Logotrykte takeawayæsker med smart lukning

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig

Logotrykte takeawayæsker med smart lukning

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 17.550,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Disse takeawayæsker med smart lukning er en elegant og stilfuld måde at fremvise dit brand på, og er en perfekt emballageløsning til næsten ethvert produkt. Med dit unikke design trykt på dem, vil dine kunder blive imponeret over det fantastiske udseende af din emballage og værdsætte den indsats, du har lagt i at give dem en helt særlig oplevelse. Dine kunder vil ikke kun huske dig længe efter en begivenhed eller et besøg i din butik, men de vil med sikkerhed også sprede ordet om dit brand! 

Skab et helt unikt design til dine takeawayæsker

Takeawayæskerne er trykt med fuldfarvetryk på hele overfladen, og du kan have lige så mange farver, som du ønsker i dit design, uanset om det er 2, 4 eller 7. Og det bedste af det hele? Du skal ikke betale noget ekstra for hver farve! Uanset hvilket look du har i tankerne, om det er klassisk og enkelt eller mere farverigt, kan du opnå det med de uendelige designmuligheder, vi tilbyder. Start designprocessen og skab et design, der matcher dit brand! 

Takeawayæskerne har en blank overflade, som giver dem et professionelt, poleret udseende. Og uanset om du går efter et minimalistisk eller mere farverigt look, vil den glatte og skinnende finish fange folks opmærksomhed! Dine kunder vil med garanti også øjeblikkeligt genkende det unikke udseende af din emballage, næste gang de ser den.

Elegante takeawayæsker med uendelige anvendelsesmuligheder

Takeawayæskerne fås i størrelsen 120 mm (længde) x 90 mm (bredde) x 70 mm (højde). Uanset hvad du skal bruge æskerne til, kan de fyldes med næsten alt fra kolde og varme måltider til friske krydderier og urter, snacks, bagværk og endda produkter til personlig pleje! Det tykke pap på æskerne gør dem velegnede til at transportere alle typer mad, tørt og fedt, hvilket betyder, at dine kunder kan tage dine lækkerier med på farten uden at bekymre sig om, at deres æsker begynder at lække. Derudover er takeawayæskerne både lugt- og smagsløse.

Takeawayæskerne har en unik og praktisk lukning, som ikke kun tilføjer et strejf af elegance og stil til dine æsker, men som også sikrer, at dine kunder trygt kan tage deres varer med på farten! Derudover har æskerne en automatisk bund. Takket være denne smarte funktion er alt, hvad du skal gøre, at give æskens hjørner et lille skub. Bunden låser sig af sig selv og æsken åbnes - dine unikke takeawayæsker er klar på ingen tid! 

Praktiske og bæredygtige takeawayæsker

Takeawayæskerne har et minimumsbestillingsantal på kun 500 stk. og kan leveres på 4 uger. Ved at samarbejde med producenter i Europa og samtidig være fysisk tæt på vores kunder, kan vi få ordrer ud hurtigt samtidig med at vi holder vores CO2-udledning så lav som muligt!

Takeawayæskerne sendes i flad form, hvilket betyder, at de ikke fylder meget, og at de nemt kan opbevares indtil de skal bruges. Derudover er de biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Så æskerne er ikke kun super praktiske - de er også et ideelt miljøvenligt valg for enhver virksomhed der ønsker at reducere sit CO2-fodaftryk.

DKSTEButBox-XSFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLille
Længde120 mm
Bredde90 mm
Højde70 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farver
OverfladeBlank
BundAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.
Vægt pr. kasse16,2 kg
Kassestørrelse600 x 360 x 270 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser