Papir salatskåle med logotryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
  • 750 ml brun papirmadskål med dit logo
  • 1100 ml brun papirmadskål med dit logo
  • 1300 ml brun papirmadskål med dit logo
  • 1300 ml hvid papirmadskål med dit logo
1100 ml brun papirmadskål med dit logo

Papir salatskåle med logotryk

Inkl. pålagt afgiftPE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 26.352,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Vil du gerne servere salat, pasta eller poke bowls i kraftpapirskåle med logo? Så har vi den perfekte løsning til dig! Vores papirskåle med logo har et minimumsantal på 3600 stk. og de kan blive trykt over hele overfladen. Vi vil med glæde hjælpe med at lave designet til dine salatskåle - uden nogen ekstra omkostninger. Vi vil også gerne levere dem helt gratis i hele Europa, og standard leveringstiden er 10 uger efter designet er godkendt. 

Wokskåle med tryk på hele overfladen

Vores papirskåle bliver trykt med CMYK-farver, så du har mulighed for at bruge lige så mange farver i designet du ønsker, uden ekstra omkostninger! Desuden har du mulighed for at vælge mellem hvidt og kraftbrunt papir til dine papirskåle.  Hvis dit design er enkelt, og du går efter et mere naturligt, rustikt look til dine skåle, er det kraftbrune papir det perfekte valg. På den anden side er det hvide papir bedst egnet til mere farverige og livlige designs, hvis det er det, du ønsker.

Vi bruger offsettryk som trykmetode, som gør, at vi kan trykke på hele overfladen af wokskålene. Så lige meget om du ønsker et kreativt design eller vil holde det simpelt - så kan vi trykke det på dine nye wokskåle med logo.

Vælg mellem 3 størrelser

Få papirsalatskåle, som passer til den mad, du ønsker at servere. Vi har tre forskellige størrelser: 750 ml (26 oz), 1100 ml (38 oz) og 1300 ml (44 oz). Så lige meget om du skal servere grød i mindre portioner til morgenmad eller varm mad, som skal bruge et låg til at holde det varmt - så kan vi hjælpe dig. De større størrelser bliver normalt brugt til salater, pastaretter, poke bowls, wok og andre retter, som man bliver serveret til aftensmad. De mindre størrelser bliver brugt til forskellige former for grød, smoothieskåle og en masse nudelretter.

Disse logotrykte salatskåle er coatede med plast, så de uden problemer kan holde til kold og varm mad. Det gør også, at det er muligt at servere alt lige fra suppe og nudler til salater i dem - så du kan bruge dem til både flydende og hård mad. Salatskålene er derfor perfekte til at præsentere din mad på en nem måde! Hvis du er usikker på, hvilken størrelser der passer til din mad - så skynd dig at prøve og bestille nogle af vores gratis prøver. 

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse når de tager deres mad med på farten, og put et låg på, så maden er varm når de spiser den. Med låget kan du desuden putte skålene ovenpå hinanden, så lågene er både til fordel for maden om den er kold eller varm. 

Papirskåle med krafttryk og bæredygtighed?

Vores papirmadskåle med logotryk er coatede med et lille plastiklag, så de kan bære flydende ting og fedtet mad. Det gør dog også, at papiret ikke kan nedbrydes i naturen, og da det er coated med PE-plast, så kan det ikke nedbrydes i specielle industrielle faciliteter. Vi har desværre ikke mulighed for at lave vores kraftpapirskåle i PLA-plastik, men arbejder dog sammen med vores producenter om at kunne tilbyde det. Papirskålene er ikke FSC® certificeret som standard, men vi har mulighed for at lave papiret som FSC®. FSC®-certificeret papirskåle vil have ekstra omkostninger og minimumsmængden vil også være en del højere.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse750 ml (26 oz)1100 ml (38 oz)1300 ml (44 oz)
Top Ø150mm180mm180mm
Bund Ø127mm157,2mm157,2mm
Højde61,5mm61,5mm70mm
Minimums antal540036003600
Er låg tilgængelige?JaJaJa
Er der en bio løsning?Ja, fra 300.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.Ja, fra 200.000 stk.
Papirtykkelse310 g/m2345 g/m2345 g/m2
TrykmetodeOffset (CMYK farver)Offset (CMYK farver)Offset (CMYK farver)
Holdbarhed18 måneder18 måneder18 måneder
Alkohol sikrede?NejNejNej

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
133 anmeldelser