Burgerbokse med logotryk og hurtig levering

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig

Burgerbokse med logotryk og hurtig levering

FedtafvisendeKomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 23.880,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Burgerbokse med tryk er en fantastisk måde at markedsføre dit brand på! Uanset om du serverer klassiske hamburgere, veggieburgere eller noget helt andet, vil burgerbokse med dit design ikke kun være med til at adskille din virksomhed fra konkurrenterne, men er også en god måde at vise dine kunder, at du går op i kvalitet og præsentation.

Skil dig ud med et imponerende design på dine burgerbokse

Vi trykker vores burgerbokse med fuldfarvetryk, som er en trykmetode der bruger CMYK-farver. Med denne metode kan du vælge lige så mange farver, som du vil til dit design, uden at skulle betale ekstra for hver farve. Dette giver dig muligheden for at skabe nogle fantastiske designs, der kun er begrænset af din fantasi! Dit design vil se fantastisk ud trykt på burgerboksene, uanset om det er enkelt eller mere komplekst og farverigt.

Burgerboksene er lavet af hvidt pap og har en blank overflade, som vil få alle farverne i dit design til at stå endnu mere frem. Burgerboksene kan kun trykkes på ydersiden.

Vælg mellem 2 forskellige størrelser

Vores burgerbokse med logo fås i to størrelser:

  • Medium: 95 x 95 x 44 mm (længde x bredde x højde)

  • Stor: 118 x 117 x 82 mm (længde x bredde x højde)

Den mellemstore burgerboks er perfekt til de fleste burgere, og til når dine kunder ønsker en mellemting mellem en lille og stor burger. Så hvis du leder efter en burgerboks, der har den helt rigtige størrelse, er den mellemstore burgerboks ideel! Den store burgerboks er perfekt til servering af ekstra store burgere med dobbelt op på bøffer, ost og andre lækre toppings. 

Solide og bionedbrydelige burgerbokse

Burgeræskerne er velegnede til alle typer mad, tør som fedtet, og vil ikke gå i opløsning, uanset hvad du putter i dem. Så uanset hvad du serverer i din restaurant eller madvogn, er vores burgerbokse perfekte. Takket være den praktiske lukkemekaniske på dem, kan de desuden nemt lukkes og tages med på farten! På denne måde kan dine kunder også holde deres burgere varme, indtil de er klar til at spise dem. 

Endnu en bonus ved burgerboksene er, at de ikke indeholder plastik. De er fremstillet af biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt pap, hvilket gør dem til det perfekte valg for dem, der ønsker at pakke deres burgere på en miljøvenlig måde! 

Burgerbokse med logo gjort enkelt

Hos Limepack samarbejder vi kun med producenter i Europa for at kunne tilbyde lave minimumsbestillinger og hurtige leveringstider. Dette giver os mulighed for at tilbyde burgerbokse med logo fra kun 500 stk. med en leveringstid på 4 uger. Den absolut største fordel ved at have vores producenter i Europa, er dog det lave CO2-udslip på grund af de korte transportafstande til vores kunder.

Burgerboksene leveres færdiglimede og skal ikke samles før brug. Herudover kan de stables, hvilket gør dem til en nem og bekvem måde at opbevare dine burgerbokse på.

DKSTEBurBox-XMFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseMellemStor
Længde95 mm118 mm
Bredde95 mm117 mm
Højde44 mm82 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.
Hvordan leveres burgerboksene?Limet og stablet på hinandenLimet og stablet på hinanden
Antal pr. kasse250 stk.250 stk.
Vægt pr. kasse4,4 kg7,5 kg
Kassestørrelse (L x B x H)660 x 305 x 290 mm660 x 305 x 290 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser