Madpapir med logotryk i storkøb

Best pricePE-belagt
  • Hvidt burgerpapir trykt med 'White Hart' logo
  • Hvidt sandwichpapir med 'Cocktail - bar & bistro' logo
  • Hvidt donutpapir med 'Abigail's Donuts' logo
Hvidt sandwichpapir med 'Cocktail - bar & bistro' logo

Madpapir med logotryk i storkøb

Best pricePE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Trykplader
Total 14.600,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Hvis du bruger en del sandwichpapir eller netop er startet med at bruge flere og flere, så er vores partiproduceret sandwichpapir det rigtige valg for dig. Vores sandwichpapir er den perfekte måde at sikre, at dine kunder husker dig og din forretning, mens de spiser deres mad. Selvom oplagene for vores partiproduceret sandwichpapir er højere, så er prisen til gengæld også det billigere. 

Flexotrykt madpapir

Vores madpapir til både burgere, sandwiches og meget andet, er trykt med Pantonefarver  som en standard. Du kan således få op til 4 farver i det samme design. Hvis du har et specielt design, så kan vi også lave op til 6 farver i designet, men da omkostningerne til trykpladerne er ret høje, kan vi kun gøre det via. et personligt tilbud. Sandwichpapiret er trykt på hele den ene side af papiret, som ikke er coated, og trykket vil blive reflekteret på den anden side. Blækket som bliver brugt til trykket er godkendt til brug på fødevarekontaktmaterialer.

En af de fordelagtige ting ved flexotryk som trykmetode er, at trykpladerne er meget holdbare. Vi kan derfor bruge trykpladerne mange gange før vi skal lave nye. Vi gemmer trykpladerne i op til 5 år, og du behøver derfor kun at betale for trykplader første gang. Genbestiller du, så sparer du omkostningen til trykpladen. 

Sandwichpapir med logo til Danmarks skarpeste priser

For at sikre, at vi har fantastiske priser på burgerpapir med logo, arbejder vi sammen med de bedste europæriske producenter. Vores producent af burgerpapir har et minimumsoplag på 30.000 stk., og prisen er skruet helt i bund, også selvom der på dette produkt er opstartsomkostninger til trykplader. Producentens effektive produktion sikrer dog, at priserne er blandt de billigste i markedet. Standardleveringstiden er på 9 uger på alle størrelserne, men har du en deadline for dette, så kontakt os gerne.

Stort udvalg af burgerpapir med logo 

En af de fantastiske ting ved at arbejde sammen med denne producent er, at deres store produktionssystem gør, at vi kan lave madpapiret i netop den størrelse du ønsker. Vi har to standardstørrelser: 300x400 mm og 400x500 mm, men kan skære papiret i både mindre og større størrelser. Vi har et minimumsoplag på 50.000 stk. ved 300x400 mm, og et minimumsoplag på 30.000 stk. ved 400x500 mm. Den mest brugte størrelse er 400x500 mm.

Du kan vælge mellem tre forskellige typer af papir, og de er alle sammen coated med PE-plastik, som gør at de kan holde til røde bøffer og fugtige burgere. Det gør dem dog ikke egnet til grill og/eller at blive frosset ned. De tre typer af papir er 30 gram hvidt papir, 40 gram hvidt papir og 42 gram brunt papir. Farverne af papiret vil udgøre baggrunden for dit design, men vi kan trykke på hele overfladen, hvis du ønsker en anden farve. Tykkelsen af papiret udgør hvor holdbart papiret skal være, og hvor godt designet skal være reflekteret på den anden side. Vores mest brugte papirtykkelser er 40 gram hvidt papir og 42 gram brunt papir. 

Få hjælp af vores emballageeksperter

Vores standardleveringstid er 9 uger for vores partiproduceret madpapir med logo. Vi kan ved specialforespørgsler levere papiret på 3 uger. Har du en deadline vi skal nå, eller bare har andre spørgsmål, så ta' endelig fat i os. Vores Limepack emballageeksperter er til din rådighed, og kan hjælpe dig med opstart af projekter såvel som designet af papiret. 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse300x400mm400x500mm
BaggrundsfarveHvid og brunHvid og brun
Papirtykkelse (gram pr. kvm)Hvid, PE coated: 22+8PE, Hvid, PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PEHvid, PE coated: 22+8PE, Hvid, PE coated: 31+9PE, Brun PE coated: 32+10PE
Antallet af farverOp til 4 farverOp til 4 farver
TrykmetodeFlexotrykFlexotryk
FlourstofferNejNej
Hvordan er trykket opsat?Tilfældigt (Designet er trykt tilfældigt på hvert stykke papir)Tilfældigt (Designet er trykt tilfældigt på hvert stykke papir)
Mindste oplag50.000 stk.30.000 stk.
Hvordan bliver det pakket?Burgerpapiret pakkes i brunt kraftpapir á 1.000 stk.Burgerpapiret pakkes i brunt kraftpapir á 1.000 stk.
Hvordan bliver det leveret?På pallerPå paller

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser