Sandwichpapir med logo

Gratis udskæringerFedtafvisendeKomposterbar
  • Hvidt burgerpapir trykt med 'White Hart' logo
  • Brunt logotrykt wrappingpapir til burgere
  • Hvidt sandwichpapir med 'Cocktail - bar & bistro' logo
  • Hvidt burgerpapir med 'Global Street Food Kitchen' logo og design
  • Hvidt donutpapir med 'Abigail's Donuts' logo
Hvidt burgerpapir trykt med 'White Hart' logo

Sandwichpapir med logo

Gratis udskæringerFedtafvisendeKomposterbar
Pris pr. enhed
Spar
Total 4.110,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Giv dine kunder en fantastisk oplevelse ligegyldigt om de tager maden med på farten, eller om de bliver og spiser hos dig. Wrapping papir med logotryk er den perfekte måde at præsentere din mad og samtidig sikre, at dine kunder husker dig. Wrapping papiret med eget tryk er eminent til både sandwiches, pommes frites, burgere og en masser andet fastfood. Papiret hjælper endda med at holde maden varm, hvis dine kunder tager den med på farten.

Fuldfarvetrykt sandwichpapir 

Vores sandwichpapir bliver trykt på den en side af papiret, men da papiret er lavet i noget specielt materiale, vil trykket blive reflekteret på den anden side. Vi kan både trykke med CMYK-farver, men vi kan også trykke sandwichpapiret med Pantonefarver.

Vi bruger som standard Pantonefarver i op til to farver i trykket, men hvis du ønsker flere farver i designet, så vil CMYK-farver blive brugt i trykket i stedet for. Grunden til, at vi skifter til CMYK-farver ved flere farver i designet, skyldes at du kan benytte lige så mange farver i designet uden at det koster ekstra. Vores sandwichpapir med tryk kommer i to farver: brun og hvid. Den brune farver giver et mere naturligt look, hvorimod det hvide papir vil vise papiret skarpere. 

Højkvalitets sandwichpapir fra 1.000 stk.

Sandwichpapir med logo fra denne producent kan vi levere fra 1.000 stk., og leveringstiden er kun 4 uger -  dette kan vi dog ofte gøre hurtigere end forventet. Hvis du har en specifik leveringsdato, så kontakt os, og vi vil gøre hvad vi kan for at nå denne dato. Sandwichpapiret er produceret i Europa, hvilket også betyder en lavere CO2-udledning under transporten. 

Burgerpapiret med logo er ikke coated med plastik, som har en stor indflydelse på hvad det kan bruges til, og hvordan det kan nedbrydes. Burgerpapiret kan blive brugt til alt mad, men papiret vil blive mindre holdbart, hvis du bruger det til mere vådt mad såsom burgere og røde bøffer. Da papiret ikke er coated, kan det også bruges i en fryser, ovn, grill eller mikroovn, så du kan bruge papiret til panini i din juicebar. 

Da burgerpapiret med tryk ikke er coated med plastik, kan det i realiteten blive smidt i naturen og nedbrydes. Vi anbefaler dog, at man smider det i affaldsspanden, så det enten kan blive sendt til genanvendelse eller nedbrydes på affaldsstationer. 

Størrelsen er 100% tilpasselig

Når vi trykker sandwichpapir med logo fra denne producent, vil der altid blive trykt på et papir i størrelsen 500x335 mm. Det koster ikke noget ekstra at skære papiret ud i forskellige størrelser. Hvis du som eksempel ønsker størrelsen 250x150 mm, så ville papiret først blive skåret på side så du ville få to stykker med målene 250x335 mm. Papiret vil herefter blive skåret på det andet led, så målene vil være 250x150 mm, og du vil i alt have 4 stykker til den samme pris.

© Limepack. Illustration af en tilpasset udskæring af sandwichpapir.

Du kan altså spare en del penge ved at opdele størrelsen efter det oprindelige papirs størrelse. Hvis du ikke er sikker på, hvilke størrelse der er mest effektiv i forhold til omkostninger og det du ønsker at servere, så ta' fat i vores emballageeksperter og lad dem hjælpe dig. Vi hjælper dig også glædeligt med designet af dit sandwichpapir - helt gratis.

Bestil dit nye burgerpapir med tryk

Spar tid og penge, og bestil din nye sandwichpapir med logo online. Hvis du har nogle spørgsmål, så er vores emballageeksperter klar til at rådgive dig.

Vi tilbyder 105% prisgaranti på alle vores produkter til at sikre dig de bedste priser. Vi kan levere gratis i hele Danmark, og vi kan både sende til din hjemmeadresse og forretningsadresse. 

NASKS-GrePro-W1C3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Størrelse500 x 335 mm
Længde500 mm
Bredde335 mm
Vægt6,7 gram
PapirfarveHvidt eller brunt
Papirtykkelse (gram pr. kvm)Hvidt papir er 38 g/m², Brunt papir er 40 g/m²
Trykfarver2 Pantone-farver eller fuld farvetryk med CMYK-farver
TrykmetodeOffsettryk
OverfladeMat
Hvordan er printet opsat?Alle stykker papir er trykt ens
Flour stofferNej
Antal pr. kasse1.000 stk.
Størrelser af kasser500 x 350 x 350 mm
Vægt pr. kasse6,7 kg

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 29-12-2022 (4 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 15-12-2022 (2 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
101 anmeldelser