Kræmmerhuse til bubble waffle med logotryk

BionedbrydeligeFedtafvisende
  • Logotrykt kræmmerhus til churros i størrelse L
  • Kræmmerhus til bubble waffle i størrelse S
Logotrykt kræmmerhus til churros i størrelse L

Kræmmerhuse til bubble waffle med logotryk

BionedbrydeligeFedtafvisende
Pris pr. enhed
Spar
Total 29.574,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Giv dine kunder den ultimative spiseoplevelse ved at servere dem dine lækre måltider i kræmmerhuse til bubble waffle med dit logotryk! Kræmmerhusene er ikke kun perfekte til butikker og madboder der sælger desserter som crêpes og churros, men også friturestegte måltider som fish n’ chips og andre snacks såsom popcorn og chips! 

Dine kunder vil elske hvor nemme de er at bære rundt på, og med dit helt eget design og logo på dem, vil de huske din både sjove og professionelle måde at vise dine måltider frem på! 

Vores bobbelvaffel-kræmmerhuse har en minimum bestillingsmængde på 5.000 stk. og en leveringstid på 6 uger.

Kræmmerhuse i 3 størrelser: find det perfekte match!

Vores trykte kræmmerhuse til bubble waffles fås i følgende størrelser:

  • Lille: 160 x 160 mm
  • Mellem: 228 x 165 mm
  • Stor: 280 x 275 mm

Vores takeaway kræmmerhuse kan bruges til uendeligt mange lejligheder, og lige meget produktet og størrelserne på din menu, garanterer vi, at du nok skal finde et match! 

Alle størrelser er perfekte til butikker, caféer og madboder, der tilbyder deres kunder lækre crêpes, bobbelvafler og churros, men også måltider som fish n’chips og ostefritter. Selvom størrelserne adskiller sig en smule i deres udseende, betyder det ikke, at de hver især er begrænsede til specifikke anvendelser - alle størrelser passer nemlig til de samme produkter!

De små og store størrelser har to klapper på toppen, som kan foldes sammen for at lukke kræmmerhuset, så dine kunder kan holde deres måltid trygt og varmt! De har også perforerede linjer i midten, som betyder, at de kan rive en del af kræmmerhuset af undervejs, mens de spiser dit måltid, og på den måde undgå snavsede fingre! Disse størrelser er derfor også perfekte til både små og store portioner af crêpes. 

De mellem kræmmerhuse ser en smule anderledes ud, da de har en hævet ryg for at støtte maden, der serveres i dem, hvilket gør dem særligt egnede til desserter som bubble waffles men også lange churros og fritter.

Uendelige designmuligheder

Vores logotrykte kræmmerhuse til bubble waffles produceres med offsettryk, som er en metode, der garanterer resultater i høj kvalitet, uanset hvor små eller store mængder, der bliver trykt. Vi trykker vores kræmmerhuse med CMYK-farver, som lader dig vælge alle de farvekombinationer, du vil have med i dit design - helt uden at skulle betale en krone ekstra! Så hold dig ikke tilbage og ha’ det sjovt med at udforske alle designmulighederne! 

Som standard produceres vores kræmmerhuse med hvidt papir, men de kan også laves med kraftpapir. Det hvide papir giver mange flere trykmuligheder, og vi anbefaler helt sikkert at vælge dette, hvis du ønsker et design med mange farver. På den anden side er kraftpapiret ideelt til et mere naturligt og moderat design med få farver.

Kræmmerhusene produceres med en mat overflade, men kan også fås i blank. Den matte overflade er det perfekte valg til et neutralt og blødt look, mens et glat og skinnende udseende vil skabe en wow-faktor! 

Få bobbelvaffel-kræmmerhuse med eller uden PE-coating

Kræmmerhusene til crêpes er fedtafvisende, hvilket gør dem i stand til at bære mange måltider og snacks. De produceres uden en PE-coating på indersiden, som gør dem både komposterbare og genanvendelige. De kan dog laves med en PE-coating, hvis de skal bruges til at servere måltider, der kræver, at kræmmerhusene er ekstra resistente overfor væsker og fedtet mad. På den måde behøver du ikke at være bekymret for, at de lækker! Hvis du eksempelvis serverer churros med soft ice eller fedtede fritter med en masse ost, ville en PE-coating på indersiden af dine kræmmerhuse være en god idé.

DKSCD-CreHol-280M15K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

I dette afsnit kan du tjekke hvilke certificeringer vores producenter har. De har større betydning for kvaliteten og bæredygtigheden end man egentlig tror.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiejnehåndtering i emballagefremstilling. Det specificerer krav til et hygiejnehåndteringssystem til producenter og leverandører af fødevareemballage, herunder opbevaring og transport. Effektiv kommunikation langs fødevareemballeringskæden er afgørende for at sikre, at alle relevante farer for emballagehygiejne identificeres og kontrolleres korrekt.

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 05-05-2023 (6 uger)

Ekspresforsendelse mulig

Har du travlt? Ingen problemer. Vi kan beregne ekspreslevering for dette produkt. Kontakt os for nærmere info.

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 anmeldelser