Trykte takeawayæsker med smart lukning

BionedbrydeligeGenanvendelige

Trykte takeawayæsker med smart lukning

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 17.550,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Disse takeawayæsker med smart lukning er en elegant og stilfuld måde at fremvise dit brand på, og er en perfekt emballageløsning til næsten ethvert produkt. Med dit unikke design trykt på dem, vil dine kunder blive imponeret over det fantastiske udseende af din emballage og værdsætte den indsats, du har lagt i at give dem en helt særlig oplevelse. Dine kunder vil ikke kun huske dig længe efter en begivenhed eller et besøg i din butik, men de vil med sikkerhed også sprede ordet om dit brand! 

Skab et helt unikt design til dine takeawayæsker

Takeawayæskerne er trykt med fuldfarvetryk på hele overfladen, og du kan have lige så mange farver, som du ønsker i dit design, uanset om det er 2, 4 eller 7. Og det bedste af det hele? Du skal ikke betale noget ekstra for hver farve! Uanset hvilket look du har i tankerne, om det er klassisk og enkelt eller mere farverigt, kan du opnå det med de uendelige designmuligheder, vi tilbyder. Start designprocessen og skab et design, der matcher dit brand! 

Takeawayæskerne har en blank overflade, som giver dem et professionelt, poleret udseende. Og uanset om du går efter et minimalistisk eller mere farverigt look, vil den glatte og skinnende finish fange folks opmærksomhed! Dine kunder vil med garanti også øjeblikkeligt genkende det unikke udseende af din emballage, næste gang de ser den.

Elegante takeawayæsker med uendelige anvendelsesmuligheder

Takeawayæskerne fås i størrelsen 120 mm (længde) x 90 mm (bredde) x 70 mm (højde). Uanset hvad du skal bruge æskerne til, kan de fyldes med næsten alt fra kolde og varme måltider til friske krydderier og urter, snacks, bagværk og endda produkter til personlig pleje! Det tykke pap på æskerne gør dem velegnede til at transportere alle typer mad, tørt og fedt, hvilket betyder, at dine kunder kan tage dine lækkerier med på farten uden at bekymre sig om, at deres æsker begynder at lække. Derudover er takeawayæskerne både lugt- og smagsløse.

Takeawayæskerne har en unik og praktisk lukning, som ikke kun tilføjer et strejf af elegance og stil til dine æsker, men som også sikrer, at dine kunder trygt kan tage deres varer med på farten! Derudover har æskerne en automatisk bund. Takket være denne smarte funktion er alt, hvad du skal gøre, at give æskens hjørner et lille skub. Bunden låser sig af sig selv og æsken åbnes - dine unikke takeawayæsker er klar på ingen tid! 

Praktiske og bæredygtige takeawayæsker

Takeawayæskerne har et minimumsbestillingsantal på kun 500 stk. og kan leveres på 4 uger. Ved at samarbejde med producenter i Europa og samtidig være fysisk tæt på vores kunder, kan vi få ordrer ud hurtigt samtidig med at vi holder vores CO2-udledning så lav som muligt!

Takeawayæskerne sendes i flad form, hvilket betyder, at de ikke fylder meget, og at de nemt kan opbevares indtil de skal bruges. Derudover er de biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Så æskerne er ikke kun super praktiske - de er også et ideelt miljøvenligt valg for enhver virksomhed der ønsker at reducere sit CO2-fodaftryk.

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLille
Længde120 mm
Bredde90 mm
Højde70 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farver
OverfladeBlank
BundAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og i flad form
Antal pr. kasse500 stk.
Vægt pr. kasse16,2 kg
Kassestørrelse600 x 360 x 270 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser