Bemærk. Længere leveringstider på grund af overvældende efterspørgsel i hele Europa. Læs mere

Popcornbægre med logo

Inkl. pålagt afgift

Popcornbægre med logo

Stykpris
Spar
Total 4.770,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Skil dig ud fra mængden, og bliv set af den omvandrende menneskemængde med logotrykte popcornbægre. Popcornbægrene med logo tryk er lavet til popcorn, men de kan også blive brugt til bacon-chips, nachos og mange andre snacks. Popcornbægre med snacks er en den perfekte måde at starte en samtale med folk på en messe - men bægrene kan lige så godt blive brugt til alle former for events, og eller til filmudgivelser i biografen. 

Popcornbægrene bliver produceret i Europa, og du kan købe helt ned til 200 stk., og hvis dit event er lige efter weekenden, så kan vi levere dem på blot 8 dage med vores ekspresløsning. Hvis du er ude i god tid og vil spare lidt penge, så er vores standardleveringstid 3 uger - og helt gratis!

Vælg dit popcornbægre med logo fra 8 forskellige størrelser

Vi har Danmarks største udvalg af popcornbægre med dit eget tryk, hvilket giver dig helt unikke muligheder for hvad du kan bruger popcornbægrene til. Popcornbægrene kommer i størrelserne:

  • 0,5 L (17 oz)
  • 0,65 L (22 oz)
  • 1 L (34 oz)
  • 1,5 L (51 oz)
  • 1,7 L (61 oz)
  • 2 L (68 oz)
  • 2,5 L (85 oz)
  • 3 L (102 oz)

Hvis du vil have mere specifikke mål ift. højde, top og bund, kan du se dem under menupunktet “produktdetaljer”. Vi har dog også mulighed for at lave bægre, som er større end 3 liter. Faktisk kan vi lave bægre helt op til 6 liter! Hvis du ønsker et af de helt store bægre til dit arrangement, så kontakt os endelig - minimumsantallet er dog større end 200 stk. 

Hvad kan popcornbægrene blive brugt til?

Det store udvalg af bægrene, gør at de kan blive brugt til mange forskellige ting. De små størrelser bliver særligt brugt af dig, som skal holde et internt event for din afdeling. De er dog mindst lige så gode til, at du kan komme i kontakt med potentielle kunder, på den messe du deltager på. Er du aktiv i den lokale sportsklub og gerne vil gøre lidt ekstra, så er vores mellemstørrelser den perfekte måde at sælge snacks til forældrene, mens de ser deres børn spille fodbold eller håndbold - i samme ombæring kan du også tjene nogle ekstra penge til din forening. Modsat bliver de større størrelser ofte brugt i mere kommercielle sammenhæng. De er mere tilegnet dig, som er ansat i indkøbsafdelingen i en biograf, teater eller zoologisk have. Med de store størrelser sørger du for, at dine kunder har snacks gennem hele oplevelsen. 

Få dine popcornbægre med en let-foldet bund

Vores popcornbægre med tryk bliver transporteret i en flad form, for at spare plads og penge på transporten. Det betyder også, at de skal foldes ud, før de kan bruges til snacks. Vi kan dog levere popcornbægrene med to forskellige former for bund - Manuel eller automatisk bund.

Popcornbægrene med en manuel bund, har fire forskellige faner, som skal foldes indtil bunden. Popcornbægrene med den automatiske bund er pre-limet sammen. På den måde skal du blot give de to modsatte sider et lille skub og rette dem til, og så har du popcornbægret. Du spare en smule ved at købe uden automatisk bund, men hvis din tid er knap, så vil vi helt klart foreslå, at du går med automatisk bund.

Popcornbægre med tryk i alle de farver du ønsker

Vi kan trykke popcornbægrene på alle fire sider. Vi trykker popcornbægrene med CMYK farver, hvilket betyder, at du bruge lige så mange farver i designet, som du ønsker, uden ekstra omkostninger. Du kan derfor nemt får trykt dit farverige motiv på helt den ydre overflade - kun din egen kreativitet sætter grænsen for hvordan dit popcornbægre kan designes. Hvis du ikke selv har mulighed for at lave designet, så er vores hold af designere mere end klar på at hjælpe dig, med dit næste projekt.

NASBQ-PopBox-34M0K5

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 0,5 L 0,65 L 1 L 1,5 L 1,7 L 2 L 2,5 L 3 L
Top mål 82x82 mm 87x87 mm 97x97 mm 111x111 mm 115x115 mm 123x123 mm 127x127 mm 135x135 mm
Bund mål 63x63 mm 63x63 mm 70x70 mm 80x80 mm 80x80 mm 85x85 mm 85x85 mm 95x95 mm
Højde 85 mm 110 mm 125 mm 145 mm 160 mm 185 mm 207 mm 191 mm
Vægt 8,5 gram 10,5 gram 15 gram 18 gram 21 gram 23 gram 25 gram 28 gram
Overflade Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank
Trykmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Minimumsoplag 200 200 200 200 200 200 200 200
Er de foldet? Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 23-11-2021 (5 weeks)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 09-11-2021 (3 weeks)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberMercedesPeter Larsen KaffeVolkswagen R GmbHAbsolut VodkaKonica Minolta
Testimonials