Logotrykte takeawaybokse med håndtag

BionedbrydeligeGenanvendelige
Takeawaybokse med håndtag trykt med eget design

Logotrykte takeawaybokse med håndtag

BionedbrydeligeGenanvendelige
Pris pr. enhed
Spar
Total 27.420,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

At tilføje dit logo, slogan eller design til dine takeawaybokse med hank er en glimrende måde at øge dit brands synlighed på og få folk til at tale om din virksomhed! Udover at være imponeret over det helt fantastiske udseende af dine takeawaybokse, vil dine kunder elske, hvor nemt det er at tage deres mad med sig fra A til B.

Vis dit brand frem med logotrykte takeawaybokse med hank

Takeawaybokse er en enkel og smart måde at fremvise dit brand på, og garanterer, at dine kunder ikke glemmer dig med det samme. Så hvorfor ikke skabe et unikt og uforglemmeligt design til dine takeaway bokse, der sikrer, at kunder tænker på dig som noget af det allerførste, når sulten melder sig? 

Takeawayboksene trykkes med fuldfarvetryk, som i designprocessen giver dig mulighed for at vælge lige så mange farver du vil uden at skulle betale en krone ekstra for hver farve! Og uanset om du går efter et enkelt eller et mere komplekst design, eller noget midt imellem,  kan du med vores uendelige designmuligheder skabe ethvert look til dine takeawaybokse. Så hvad venter du på? Kom i gang med designprocessen og skab et mindeværdigt design! 

Takeawayboksene med hank trykkes kun på ydersiden og har en blank overflade. Den blanke overflade giver dem et skinnende, professionelt look som med garanti vil imponere dine kunder.

Praktiske og alsidige takeawaybokse 

Takeawayboksene med tryk fås i størrelsen 201 mm (længde) x 141 mm (bredde) x 142 mm (højde). De er utroligt alsidige og kan bruges af mange forskellige virksomheder til at præsentere de produkter de sælger på en attraktiv og professionel måde. Takeawayæskerne kan bruges til at transportere alt fra sandwiches og cupcakes til hele måltider,  gavesæt og lignende - de er altså helt ideelle når det kommer til at fragte både mad og småting fra et sted til et andet! De er lavet med bionedbrydeligt og genanvendeligt pap, og kan bruges til både fugtige og fedtet mad uden at boksene bliver bløde eller begynder at lække. Derudover giver hankene boksene ekstra stabilitet, så du kan tage dem med dig dig på farten helt uden at skulle bekymre dig om at spilde! 

Takeawayboksene er forlimede og leveres fladpakket, hvilket betyder at de ikke kræver særlig meget opbevaringsplads. Og takket være deres automatiske lukkemekanisme i bunden er det eneste, du skal gøre, at trække i to modsatte hjørner af boksene for at åbne dem. Du behøver altså ikke bekymre dig om at skulle bruge massevis af tid på at gøre takeawayboksene klar til brug, for du vil have en øjeblikkelig boks klar til at blive fyldt med alt fra lækre snacks eller hele måltider til gaveartikler! 

Fordelene ved europæisk produktion

Vi samarbejder udelukkende med europæiske fabrikanter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde minimumsordrer fra kun 500 stk. samt korte leveringstider på 5 uger på vores takeawaybokse med hank. Den største fordel ved at samarbejde med europæiske producenter er dog, at vi på den måde sikrer, at CO2-udslippet holdes så lavt som muligt.

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseStor
Længde201 mm
Bredde141 mm
Højde142 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farver
OverfladeBlank
BundAutomatisk lukning
Mindste ordremængde500 stk.
Hvordan leveres de?Limet og i flad form
Antal pr. kasse250 stk.
Vægt pr. kasse18,4 kg
Kassestørrelse600 x 360 x 270 mm

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
125 anmeldelser