Vådservietter med logotryk

Best price
  • Vådservietter med kraftoverflade med logo
  • Vådservietter med trykt frugtmotiv
  • Logotrykte 'Georgian House' vådservietter med triplex overflade
  • Logotrykte 'Grill London' vådservietter med kraftoverflade
  • Logotryke 'Distilerija' vådservietter med blå triplex overflade
  • Vådservietter med kraftoverflade med 'Cask 215' logo
  • Vådservietter med rød triplex overflade med 'Uncle Sam's - American PUB' logo
  • Vådservietter med sort triplex overflade med 'Trinity' logo
Vådservietter med kraftoverflade med logo

Vådservietter med logotryk

Best price
Pris pr. enhed
Spar
Total 6.500,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Få vådservietter med logo tryk til din forretning, og sørg for at dit brand forbliver personligt. Vådservietter er oplagt at give med til: burgeren, pizzaen eller sandwichen - så kunden kan rengøre deres hænder efter et godt måltid. Det er en win-win for dig, da det både vil give dine kunder en bedre oplevelse, samtidig med at dit brand bliver synligt endnu engang. 

Gratis levering i hele EU

Få dine vådservietter leveret direkte til din forretning, hjemmeadresse eller dit opbevaringssted, helt gratis. Vi kan levere logotrykte vådservietter gratis på under 7 uger, men hvis du har lidt mere travlt, kan vi sende ekspres og levere på under  uger - dette koster dog lidt ekstra. Har du en deadline, så kan vi af og til speede produktionen op, men kontakt os gerne vedr. dette. 

Ikke kun én enkelt størrelse

Vores standard- og mest populære størrelse, er vores 60x100 mm, som du kan bestille online. Du kan dog sagtens vælge mellem andre størrelser, uden at prisen ændrer sig. Du kan vælge mellem en mindre og en større størrelse: 60x80 mm og 50x120 mm.

Størrelserne har kun indflydelse på papiret, som bliver brugt til at pakke kluden ind, hvorimod kluden vil altid have målene: 140x200 mm. De forskellige størrelser af indpakningen gør det nemmere at tilpasse produktet til dit design. 

Hvad med duften af kluden?

Det gode ved vådservietterne er, at de ikke kun hjælper med at kunderne kan holde deres hænder rene. Duften af kluden hjælper også til, at dine kunders hænder dufter dejligt efter brug. Vi har tre valgmuligheder, når det kommer til dufte.

To af dem er alkoholfri, og den tredje duft består af 70% alkohol. Duften der indeholder 70% alkohol, er ikke dog blevet testet for om dette har antibakteriel virkning. Vådservietten indeholdende alkohol, koster lidt mere end de andre dufte. De to andre dufte, henholdsvis lemon og sæbe, er alkoholfri. Den mest populære valg er en forfriskende duft af sæbe. 

Brug vådservietter til at styrke dit brand

I forhold til designet af dine vådservietter, så er der et par overvejelser, som du bør gøre dig i designprocessen. Den første ting er selvfølgelig antallet af trykfarver, du ønsker i designet. Vi trykker som standard ved brug af Pantone-farver, og du kan her vælge op til 4 Pantone-farver.

Har du et mere komplekst design, med mere en 4 farver, kan vi også hjælpe med dette. Vi kan nemlig trykke med CMYK-farver i stedet for. Hvilket for dig, betyder at du kan have lige så mange farver i designet, du ønsker. Kontakt os blot vedrørende dette. Vådservietterne er fremstillet sådan, at vi kan trykke på hele overfladen. Du kan derved få lige præcis den baggrundsfarve, som passer til dig og dit brand.

Overfladen af vådservietterne

Den anden overvejelse i forhold til designet, er papiret og overfladen af papiret. Vi har tre forskellige overflader for papiret/plastikken som indpakker kluden. Du kan vælge mellem en papir-, triplex- (plastik) eller kraft-overflade.

Papir er den mest brugte overflade på vores vådservietter. Overfladen er lavet af blankt papir og den er som standard hvid, så den er nem at trykke på. Papiret har en blank overflade, fremstår glat og uden tekstur.

Triplex overfladen er fremstillet af PE-plastik og er som standard blank hvid. Du kan dog stadig nemt trykke en anden farve på hele overfladen. Den blanke overflade bevirker, til at trykket fremstår skinnende og professionelt reflekterende i lyset.

Den sidste overflade er kraft, en populær papirtype med brun naturlig tekstur. Overfladen er mat for et naturligt udseende. Bid mærke i at du på denne overflade, ikke kan trykke anden baggrundsfarve, samt at trykfarverne er mere begrænset.

Hvis du har nogle spørgsmål til designprocessen for vådservietter, har har behov for hjælp til designet eller andet, så står vores designteam altid til din rådighed. 

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Indpakningens størrelse60x100 mm
Vådserviettens størrelse140x200 mm
PapirtypeTriplex, papir eller kraft
Antal trykfarverOp til 4 Pantone-farver eller CMYK-farver på forespørsel
DuftLemon, sæbe eller alkohol
Antal pr. palle48.000 stk.
Minimumsantal5.000 stk. 
Garanteret holdbarhedstid2 år

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser