vil have 3, 5 eller flere farver inkluderet i det! Trykteknikken brugt til takeawayæskerne er offsettryk, som er en metode, der ikke kun sikrer et tryk af meget høj kvalitet, men samtidig også, at de allerførste og sidste takeawayæsker, der trykkes, ligner hinanden på en prik.

Vi laver som standard vores takeawayæsker med rude med hvidt papir på ydersiden og kraftpapir på indersiden, men vi kan også producere dem fuldt ud med hvidt- eller kraftpapir. Du har desuden også muligheden for at få dit design trykt på indersiden af æskerne, men vær opmærksom på, at dette koster ekstra.

For at gøre det kort: Uanset hvilket drømmelook du har i tankerne til designet til dine sushibokse, kan vi hjælpe dig med at realisere det!

Sushibokse med flere anvendelsesmuligheder

Vi tilbyder sushiboksene med logotryk i de to følgende størrelser (længde x bredde x højde):

  • Small: 160 x 103 x 45 mm
  • Large: 241 x 103 x 45 mm

De to størrelser er især ideelle til restauranter og caféer, der tilbyder både små og store serveringer af kold takeaway-mad såsom sushi menuer, sandwiches, kager, m.fl., men er perfekte til stort set alle formål! Uanset om du leder efter unikke takeawayæsker med rude til din madbod, café, bageri eller restaurant, garanterer vi, at du nok skal finde en passende størrelse til dit produkt, som kan være alt fra konfekt som macarons og desserter som donuts og småkager til salater og ris- og pastaretter.

Usikker på størrelsen? Du er mere end velkommen til at bestille gratis samples og teste de to størrelser af sushiboksene for at sikre dig, at du vælger den helt korrekte størrelse til dit produkt! Har du nogle spørgsmål, så ta’ endelig fat i os på mail@limepack.dk.

Fedtafvisende sushibokse med logotryk

Takeawayæskerne med rude er fødevaresikrede og fedttætte. De har en tynd PE-coating på indersiden, som forhindrer dem i at lække, og som samtidig gør, at de kan holde til både kold og varm mad. Men det er vigtigt at være opmærksom på, at de ikke er egnede til alt for flydende og varm mad som f.eks. suppe.

PE-coatingen på takeawayæskerne gør dem ikke-nedbrydelige og ikke-genanvendelige, men ruderne, som er lavet af PET-plast, er nemme at rive af æsken, og bør genbruges.

Sushiboksene har en mindste bestillingsmængde på 5.000 stk. og en leveringstid på 14 uger. Da de leveres stablet ovenpå hinanden, skal de ikke foldes sammen, og er derfor straks klar til brug! 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

I dette afsnit kan du tjekke hvilke certificeringer vores producenter har. De har større betydning for kvaliteten og bæredygtigheden end man egentlig tror.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiejnehåndtering i emballagefremstilling. Det specificerer krav til et hygiejnehåndteringssystem til producenter og leverandører af fødevareemballage, herunder opbevaring og transport. Effektiv kommunikation langs fødevareemballeringskæden er afgørende for at sikre, at alle relevante farer for emballagehygiejne identificeres og kontrolleres korrekt.

StørrelseSmallLarge
Længde160 mm241 mm
Bredde103 mm103 mm
Højde45 mm45 mm
Vægt15 g26 g
Papirtykkelse270 msg + 12PE290 msg + 12PE
PapirtypePE-belagtPE-belagt
PapirfarverHvid & kraftHvid & kraft
TrykmetodeOffset (CMYK-farver)Offset (CMYK-farver)
Mindste bestillingsmængde5.000 stk.5.000 stk.
Antal pr. kasse390 stk.140 stk.
Kasser pr. palle2028
Størrelse pr. kasse600 x 400 x 410 mm600 x 320 x 280 mm
Vægt pr. kasse5,8 kg3,6 kg
Antal pr. palle7800 stk.3920 stk.
Kilo pr. palle147 kg131,9 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser