Logotrykte suppebægre med låg

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
  • 300 ml trykt madkop med blå og gule gradientfarver
  • 300 ml madkop med tryk
  • Trykt låg til madkopper
  • Låg til madkop i blå og gul
  • 480 ml suppebæger med tryk i blå og lyserød
  • Logotrykt suppebæger i lyserød og blå
  • Låg til suppebæger med tryk i lyserød og blå
  • Logotrykt låg til suppebæger
300 ml trykt madkop med blå og gule gradientfarver

Logotrykte suppebægre med låg

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 9.540,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Suppebægre med låg er den perfekte måde for dig at bruge dine kunder til at fortælle verdenen om dig og dine produkter - uden at skulle bruge flere penge på markedsføring. Du kan designe hele overfladen på både lågene og bægrene til at fortælle din historie og vise hvad dine brands har at tilbyde. Suppebægrene med låg med blank overflade gør, at bægrene føles mere robuste, og at designet får et mere lyst udseende, som vil tiltrække opmærksomhed fra første sekund.

En bred række af brugsmuligheder

Vi tilbyder vores trykte suppebægre med låg i to størrelser: 300 ml (12 oz) og 480 ml (16 oz), hvor begge har samme top diameter, så lågene passer til begge størrelser. Da det egentlig bare er en beholder med låg, kan den blive brugt til mange forskellige ting. De to størrelser er relativt store, hvorfor de passer perfekt til suppe eller andet flydende mad, som kunderne tager med på farten i en travl hverdag. 

Bægrene og lågene er coatede med et lille lag af PET-plastik, så de kan holde til flydende mad, og stadig sørge for, at bægret er robust og at det ikke lækker. Det lille lag er ikke stærkt nok til at holde væsker eller madvare med et højt niveau af alkohol eller fedt, så hvis du ønsker at benytte suppebægrene med låg til dette, har vi muligheden for at lave dette. Det er dog ikke vores standard.

De to størrelser kan blive brugt i en række af situationer, hvor de andre gange bare repræsenterer den lille og store størrelse i en ret af nudler, suppe og andre varme retter. Den store 480 ml bliver primært brugt som størrelse, hvorimod den lille 300 ml også kan blive brugt til snacks eller frosne bær, men er mest brugt til varme retter.

Synes du, at størrelserne er for store til dit formål, så har vi også mulighed for at hjælpe med mindre størrelser. Ta' endelig fat i os, og så giver vi dig gerne priserne på dette.

Et gennemført design med logotrykte suppebægre med låg

Grunden til, at mange vælger at købe suppebægre med låg, skyldes de mange designmuligheder, som er rundt på hele overfladen. Trykmetoden, som vi bruger, er offsettryk med CMYK-farver, så du kan bruge næsten all farver du ønsker i designet uden at du skal betale en krone ekstra. CMYK-farver er kendt fra tryk på flyers og plakater, så det er muligt at trykke billeder og andre filer i høj opløsning uden at gå ned på kvaliteten.

Logosuppebægre med låg gjort tilgængeligt for de mange

Vores suppebægre med låg er producerede af topkvalitetsproducenter i Europa for at sikre dig gratis levering i hele EU, og så du ikke behøver at bestille mere end 1.000 stk. af både lågene og bægrene. Den bedste ting ved produktion i EU, er den lave CO2-udledning under transporten. For at gøre det så nemt for dig som muligt, vil vi endda hjælpe dig med designet på både bægrene og lågene - helt gratis. Vi arbejder altid på at have de bedste produkter til de bedste priser, hvorfor vi også har 105% prisgaranti på alle vores produkter inklusiv suppebægre med dit eget logo.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse300 ml (12 oz)480 ml (16 oz)Låg300 ml (12 oz) / 480 ml (16 oz)
Højde88 mm117 mmHøjde15 mm
Diameter (top)90 mm90 mmDiameter (top)90 mm
Diameter (bund)73 mm73 mmVægt6,28 g
Vægt11,8 g14,4 gOverfladeBlank
Papirtykkelse340 g/sqm + 18 PE g/sqm340 g/sqm + 18 PE g/sqmTrykmetodeOffset, CMYK
OverfladeBlankBlankLåg pr. PET-pose25 stk.
TrykmetodeOffset, CMYKOffset, CMYKLåg pr. kasse500 stk.
Bægre pr. PET-pose25 stk.25 stk.Størrelse pr. kasse395 x 495 x 405 mm
Bægre pr. kasse500 stk.500 stk.Vægt pr. kasse4,5 kg
Størrelse pr. kasse375 x 465 x 375 mm375 x 465 x 375 mmKasser pr. palle25
Vægt pr. kasse6,8 kg8,1 kgPallemål120 x 100 cm
Kasser pr. palle2525
Pallemål120 x 100 cm120 x 100 cm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser