Logotrykte takeawaybokse med håndtag

BionedbrydeligeGenanvendelige
Takeawaybokse med håndtag trykt med eget design

Logotrykte takeawaybokse med håndtag

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 27.420,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

At tilføje dit logo, slogan eller design til dine takeawaybokse med hank er en glimrende måde at øge dit brands synlighed på og få folk til at tale om din virksomhed! Udover at være imponeret over det helt fantastiske udseende af dine takeawaybokse, vil dine kunder elske, hvor nemt det er at tage deres mad med sig fra A til B.

Vis dit brand frem med logotrykte takeawaybokse med hank

Takeawaybokse er en enkel og smart måde at fremvise dit brand på, og garanterer, at dine kunder ikke glemmer dig med det samme. Så hvorfor ikke skabe et unikt og uforglemmeligt design til dine takeaway bokse, der sikrer, at kunder tænker på dig som noget af det allerførste, når sulten melder sig? 

Takeawayboksene trykkes med fuldfarvetryk, som i designprocessen giver dig mulighed for at vælge lige så mange farver du vil uden at skulle betale en krone ekstra for hver farve! Og uanset om du går efter et enkelt eller et mere komplekst design, eller noget midt imellem,  kan du med vores uendelige designmuligheder skabe ethvert look til dine takeawaybokse. Så hvad venter du på? Kom i gang med designprocessen og skab et mindeværdigt design! 

Takeawayboksene med hank trykkes kun på ydersiden og har en blank overflade. Den blanke overflade giver dem et skinnende, professionelt look som med garanti vil imponere dine kunder.

Praktiske og alsidige takeawaybokse 

Takeawayboksene med tryk fås i størrelsen 201 mm (længde) x 141 mm (bredde) x 142 mm (højde). De er utroligt alsidige og kan bruges af mange forskellige virksomheder til at præsentere de produkter de sælger på en attraktiv og professionel måde. Takeawayæskerne kan bruges til at transportere alt fra sandwiches og cupcakes til hele måltider,  gavesæt og lignende - de er altså helt ideelle når det kommer til at fragte både mad og småting fra et sted til et andet! De er lavet med bionedbrydeligt og genanvendeligt pap, og kan bruges til både fugtige og fedtet mad uden at boksene bliver bløde eller begynder at lække. Derudover giver hankene boksene ekstra stabilitet, så du kan tage dem med dig dig på farten helt uden at skulle bekymre dig om at spilde! 

Takeawayboksene er forlimede og leveres fladpakket, hvilket betyder at de ikke kræver særlig meget opbevaringsplads. Og takket være deres automatiske lukkemekanisme i bunden er det eneste, du skal gøre, at trække i to modsatte hjørner af boksene for at åbne dem. Du behøver altså ikke bekymre dig om at skulle bruge massevis af tid på at gøre takeawayboksene klar til brug, for du vil have en øjeblikkelig boks klar til at blive fyldt med alt fra lækre snacks eller hele måltider til gaveartikler! 

Fordelene ved europæisk produktion

Vi samarbejder udelukkende med europæiske fabrikanter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde minimumsordrer fra kun 500 stk. samt korte leveringstider på 5 uger på vores takeawaybokse med hank. Den største fordel ved at samarbejde med europæiske producenter er dog, at vi på den måde sikrer, at CO2-udslippet holdes så lavt som muligt.

DKSTE-FooCar-XLFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseStor
Længde201 mm
Bredde141 mm
Højde142 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farver
OverfladeBlank
BundAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og i flad form
Antal pr. kasse250 stk.
Vægt pr. kasse18,4 kg
Kassestørrelse600 x 360 x 270 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 26-05-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 21-04-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
107 anmeldelser