Bionedbrydelige enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus med logotryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendt papirAA-genanvendelige

Bionedbrydelige enkeltlags- og dobbeltlagspapkrus med logotryk

Inkl. pålagt afgiftGenanvendt papirAA-genanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 6.570,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Ønsker du at tilføje lidt ekstra grønt til din virksomheds image? Vores biologisk nedbrydelige papkrus er den perfekte måde at sende et stærkt budskab om dit engagement i bæredygtighed! Bionedbrydelige papkrus med dit logo vil med garanti få dig til at skille dig ud fra konkurrenterne og skabe et positivt omdømme for dit brand.

Vores logotrykte biologisk nedbrydelige papkrus vil fremvise din virksomhed på en professionel måde og kan bruges til en række forskellige formål såsom messer eller firmaarrangementer. 

Enkeltlags- eller dobbeltlagspapkrus?

Enkeltlagspapkrus anvendes hovedsageligt til at servere lunkne/stuetemperatur eller kolde drikke og bruges ofte til cappuccino, sodavand og andre læskedrikke. Dobbeltlagspakrus består af et ekstra papirlag og bruges primært til at servere sort kaffe, te eller andre meget varme drikke, som er næsten umulige at bære, når de serveres i et enkeltlagspapkrus.

Vælg mellem en mat eller blank overflade til dine papkrus

Vores bionedbrydelige enkeltlagspapkrus produceres med en mat overflade mens dobbeltlagspapkrusene både kan fås med en mat og blank overflade. Hver af overfladerne giver dig mulighed for at skildre dit brand på en helt unik måde! Søger du et naturligt og råt udtryk, er den matte overflade ideel. Går du efter et mere luksuriøst udseende til dine papkrus, er den blanke overflade det perfekte valg.

Bemærk venligst at papiret der bruges til ydervæggen på vores dobbeltlagspapkrus er en smule gråt i stedet for rent hvidt, da det er lavet af genbrugt papir.

Stort udvalg af bionedbrydelige papkrus

Vores bionedbrydelige papkrus har uendelige anvendelsesmuligheder! Du kan bruge dem til at servere drinks, popcorn, slik eller nødder – de er perfekte til enhver lejlighed. Så begræns ikke dig selv, lad din fantasi løbe løbsk og opdag alle måder, du kan bruge vores papkrus på.

Vi tilbyder vores bionedbrydelige enkeltlagspapkrus i 4 størrelser:

  • 'The Shot', 100 ml

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Vores bionedbrydelige dobbeltlagspapkrus fås i følgende 3 størrelser:

  • 'Cup-of-Joe', 240 ml

  • 'Mug-a-Chino', 350 ml

  • 'The Monday Killer', 450 ml

Stor designfrihed uden ekstra omkostninger

Ved produktionen af enkeltlags papkrus benytter vi os af trykmetoden 'offsettryk' for at skabe den højeste kvalitet muligt, både ved små og store mængder. Derudover bruger vi CMYK-farver, som tillader os at anvende et bredt udvalg af alle farver. Den klare fordel ved fuldfarvetryk er dog, at du ikke behøver at tælle farverne i dit design. Du kan nemlig vælge præcis så mange farver du ønsker, uden at det koster dig ekstra.

Nyd fuld frihed i din kreativitet og promovér dit brand præcis som du ønsker! Du kan vælge den stilfulde og mere simple tilgang til designet, eller du kan vælge den mere farvefyldte og iøjnefaldende type af design. Ligegyldigt hvilken tilgang du ønsker, kan vi hjælpe dig med at skabe de helt perfekte papkrus med tryk.

Papkrus med bionedbrydelig, genanvendelig og plastfri coating

Hos Limepack vil vi gerne tilbyde de mest mulige bæredygtige produkter. Vores bionedbrydelige papkrus er den mest miljøvenlige mulighed på markedet og er det perfekte valg til dig, der ønsker at reducere din indvirkning på miljøet.

Vores bionedbrydelige papkrus er kun produceret i bionedbrydelige og genanvendelige materialer. Dette gør vi ved at udskifte plastik-coatingen indeni papkruset med en vandbaseret coating. Den primære ressource, der anvendes til disse papkrus, er almindeligt papir. Den vandbaserede coating er lavet ved at blande kemikalier og papirmasse i en vandbeholder, som ryster det sammen til at forme en tynd coating. Papkrusene er derfor biologisk nedbrydelige og komposterbare. Dette betyder dog ikke, at vi opfordrer til at kaste dem i naturen - de skal i stedet genbruges i papir- og papgenbrugsfaciliteterne.

Vores bionedbrydelige papkrus er certificeret AA genanvendelige, hvilket betyder, at de har en genanvendelighed på 92%. Herudover er de mærket med nummeret '21' i bunden for at hjælpe affaldsanlæg med at skelne mellem disse kopper og almindelige kopper, der indeholder plastik, for at sikre at de bionedbrydelige papkrus ikke smides i papiraffald.

Under produktionen af de bionedbrydelige papkrus bliver der ikke brugt nogle former for fossile brændstoffer, hvilket gør, at udledningen af metangasser er utrolig lille. Mængden af plastaffald og engangskrus der ender på lossepladser og ikke i genanvendelsesfaciliteter, reduceres dermed også. Derudover kan caféer og restauranter spare meget på affaldsafgifter, da containerne kan genbruges.

Mærkning af BIO papkrus

Den 3. Juli 2021 trådte SUP-direktivet i kraft, og dette betyder, at alle drikkekopper som indeholder plastik eller materialer, som kan være substituerbare for plastik, skal markeres med en label som siger "indeholder plastik”. Vores BIO-dobbeltlagspapkrus indeholder en meget lille grad af plastik og i samme grad som der er plastik i blæk, men da loven er meget uspecifik, har det ikke været muligt for os at afgøre om hvorvidt vores BIO-papkrus er undtaget fra denne label. Det er derfor vi som sikkerhed putter labelen på disse papkrus, men vi kan også undlade dette - det vil dog være på jeres ansvar. 

Genanvendelige og plastfrie papkrus gjort nemt 

Det skal ikke være besværligt at få plastik-fri papkrus. Derfor arbejder vi kun med producenter, som er at finde inden for Europas grænser. Dette medfører, at vores standardlevering kan ske på blot 4 uger. Du kan bestille mængder startende fra blot 1.000 stk., og med god samvittighed bestille papkrus, da udledningen af CO2 i forbindelse med fragten er væsentlig mindre i forhold til, hvis de skulle fragtes fra fjerntliggende lande.

For os er det ikke kun produktet, der skal være i orden, men vi prioriterer også, at det skal være nemt at bestille og designe papkrusene. Vi har derfor gjort det nemt for dig at downloade designskabeloner fra hjemmesiden, som du hurtigt kan vedhæfte designet sammen med din ordre. Vi hjælper dig naturligvis også gerne med at lave designet, og i så fald skal du blot vedhæfte dine designfiler til ordren, hvorefter vi sender dig vi et 3D-udkast til godkendelse før produktionen sættes i værk – nemmere bliver det ganske ikke at skræddersy dit eget papkrus!

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

I dette afsnit kan du tjekke hvilke certificeringer vores producenter har. De har større betydning på kvaliteten og bæredygtigheden end man egentlig tror. 

Good manufacturing practice

Dette er en organisation som uddeler certificering til både produktion af emballage til medicin såvel som fødevare emballage. Certificeringen omhandler kvalitet og at produkterne lever op til en forbrugernes standarder. 

ISO 9001:2015

ISO-certificeringer er kendt rundt i hele verdenen, og særligt ISO 9001:2015 er kendt som en indikator for kvaliteten af ens produkter. Dette skyldes at certificeringen lægger vægt på en lang række principper for kvalitet. 

ISO 14001:2015

Denne ISO-certificering omhandler bæredygtighed, specifikt miljøpåvirkning fra produktionen og om den lever op til stadigt stigende krav for den miljømæssige påvirkning. 

FSC®

FSC er kendt fra mange forskellige papir produkter, da den heldigvis har fået en stor udbredelse. FSC arbejder for at skovbruget hvor papiret kommer fra har en positiv påvirkning på lokal miljøet, skoven og medarbejderne. Vi er FSC certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC. 

UNI EN 15593:2008

Dette er en certificeringen som sikre at emballagen lever op til nogle grundlæggende krav omkring fødevarekontakt, og at der ikke er nogle sundhedsfarlige stoffer i emballagen. Det betyder at både limen, papiret og blækket kan komme i kontakt med mennesker og fødevare. 

Størrelse100 ml240 ml240 ml350 ml350 ml450 ml450 ml
TypeEnkeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlagsEnkeltlagsDobbeltlags
Diameter (Top)63 mm80 mm80 mm90 mm90 mm90 mm90 mm
Diameter (Bund)45 mm51 mm51 mm59 mm59 mm59 mm59 mm
Højde60 mm93 mm93 mm110 mm110 mm137 mm137 mm
Vægt3,71 g7,91 g12,56 g10,63 g 16,84 g12,94 g20,89 g
Papirtykkelse270 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2310 g/m2
OverfladeMatMatMat, blankMatMat, blankMatMat, blank
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
Kopper per sleeve50 stk.50 stk.25 stk.50 stk.20 stk.50 stk.20 stk.
Kopper per kasse1.000 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.1.000 stk.500 stk.
Kassevægt4, 25 kg8,39 kg 6,68 kg11,63 kg9,09 kg 13,56 kg11,06 kg
Kassestørrelse310 x 248 x 330 mm415 x 335 x 410 mm415 x 335 x 510 mm455 x364 x 514 mm566 x 368 x 515mm564 x 366 x 545 mm564 x 366 x 610mm
Kasser per palle66302416161212
Kopper per palle66.000 stk.30.000 stk.12.000 stk.16.000 stk.8.000 stk.12.000 stk.6.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser