Popcornbægre med logotryk

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligeGenanvendelige
 • 0,5L rødt popcornbæger med 'Doritos' logo
 • Logotrykt 0,65L popcornbæger med 'Clear Channel' logo
 • Blåt 0,65L popcornbæger med 'Hyundai' logo
 • Specialtrykt 1L rødt popcornbæger med 'webnetz' logo
 • Logotrykt 'Simba Direkt' 1L popcornbæger
 • Stort popcornbæger med 'TVN Fabula' logotryk
 • Stort specialtrykt popcornbæger til den fulde oplevelse i biografen
Specialtrykt 1L rødt popcornbæger med 'webnetz' logo

Popcornbægre med logotryk

Inkl. pålagt afgiftBionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 5.550,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Skil dig ud fra mængden, og bliv set af den omvandrende menneskemængde med logotrykte popcornbægre. Popcornbægrene med logotryk er lavet til popcorn, men de kan også blive brugt til bacon chips, nachos og mange andre snacks. Popcornbægre med snacks er den perfekte måde at starte en samtale med folk på en messe - men bægrene kan lige så godt blive brugt til alle former for events og/eller til filmudgivelser i biografen. 

Popcornbægrene bliver produceret i Europa, og du kan købe helt ned til 200 stk. Hvis dit event er lige efter weekenden, så kan vi levere dem på blot  dage med vores ekspresløsning. Hvis du er ude i god tid og vil spare lidt penge, så er vores standard leveringstid 5 uger - og helt gratis!

Vælg dit popcornbægre med logo fra 8 forskellige størrelser

Vi har Danmarks største udvalg af popcornbægre med dit eget tryk, hvilket giver dig helt unikke muligheder for hvad du kan bruge popcornbægrene til. Popcornbægrene kommer i størrelserne:

 • 0,5 L (17 oz)
 • 0,65 L (22 oz)
 • 1 L (34 oz)
 • 1,5 L (51 oz)
 • 1,7 L (61 oz)
 • 2 L (68 oz)
 • 2,5 L (85 oz)
 • 3 L (102 oz)

Hvis du vil have mere specifikke mål ift. højde, top og bund, kan du se dem under menupunktet “produktdetaljer”. Vi har dog også mulighed for at lave bægre, som er større end 3 liter. Faktisk kan vi lave bægre på helt op til 6 liter! Hvis du ønsker et af de helt store bægre til dit arrangement, så kontakt os endelig - minimumsantallet er dog ved disse større end 200 stk. 

Hvad kan popcornbægrene blive brugt til?

Det store udvalg af bægrene gør, at de kan blive brugt til mange forskellige ting. De små størrelser bliver særligt brugt af dig, som skal holde et internt event for din afdeling. De er dog mindst lige så gode til, at du kan komme i kontakt med potentielle kunder, på den messe du deltager i. Er du aktiv i den lokale sportsklub og gerne vil gøre lidt ekstra, så er vores mellemstørrelser den perfekte måde at sælge snacks til forældrene, mens de ser deres børn spille fodbold eller håndbold - i samme ombæring kan du også tjene nogle ekstra penge til din forening. Modsat bliver de større størrelser ofte brugt i mere kommercielle sammenhænge. De er mere tilegnet dig, som er ansat i indkøbsafdelingen i en biograf, teater eller zoologisk have. Med de store størrelser sørger du for, at dine kunder har snacks gennem hele oplevelsen. 

Få dine popcornbægre med en let-foldet bund

Vores popcornbægre med tryk bliver transporteret i en flad form, for at spare plads og penge på transporten. Det betyder også, at de skal foldes ud, før de kan bruges til snacks. Vi kan dog levere popcornbægrene med to forskellige former for bunde - manuel eller automatisk bund.

Popcornbægrene med manuel bund har fire forskellige faner, som skal foldes ind til bunden. Popcornbægrene med den automatiske bund er pre-limet sammen. På den måde skal du blot give de to modsatte sider et lille skub og rette dem til, og så har du popcornbægret. Du sparer en smule ved at købe uden automatisk bund, men hvis din tid er knap, så vil vi helt klart foreslå, at du går med automatisk bund.

Popcornbægre med tryk i alle de farver du ønsker

Vi kan trykke popcornbægrene på alle fire sider. Vi trykker popcornbægrene med CMYK-farver, hvilket betyder, at du kan bruge lige så mange farver i designet, som du ønsker, uden ekstra omkostninger. Du kan derfor nemt få trykt dit farverige motiv på hele den ydre overflade, og kun din egen kreativitet sætter grænsen for, hvordan dit popcornbæger kan designes. Hvis du ikke selv har mulighed for at lave designet, så er vores hold af designere mere end klar på at hjælpe dig med dit næste projekt.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse 0,5 L 0,65 L 1 L 1,5 L 1,7 L 2 L 2,5 L 3 L
Top mål 82x82 mm 87x87 mm 97x97 mm 111x111 mm 115x115 mm 123x123 mm 127x127 mm 135x135 mm
Bund mål 63x63 mm 63x63 mm 70x70 mm 80x80 mm 80x80 mm 85x85 mm 85x85 mm 95x95 mm
Højde 85 mm 110 mm 125 mm 145 mm 160 mm 185 mm 207 mm 191 mm
Vægt 8,5 gram 10,5 gram 15 gram 18 gram 21 gram 23 gram 25 gram 28 gram
Overflade Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank Blank
Trykmetode Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK Offset, CMYK
Minimumsoplag 200 200 200 200 200 200 200 200
Er de foldet? Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej Nej

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser