Sandwichpapir med logo 500x335 mm

Gratis udskæringerBionedbrydeligeFedtafvisendeVarmebestandigt
  • Hvidt burgerpapir med 'Global Street Food Kitchen' logo og design
  • Hvidt donutpapir med 'Abigail's Donuts' logo

Sandwichpapir med logo 500x335 mm

Gratis udskæringerBionedbrydeligeFedtafvisendeVarmebestandigt
Pris pr. enhed
Spar
Total 4.480,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse ligegyldigt om de tager maden med på farten, eller om de bliver og spiser hos dig. Wrapping papir med logotryk er den perfekte måde at præsentere din mad og samtidig sikre, at dine kunder husker dig. Wrapping papiret med eget tryk er eminent til både sandwiches, pommes frites, burgere og en masser andet fastfood. Papiret hjælper endda med at holde maden varm, hvis dine kunder tager den med på farten.

Fuldfarvetrykt sandwichpapir 

Vores sandwichpapir bliver trykt på den en side af papiret, men da papiret er lavet i noget specielt materiale, vil trykket blive reflekteret på den anden side. Vi kan både trykke med CMYK-farver, men vi kan også trykke sandwichpapiret med Pantonefarver.

Vi bruger som standard Pantonefarver i op til to farver i trykket, men hvis du ønsker flere farver i designet, så vil CMYK-farver blive brugt i trykket i stedet for. Grunden til, at vi skifter til CMYK-farver ved flere farver i designet, skyldes at du kan benytte lige så mange farver i designet uden at det koster ekstra. Vores sandwichpapir med tryk kommer i to farver: brun og hvid. Den brune farver giver et mere naturligt look, hvorimod det hvide papir vil vise papiret skarpere. 

Højkvalitets sandwichpapir fra 1.000 stk.

Sandwichpapir med logo fra denne producent kan vi levere fra 1.000 stk., og leveringstiden er kun 4 uger -  dette kan vi dog ofte gøre hurtigere end forventet. Hvis du har en specifik leveringsdato, så kontakt os, og vi vil gøre hvad vi kan for at nå denne dato. Sandwichpapiret er produceret i Europa, hvilket også betyder en lavere CO2-udledning under transporten. 

Burgerpapiret med logo er ikke coated med plastik, som har en stor indflydelse på hvad det kan bruges til, og hvordan det kan nedbrydes. Selv om burgerpapiret er velegnet til mange typer mad, kan for meget fugt på papiret få materialet til at blive blødt og gå i opløsning. Derfor anbefaler vi ikke at bruge papiret i kontakt med meget fugtig mad som f.eks. et saftigt stykke kød. Papiret tåler fryser, ovn, grill og mikroovn, så du kan bruge det til paninier og lignende i din juicebar. 

Selv om madpapir er velegnet til mange typer mad, vil for meget fugt på papiret svække kvaliteten og kan få materialet til at blive blødt og gå i opløsning. Derfor anbefaler vi ikke at bruge papiret i kontakt med for fugtig/våde fødevarer, f.eks. et stykke kød med meget saft.

Da burgerpapiret med tryk ikke er coated med plastik, kan det i realiteten blive smidt i naturen og nedbrydes. Vi anbefaler dog, at man smider det i affaldsspanden, så det enten kan blive sendt til genanvendelse eller nedbrydes på affaldsstationer. 

Størrelsen er 100% tilpasselig

Når vi trykker sandwichpapir med logo fra denne producent, vil der altid blive trykt på et papir i størrelsen 500x335 mm. Det koster ikke noget ekstra at skære papiret ud i forskellige størrelser. Hvis du f.eks. ønsker størrelsen 250x150 mm, så ville papiret først blive skåret på side så du ville få to stykker med målene 250x335 mm. Papiret vil herefter blive skåret på det andet led, så målene vil være 250x150 mm, og du vil i alt have 4 stykker til den samme pris.

© Limepack. Illustration af en tilpasset udskæring af sandwichpapir.

Du kan altså spare en del penge ved at opdele størrelsen efter det oprindelige papirs størrelse. Hvis du ikke er sikker på, hvilke størrelse der er mest effektiv i forhold til omkostninger og det du ønsker at servere, så ta' fat i vores emballageeksperter og lad dem hjælpe dig. Vi hjælper dig også glædeligt med designet af dit sandwichpapir - helt gratis.

Bestil dit nye burgerpapir med tryk

Spar tid og penge, og bestil dit nye sandwichpapir med logo online. Hvis du har nogle spørgsmål, så er vores emballageeksperter altid klar til at rådgive dig.

Vi tilbyder 105% prisgaranti på alle vores produkter for at sikre dig de bedste priser. Vi kan levere gratis i hele Danmark, og vi kan både sende til din hjemmeadresse og forretningsadresse. 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse500 x 335 mm
Længde500 mm
Bredde335 mm
Vægt6,7 gram
PapirfarveHvidt eller brunt
Papirtykkelse (gram pr. kvm)40 g/m²
Trykfarver2 Pantone-farver eller fuld farvetryk med CMYK-farver
TrykmetodeOffsettryk
OverfladeMat
Hvordan er printet opsat?Alle stykker papir er trykt ens
Flour stofferNej
Antal pr. kasse1.000 stk.
Størrelser af kasser500 x 350 x 350 mm
Vægt pr. kasse6,7 kg

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
133 anmeldelser