Kageæsker med logo

PE-belagt

Kageæsker med logo

PE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 1.705,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Vil du gerne have dine lækre kager til at se endnu mere fristende ud? Så er kageæsker med dit logo prikken over i’et og giver en ekstra dosis sødme til enhver dessert! Kageæsker med dit unikke design vil få dine søde kreationer til at se lige så fantastiske ud, som de smager, og på ingen tid vil folk stå i kø for at få en smagsprøve på dem.

Få kageæsker i lige den størrelse, du har brug for

Vores kageæsker fås i 3 forskellige størrelser, så uanset om det er cheesecakes, donuts, konfekt eller andre søde sager, du sælger i din butik, garanterer vi, at du finder den helt rigtige størrelse i vores udvalg! 

Kageæskerne er tilgængelige i følgende størrelser: 

  • Lille: 92 x 100 x 58 mm 
  • Mellem: 120 x 131 x 77 mm 
  • Stor: 135 x 147 x 85 mm

Den lille kageæske er især ideel til et enkelt stykke kage, men også perfekt til en lækker fastelavnsbolle og meget andet bagværk som f.eks. kringler og kanelsnurrer. Hvis du leder efter noget lidt større, der kan bruges til f.eks. et par muffins eller donuts, er den mellemstore kageæske et godt valg. Den største kageæske kan rumme en lille firkantet kage, flere cupcakes med frosting, blandede flødeboller - og meget andet. Æskerne er perfekte til alle slags søde sager, og det er helt op til dig, hvad du vil bruge dem til!

Passer ingen af vores 3 størrelser til dine behov? Ingen grund til bekymring! Vi kan nemlig tilpasse kageæskerne til præcis de mål, du har brug for, til en ekstra pris. Tag endelig fat i os på mail@limepack.dk og lad os hjælpe dig med at gøre dine desserter endnu mere specielle med den perfekte tilpassede kageæske.

Gør et indtryk med kageæsker med logo 

Vores uendelige designmuligheder giver dig mulighed for at skabe et design, der passer perfekt til dine kager og repræsenterer dit brand på den bedst mulige måde! Er det et sjovt og farverigt design med alle regnbuens farver eller et enkelt og elegant design med få farver, der bedst afspejler dine søde kreationer? Uanset hvilken stil du går efter, er der ingen grænser for, hvad du kan gøre med dit design. Kageæskerne trykkes med CMYK, så du kan have så mange farver med i dit design, som du ønsker. Det allerbedste er, at uanset hvor mange farver du bruger, vil prisen altid være den samme! Hvis du kun ønsker at bruge en eller få meget specifikke farver, kan vi også trykke kageæskerne med Pantone mod en ekstra pris pr farve.

Kageæskerne har en mat finish, der giver dem et elegant og professionelt look. Det er dog vigtigt at nævne, at da de er trykt digitalt, kan de have en let blank finish, hvis der er brugt meget blæk i designet. 

En praktisk emballageløsning til alle søde sager

Kageboksene har en PE-belægning på indersiden, som gør dem ekstra holdbare. Du skal derfor ikke være bekymret for, at fugt, fedt eller andet ødelægger dem. Desuden kan de lukkes tæt, så dine kunders lækkerier forbliver friske og sikre, når de tager med på farten. 

Ikke sikker på størrelsen? Få gratis vareprøver! 

Er du ikke sikker på, hvilken størrelse kageæske du skal vælge? Så bestil en gratis prøveæske i dag, og modtag den inden for en uge! Dette giver dig mulighed for at afprøve alle 3 størrelser med dit produkt, så du kan finde den helt rigtige, inden du laver din bestilling. Du får også mulighed for at se og føle vores kagebokse på tæt hold og teste den fantastiske kvalitet.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse Lille Mellem Stor
Mål 92 x 100 x 58 mm 120 x 131 x 77 mm 135 x 147 x 85 mm
Udskrivningsmetode Digitalt tryk (CMYK). Offset- og flexotryk er også muligt ved større mængder. I så fald bedes du kontakte os. Digitalt tryk (CMYK). Offset- og flexotryk er også muligt ved større mængder. I så fald bedes du kontakte os. Digitalt tryk (CMYK). Offset- og flexotryk er også muligt ved større mængder. I så fald bedes du kontakte os.
Papir PE-belagt PE-belagt PE-belagt
Overflade Mat. Digitalprint kan dog få farverne til at se en smule blanke ud. Mat. Digitalprint kan dog få farverne til at se en smule blanke ud. Mat. Digitalprint kan dog få farverne til at se en smule blanke ud.
Er det muligt at trykke med Pantone? Ja, for en pris på €100 pr. farve Ja, for en pris på €100 pr. farve Ja, for en pris på €100 pr. farve
Minimum ordremængde 100 stk. 100 stk. 100 stk.
Er det muligt at lave specialfremstillede æsker? Ja, til en pris på 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris på 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm Ja, til en pris på 250 €. Maks. arkstørrelse er 330 x 487 mm
Størrelse udfoldet æske 32,6 x 21,6 cm 42,8 x 28,3 cm 48,1 x 31,7 cm
Størrelse foldet æske 9,2 x 10,0 x 5,8 cm 12,0 x 13,1 x 7,7 cm 13,5 x 14,7 x 8,5 cm
Antal pr. æske 1600 pcs 950 pcs 750 pcs
Størrelse på æske 45,5 x 36,5 x 49,0 cm 45,5 x 36,5 x 49,0 cm 45,5 x 36,5 x 49,0 cm
Æskens vægt 28kg 28kg 28kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser