Pizzaæsker med tryk

Pris pr. enhed
Spar
Total 18.850,00 
DKK.

3D design

Gratis eksperthjælp til design

Få et gratis 3D-designudkast

Price auarentee

105% Prisgaranti

Danmarks bedste priser med garanti

Fast shipping

Altid gratis forsendelse

Hasteproduktion tilgængelig

Det, der er på ydersiden af din to-go-emballage, kan være mindst lige så vigtigt som det, der er indeni, især fordi det kan gøre dine måltider endnu mere tiltalende! Med pizzaæsker med tryk, der fortæller historien om dit brand og produkt, vil du med sikkerhed gøre dine kunder endnu mere spændte på at se, hvilken lækkerhed der gemmer sig inde i selve æsken! 

Pizza nydes af mange og er et af de mest populære takeaway-måltider, så hvorfor ikke sætte et personligt og unikt præg på dine pizzaæsker, så du kan skille dig ud, når dine kunder bærer rundt på dine pizzaer eller sidder i parken og nyder dem? Pizzaæsker med dit eget tryk vil uden tvivl få folk til at kigge to gange og vække deres interesse, og er en nem og fantastisk måde at sprede kendskab til dit brand! 

Skab det ideelle design

Vores pizzaæsker trykkes med offset, som er en trykmetode der altid garanterer en høj trykkvalitet! Med denne trykmetode bliver dit design trykt på et stykke papir, der efterfølgende vikles rundt om pizzaæskerne. Denne trykteknik har ingen opsætningsgebyrer, og priserne på vores hjemmeside inkluderer tryk på hele den udvendige overflade på pizzaæskerne. Vi trykker vores pizzaæsker med CMYK-farver, hvilket lader dig vælge og blande alle de farver du ønsker at have med i dit design. Det bedste ved dette er, at uanset antallet af farver du ønsker i dit design, om det er 2, 4, 6 eller flere, så koster det dig ikke en krone ekstra! Overfladen på pizzaæskerne, som er lettere blank, er med til at give en finish der får farverne i dit design til at springe ud.

Kort sagt: uanset hvilket design du har gået rundt og visualiseret til dine pizzaæsker, kan du gøre det til en realitet nu med de uendelige designmuligheder, vi tilbyder! Så vent ikke længere og kom i gang med at skabe dit design! 

Vores pizzaæsker er lavet af jomfruelige fibre, hvilket betyder, at de er lavet af papir, der ikke består af genbrugsmaterialer. De kan produceres med hvidt og brunt papir for den samme pris. Vi kan trykke vores pizzaæsker over det hele udvendigt, men har desværre ikke muligheden for at trykke dem indvendigt. Som prikken over i’et, anbefaler vi hertil at tilføje vores sandwichpapir med logo på indersiden, så du også kan vise dit brand frem når kunderne åbner dine æsker! 

Det er vigtigt at bemærke, at det yderste lag af pizzaæskerne kan blive en smule hvidt ude i kanterne, når de bøjes under foldningen.

Vælg din størrelse og form

Pizza findes i mange størrelser! Derfor synes vi, at det kun er rimeligt at tilbyde vores logotrykte pizzabakker i hele 7 størrelser: 26x26 cm, 28x28 cm, 30x30 cm, 32x32 cm, 33x33 cm, 34x34 cm, 36x36 cm, 38x38 cm og 40x40 cm. Pizzaæskerne er som standard altid 4 cm høje. Så uanset om du sælger små gourmet pizzaer eller større deep pan pizzas – eller noget helt andet, – vil du med garanti finde en størrelse i vores udvalg der passer perfekt til lige netop dit produkt! Er du på udkig efter pizzabakker i en anden størrelse, kan vi også lave skræddersyede størrelser ved minimumsbestillinger på 5.000 stk. I dette tilfælde skal du ikke tøve med at kontakte os med dine specifikke ønsker! 

Udover vores store udvalg af størrelser, fås vores pizzaæsker også i 2 forskellige former: klassisk firkantet form og sekskantet form. Pizzaæskerne med sekskantet form minder om de almindelige firkantede, men adskiller sig fra dem ved at have skrå hjørner i åbningssiden af æsken som et lille unikt twist. Da der bruges mindre papir bruges under produktionen af disse, er de sekskantede pizzaæsker et billigere valg end den firkantede form. Det er helt op til dig at vælge den form, der passer bedst til dit koncept! 

Pizzaæsker og deres genanvendelighed

Da pizza normalt er en meget fed mad, og fedtet fra den forringer kvaliteten af materialet, kan brugte pizzaæsker sjældent genbruges. Faktisk kan det, at smide en pizzaæske fyldt med olie og andre rester til genbrug, gøre alt andet i beholderen ubrugeligt. Det er dog nogle gange muligt at genbruge toppen på pizzaæsken, hvis den har haft lidt eller ingen kontakt med pizzaen eller hvilken som helst andet mad, der har været i den. Uanset hvad, så anbefaler vi, at du smider resten af din brugte pizzaæske i skraldespanden.

Hurtig og miljøbevidst levering 

Vores pizzaæsker med tryk har en gratis standard leveringstid på 8 uger og en ekspres leveringstid på 6-7 uger, der gælder fra det øjeblik dit design er godkendt og din betaling er modtaget. Den nøjagtige ekspres leveringstid vil blive bekræftet, så snart vores producent har godkendt den ønskede størrelse og mængde.

Da vi kun arbejder med producenter i EU, kan vi udover vores hurtige leveringstider også tilbyde en lav minimumsbestillinger på kun 3.000 stk. på vores pizzaæsker. En endnu større fordel ved at samarbejde med producenter i EU er den mindre mængde af CO2, der udledes under den korte transport af vores produkter.

Lad os stå for designet

Ønsker du gratis design-assistance? Vi sidder klar til at hjælpe! Kontakt os, eller upload blot relevant grafik når du bestiller.

Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af et design. Ændringer er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Opsæt dit eget design

Du har rig mulighed for nemt at opsætte dit eget design. Download en skabelon nedenfor, og følg instrukserne i skabelonen.
Vi anbefaler at du arbejder med vores skabeloner i Adobe Illustrator.

Under din bestilling, uploader du blot dit færdige design. Vores designteam sender dig efterfølgende en gratis forhåndsvisning af dit design. Ændringer til denne er gratis. Vi designer indtil du er tilfreds.

Management System for Food Safety - EN ISO 22000: 2005

ISO 22000 stiller krav til organisationer af alle størrelser, der er involveret i fødevarekæden (fødevareproducenter, fødevareudbydere, udbydere af emballage der anvendes i direkte kontakt med fødevare, o.lign.) i forhold til hvilke standarder der skal opretholdes for at sikre, at fødevarerne er sikre, når de indtages.

Quality System Certification - EN ISO 9001: 2008
ISO 9001 fastlægger kriterierne for et kvalitetsstyringssystem og er baseret på en række principper, herunder et stærkt kundefokus samt lever op til lovgivningen i det land, hvor produktet bliver solgt. Dette sikrer forbrugerne konsekvent får kvalitetsprodukter og -tjenester.
Størrelser26x26 cm / 28x28 cm / 30x30 cm / 32x32 cm / 34x34 cm / 36x36 cm / 38x38 cm / 40x40 cm
TypeAlmindelig firkantet eller sekskantet
PapirFremstillet af jomfruelige fibre
PapirfarveHvid eller brun
Fås pizzaæskerne i andre størrelser?Ja, pizzaæskerne fås i skræddersyede størrelser ved mindste ordremængder på 5.000 stk.
TrykmetodeOffset (CMYK-farver)
TrykdækningFuld trykdækning på ydersiden
Hvordan pakkes pizzaæskerne?Pakkes i plast á 100 stk.
Hvordan leveres pizzaæskerne?På paller
Mindste ordremængde3.000 stk.

Leveringsmetode

Vi tilbyder en række forskellige forsendelsesmuligheder, der passer til dine behov! Udforsk de tilgængelige muligheder på produktsiden, og vælg den, der passer bedst til dig.

Gratis forsendelse

Hos Limepack får du altid gratis forsendelse på alt, hvad du bestiller, med undtagelse af øer uden broforbindelse. Hvis du ønsker at få dine varer leveret til en ø uden adgang via bro, så tag venligst fat i os for et forsendelsestilbud.

Og så kan du være helt tryg - der er ingen skjulte gebyrer eller ekstra omkostninger, som du skal bekymre dig om ved kassen!

Fremskyndet produktion

Står du og har brug for din ordre i en fart? Intet problem. Vi kan fremskynde produktionen af de fleste produkter og forkorte den samlede leveringstid, så du kan modtage din ordre endnu hurtigere. Og det allerbedste? Du betaler kun ekstra for den hurtigere produktion - forsendelsen er stadig helt gratis!

Se de tilgængelige forsendelsesmuligheder på produktsiden, og vælg den, der fungerer bedst for dig. Den samlede pris for din ordre, inklusiv produktionstiden, er allerede blevet beregnet. Vær opmærksom på, at en hurtigere produktion vil resultere i en højere pris. Hvis du ikke har travlt med at modtage din ordre, anbefaler vi derfor, at du vælger en længere leveringstid. Tag dig god tid til at kigge de forskellige muligheder igennem og vælg den, der passer bedst til dig!

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeFirst HotelsGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
136 anmeldelser