Trykte salatskåle med hurtig levering

Inkl. pålagt afgiftBest pricePE-belagt
  • Kuppellåg 180 mm

Trykte salatskåle med hurtig levering

Inkl. pålagt afgiftBest pricePE-belagt
Pris pr. enhed
Spar
Total 12.442,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Vil du gerne præsentere dine måltider på en mindeværdig måde? Så er logotrykte salatskåle den helt perfekte løsning for dig! Med dit helt eget design og logo på salatskålene, vil du med garanti få folk til at huske dig! Tilbyd dine kunder en unik spiseoplevelse, uanset om de nyder et af dine lækre måltider i din butik eller tager det med hjem. 

Da de er både et billigere og hurtigere alternativ til den anden version af vores salatskåle, er de specialtrykte papirskåle en nem løsning til at få dit brand til at skille sig ud, når du har en stram deadline! Med en endnu lavere minimum bestillingsmængde på kun 1.180 stk. og en hurtig leveringstid på 3 uger, kan du have salatskålene klar til brug på ingen tid! 

Unikke papirskåle - perfekte til alle slags retter! 

I modsætning til vores andre wokskåle, der kan fås i forskellige størrelser, tilbyder vi kun denne wokskål i én størrelse - 1300 ml (44 oz). Denne størrelse er dog helt perfekt til større frokoster og middage, og da de er produceret med en PE-coating, kan de både holde til kolde og varme måltider som salater, poke bowls og wok- og pasteretter - eller hvilke som helst andre produkter, du serverer på din restaurant. Det tynde lag af PE-plast på indersiden af wokskålene gør dem også ekstra resistente over for fedt og væske, hvilket betyder, at de ikke vil begynde at lække. 

De logotrykte salatskåle kan fås med tilhørende gennemsigtige plastiklåg, så dine kunder kan holde deres mad både sikker og varm, mens de er på farten! Lågene er kuppelformede, hvilket betyder, at de heller ikke vil risikere at ødelægge anretningen af din mad, så snart det sættes på. Endnu en fordel ved disse låg er, at de også gør plads til at man kan fylde lidt ekstra på toppen! 

Salatskåle med uendelige design- og trykmuligheder 

Vil du have et enkelt eller mere detaljeret design på dine salatskåle? Uanset stilen du går efter, garanterer vi, at vi kan hjælpe dig med at opnå det helt perfekte look! Så gå på opdagelse i vores mange trykmuligheder og ha’ det sjovt med at skabe drømmedesignet til dine papirskåle. 

Vores logotrykte salatskåle fås i hvid og har en mat overflade, som vil give dem et endeligt udseende, der fremstår både naturligt og professionelt. De er trykte med offsettryk, som er en metode, der gør, at vi kan trykke dit design på hele papirskålens overflade, og samtidig garanterer et tryk af absolut højeste kvalitet. 

Vi trykker desuden vores papirskåle med CMYK-farver, hvilket betyder, at du frit kan vælge og blande så mange farver, du ønsker at have i dit design - det bedste af det hele er, at du ikke skal betale en krone ekstra! Uanset hvor detaljeret eller fyldt med forskellige farvekombinationer dit design er, kan vi forsikre, at trykket bliver fantastisk! 

Endnu hurtigere leveringstider! 

Salatskålene med låg har en standard leveringstid på 4 uger, men skal du nå en tidligere deadline end denne, har vi nogle gange muligheden for at levere dem endnu hurtigere. Hvis du har travlt, så ta’ venligst fat i os på mail@limepack.dk med din specifikke deadline, for at sikre, at vi kan garantere den og møde dine behov!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

I dette afsnit kan du tjekke hvilke certificeringer vores producenter har. De har større betydning for kvaliteten og bæredygtigheden end man egentlig tror.

Good Manufacturing Practice (GMP)

Formålet med GMP er at garantere forbrugersikkerhed af produkterne samt at de er konsekvent fremstillet i en kvalitet, der passer til den tiltænkte anvendelse. GMP beskæftiger sig således med både fremstillings- og kvalitetsstyringsprocedurer.

Quality System Certification - ISO 9001: 2015

ISO 9001: 2015 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.

Management System Certificering - ISO 9001, ISO 14001: 2015

ISO 14001: 2015 specificerer kravene til et miljøledelsessystem, der hjælper en organisation med at opnå en forbedret miljømæssig ydeevne. Det er både godt for din pengepung og for miljøet.

Forest Stewardship Council® (FSC®)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove.

Packaging Safety Management System Certified – UNI EN 15593:2008

EN 15593 er en standard for hygiejnehåndtering i emballagefremstilling. Det specificerer krav til et hygiejnehåndteringssystem til producenter og leverandører af fødevareemballage, herunder opbevaring og transport. Effektiv kommunikation langs fødevareemballeringskæden er afgørende for at sikre, at alle relevante farer for emballagehygiejne identificeres og kontrolleres korrekt.

Størrelse1300 ml (44 oz)
Højde67 mm
Diameter (top)186 mm
Diameter (bund)161 mm
Vægt22,2 g
OverfladeMat
Papirtykkelse313 g/m2
PapirfarveHvid
TrykmetodeOffset (CMYK-farver)
Mindste ordremængde1.080 stk.
Antal pr. kasse180 stk.
Kasser pr. palle30
Kasse dimensioner375 x 275 x 465 mm
Kg. pr. kasse4,4 kg
Antal pr. palle5.400 pcs.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser