Burgerbokse med tryk og hurtig levering

BionedbrydeligeGenanvendelige
  • Burgerbokse med tryk i stor størrelse
  • Burgerbokse med tryk i lille størrelse
Burgerbokse med tryk i lille størrelse

Burgerbokse med tryk og hurtig levering

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 23.880,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Burgerbokse med tryk er en fantastisk måde at markedsføre dit brand på! Uanset om du serverer klassiske hamburgere, veggieburgere eller noget helt andet, vil burgerbokse med dit design ikke kun være med til at adskille din virksomhed fra konkurrenterne, men er også en god måde at vise dine kunder, at du går op i kvalitet og præsentation.

Skil dig ud med et imponerende design på dine burgerbokse

Vi trykker vores burgerbokse med fuldfarvetryk, som er en trykmetode der bruger CMYK-farver. Med denne metode kan du vælge lige så mange farver, som du vil til dit design, uden at skulle betale ekstra for hver farve. Dette giver dig muligheden for at skabe nogle fantastiske designs, der kun er begrænset af din fantasi! Dit design vil se fantastisk ud trykt på burgerboksene, uanset om det er enkelt eller mere komplekst og farverigt.

Burgerboksene er lavet af hvidt pap og har en blank overflade, som vil få alle farverne i dit design til at stå endnu mere frem. Burgerboksene kan kun trykkes på ydersiden.

Vælg mellem 2 forskellige størrelser

Vores burgerbokse med logo fås i to størrelser:

  • Medium: 95 x 95 x 44 mm (længde x bredde x højde)

  • Stor: 118 x 117 x 82 mm (længde x bredde x højde)

Den mellemstore burgerboks er perfekt til de fleste burgere, og til når dine kunder ønsker en mellemting mellem en lille og stor burger. Så hvis du leder efter en burgerboks, der har den helt rigtige størrelse, er den mellemstore burgerboks ideel! Den store burgerboks er perfekt til servering af ekstra store burgere med dobbelt op på bøffer, ost og andre lækre toppings. 

Solide og bionedbrydelige burgerbokse

Burgeræskerne er velegnede til alle typer mad, tør som fedtet, og vil ikke gå i opløsning, uanset hvad du putter i dem. Så uanset hvad du serverer i din restaurant eller madvogn, er vores burgerbokse perfekte. Takket være den praktiske lukkemekaniske på dem, kan de desuden nemt lukkes og tages med på farten! På denne måde kan dine kunder også holde deres burgere varme, indtil de er klar til at spise dem. 

Endnu en bonus ved burgerboksene er, at de ikke indeholder plastik. De er fremstillet af biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt pap, hvilket gør dem til det perfekte valg for dem, der ønsker at pakke deres burgere på en miljøvenlig måde! 

Burgerbokse med logo gjort enkelt

Hos Limepack samarbejder vi kun med producenter i Europa for at kunne tilbyde lave minimumsbestillinger og hurtige leveringstider. Dette giver os mulighed for at tilbyde burgerbokse med logo fra kun 500 stk. med en leveringstid på 4 uger. Den absolut største fordel ved at have vores producenter i Europa, er dog det lave CO2-udslip på grund af de korte transportafstande til vores kunder.

Burgerboksene leveres færdiglimede og skal ikke samles før brug. Herudover kan de stables, hvilket gør dem til en nem og bekvem måde at opbevare dine burgerbokse på.

DKSTE-BurBox-XMFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseMellemStor
Længde95 mm118 mm
Bredde95 mm117 mm
Højde44 mm82 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.
Hvordan leveres burgerboksene?Limet og stablet på hinandenLimet og stablet på hinanden
Antal pr. kasse250 stk.250 stk.
Vægt pr. kasse4,4 kg7,5 kg
Kassestørrelse (L x B x H)660 x 305 x 290 mm660 x 305 x 290 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
110 anmeldelser