Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Logo trykte suppebægre med låg

Inkl. pålagt afgift
  • Suppebægre med låg og dit logo på
  • Suppebægre med dit logo
  • 480 ml suppebægre med dit låg
  • Food cups uden låg og dit logo
Suppebægre med dit logo

Logo trykte suppebægre med låg

Stykpris
Spar
Total 10.020,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Suppebægre med låg er den perfekte måde for dig at bruge dine kunder til at fortælle verdenen om dig og dine produkter uden at skulle bruge flere penge på markedsføring. Du kan designe hele overflade både på lågene og bægrene til at fortælle din historie og vise hvad dine brands har at tilbyde. De suppebægre med låg er med en blank overflade som gør at bægrene føles mere robust og designet får mere lyst udseende der vil tiltrække opmærksomhed fra første sekund.

En bred række af brugsmuligheder

Vi tilbyder vores trykte suppebægre med låg i to størrelser; 300 ml (12 oz) og 480 ml (16 oz) begge har samme top diameter, så lågene passer til begge størrelser. Da det egentlig bare er en beholder med låg, kan det blive brugt til mange forskellige ting. De to størrelser er relativt store hvorfor de passer perfekt for suppe eller andre flydende mad som kunderne tager med på farten i en travl hverdag. 

Bægrene og lågene er coatede med et lille lag af PET-plastik så det kan holde til flydende og stadig sørge for at bægret er robust og det ikke lækker. Det lille lag er ikke stærkt nok til at holde væsker eller madvare med et højt niveau af alkohol eller fedt, så hvis du ønsker at benytte suppebægrene med låg til dette, har vi muligheden for at lave dette. Det er dog ikke vores standard.

De to størrelser kan blive brugt i række af situationer, hvor de andre gange bare repræsentere den lille og store størrelse i en ret af nudler, suppe og andre varme retter. Den store 480 ml bliver primært brugt som størrelse, hvor mod den lille 300 ml også kan blive brugt til snacks eller frosne bær, men den er mest brugt til varme retter.

Synes du at størrelserne er for store til dit formål, så har vi også mulighed for at hjælpe med mindre størrelser. Tag endelig fat i os også giver vi dig gerne priserne på dette.

Et gennemført design med logo trykte suppebægre med låg

Grunden til at mange vælger at købe suppebægre med låg skyldes de mange design muligheder som er rundt på hele overflade. Trykmetoden vi bruger er offsettryk med CMYK-farver så du kan bruge næsten all farver du ønsker i designet uden at du skal betale en krone ekstra. CMYK-farver er kendt fra tryk på flyers og plakater så det er muligt at trykke billeder og andre filer i høj opløsning uden at gå ned på kvaliteten.

Logo suppebægre med låg gjort tilgængeligt for de mange

Vores suppebægre med låg er producerede af topkvalitetsproducenter i EU for at sikre dig levering i hele EU gratis og så du ikke behøver at bestille mere end 1.000 stk. af både låg og bægrene. Den bedste ting ved produktion i EU er den lave co2 udledning under transporten. For at gøre det så nemt for dig som muligt vil vi endda hjælpe dig med at designet op på både bægrene og lågene helt gratis. Vi arbejder altid for at have de bedste produkter til de bedste priser, hvorfor vi også har 105% prisgaranti på alle vores produkter inklusiv suppebægre med dit eget logo.

NASDQ-FooCup-FT12G3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 300 ml (12 oz) 480 ml (16 oz)
Højde 88 mm 117 mm
Top Ø 90 mm 90 mm
Bund Ø 73 mm 73 mm
Vægt 11,8 g 14,4 g
Papirtykkelse (gsm) 340 g/sqm + 18 PE g/sqm 340 g/sqm + 18 PE g/sqm
Overflade Blank Blank
Trykmetode Offset, CMYK Offset, CMYK
Isbægre pr. kasse 1.000 stk. 1.000 stk.
Er det muligt med låg? Ja Ja
Låg højde 15 mm 15 mm
Låg Ø 90 mm 90 mm
Låg vægt 6,28 g 6,28 g

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 14-12-2021 (8 weeks)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne en ekspreslevering for dette produkt. Contact us for further information.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials