Snackbokse med logotryk

KomposterbarGenanvendelig

Snackbokse med logotryk

KomposterbarGenanvendelig
Pris pr. enhed
Spar
Total 20.310,00 
DKK.
eller Få et PDF tilbud

3D design

Gratis designhjælp

3D-forhåndsvisning

Price auarentee

105% prisgaranti

Danmarks bedste priser

Fast shipping

Gratis levering i Danmark

Mulighed for ekspres

Leder du efter en nem og effektive måde at få dit brand ud på? Så er vores trykte snackbokse den helt perfekte løsning! Når dine kunder tager deres mad med på farten, vil det fantastiske udseende af dine snackbokse med garanti fange folks opmærksomhed.

Fremhæv dit brand med logotrykte snackbokse

Er det et simpelt design med få farver, der bedst repræsenterer din virksomhed? Eller er det et design med mange farver og mønstre? Uanset hvilket look du går efter, kan du lave præcis det design du vil med vores mange designmuligheder! Inkludér dit logo, billeder eller andre brandingelementer der fremhæver dit brand og får dig til at skille dig ud fra dine konkurrenter på en unik måde.

Vi trykker hele overfladen på vores snackbokse med CMYK-farver, så du kan vælge så mange farver til dit design som du vil. Og dette er helt uden at skulle betale noget ekstra for hver farve, uanset hvor mange du bruger!  Som en ekstra bonus vil den blanke overflade på takeawayboksene løfte dit design til et helt nyt niveau og give din emballage et endnu mere professionelt udseende! 

3 forskellige størrelser - find det perfekte match til dit produkt

Vi tilbyder vores snackbokse i 3 størrelser:

  • Lille: 150 x 85 mm (bund) x 163 x 97 mm (top) x 50 mm (L x B x H)

  • Mellem: 180 x 95 mm (bund) x 193 x 107 mm (top) x 50 mm (L x B x H)

  • Stor: 210 x 105 mm (bund) x 223 x 117 mm (top) x 50 mm (L x B x H)

Snackboksene kan bruges til sushi, nudel- og kebabretter, salater, pomfritter og meget mere! Der er ingen grænser for brugen af disse super alsidige og praktiske takeawaybokse med låg. Lågene gør dem specielt velegnede til varme retter, så dine kunder kan tage deres mad med på farten og holde den varm indtil de er klar til at sætte sig ned og nyde den. Og da takeawayboksene er designet til fedtet mad, så dine kunder behøver ikke at bekymre sig om, at boksene bliver utætte og begynder at lække.

Som prikken over i’et - hvorfor ikke tilføje vores sandwichpapir med tryk på indersiden af dine takeawaybokse? Dette giver ikke kun ekstra beskyttelse til maden, men vil også få din emballage til at se ekstra fantastisk og professionel ud.

Få gratis levering i Europa

Har du brug for de trykte snackbokse hurtigst muligt til et event eller en anden stor lejlighed? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Med vores standardlevering behøver du ikke vente længere end 4 uger på at modtage dem. Og det bedste ved det hele? Leveringen er helt gratis. Så bestil dine logotrykte snackbokse i dag og vær sikker på, at du har dem i tide til dit arrangement!

Lave minimumsmængder

Når du bestiller hos Limepack, behøver du ikke købe større mængder end nødvendigt! Med en lav minimumsbestillingsmængde på blot 500 stk. på vores snackbokse, kan du få præcis den mængde, du står og har brug for. Dette betyder også at du nemt kan ændre designet på dine takeawaybokse så ofte som du har lyst til! Så hvorfor ikke udnytte denne mulighed til at designe unikke sæsonbestemte snackbokse? 

DKSTESnaBox-XSFCRPGL3K

Produktinformation

configuration
step

Specifikke referencer

ISO12647

ISO 12647 er en international standard, der definerer specifikationerne for farvestyring i trykkeribranchen. Denne certificering viser, at et trykkeri har de nødvendige færdigheder og den nødvendige viden til at producere ensartede trykmaterialer af høj kvalitet.

GLOBAL STANDARD for PACKAGING MATERIALS - Issue 6, August 2019

Global Standard for Packaging Materials er en internationalt anerkendt kvalitetskontrollant, der sikrer forbrugerne, at de emballagematerialer, de køber, opfylder strenge kvalitets- og sikkerhedskrav.

Forest Stewardship Council (FSC)

FSC er et internationalt certificeringssystem for skovbrug, der sikrer, at træ- og papirprodukter, der bærer FSC-forseglingen, kommer fra ansvarligt forvaltede skove. Vi er FSC-certificeret under FSC® C132484, SCS-COC-005763-BC.

StørrelseLilleMellemStor
Dimensioner top (L x B)163 x 97 mm193 x 107 mm223 x 117 mm
Dimensioner bund (L x B)150 x 85 mm180 x 95 mm210 x 105 mm
Højde50 mm50 mm50 mm
Materiale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale350g madpap, lugt- og smagsneutrale
PapirUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydeligeUden plastik, genanvendelige og bionedbrydelige
TrykmetodeOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farverOffset, CMYK-farver
OverfladeBlankBlankBlank
Mindste ordremængde500 stk.500 stk.500 stk.
Hvordan leveres popcornbægrene?Limet og stablet på hinandenLimet og stablet på hinandenLimet og stablet på hinanden
Antal pr. kasse250 stk.500 stk.200 stk.
Vægt pr. kasse6,5 kg15,3 kg7,5 kg
Kassestørrelse (L x B x H)360 x 310 x 280 mm600 x 360 x 270 mm790 x 280 x 270 mm

Leveringsmetode

Leveringstider, der matcher dine behov.

Gratis levering i Danmark

Bestil nu og få dette produkt gratis leveret inden d. 31-03-2023 (9 uger)

Ekspreslevering

Er tiden knap? Bare rolig. Vi kan levere med ekspres mod en ekstra pris afhængig af din sammensætning af produktet. Vælg ekspreslevering ved checkout og se prisen med det samme.

Bestil nu, vælg ekspres ved checkout, og få dette produkt leveret inden d. 24-02-2023 (4 uger)

Foretrukket af

Delivery HeroWeberPeter Larsen KaffeMercedesGordon Ramsay GrillAbsolut Vodka
Testimonials
4,9
102 anmeldelser